2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet 17ye dogru gidiyoruz. Poposunu uyardim kaka yaptirdim gazinj da cikardi. Rahatlar dedim ama yine uyumasi bes dk surdu
Bi yeri ağrıyo olmasin? Bi sabah oğlum aşırı huzursuzdu inledi resmen, napicagimi bilemedim calpol verdim rahatladı uyudu sonra

Ooo bence süper bir doğum olmuş

Tek benim diye şaşırıyordum meğer ne çok yaşayan varmış. İnşallah hepimiz kurtuluruz ya. İçeride neden kan birikiyor canım sebebi ne acaba?
Benim rahim ağzı girişi tıkanmış. Yani makus birikmiş girişte, o yüzden kan akmayip icerde birikmiş. Şimdi küçük bir yerden akmaya çalışıyormuş o yüzden bu kadar uzun sürmüş. Doktor o mukusu temizlemeyi teklif etti biraz canın acır dedi kabul etmedim. Kan bitene kadar leke gelecek artık, korkulacak bisey değil dedi.

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer.
Nasıl anladı peki bunu ultrasonla mi alttan muayeneyle falan mı?

bizim oğlan Bi anda çığlık atıp ağlıyor, bakıyorum gözleri kapalı derin uykuda
4-5 kez tekrarladı anlamadım gitti,
İlk defa bu acı dolu seslerden çıkarıyor ama uyuyorda

Bi yeri ağrıyo olmasin? Bi sabah oğlum aşırı huzursuzdu inledi resmen, napicagimi bilemedim calpol verdim rahatladı uyudu sonra

Burnu filan açık mı canım? Bir yeri ağrıyor muhtemelen ,az calpol versen?

Gazdan başka birşey o halde. Ağrıyan bir yeri vardır yavrucuğun. Rabbim şifa versin miniklerimize ve bütün hastalara...

Calpol yoktu evde. Hic almadik. Mor calpol aliniyor bebeklere degil mi?

Emzirme danismanina sordum. O da butun gun uyumadigi için yorgunluktan aktif ememedigini ama açliktan da yatamadigini söyledi. Sagilmiş sütüm vardi dolapta, bir numara buyuk sondayla verdim agzina akittim, sızdı yavrum kucagimda. 19 saatlik mucadele sonunda bes saat uyudu o da ilk kez. Çok üzülüyorum boyle derdini sonradan anlayinca..

Belki başina gelen olur fikir olsun. Memede sut olmasina rağmen bebek aç olabiliyormuş arkadaşlar..

Ağzı var dili yok derler ya bebeklerde öyle işte. Dertlerini ancak ağlayarak anlatmaya çalışıyorlar,insan bazen şaşırıyor işin içinden çıkamıyor dermanı tükeniyor. Uyumasına sevindim Allah rahatlık versin minişe

Çok şükür Allahim bebeklerimizin derdini anlamamiza yardim etsin

Gunduzleri bir kerelik bi saat uyurdu en azindan, sirtim dinlenirdi. Atak haftasi hic gunduzleri uyumadi kucak ve meme disinda. Simdi 58gunluk

Aynen. Onlarin krizi bitmeden bizim sinir krizleri basliyor
Gunduzleri bir kerelik bi saat uyurdu en azindan, sirtim dinlenirdi. Atak haftasi hic gunduzleri uyumadi kucak ve meme disinda. Simdi 58gunluk

Aynen. Onlarin krizi bitmeden bizim sinir krizleri basliyor
Aynen malesef

İnşallah bi an önce düzelir canım

Hay Allah, nereden aklına gelir ki böylesi.
Uyumadiklari zaman çok aksi oluyorlar zaten. Uykusu varken benim kızımda memeyi reddeder. Zamanla öğreneceğiz iyice huylarını, sen üzülme.

Hay Allah, nereden aklına gelir ki böylesi.
Uyumadiklari zaman çok aksi oluyorlar zaten. Uykusu varken benim kızımda memeyi reddeder. Zamanla öğreneceğiz iyice huylarını, sen üzülme.

Evet o yuzden bir saat sallamak gerekse de ayagimda uyutcam bugun. Yorgunluğunu atarsa uyaninca doğru düzgün emer doyarsa kendisi uyur belki.
Bugün de dünün aynisi. Hiç bi değişiklik yok.

Evet o yuzden bir saat sallamak gerekse de ayagimda uyutcam bugun. Yorgunluğunu atarsa uyaninca doğru düzgün emer doyarsa kendisi uyur belki.
Bugün de dünün aynisi. Hiç bi değişiklik yok.
Çok bunaldiginda muslin battaniyeye kundak yapıyorum ben. O şekilde bacağımda sallıyorum daha kolay dalıyor. Gerekirse bi kaç saat dursun bacağında hatta en azından uykusunu alir

Çok bunaldiginda muslin battaniyeye kundak yapıyorum ben. O şekilde bacağımda sallıyorum daha kolay dalıyor. Gerekirse bi kaç saat dursun bacağında hatta en azından uykusunu alir
Denedim yok ciglik cigliga agladi. Meme veriyorum miy miy miy uyudu gene. Yuzunu islattim uyandi iki firt emdi sonra geri uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…