2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bizim oğlan Bi anda çığlık atıp ağlıyor, bakıyorum gözleri kapalı derin uykuda
4-5 kez tekrarladı anlamadım gitti,
İlk defa bu acı dolu seslerden çıkarıyor ama uyuyorda
Canım hafta sonu oğlumu dışarı çıkardık yel almış sanırım 1.5 gün boyunca çığlık atarak uyandı hatta uzun uzun inleyecek bağırıyordu. En sonunda ağrı kesici verdik tüm derdi bitti Allah bilir neresi ağrıyordu

Kızlar 2. Ay aşıları mızı olduk sabah. Yaptıran arkadaşlar yan etkiler ne kadar süre sonra ortaya çıktı. Herkeste aynı olmaz ama yinede bana fikir olur hemşire ağrı kesici verdirmedi bizim hemşirem iz yoktu o ver demişti bu da ateş olsa bile 37. 5 u geçmeden verme dedi

Bizde az önce olduk cnm bakalım neler bekliyor bizi, oğlum su sıra yine cok huzursuzdu öksürüyor biraz bakalim 2 gün nasıl olucak, ateşi olursa calpol ver dedi Doktorumuz

Hadi geçmiş olsun,bizimde yarın baya korkuyorum yaa. Yan etkisi olmadan atlatin inşallah

Gaz olabilir canım bizim öyle oluyor bağırıyor geri uyumaya devam ediyor
sanmam çünkü güzel çıkardı hem alttan hem üsten
Aşı olmuş muydu

evet canım, salı günü aşı oldu
o gün huysuzdu ama geçmişti çarşamba günü ise uykusunda çığlık atıyor

daha dışarıya cıkaramadım, bi iki kere ana kucağında 2 dakikalığına markete gittik
ondan da sıcacık anasının göğüsünde uyudu

salı günü eğitim için ankaradan - antalyaya gideceğim hem de iki cocukla
bu sefer kalsın seneye giderim dedim amma kocam beni gaza getirdi
yaparsın edersin, aslansın kralsın falan filan ,
inşAllah sorunsuz geçer bu 1 hafta.

Bebeğim gündüzleri memeyi emmiyor kendini geri atıyor bu bi haftadır çığlık çığlığa beyaz gürültüyle emziriyorum geceleri emiyor
Başına gelen var mı bilgisi olan var mı neden böyle yapıyor olabilir

Bizde az önce olduk cnm bakalım neler bekliyor bizi, oğlum su sıra yine cok huzursuzdu öksürüyor biraz bakalim 2 gün nasıl olucak, ateşi olursa calpol ver dedi Doktorumuz
Bana da ateş olursa calpol ver dediler inşallah olmaz
Hadi geçmiş olsun,bizimde yarın baya korkuyorum yaa. Yan etkisi olmadan atlatin inşallah
Sağol cnm inşallah yan etkisiz atlatırız hepimiz. 5 saat oldu şimdilik bir şey yok bakalım

Yaparsın cnm. Sadece hava değişimine dikkat et çocuklarda gerisini halledersin

geçmiş olsun canım, bizimde pzt günü, çok geriliyorum

Aşının ağrısı olmuş olabilir kuzum

Kizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Kızımın gri mavi arası biseydi doğduğunda, simdi masmavi . Benim gözlerimde mavi ,daha değişir mi acaba? C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…