Bende ya ne şanslılar, hala boza hurma humana tea kuru incir hosaf yiyorum yoksa olmuyor sütüm, gece bile kalkıp yemesem sıkıntı yaşıyorum, haziranda seminerlere gidicem sütümü sagmam lazım napcam bilmiyorum zaten zor yetiyorBen 8 kilo verdim 8 kilo kaldı ve asla veremiyorum çünkü ne bulursam yiyorum 1 gün yemesem süt olmuyorek gıdaya geçene kasar sabretcem aynaya bakmıyorum moralim çok bozuluyor ama emzirmek için yemem lazım ve öyle sebze su falan da süt yapmıyor bende karbonhidrat ve protein yapıyor ikisi ayrı ayrı da değil bir arada yemem lazım. Sadece su ile sütü olanlara çok imreniyorum maşallah ne güzel
Yaa gerçekten mi hangi model cnm? Benim paşa yatmayı hiç sevmiyor ya onu sever mi kiNe kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesin
Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.
bende yapicam bu gidişle sanırımBen gezdiriyorum bebek arabasıyla , mutfakta isim varsa da koyup Trakya havası açıyorum , az da olsa birşeyler yapabiliyorum . Sevdi arabayı .
Inşallah, Acil şifalar dilerim canımCanım cook sağol. Ben ağır geçriiyorum ateş düşmek bilmiyor . Allahtan annemler bakıyor çocuğa genelde. Bebişin ishali kaldı kusması kesildi. İnsallah geçer o da tez zamanda
Bende MAYIS sonu işe başlayacaktım vazgeçtim. İzin kullancam haziran sonun a kadar sonra da zaten 1 hafta bayram olur 5.5 aylık olur oğlum zaten ek gıda zamanı gelir yoksa sağacak süt yokBende ya ne şanslılar, hala boza hurma humana tea kuru incir hosaf yiyorum yoksa olmuyor sütüm, gece bile kalkıp yemesem sıkıntı yaşıyorum, haziranda seminerlere gidicem sütümü sagmam lazım napcam bilmiyorum zaten zor yetiyor
ayy inşallah benimkide oynar, kargom geldi yanlış hali yollamışlar sinir oldum.hangisinden aldin canim
Kızlar ben 7 yıl önce oğluma almıştı bu oyun halisini. Tiny love marka,baktım ama kalmamış bizimkinden.Yaa gerçekten mi hangi model cnm? Benim paşa yatmayı hiç sevmiyor ya onu sever mi ki
Ben sorucam bakalim doktoruna haziran sonu yoğurt falan verilebilir mi diyeBende MAYIS sonu işe başlayacaktım vazgeçtim. İzin kullancam haziran sonun a kadar sonra da zaten 1 hafta bayram olur 5.5 aylık olur oğlum zaten ek gıda zamanı gelir yoksa sağacak süt yok
Valla cnm benim kızım mama alıyordu sadece o yüzden erken ek gıdaya geçmiştik. Ama şimdi Dr um anne sütü alacak dedi 6 aya kadar ama 5.5 aylık olunca nasip olursa bende o zaman sorcam tadımlara başlayalım mı diye. Ki o zamana kadar sütüm olursa tabiBen sorucam bakalim doktoruna haziran sonu yoğurt falan verilebilir mi diye
Kızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Doktorum devit3 kullan ve günde 8 damla dedi.
Bana çok geldi açıkçası.
Ocean 400 ıu kullanıyordum çok az dedi
2 aylik aşısını oldu kızım. Rota aşısı da yaptırdık ama yıktı ortalığı ya hala sakinlesmedi iç çeke çeke ağlıyor.
3 kilo doğmuştu, 4800 olmuş. Bu ay 800 gram almış hemşire iyi dedi. Zaten emmesi problemli daha az bekliyordum şaşırdım doyuyormus demekki.
biz daha gün almadık ama 2 ay aşsısı üzerinden 1 ay gecsin dedi drKızlar bana rota virüs için 9 Mayısa tarih verdiler bana yakın olanlar ne zaman yaptırdı acaba rotayı
Bebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?
Arkadaşlar kilo veremeyen var mıhiçbir şeyim olmuyor
4 kilom kaldı ama göbeğim halen var özellikle yemektan sonra 4 aylık hamile gibi oluyorumArkadaşlar kilo veremeyen var mıhiçbir şeyim olmuyor
Bende sordum doktora ağır gelmez mi diye,sorun olmaz dedi. Dün 11 de olmuştu aşılarını, henüz bi yan etki görmedik çok şükür.doktor bize devit-3 verdi 50.000 ıu - 3 damla ver dedi
biz salı günü 2 ay aşımızı olduk
bunlar cok ağır , en az 1 ay geçsin sonra rota yaptır dedi
biz daha gün almadık ama 2 ay aşsısı üzerinden 1 ay gecsin dedi dr
3.630 doğdu su an 5.700
abisi ve dayısına çekmiş bizim oğlan
güya hamile kaldğım kiloya indim ama hala hamile gibiyim
Öyle kötü düşünmeyelim cnm olucak Allahın izniyle inşallah emziricez uzun zamanValla cnm benim kızım mama alıyordu sadece o yüzden erken ek gıdaya geçmiştik. Ama şimdi Dr um anne sütü alacak dedi 6 aya kadar ama 5.5 aylık olunca nasip olursa bende o zaman sorcam tadımlara başlayalım mı diye. Ki o zamana kadar sütüm olursa tabi
Benim paşa da biraz huzursuzluk oldu ama ateşi olmadı çok şükür sizin de öyle olur inşallah cnmBende sordum doktora ağır gelmez mi diye,sorun olmaz dedi. Dün 11 de olmuştu aşılarını, henüz bi yan etki görmedik çok şükür.
Hahah döndü vallahiOy maşallah. Buradan yeşile döndüyse ben hiç umutlanmayayim bari
Ocean kullanıyorum puf şeklinde. Kızımda da onu kullandım. Doktor içeriğinin en saf olan ocean olduğunu söylediArkadaşlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz??
Bende dün hastane dönüşü annemlere uğraşım iftar için. 6 dan 9 a kadar oturamadık en son annemle babam peygamber salıncağı yapıp benim yemek yiyebilmem için o şekilde susturmaya çalışıyorlardı. Öyle de olmadı bütün yemek boyunca kucağımda mememe kafasını dayadı tek elle yemek yedim. Biz mi yaptık Bunları böyle ilk doğduklarında çok severek üstüne düşerek yoksa bu z kuşağının hepsini böyle tartışılırEvet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlen
online diyetisyen desteğine başladım ben tarifleri süt arttırıcı hem. Hiç de aç kalmıyorum hatta normalde bu kadar yemezdim öyle söyleyeyim. Bakalım kaç kg vereceğim 1 ayın sonunda merak ediyorum. Listemi paylaşayım seninle bi bak neler var ona göre sende kendine uygun diyete başlayabilirsin korkma süt daha da bollaşıyorBen 8 kilo verdim 8 kilo kaldı ve asla veremiyorum çünkü ne bulursam yiyorum 1 gün yemesem süt olmuyorek gıdaya geçene kasar sabretcem aynaya bakmıyorum moralim çok bozuluyor ama emzirmek için yemem lazım ve öyle sebze su falan da süt yapmıyor bende karbonhidrat ve protein yapıyor ikisi ayrı ayrı da değil bir arada yemem lazım. Sadece su ile sütü olanlara çok imreniyorum maşallah ne güzel
31 saat oldu aşı olalı bundan sonra ateş olurmu acabaBenim paşa da biraz huzursuzluk oldu ama ateşi olmadı çok şükür sizin de öyle olur inşallah cnm
Çok teşekkürler canım, yanıtladığın için.. bende nurse harweys kullnyrdum. Ocean a geçtim artık. Çoğunluk bu markayı kullanıyor sanırım.Ocean kullanıyorum puf şeklinde. Kızımda da onu kullandım. Doktor içeriğinin en saf olan ocean olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?