2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ya ne şanslılar, hala boza hurma humana tea kuru incir hosaf yiyorum yoksa olmuyor sütüm, gece bile kalkıp yemesem sıkıntı yaşıyorum, haziranda seminerlere gidicem sütümü sagmam lazım napcam bilmiyorum zaten zor yetiyor

Ne kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesin

Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.
Yaa gerçekten mi hangi model cnm? Benim paşa yatmayı hiç sevmiyor ya onu sever mi ki

Bende MAYIS sonu işe başlayacaktım vazgeçtim. İzin kullancam haziran sonun a kadar sonra da zaten 1 hafta bayram olur 5.5 aylık olur oğlum zaten ek gıda zamanı gelir yoksa sağacak süt yok

Bende MAYIS sonu işe başlayacaktım vazgeçtim. İzin kullancam haziran sonun a kadar sonra da zaten 1 hafta bayram olur 5.5 aylık olur oğlum zaten ek gıda zamanı gelir yoksa sağacak süt yok
Ben sorucam bakalim doktoruna haziran sonu yoğurt falan verilebilir mi diye

Ben sorucam bakalim doktoruna haziran sonu yoğurt falan verilebilir mi diye
Valla cnm benim kızım mama alıyordu sadece o yüzden erken ek gıdaya geçmiştik. Ama şimdi Dr um anne sütü alacak dedi 6 aya kadar ama 5.5 aylık olunca nasip olursa bende o zaman sorcam tadımlara başlayalım mı diye. Ki o zamana kadar sütüm olursa tabi

Kızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Doktorum devit3 kullan ve günde 8 damla dedi.
Bana çok geldi açıkçası.
Ocean 400 ıu kullanıyordum çok az dedi

doktor bize devit-3 verdi 50.000 ıu - 3 damla ver dedi

biz salı günü 2 ay aşımızı olduk
bunlar cok ağır , en az 1 ay geçsin sonra rota yaptır dedi

Kızlar bana rota virüs için 9 Mayısa tarih verdiler bana yakın olanlar ne zaman yaptırdı acaba rotayı
biz daha gün almadık ama 2 ay aşsısı üzerinden 1 ay gecsin dedi dr
Bebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?

3.630 doğdu su an 5.700
abisi ve dayısına çekmiş bizim oğlan
Arkadaşlar kilo veremeyen var mı hiçbir şeyim olmuyor

güya hamile kaldğım kiloya indim ama hala hamile gibiyim

Bende sordum doktora ağır gelmez mi diye,sorun olmaz dedi. Dün 11 de olmuştu aşılarını, henüz bi yan etki görmedik çok şükür.

Öyle kötü düşünmeyelim cnm olucak Allahın izniyle inşallah emziricez uzun zaman

Bende sordum doktora ağır gelmez mi diye,sorun olmaz dedi. Dün 11 de olmuştu aşılarını, henüz bi yan etki görmedik çok şükür.
Benim paşa da biraz huzursuzluk oldu ama ateşi olmadı çok şükür sizin de öyle olur inşallah cnm

Kızlar ben dün rota için gittim birde menenjit b tipi oldu oğluş. Geçen ay a tipi olmuştu. Doktora dedim ki hocam herkes erken diyor kimisi 7. Ayda kimisi 1 yaşında tek doz vuruluyor neden erken başladık? Önce bi kızdı tabi yorum yapanlar sağlıkçı mı bi doktor arkadaş mı yanlış buldu diye, hayır dedim arkadaşlardan duydum merak ettim. Dedi ki 1 yaşından sonra da vurabilirdik peki sen bebeğinin 1 yaşına kadar menenjit olmayacağının garantisini verebilir misin? Veremem dedim. O zaman sevinmelisin ben tüm hastalarımın bebeklerini erkenden korumaya alırım hastalık çağındayız riske atmayı riskli buluyorum söz konusu minicik bebeklerse dedi. Çok hoşuma gitti konuşmaları. Erken diye düşünenleriniz vardı ya o sebeple yazdım size de bilginiz olsun

Evet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlen
Bende dün hastane dönüşü annemlere uğraşım iftar için. 6 dan 9 a kadar oturamadık en son annemle babam peygamber salıncağı yapıp benim yemek yiyebilmem için o şekilde susturmaya çalışıyorlardı. Öyle de olmadı bütün yemek boyunca kucağımda mememe kafasını dayadı tek elle yemek yedim. Biz mi yaptık Bunları böyle ilk doğduklarında çok severek üstüne düşerek yoksa bu z kuşağının hepsini böyle tartışılır

online diyetisyen desteğine başladım ben tarifleri süt arttırıcı hem. Hiç de aç kalmıyorum hatta normalde bu kadar yemezdim öyle söyleyeyim. Bakalım kaç kg vereceğim 1 ayın sonunda merak ediyorum. Listemi paylaşayım seninle bi bak neler var ona göre sende kendine uygun diyete başlayabilirsin korkma süt daha da bollaşıyor

Eklentiler

• D16C3B3F-97C9-4AB7-901E-89D1FB2AF363.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…