2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben erken bulmuyorum canım da banada doktor 7 ve 9 demişti herkesin uygulaması farklı hatta rota ile menenjiti aynı anda yaptırma dedi

Benim kaynanam da aramış gelin bize iftara, biz eşimle yemek bile yiyemiyoruz ki ne iftarı

Listen çok iyi cnm ben bir dyt ne gittim hiçbir şey vermedi bana güya süt artıracak yapamadım ismi nedir diyetisyen in bende online destek almak isterim. Liste için de teşekkür ederim

Ay canım Allah razı olsun ben de hemen baslayayım. Baya zenginmiş menü. Nasıl hissediyorsun peki kaç gün oldu?

Ay canım Allah razı olsun ben de hemen baslayayım. Baya zenginmiş menü. Nasıl hissediyorsun peki kaç gün oldu?
Daha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarım
Ben erken bulmuyorum canım da banada doktor 7 ve 9 demişti herkesin uygulaması farklı hatta rota ile menenjiti aynı anda yaptırma dedi
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerde
Benim kaynanam da aramış gelin bize iftara, biz eşimle yemek bile yiyemiyoruz ki ne iftarı
Kız git de görsünler onlar baksın sen karnını doyur 1 saat bile başkası ilgilense öyle iyi geliyor ki
Listen çok iyi cnm ben bir dyt ne gittim hiçbir şey vermedi bana güya süt artıracak yapamadım ismi nedir diyetisyen in bende online destek almak isterim. Liste için de teşekkür ederim
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var mesela diyetisyen anneden instada. 3 haftalık grup ücreti 150 ₺. Her öğünde resim atıyorsun gruba falan. Daha başlamadı 14 nisanda başlıyo bizim grup ben erken başladım beklemek istemedim

Teşekkür ederim kuzum bende hemen bakayım irite oluyorum kendimden artık. Senin liste çok iyi bana dyt. Bunların yarısını bile vermedi sütüm kesilecektir uyuz olup bıraktık hemen. Dyt. Kapalı bir hanım değil mi

İnşallah bütün bebişlerimiz hastalıklardan korunsun sorması ayıp ama ne kadar rota aşısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…