- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Ben erken bulmuyorum canım da banada doktor 7 ve 9 demişti herkesin uygulaması farklı hatta rota ile menenjiti aynı anda yaptırma dediKızlar ben dün rota için gittim birde menenjit b tipi oldu oğluş. Geçen ay a tipi olmuştu. Doktora dedim ki hocam herkes erken diyor kimisi 7. Ayda kimisi 1 yaşında tek doz vuruluyor neden erken başladık? Önce bi kızdı tabi yorum yapanlar sağlıkçı mı bi doktor arkadaş mı yanlış buldu diye, hayır dedim arkadaşlardan duydum merak ettim. Dedi ki 1 yaşından sonra da vurabilirdik peki sen bebeğinin 1 yaşına kadar menenjit olmayacağının garantisini verebilir misin? Veremem dedim. O zaman sevinmelisin ben tüm hastalarımın bebeklerini erkenden korumaya alırım hastalık çağındayız riske atmayı riskli buluyorum söz konusu minicik bebeklerse dedi. Çok hoşuma gitti konuşmaları. Erken diye düşünenleriniz vardı ya o sebeple yazdım size de bilginiz olsun
Biz pzt olcaz canım, bugün kontrol vardı dr yaklaşık 12 saat sonra ateş olabilir dedi31 saat oldu aşı olalı bundan sonra ateş olurmu acaba
Oh süper artık olmaz o zaman.Biz pzt olcaz canım, bugün kontrol vardı dr yaklaşık 12 saat sonra ateş olabilir dedi
Benim kaynanam da aramış gelin bize iftara, biz eşimle yemek bile yiyemiyoruz ki ne iftarıBende dün hastane dönüşü annemlere uğraşım iftar için. 6 dan 9 a kadar oturamadık en son annemle babam peygamber salıncağı yapıp benim yemek yiyebilmem için o şekilde susturmaya çalışıyorlardı. Öyle de olmadı bütün yemek boyunca kucağımda mememe kafasını dayadı tek elle yemek yedim. Biz mi yaptık Bunları böyle ilk doğduklarında çok severek üstüne düşerek yoksa bu z kuşağının hepsini böyle tartışılır
Bize doktor 48 saat dikkat edin dedi cnm ama olmaz heralde artık31 saat oldu aşı olalı bundan sonra ateş olurmu acaba
Listen çok iyi cnm ben bir dyt ne gittim hiçbir şey vermedi bana güya süt artıracak yapamadımonline diyetisyen desteğine başladım ben tarifleri süt arttırıcı hem. Hiç de aç kalmıyorum hatta normalde bu kadar yemezdim öyle söyleyeyim. Bakalım kaç kg vereceğim 1 ayın sonunda merak ediyorum. Listemi paylaşayım seninle bi bak neler var ona göre sende kendine uygun diyete başlayabilirsin korkma süt daha da bollaşıyor
Aynen benimde öyle4 kilom kaldı ama göbeğim halen var özellikle yemektan sonra 4 aylık hamile gibi oluyorum
O atak bizde bir gün gidiyor 2 gün geliyor mesela bugün atarlıydıkKızlar bu ikinci ay atağı ne zaman bitiyor
Ben de hoplatacak kol kalmadıO atak bizde bir gün gidiyor 2 gün geliyor mesela bugün atarlıydıkmisafirim geldi onlar gidene kadar yatmadı bir ben bir misafirler bir babaanne hoplatıp durduk
İnşallah canım..benim kızda 4800 kg olmuş, ayni gidiyoruz , inşallah ateş olmaması da ayni olurOh süper artık olmaz o zaman.
Sizde bizim gibi sorunsuz atlatin inşallah.
Ay canım Allah razı olsun ben de hemen baslayayım. Baya zenginmiş menü. Nasıl hissediyorsun peki kaç gün oldu?online diyetisyen desteğine başladım ben tarifleri süt arttırıcı hem. Hiç de aç kalmıyorum hatta normalde bu kadar yemezdim öyle söyleyeyim. Bakalım kaç kg vereceğim 1 ayın sonunda merak ediyorum. Listemi paylaşayım seninle bi bak neler var ona göre sende kendine uygun diyete başlayabilirsin korkma süt daha da bollaşıyor
Daha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarımAy canım Allah razı olsun ben de hemen baslayayım. Baya zenginmiş menü. Nasıl hissediyorsun peki kaç gün oldu?
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerdeBen erken bulmuyorum canım da banada doktor 7 ve 9 demişti herkesin uygulaması farklı hatta rota ile menenjiti aynı anda yaptırma dedi
Kız git de görsünlerBenim kaynanam da aramış gelin bize iftara, biz eşimle yemek bile yiyemiyoruz ki ne iftarı
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var meselaListen çok iyi cnm ben bir dyt ne gittim hiçbir şey vermedi bana güya süt artıracak yapamadımismi nedir diyetisyen in bende online destek almak isterim. Liste için de teşekkür ederim
Ay canım Allah razı olsun ben de hemen baslayayım. Baya zenginmiş menü. Nasıl hissediyorsun peki kaç gün oldu?
Kızlar bu ikinci ay atağı ne zaman bitiyor
Teşekkür ederim kuzum bende hemen bakayımDaha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarım
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerde
Kız git de görsünleronlar baksın sen karnını doyur 1 saat bile başkası ilgilense öyle iyi geliyor ki
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var meseladiyetisyen anneden instada. 3 haftalık grup ücreti 150 ₺. Her öğünde resim atıyorsun gruba falan. Daha başlamadı 14 nisanda başlıyo bizim grup ben erken başladım beklemek istemedim
Sonrada ergenlikleri var değil mi6 yaşında bir oğlum var , hala aklına estikçe bi atak dönemi var
İnşallah bütün bebişlerimiz hastalıklardan korunsunDaha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarım
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerde
Kız git de görsünleronlar baksın sen karnını doyur 1 saat bile başkası ilgilense öyle iyi geliyor ki
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var meseladiyetisyen anneden instada. 3 haftalık grup ücreti 150 ₺. Her öğünde resim atıyorsun gruba falan. Daha başlamadı 14 nisanda başlıyo bizim grup ben erken başladım beklemek istemedim
Biz Burda 500 e yaptırdık tek dozu cnm başka yerlerde fiyat değişir mi bilmiyorumİnşallah bütün bebişlerimiz hastalıklardan korunsunsorması ayıp ama ne kadar rota aşısı
Oy maşallahİnşallah canım..benim kızda 4800 kg olmuş, ayni gidiyoruz , inşallah ateş olmaması da ayni olur
490 a aldık biz.İnşallah bütün bebişlerimiz hastalıklardan korunsunsorması ayıp ama ne kadar rota aşısı
Tamam canım teşekkür ederim ortalama o fiyatlardır büyük ihtimalleBiz Burda 500 e yaptırdık tek dozu cnm başka yerlerde fiyat değişir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?