- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bizim bebelerin geneli kucakçı oldu sanırım zatenTeşekkürler canımcımdoktorda güzel aldığını söylüyor kucakta taşıdığmız için sürekli bizi mahvediyor orası ayrı
Ocean 400iu canimArkadaşlar d vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz??
Evet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlenBizim bebelerin geneli kucakçı oldu sanırım zaten
Şükürler olsun canım insallahBundan sonra hergun biraz daha iyi olursun ,atlatmışsin zor günleri çok şükür
Hamilelikte 10 kilo aldım canım ve sadece 4 kilo gitti geri kalan benimleBenim doğumda gitti sadece 5 kilo cnm ara ara 2 daha gidiyor yediklerime bağlı ama öküz gibi yemek tatlı ne bulduysam yiyorumbayramdan sonra dikkat edicem insallah, eşim ramazanda cok tatlı alır dayanamıyorum yiyorum bende, tek avantajım hamilelikte 12 kilo aldım
benimkide ayni ya, artik evin içinde bebek arabasıyla mi gezsek diye düşünüyorum, evde tek olunca da zor oluyor aksama kadar sırtım kopuyor resmenEvet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlen
Aynıyız canım aynı. Artık sırtım kollarım belim kopuyor çocuğa yalvarıyorum annecim ne olur sakin kal diye. Altını açıyorum soyuyorum bir de kırmızı balığı açıyorum yanında oturmam şartıyla biraz oyalanıyor . Yanından yine ayrılamıyorum direk çığlık nefesi gidercesine ağlama moduna giriyor. Nerede hata yanlıs yaptım bilmiyorumbenimkide ayni ya, artik evin içinde bebek arabasıyla mi gezsek diye düşünüyorum, evde tek olunca da zor oluyor aksama kadar sırtım kopuyor resmen
Bizim gündüz uykusu da yok, hic is yemek falan yapamıyorum, kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum, benimkide hep yanında duracaksın,gezme olayı da yüzü dışa dönuk olcak, wc ye gidecek zaman bulamıyorumAynıyız canım aynı. Artık sırtım kollarım belim kopuyor çocuğa yalvarıyorum annecim ne olur sakin kal diye. Altını açıyorum soyuyorum bir de kırmızı balığı açıyorum yanında oturmam şartıyla biraz oyalanıyor . Yanından yine ayrılamıyorum direk çığlık nefesi gidercesine ağlama moduna giriyor. Nerede hata yanlıs yaptım bilmiyorumHem bebeğiin ağırlığı hem benm fazla kilolarım artık bütn gün evi turlamaktan bi hal oldum. Aç karnıma tüm evin işi birikmiş deli gibi evi dolanıyoruz
Şimdiden böyleler bakalım büyüyünce ne yapıcazEvet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlen
Ben 8 kilo verdim 8 kilo kaldı ve asla veremiyorum çünkü ne bulursam yiyorum 1 gün yemesem süt olmuyorArkadaşlar kilo veremeyen var mıhiçbir şeyim olmuyor
Ne kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesinŞükürler olsun canım insallah
Aman sizler de dikkat edin. Bizler neyse de bebişler hastalanınca dünya yıkılmış gibi oluyor. Analık zor
Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.Bizim gündüz uykusu da yok, hic is yemek falan yapamıyorum, kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum, benimkide hep yanında duracaksın,gezme olayı da yüzü dışa dönuk olcak, wc ye gidecek zaman bulamıyorumoyun halısı aldım bakalim ondan çok umutluyum kendi halinde oynar belki , 1 saatte olsa bana çok faydası olur
Evet ya hemen zayiflayanlara imrendimBen 8 kilo verdim 8 kilo kaldı ve asla veremiyorum çünkü ne bulursam yiyorum 1 gün yemesem süt olmuyorek gıdaya geçene kasar sabretcem aynaya bakmıyorum moralim çok bozuluyor ama emzirmek için yemem lazım ve öyle sebze su falan da süt yapmıyor bende karbonhidrat ve protein yapıyor ikisi ayrı ayrı da değil bir arada yemem lazım. Sadece su ile sütü olanlara çok imreniyorum maşallah ne güzel
Canım onu 3 damla olarak mı yoksa bir fıs şeklindemi kullanıyorsun??Ocean 400iu canim
Ben, hem deli gibi emziriyorum hem cok abur cubur yemiyorum. Metabolizmam ölü arkadasim benim, gitmiyor kilolarArkadaşlar kilo veremeyen var mıhiçbir şeyim olmuyor
dr bir fıs dedi de üzerinde bir fıs 3 damla dediği için vermesi kolay oluyor diye 3 damla cay kaşığına damlatıp veriyorumCanım onu 3 damla olarak mı yoksa bir fıs şeklindemi kullanıyorsun??
ayy inşallah benimkide oynar, kargom geldi yanlış hali yollamışlar sinir oldum.hangisinden aldin canimNe kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesin
Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.
Evet ya hadi benim çok sütüm yok ama bütün gün hareket halindeyim elimde su şişesiBen, hem deli gibi emziriyorum hem cok abur cubur yemiyorum. Metabolizmam ölü arkadasim benim, gitmiyor kilolar
Ben gezdiriyorum bebek arabasıyla , mutfakta isim varsa da koyup Trakya havası açıyorum , az da olsa birşeyler yapabiliyorum . Sevdi arabayı .benimkide ayni ya, artik evin içinde bebek arabasıyla mi gezsek diye düşünüyorum, evde tek olunca da zor oluyor aksama kadar sırtım kopuyor resmen
Göbek mi çok kaldı cnm ondan mi ki? Benim avantajım göbeğim pek yoktu ilk günler de de zorladim kendimi korse taktım cok az bişey var simdi, doğumdan önce de vardı bende birazHamilelikte 10 kilo aldım canım ve sadece 4 kilo gitti geri kalan benimle6 kilo bu kadar fark ettirir mi kıyafetlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?