2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlçedeyiz yarin kalça usg ve kontrol için 1 saat yol gideceğiz , bebekle olunca gozumde buyuyor , havalarda çok ısınmadı henüz, inşallah üşütmeden , sağlıklıca gidip geliriz

Bundan sonra hergun biraz daha iyi olursun ,atlatmışsin zor günleri çok şükür
Şükürler olsun canım insallah
Aman sizler de dikkat edin. Bizler neyse de bebişler hastalanınca dünya yıkılmış gibi oluyor. Analık zor

Hamilelikte 10 kilo aldım canım ve sadece 4 kilo gitti geri kalan benimle 6 kilo bu kadar fark ettirir mi kıyafetlerde

Evet canım yaa kimse bana inanmıyordu herkes görünce anladı . Bebeği daha sırtını yatağ koyar koymaz çığlık atmaya baslıyor . Oscarlık oyuncu yeminlen
benimkide ayni ya, artik evin içinde bebek arabasıyla mi gezsek diye düşünüyorum, evde tek olunca da zor oluyor aksama kadar sırtım kopuyor resmen

benimkide ayni ya, artik evin içinde bebek arabasıyla mi gezsek diye düşünüyorum, evde tek olunca da zor oluyor aksama kadar sırtım kopuyor resmen
Aynıyız canım aynı. Artık sırtım kollarım belim kopuyor çocuğa yalvarıyorum annecim ne olur sakin kal diye. Altını açıyorum soyuyorum bir de kırmızı balığı açıyorum yanında oturmam şartıyla biraz oyalanıyor . Yanından yine ayrılamıyorum direk çığlık nefesi gidercesine ağlama moduna giriyor. Nerede hata yanlıs yaptım bilmiyorum Hem bebeğiin ağırlığı hem benm fazla kilolarım artık bütn gün evi turlamaktan bi hal oldum. Aç karnıma tüm evin işi birikmiş deli gibi evi dolanıyoruz

Bizim gündüz uykusu da yok, hic is yemek falan yapamıyorum, kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum, benimkide hep yanında duracaksın,gezme olayı da yüzü dışa dönuk olcak, wc ye gidecek zaman bulamıyorum oyun halısı aldım bakalim ondan çok umutluyum kendi halinde oynar belki , 1 saatte olsa bana çok faydası olur

Arkadaşlar kilo veremeyen var mı hiçbir şeyim olmuyor
Ben 8 kilo verdim 8 kilo kaldı ve asla veremiyorum çünkü ne bulursam yiyorum 1 gün yemesem süt olmuyor ek gıdaya geçene kasar sabretcem aynaya bakmıyorum moralim çok bozuluyor ama emzirmek için yemem lazım ve öyle sebze su falan da süt yapmıyor bende karbonhidrat ve protein yapıyor ikisi ayrı ayrı da değil bir arada yemem lazım. Sadece su ile sütü olanlara çok imreniyorum maşallah ne güzel

Şükürler olsun canım insallah
Aman sizler de dikkat edin. Bizler neyse de bebişler hastalanınca dünya yıkılmış gibi oluyor. Analık zor
Ne kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesin

Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.

Evet ya hemen zayiflayanlara imrendim

Ne kadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra oluyor kuzum ,Allah dermansız dert vermesin

Tam gruba yazacaktım. Oyun halisinda 20 dk kadar oyalaniyor kızım, en azından bi kahve içebiliyorum o arada.
ayy inşallah benimkide oynar, kargom geldi yanlış hali yollamışlar sinir oldum.hangisinden aldin canim

Ben gezdiriyorum bebek arabasıyla , mutfakta isim varsa da koyup Trakya havası açıyorum , az da olsa birşeyler yapabiliyorum . Sevdi arabayı .

Hamilelikte 10 kilo aldım canım ve sadece 4 kilo gitti geri kalan benimle 6 kilo bu kadar fark ettirir mi kıyafetlerde
Göbek mi çok kaldı cnm ondan mi ki? Benim avantajım göbeğim pek yoktu ilk günler de de zorladim kendimi korse taktım cok az bişey var simdi, doğumdan önce de vardı bende biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…