- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Tamam canım teşekkür ederimOy maşallah
490 a aldık biz.
Al annesi bak acikmis der oDaha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarım
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerde
Kız git de görsünleronlar baksın sen karnını doyur 1 saat bile başkası ilgilense öyle iyi geliyor ki
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var meseladiyetisyen anneden instada. 3 haftalık grup ücreti 150 ₺. Her öğünde resim atıyorsun gruba falan. Daha başlamadı 14 nisanda başlıyo bizim grup ben erken başladım beklemek istemedim
Bide kendisi henüz 3 kez gördü torununu öyle bi sevgisi falan yok malesef, hastanede yattık 3 gece, kiziyla gezdi de bize geçmiş olsuna gelmedi, anca lafta Ömer nasıl Burcu nasılDaha yeni başladım aslında 14 nisanda başlıyor ama listeyi atınca kadın ben erken başladım kâr kârdır diyerek. Bakalım inşallah gider kilolalarım
İşte her doktorun takvimi Farklı dediğin gibi, hayırlısı olsun artık olduk biz 2 doz rotayı da olduk. Umarım korunur hastalıklardan benimkide sizinkilerde
Kız git de görsünleronlar baksın sen karnını doyur 1 saat bile başkası ilgilense öyle iyi geliyor ki
Rica ederim canım daha çok örnek liste attı 20 çeşit kahvaltı örneğim var meseladiyetisyen anneden instada. 3 haftalık grup ücreti 150 ₺. Her öğünde resim atıyorsun gruba falan. Daha başlamadı 14 nisanda başlıyo bizim grup ben erken başladım beklemek istemedim
ne kadar tanıdık geldi yazdiklarin,boşver Allah görüyor, ben artık tınlamıyorum, düşündükçe insanin cani sıkılıyorBide kendisi henüz 3 kez gördü torununu öyle bi sevgisi falan yok malesef, hastanede yattık 3 gece, kiziyla gezdi de bize geçmiş olsuna gelmedi, anca lafta Ömer nasıl Burcu nasıl
Haklısın cnm ama görünce de bisey olmamış gibi davranıyor ya ona kızıyorum ya, benim annem sabah görmese akşam geliyor özledim diyene kadar tanıdık geldi yazdiklarin,boşver Allah görüyor, ben artık tınlamıyorum, düşündükçe insanin cani sıkılıyor
hep aynılar demekki, bisey olmamış gibi davranmak .. 4 saatlik yerde ama 2 aylık olunca geldi görmeye..zaten kv ler kendi annelerimiz gibi düşünceli olsalar hayatımız çok farklı olurdu, bazen insan anlamıyor gerçekten niye böylelerHaklısın cnm ama görünce de bisey olmamış gibi davranıyor ya ona kızıyorum ya, benim annem sabah görmese akşam geliyor özledim diye
Bizimki aynı şehirde okuma yazması yok ama kızına gidiyor valla öğrendi gitmeyi, bize de öğrenebilir istese.. Seninki de kötüymüş ya peki eşin ne diyor bu konuya? Benim saftirik kocam o benim annem napayım ki mesafe koyamam ancak yaptığı hataları söylerim diyor, kayınpederim öldü onun da etkisi var, yalnızmis ya üzülür muş, dedim valla ben yaşlanınca Ömer e eşine çocuklarına yanlış davranırsam Ömer üzsün beni hakederim, ya anlamıyorum anne bu elbet atılmaz ama mesafe konunabilir bence, dedim artık benim gözümde bitti annen, yakın davranmamı bekleme, gelcekmis haftaya hiç umrumda olmucak valla gelsin gitsinhep aynılar demekki, bisey olmamış gibi davranmak .. 4 saatlik yerde ama 2 aylık olunca geldi görmeye..zaten kv ler kendi annelerimiz gibi düşünceli olsalar hayatımız çok farklı olurdu, bazen insan anlamıyor gerçekten niye böyleler
benimkide yalniz ama yaptıklarını yalniz diye kabuk edemeyizki, dusunceli olmak başka bir şey..önceden çok tartışıyorduk ama artik bir şey demiyorum, bazı şeyleri söyleyince ben kotu oluyorum, söylemeyince bi şekilde kendi fark ediyor, tabi yine dönüp annesine bir şey demiyor bana haklisin diyor sadece..bende kv ye o nasıl davranıyorsa öyle yapıyorum, çok muhabbetimizde yok zaten, öyle bi anne şevkati ilgisi falan hic olmadiBizimki aynı şehirde okuma yazması yok ama kızına gidiyor valla öğrendi gitmeyi, bize de öğrenebilir istese.. Seninki de kötüymüş ya peki eşin ne diyor bu konuya? Benim saftirik kocam o benim annem napayım ki mesafe koyamam ancak yaptığı hataları söylerim diyor, kayınpederim öldü onun da etkisi var, yalnızmis ya üzülür muş, dedim valla ben yaşlanınca Ömer e eşine çocuklarına yanlış davranırsam Ömer üzsün beni hakederim, ya anlamıyorum anne bu elbet atılmaz ama mesafe konunabilir bence, dedim artık benim gözümde bitti annen, yakın davranmamı bekleme, gelcekmis haftaya hiç umrumda olmucak valla gelsin gitsin
Sonrada ergenlikleri var değil mi
Bende cok isterdim anne kız gibi olalım ama yok, ben görünce iyi davranıyordum bu zamana kadar cok düşüncesizlikler yaptı ama bu canımı cok sıktı, bende oyle uzak olucam artık, eskiden her kandil arardik, doktora gittiğinde de arardım sorardım ama artık aramıyorum, yuzyuze de sormucam, bu eşler hep böyle demekbenimkide yalniz ama yaptıklarını yalniz diye kabuk edemeyizki, dusunceli olmak başka bir şey..önceden çok tartışıyorduk ama artik bir şey demiyorum, bazı şeyleri söyleyince ben kotu oluyorum, söylemeyince bi şekilde kendi fark ediyor, tabi yine dönüp annesine bir şey demiyor bana haklisin diyor sadece..bende kv ye o nasıl davranıyorsa öyle yapıyorum, çok muhabbetimizde yok zaten, öyle bi anne şevkati ilgisi falan hic olmadi
Canım ben normal doğum yapmadım ama 40 çıkınca gittim smear de verdim. Ağrı kendini kasmazsan olmaz. Sezaryen doğum yapanlara da 40 çıkınca muayene yapıyorlar benim ilk doğumumda da yapmışlardı 7.5 yıl önceNormal doğum yapan arkadaşlarSmear tedti verip doktor kontrolüne gittiniz mi 40ınız çıkınca. Ağrı oluyor mu alttan muayene esnasında. Yarın kontrolüm var çok korkuyorum
aynen canım, onlarda onların annesi sonuçta ..Bende cok isterdim anne kız gibi olalım ama yok, ben görünce iyi davranıyordum bu zamana kadar cok düşüncesizlikler yaptı ama bu canımı cok sıktı, bende oyle uzak olucam artık, eskiden her kandil arardik, doktora gittiğinde de arardım sorardım ama artık aramıyorum, yuzyuze de sormucam, bu eşler hep böyle demek
Nedense bana çok saçma geldi. Şöyle ki bundan yıllar önce çok popüler olan ped hakkında da kısırlığa yol açtığına dair söylentiler çıkmıştı. Yıllarca kullandım,3 tane sağlıklı evlâdım var Elhamdülillah. Evet doğallık sağlık açısından daha iyi ama günümüz şartlarına alışmış bizler için öyle alengirli işler(bez yıkamak) çokta iç açıcı değil en azından benim için. Hadi sen bezle bebeğini gelecekteki olası risklerden korudun,bu amacı güden insanların tek silahı pedler yada bezler değildir diye düşünüyorum. O yüzden hiç de kendini kasma bence. Rabbim kötü niyetlilere fırsat vermesin,yavrularımızı esirgesin...Dun kontrolümüz vardı, dr daha önce hazır bezlerin ne kadar doğal denirse denilsin, petrol türevlerinden yapıldığını, yeni nesilde kısırlık, cinsiyet değiştirme vb. nin çok arttığını, bezlerin direk genital bölgeye temas ettiğini ve etkilediğini bu yüzden asla önermediğini söylemişti.kendisininde çocuğu olduğunu ve kullanmadığını, yıkanıp kullanılan bezlerden kullandığını ve yapabileceğimi falan söylemişti.kendi kullandığı markayı da söyledi ama onu alman şart değil başka markalarda var ayni şekilde demişti..düşününce evet en sağlıklısı öyle ama zaten kendime yeni geliyorum, işe döndüğümde nasıl olcak vb..bir suru bahaneyle kolayımıza da geliyor sanırım hazır bez kullanıyorum .dun dr ben size hazır bezlerle ilgili bilgi vermemismiydim dedi, kendimi sanki çocuğuma cok kotu bir şey yapıyormuşum gibi hissettim
Evet canım oTeşekkür ederim kuzum bende hemen bakayımirite oluyorum kendimden artık. Senin liste çok iyi bana dyt. Bunların yarısını bile vermedi sütüm kesilecektir uyuz olup bıraktık hemen. Dyt. Kapalı bir hanım değil mi
amiiin aminNedense bana çok saçma geldi. Şöyle ki bundan yıllar önce çok popüler olan ped hakkında da kısırlığa yol açtığına dair söylentiler çıkmıştı. Yıllarca kullandım,3 tane sağlıklı evlâdım var Elhamdülillah. Evet doğallık sağlık açısından daha iyi ama günümüz şartlarına alışmış bizler için öyle alengirli işler(bez yıkamak) çokta iç açıcı değil en azından benim için. Hadi sen bezle bebeğini gelecekteki olası risklerden korudun,bu amacı güden insanların tek silahı pedler yada bezler değildir diye düşünüyorum. O yüzden hiç de kendini kasma bence. Rabbim kötü niyetlilere fırsat vermesin,yavrularımızı esirgesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?