2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba. Eşim bir oyun halısı almış baya büyük içine de toplarınfalan olan sanki çok yerim varmış gibi oğlum içinde pek kalmak istemedi daha oyuncakları çok oynamıyor. Ne zaman alışır acaba kızımda kjllanmamıştım bilmiyorum. Birde bu çıngıraklı falan eline alıp ne zaman oynuyorlar dı unutmuşum her şeyi

4 ayda tutuyorlar diye hatırlıyorum. Hergün koy sen içine zamanla dikkatini çekecektir

Kızlar, kaç bez degistiriyorsunuz günde?
Kızım 3-4 kaka yapıyor ama çiş sayısı azaldı. Kilo alımı da normal aslında. Artık azalacak mi yoksa doymuyor mu

Kakayla birlikte çişini yapmıyor mu
Yapiyor da eskisi gibi değil. Sabah 5 ten beri 3 bez doldurdu çişle. Eskiden daha fazla yapardı.
İştahsiz demişsin ya ondan midir acaba?
Evet istahi yoktu aşıdan sonra... dünden beri çok sık emziriyorum zar zorda olsa. 2 saatte bir emiyor 2 gündür, yutkunuyor da devamlı. Anlamadim gitti.

Kızım 3-4 kaka yapıyor ama çiş sayısı azaldı. Kilo alımı da normal aslında. Artık azalacak mi yoksa doymuyor mu
Bizimki de aynı cnm kaka sayısı fazla ama sanki bezi şişmiyoe çiş ile huysuz da değil aç olsa huysuz olur diye düşünüyorum 2 saate bir emiyor bazen daha sık kilo alımına bakcam bende

Bizimki de aynı cnm kaka sayısı fazla ama sanki bezi şişmiyoe çiş ile huysuz da değil aç olsa huysuz olur diye düşünüyorum 2 saate bir emiyor bazen daha sık kilo alımına bakcam bende
Ama aç olsalar kaka az olmaz mı?
Sonuçta beslenmese sık kaka yapamaz.

İştahsiz oldugu gunlerki eksik beslenmesini telafi ediyor olabilir. Az artik oluyordur belki. Bilemiyorum ama fikir sadece

Bide çiş sayısı az ama bir kere de daha fazla çiş yapıyor. Bir kere çiş yapmaz sarı çizginin yarısı mavi oluyor hemen

Ama aç olsalar kaka az olmaz mı?
Sonuçta beslenmese sık kaka yapamaz.
Oyle degilmis. Kaka aclik, tokluk, beslenmede bir belirtec degilmis. Yapmasi da yapmamasi da bize bu hususta bilgi vermezmis. Beslenmeyi ancak cis ile takip edebiliyormusuz. Ben cok kaka yapiyor guzel besleniyor diyince dr anlatmisti. Benimki de 2 gundur az cis yapiyor, az emiyor. Bizde asi falan da yok henuz. Mama verelim dedim onu da az icti. Bakalim bir donemdir belki diye ben emzirmeye calismaya devam ediyorum.

Dun poposunu yikarken deligin oralar putur putur geldi elime. Neden oldugunu bilen var mi? Annem habire kaka yapiyor ondan dedi.

Dönemsel olabilir o zaman. Takipte kalayim bakalim ,duzelmezse mama vereyim.

Pişik gibi mi ?

Dönemsel olabilir o zaman. Takipte kalayim bakalim ,duzelmezse mama vereyim.

Pişik gibi mi ?
Ben şimdi tarttım oğlumu 2 gün önceye göre kilo almış. Ben birde şöyle düşündüm kaka yapar yapmaz açıyorum ben 2 saat geçti diyelim o yüzden de çiş az gibi geliyor olabilir bana. Bugün çok sık bez değiştirdik mesela. Birde dediğim gibi aç olan çocuk aşırı huysuz oluyor kızımdan biliyorum asla duramazdı uyuyamıyordu o şekilde de takip ediyorum

Benim de 3-4gune bir kakali bezi oluyor. 1 haftadır da o kadar zor besliyorum ki. ( Beni emmiyor bıberonla) sürekli de ağlıyor anlamadım ataktan mi ayarları bozuldu bu bebelerin bilemedim.

Iste bende çok sık değiştiriyorum kakadan dolayı. Kakasi da normale göre daha sulu.
Bencede aç olsa durmazlar ,neyse bakalım takipte kalalım

Benim de 3-4gune bir kakali bezi oluyor. 1 haftadır da o kadar zor besliyorum ki. ( Beni emmiyor bıberonla) sürekli de ağlıyor anlamadım ataktan mi ayarları bozuldu bu bebelerin bilemedim.
Sanırım donemsel, çoğumuzun boyle olması tesadüf olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…