2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Iste bende çok sık değiştiriyorum kakadan dolayı. Kakasi da normale göre daha sulu.
Bencede aç olsa durmazlar ,neyse bakalım takipte kalalım

Sanırım donemsel, çoğumuzun boyle olması tesadüf olamaz.
Aynı şeyi yaşıyoruz kakası da sulu günlerimizde aynı belki de dönemseldir

Dönemsel olabilir o zaman. Takipte kalayim bakalim ,duzelmezse mama vereyim.

Pişik gibi mi ?
Çok afedersiniz popişi o kadar sıkı ki göremiyorum kızarıklık var mı. Ama yumuşak bir zımparaya dokunur gibi pütürlü olmuş popişi

Benim de 3-4gune bir kakali bezi oluyor. 1 haftadır da o kadar zor besliyorum ki. ( Beni emmiyor bıberonla) sürekli de ağlıyor anlamadım ataktan mi ayarları bozuldu bu bebelerin bilemedim.
Benim şapşal da beni emmek yerine emziği emerek uyumak istiyor. Benimki sizinkilerden küçük ama daha 7 haftalık. Atak haftası tutmuyor yani.

Aynı şeyi yaşıyoruz kakası da sulu günlerimizde aynı belki de dönemseldir
Rota olmuş muydu senin bebegin
Çok afedersiniz popişi o kadar sıkı ki göremiyorum kızarıklık var mı. Ama yumuşak bir zımparaya dokunur gibi pütürlü olmuş popişi
Ürpermistir o zaman. Bepantol sürüyorum ben iyi geliyo.

Berilyumm suçluyu buldum rota aşısı yaygın yan etkisi ishalmis. Demekki ishal oldukları için cis sayısı azaldı bizimkilerin. Sıvı kaybı olduğu için. Cuma günüydü sizinde asilar öyle hatırlıyorum aynı gün yaptırdık.

Eklentiler

• Screenshot_20220414-210232_Drive.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugünlerde benim paşanin da iştahı azaldı sanki hele geceleri az emiyor bırakıyor sonra tekrar uyanıyor, huysuzlaniyor, çişi de azaldı, heralde atak döneminden, ınsallah geçer bian önce

Ah aşılar ah birde sinirli benim oğlan emzirmeye 2 dk geç kalayım yıkıyor bugün ortalığı uykusu gelince uyumayınca krize giriyor falan

Kızlar bugünlerde benim paşanin da iştahı azaldı sanki hele geceleri az emiyor bırakıyor sonra tekrar uyanıyor, huysuzlaniyor, çişi de azaldı, heralde atak döneminden, ınsallah geçer bian önce
Bence asilardan. Hepimiz aynı günlerde yaptırdık özellikle rota... ishal ,karın ağrısı ve iştahsızlık yaparmış

Ah aşılar ah birde sinirli benim oğlan emzirmeye 2 dk geç kalayım yıkıyor bugün ortalığı uykusu gelince uyumayınca krize giriyor falan
of c.tesi gününden beri çok sinirli ve ağlak benim kizda. Hatta salı günü ağlaya ağlaya doktora götürdüm çocuğu. Nolur iç organlarına bi bakın kesin bisey var dedim meğer karnı ağriyomus yaa500 lira bayıldım boşu boşuna.

İnsan tedirgin olunca her şeyi yapıyor benim oğlan da bi kere yel aldı bağıran videosunu Dr a attım kadın sadece bunlar normal dedi yüz yüze gelince de güldü bana senin de 500 TL nin gidesi varmış ya birde iyi ki o yan etkileri attın sütüm mü yetmiyor diye düşünmeye başlamıştım akşam mama vermeyi bıraktım geceleri bazen de gündüz çok ağlarsa 30 ml veriyordum neredeyse yine verecektim Allah razı olsun

❣ senden de canım. Vallahi tulumunun düğmeleri açık ha bire bezine bakıyorum çiş var mı diye. Su vermeli mi acaba sıvı kaybediyorlar
Ay inşallah öyledir cnm ya özelikle geceleri cok zorluyor insanı
Geçer artik heralde ya

❣ senden de canım. Vallahi tulumunun düğmeleri açık ha bire bezine bakıyorum çiş var mı diye. Su vermeli mi acaba sıvı kaybediyorlar

Geçer artik heralde ya
İnşallah bende hep canı yanıyor heralde ağrısı var dedim iştahı az olunca huysuz olunca

oğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Fizyolojik serumla açmaya çalıştım, Yastık koydum ama ayağımdan indirdiğim an ağlıyor anlamadım

Kizlar benim kizim yaklasik bi haftadir gece kaka yapmaya basladi. Normalde bezini ellemiyordum ama simdi kka yuzunden bezini degistirdim ve uyandi. Agucuklar yapiyo hatta

Gece uykusu bolunmesin ve aliskanlik olmasin diye ne yapabilirim bu konuda? Kakasini sabaha taşimanin yollari var mi

Hayır tabii ki yok. Benm oğlum geceleri yapardı 1 saat egzersizle yaptırıyordum . Artık sabahları yapmaya basladı. Zaten o sancıyla uyuyamaz ki sürekli hareket halinde oluyorlar uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…