2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kaka olayı bizde hala 4-5 civarı ama daha çok pütürlü olmaya başladı. Önceden daha sıvıydı. Ota b.ka nem mi kapıyorum bilmem de tuhaf geldi.
Benmkininde geçen kakasında siyahlıklar vardı. Tutturdum hastaneye gidelm diye . Gayet neşeliydi keyfi yerindeydi bebişin. Eşimde kızdı ota bka takıyosun diye. Kaynanamlara sormus görümcemlere sormus normal demişler öyle götürmedik ertesi güne geçti. Höff bıktım vallahi

Hahah tamam aklıma yattı bu taktik. Kimseye söyleme de şimdi olay çıkmasın durduk yere şşşt
Merak etme aramizdaaaaa
Ben yedim bilac kere bisey olmadı.
Benim canımda çiğ köfte çekiyor ama sütün tadı değişirse diye yemiyorum
Yaaa çiğ köfte demeyin bana, tüm hamileliğim boyunca çiğ köfte çekti canım ama riskli olur şimdi bisey olur diye hoc yemedim, hala da çekiyor şimdi de sütüm acı olup hiç emmeyecek diye yemiyorum, valla nasıl canım çekiyor şöyle bol nar ekşili
Ciğer ben 2 3 kez yedim canim, bol bol sütte yapiyor

Kızım akşam yine acıktı uykusu geldi , memeyi veriyorum aaaaaaa diye bağırıp asla ağzına almiyor , kaldırıyoruz geziyoruz bağırıyor çünkü aç, sütü sağıp biberonla verdim içsin diye yarısını içti yarısında biberonu itti memeye döndü biraz da memeden içti sonra yine bıraktı yalaniyor bağırıyor, biberonu verdim tekrar almadi itiyor biberondaki sütün birazını çay kaşığıyla verdik içti, sonra onu bıraktı yine memeye geldi..şimdi biz kimi reddettik ne yaptık ben anlamadım ne oluyor

Sakatat da yiyemiyoruz sanki emziririken diye ben hiç yanaşamadım oralara. Yoksa kokoreçi ciğerden de önce gider yerim
Ayakta emzirmeyi denedin mi ya da arkaya beyaz gürültü falan açmayı?

Kaçıranlar ve yeniden dinlemek isteyenler için linki tekrar bırakayım. Bu kayıt bugün de bir öğünde tokat manyağı olmaktan kurtardı beni. Belki sizin de işinize yarar. Nedense bu tarz seslerde daha rahat emiyor ve bazen uykuya dalıyor

Sakatat da yiyemiyoruz sanki emziririken diye ben hiç yanaşamadım oralara. Yoksa kokoreçi ciğerden de önce gider yerim

Ayakta emzirmeyi denedin mi ya da arkaya beyaz gürültü falan açmayı?
Digerlerini bilmiyorum ama Ciğeri niye yiyemiyelim ki hamileyken hadi bebeğe a vitamini fazla gitmesindi şimdi neden acaba
Denedim canım, başını arkaya uzatıp etrafa bakıyor ayakta, hopladim zıpladım yine olmadı, beyaz gürültüden nefret ediyor

Gazı mı oluyo acaba benimki ne zaman biberonu eliyle itse söylene söylene içse kaldırınca gaz çıkarıyor

Bilmiyorum ki sakatat yiyemiyoruz diye biliyorum ben ama yanlış mı ki? Çok zor ya biliyorum memeyle kavgayı ama bu bıdık genel olarak isyana girmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…