Kızlar prenses oluyor canım ondandır6 aydan sonra salacagim bende az daha sıkayım dişimi. Benim kız çok hanım öyle ufacık şeyde emmek istemez
Hahhaja valla doğruFondip de yaptın mı doğru söyle
Anan bitemeden eşin sıraya mı girdi? O bir dursun zaten ortalık karışık
Sonra da bu çocuk neden halayda duruyor
Hazırlanın yemeğe çıkıyoruz
Sorma bende kaynana 2 taneFondip de yaptın mı doğru söyle
Anan bitemeden eşin sıraya mı girdi? O bir dursun zaten ortalık karışık
Sonra da bu çocuk neden halayda duruyor
Hazırlanın yemeğe çıkıyoruz
Bakarsın acı yiye yiye yanık sesli bir türkücü olmuş çıkmışHahhaja valla doğruhareketli bebe olacak,
hergun yiyorym benYa kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Yok canım çok şükür olmadı. Hatta ben çiğköftede yedim bir kaç kere onda da sıkıntı yaşamadıkSıkıntı olmuyor dimi bebişte
onu da yiyorum. ne kadar rahatmışım benBen yedim bilac kere bisey olmadı.
Benim canımda çiğ köfte çekiyor ama sütün tadı değişirse diye yemiyorum
Bi sıkıntı olmuyor dimihergun yiyorym ben
Olur mu olur kuzum eşimle benim sesim fena değil ablanın müzik kulağı varBakarsın acı yiye yiye yanık sesli bir türkücü olmuş çıkmış
Bende senin gibiyimonu da yiyorum. ne kadar rahatmışım ben
Tamam canım teşekkür ederimYok canım çok şükür olmadı. Hatta ben çiğköftede yedim bir kaç kere onda da sıkıntı yaşamadık
Benmkininde geçen kakasında siyahlıklar vardı. Tutturdum hastaneye gidelm diye . Gayet neşeliydi keyfi yerindeydi bebişin. Eşimde kızdı ota bka takıyosun diye. Kaynanamlara sormus görümcemlere sormus normal demişler öyle götürmedik ertesi güne geçti. Höff bıktım vallahiYa kaka olayı bizde hala 4-5 civarı ama daha çok pütürlü olmaya başladı. Önceden daha sıvıydı. Ota b.ka nem mi kapıyorum bilmem de tuhaf geldi.
Ben yedim canmYa kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Hem soğuk olmasından hemde gaz yapar mı acaba diye çekindimBen yedim canmsoğuk olmasındanmı çekindin bizde bi etki yapmadı
Merak etme aramizdaaaaaHahah tamam aklıma yattı bu taktik. Kimseye söyleme de şimdi olay çıkmasın durduk yere şşşt
Yaaa çiğ köfte demeyin bana, tüm hamileliğim boyunca çiğ köfte çekti canım ama riskli olur şimdi bisey olur diye hoc yemedim, hala da çekiyor şimdi de sütüm acı olup hiç emmeyecek diye yemiyorum, valla nasıl canım çekiyor şöyle bol nar ekşiliBen yedim bilac kere bisey olmadı.
Benim canımda çiğ köfte çekiyor ama sütün tadı değişirse diye yemiyorum
Ciğer ben 2 3 kez yedim canim, bol bol sütte yapiyorBen de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonra
Çiğ köfte de istemiyor mu canın? İstesin onu da biraz düşün
Sakatat da yiyemiyoruz sanki emziririken diye ben hiç yanaşamadım oralara. Yoksa kokoreçi ciğerden de önce gider yerimMerak etme aramizdaaaaa
Yaaa çiğ köfte demeyin bana, tüm hamileliğim boyunca çiğ köfte çekti canım ama riskli olur şimdi bisey olur diye hoc yemedim, hala da çekiyor şimdi de sütüm acı olup hiç emmeyecek diye yemiyorum, valla nasıl canım çekiyor şöyle bol nar ekşili
Ciğer ben 2 3 kez yedim canim, bol bol sütte yapiyor
Ayakta emzirmeyi denedin mi ya da arkaya beyaz gürültü falan açmayı?Kızım akşam yine acıktı uykusu geldi , memeyi veriyorum aaaaaaa diye bağırıp asla ağzına almiyor , kaldırıyoruz geziyoruz bağırıyor çünkü aç, sütü sağıp biberonla verdim içsin diye yarısını içti yarısında biberonu itti memeye döndü biraz da memeden içti sonra yine bıraktı yalaniyor bağırıyor, biberonu verdim tekrar almadi itiyor biberondaki sütün birazını çay kaşığıyla verdik içti, sonra onu bıraktı yine memeye geldi..şimdi biz kimi reddettik ne yaptık ben anlamadım ne oluyor
Digerlerini bilmiyorum ama Ciğeri niye yiyemiyelim ki hamileyken hadi bebeğe a vitamini fazla gitmesindi şimdi neden acabaSakatat da yiyemiyoruz sanki emziririken diye ben hiç yanaşamadım oralara. Yoksa kokoreçi ciğerden de önce gider yerim
Ayakta emzirmeyi denedin mi ya da arkaya beyaz gürültü falan açmayı?
Gazı mı oluyo acaba benimki ne zaman biberonu eliyle itse söylene söylene içse kaldırınca gaz çıkarıyorKızım akşam yine acıktı uykusu geldi , memeyi veriyorum aaaaaaa diye bağırıp asla ağzına almiyor , kaldırıyoruz geziyoruz bağırıyor çünkü aç, sütü sağıp biberonla verdim içsin diye yarısını içti yarısında biberonu itti memeye döndü biraz da memeden içti sonra yine bıraktı yalaniyor bağırıyor, biberonu verdim tekrar almadi itiyor biberondaki sütün birazını çay kaşığıyla verdik içti, sonra onu bıraktı yine memeye geldi..şimdi biz kimi reddettik ne yaptık ben anlamadım ne oluyor
Bilmiyorum ki sakatat yiyemiyoruz diye biliyorum ben ama yanlış mı ki? Çok zor ya biliyorum memeyle kavgayı ama bu bıdık genel olarak isyana girmiş gibiDigerlerini bilmiyorum ama Ciğeri niye yiyemiyelim ki hamileyken hadi bebeğe a vitamini fazla gitmesindi şimdi neden acaba
Denedim canım, başını arkaya uzatıp etrafa bakıyor ayakta, hopladim zıpladım yine olmadı, beyaz gürültüden nefret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?