Teşekkür ederim, annemde git git diyorda az daha bekleyim geçmezse mecbur gidilecek artikGelmiş geçmiş olsun inşallah , sezeryandan sonra beniöde oldu mu hatırlamıyorum ama aynı şikayetler bende de var bel işe üst gövdem arasında sanki iğneyi oradan vurdular da orası acıyormuş gibi , son zamanlar daha yoğun hissettim sırt ağrısısda eşlik esiyor Ama bebettolar sürekli kucağımızda bide emzirirken iki büklüm kalıyoruz ayakta gezdirirken bebekleri farkındaysanız hafif kambur oluyoruz onlar omzumuzda diye ondan da olabilir ama sen yine de bi doktora görün canım sezerayana bağlı olduğunu yadayorgunlul stres kaynaklı olduğunu duyunca rahatlarsın en azından
Benimkide yatarak emmeye bayılıyor ve akşam öyle emmek istiyor ama ben o pozisyonu tam yapamıyorum sanki ya beceremedim bi turluBenimki 20 günden sonra başladı.
Zaten hiç normal emmiyor,hep zorlaya zorlaya bugünlere geldik. En çok yatarak emmeyi seviyor bende hep öyle yapıyorum.
Canı ne zaman isterse en erken 10 da uyuyor ya 8 diyenlere maşallah, genelde 10.30, 11 gibi uyuyor.kahveyle aram olmadığı için içmiyorum, içesim de kafeinsiz tercih ederdim emzirirken.benimki memede uyuyor , küçük küçük emiyorsa alıyorum memeyi ve bekliyorum zaten açsa geri istiyor duyduysanız dudağına memeyi değdirince açmıyor zaten.birde ben memede uyuyunca içtiği miktara göre 5 ya da 10 dk bekletiyorum kucağımda, yoksa yatınca süt ağzına gelip uyanıyor. Dr öyle istiyorsa öyle uyusun sadece gaz olursa problem olur dedi ama beklettigim için sorun olmuyor çok şükürKel alaka bazı sorularım var:
1) Gece uykusuna kaçta geçiyor sabah kaçta uyanıyor? Daha net olarak toplamda kaç saat gece uykusu görüyorsunuz?
2) Kahve içiyor musunuz? Evetse hangisi, ne sıklıkla, ne kadar?
3) Memede uyutmayın diyorlar. Benimki memeye geldiğinde çoğu zaman 3-5 dk geçince uyuyakalıyor ama emmeye devam ediyor. Doyduğunu nereden anlayıp memeden ne zaman çekebileceğimi kestiremiyoru. Sizinki de memede uyuyorsa nasıl anlıyorsunuz?
Benimkide aynı, dun birde göğsüm sertti ya aciyordu gezdirmekte zor oldu Ama çok tatlı o meraklı halleri3 saat uyanik kalsa bile uyku asla aklına gelmiyor bikac gündür. Etrafı izle izle bitiremedi ,hersey ilgisini çekiyor. Ha bire geziyoruz küçük hanım kucaktan inmek istemiyor.
Yok canım zatürre ile karmanın 2. Dozunu oldu. Uyku gerilemesi mi acaba bilemiyorumki. Çok uyanmaya basladı uyutması zorlaştı. İnsallah böyle devam etmez5--
Geçmiş olsunMenenjit aşısından mı oldu? Demin aynı şeyi konuşuyorduk. Gece 12'yi gördük dün gece. İki gündür uyumuyor. Ben acaba diş mi dedim de kızlar 4. ayda uyku gerilemesi oluyor dedi :/
Cnm eğer akşam 8 de şekerleme yaparsa 22.30 da uyuyor şekerleme saat 9 da olursa 11.30 dan önce uyumuyor. Kahve bazen 2 bazen 3 defa içiyorum Türk kahvesi. Oğlum sallanarak uyuyor gündüzleri ama bu ara gece önce emiyor sonra sallanmak istiyor sonra tekrar memeye gelip uyuyor yani benimle oynuyorKel alaka bazı sorularım var:
1) Gece uykusuna kaçta geçiyor sabah kaçta uyanıyor? Daha net olarak toplamda kaç saat gece uykusu görüyorsunuz?
2) Kahve içiyor musunuz? Evetse hangisi, ne sıklıkla, ne kadar?
3) Memede uyutmayın diyorlar. Benimki memeye geldiğinde çoğu zaman 3-5 dk geçince uyuyakalıyor ama emmeye devam ediyor. Doyduğunu nereden anlayıp memeden ne zaman çekebileceğimi kestiremiyoru. Sizinki de memede uyuyorsa nasıl anlıyorsunuz?
Bende yatıyorum onun yanında öyle kolay oluyor.Benimkide yatarak emmeye bayılıyor ve akşam öyle emmek istiyor ama ben o pozisyonu tam yapamıyorum sanki ya beceremedim bi turlu
Canı ne zaman isterse en erken 10 da uyuyor ya 8 diyenlere maşallah, genelde 10.30, 11 gibi uyuyor.kahveyle aram olmadığı için içmiyorum, içesim de kafeinsiz tercih ederdim emzirirken.benimki memede uyuyor , küçük küçük emiyorsa alıyorum memeyi ve bekliyorum zaten açsa geri istiyor duyduysanız dudağına memeyi değdirince açmıyor zaten.birde ben memede uyuyunca içtiği miktara göre 5 ya da 10 dk bekletiyorum kucağımda, yoksa yatınca süt ağzına gelip uyanıyor. Dr öyle istiyorsa öyle uyusun sadece gaz olursa problem olur dedi ama beklettigim için sorun olmuyor çok şükür
Benimkide aynı, dun birde göğsüm sertti ya aciyordu gezdirmekte zor oldu Ama çok tatlı o meraklı halleri
Valla bugün beni çok zorluyor.Off ayni durum ile 1 saattir uğraşıyorum ,uyuyamadi terslendide terslendi. Dizime aldım mecbur 1 dakika içinde uyudu sıpa. 1 haftadır kendi kendine uyuyordu ne güzel.
Bende yatiyorum ama bebeği tam yan mi çeviriyorsun benimki sadece başını çevirip içiyor bırakıp gülüyor falan uzun sürüyor birde ben rahat yatamıyorum galiba. Biri rahatladi da diğeri hala sert parol içtim biraz elle sagdim , kızım emdi ama hala sert, birde bazi yerleri uyuşuk hissetmiyorum, geçmezse pzt Dr a gideyim yani uyuşuk olması normal değil gibi sankiBende yatıyorum onun yanında öyle kolay oluyor.
Göğsün nasıl oldu rahatladi mi?
8 buçukta gece uykusuna geçmiş oluyo sabah da 6 7bucuk arası uyanıyo fakat altını değiştirip emziriyorum ve tekrar uyuyo o da yaklaşık 1 veya 1.5 saat.
kahve içiyorum sabah granül kahve. aslında filtreciyim ama diltrenin kafein oranı cok yuksek diye granül içiyorum günde bir bazen 2 kupa
memede uyutmayın diyenleri boşver. bebeğin nasıl mutlıysa öyle devam et bize ihtiyaçları olan dünyaya bizimlr adapte olan minicik yavrucuk onlar. ihtiyaçları istekleri hepsinin farklı. bu konuda kendini üzmr sakın ben ilk çocukta çok üzdüm sonra bir satfa var atachmentpatentstürkiye miydi tamamen destekli uyumayı svunan anneleri vicdan azabına sokan uzmanlar bıraktım. kendime bebeğime iyi gelene odaklandım.
8 bucuk gibi geçiyor ama çok çok düzenli değil bazen 10 u da buluyor . Sabahta 8 gibi uyanıyor,emiyor,biraz kendi kendine oyalanp bidaha uyuyakaliyor 1-2 saat daha. Yataktan tamamen kalkması 10 u buluyor sabah.
Kahve içiyorum günde 1-2 fincan Türk kahvesi. Onunla kendime geliyorum resmen.
Kuzum bırak nasıl istiyorsa öyle uyusun. Kızım da keşke memede uyusaydi çok isterdim.
Emzik gibi emmeye başlamışsa, doymuş keyif yapiyor demektir o şekilde anlarsın.
Meme olayında sıkıntı etmiyorum. İstediğinde istediği kadar tutuyorum memede ama bence bir noktadan sonra süt gelmiyor, o orayı emziğe çevirip uyuyor ama hangi noktada oluyor bu bilmiyorumCnm eğer akşam 8 de şekerleme yaparsa 22.30 da uyuyor şekerleme saat 9 da olursa 11.30 dan önce uyumuyor. Kahve bazen 2 bazen 3 defa içiyorum Türk kahvesi. Oğlum sallanarak uyuyor gündüzleri ama bu ara gece önce emiyor sonra sallanmak istiyor sonra tekrar memeye gelip uyuyor yani benimle oynuyormemede uyuyunca hemen çekmiyorum biraz bekleyip yatağa bırakıyorum yine bekliyorum dalmışsa kıpırdamıyor kıpırdarsa emzik verip öyle bırakıyorum
Bizde de önce ilerledi öyle, sonra gerilemeye başladı. Maşallah de, totonu kaşı, saçını çek bir şeyler yap nazar değmesinBenim kızda da uyku ilerlemesi oldu galiba, maşallah diyim denormalde uyumaz gunduz uykusu artıyor anormal bir durum yoktur inşallah
Bizim bir ara 8-10'du. Şimdi dediğin gibi 3-4-5 değişiyor. Uzun süre çok taktım bunu kafaya. Artık saldım, onun da normali bu demek ki ne yapayım. Bir de aşırı sıvı yapıyor. Tamamını bez emiyorBu arada anneler, günde kaç kez kaka yapıyor bebisler, biz hala 3 4 5 kez yapıyoruz normal mi bu, zamanla azalacak demişlerdi
Pütürlü olması daha iyi değil mi?Ya kaka olayı bizde hala 4-5 civarı ama daha çok pütürlü olmaya başladı. Önceden daha sıvıydı. Ota b.ka nem mi kapıyorum bilmem de tuhaf geldi.
Genelde 3 kez yapıyor canım ama dün üşütmüşüm sıpayı sanırım bugün 5 kez yaptı iki tanesi yeşildiBu arada anneler, günde kaç kez kaka yapıyor bebisler, biz hala 3 4 5 kez yapıyoruz normal mi bu, zamanla azalacak demişlerdi
Ben hep yiyorumYa kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Deme öyle önce ilerlediydi falan, biz gerilemiycez evrene mesaj gönderiyorumBizde de önce ilerledi öyle, sonra gerilemeye başladı. Maşallah de, totonu kaşı, saçını çek bir şeyler yap nazar değmesin
Bizim bir ara 8-10'du. Şimdi dediğin gibi 3-4-5 değişiyor. Uzun süre çok taktım bunu kafaya. Artık saldım, onun da normali bu demek ki ne yapayım. Bir de aşırı sıvı yapıyor. Tamamını bez emiyor
Benim canim da çok istiyor ama çocuğa gaz yapar mı bilemedimYa kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Tamam tamam siz hep ilerleyin. Adalet mi bu? Adalet bu mu? Bu mu adalet?Deme öyle önce ilerlediydi falan, biz gerilemiycez evrene mesaj gönderiyorum
Bizim o kadar siviyken biogaia vermişti dr
Adalete falan girmeyelim şimdi , hem ben seni ilerleyenlere aldıracağim merak etme , herkesi gerileyenlere toplayacaksin sonra kendin çıkacaksınTamam tamam siz hep ilerleyin. Adalet mi bu? Adalet bu mu? Bu mu adalet?
Probiyotik mi o? Biz de ilk 3 ay falan Twippy mi ne öyle bir şey kullandık. Hiçbir işe yaramadı. 50 kere tahlil yaptırdık. Bıraktık o işin peşini
Hahah tamam aklıma yattı bu taktik. Kimseye söyleme de şimdi olay çıkmasın durduk yere şşştAdalete falan girmeyelim şimdi , hem ben seni ilerleyenlere aldıracağim merak etme , herkesi gerileyenlere toplayacaksin sonra kendin çıkacaksın
Evet canim probiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?