Aynılar valla. Bi garipliktir dönüyorKızım akşam yine acıktı uykusu geldi , memeyi veriyorum aaaaaaa diye bağırıp asla ağzına almiyor , kaldırıyoruz geziyoruz bağırıyor çünkü aç, sütü sağıp biberonla verdim içsin diye yarısını içti yarısında biberonu itti memeye döndü biraz da memeden içti sonra yine bıraktı yalaniyor bağırıyor, biberonu verdim tekrar almadi itiyor biberondaki sütün birazını çay kaşığıyla verdik içti, sonra onu bıraktı yine memeye geldi..şimdi biz kimi reddettik ne yaptık ben anlamadım ne oluyor
Hamileyken sıkıntı sakatat cnm ama emzirirken hiç duymamıştım ben ciğer yiyorum diğer ürünleri pek sevmem zaten ama yiyen çok kişi varBilmiyorum ki sakatat yiyemiyoruz diye biliyorum ben ama yanlış mı ki? Çok zor ya biliyorum memeyle kavgayı ama bu bıdık genel olarak isyana girmiş gibi
Sende de her yol var maşallahHamileyken sıkıntı sakatat cnm ama emzirirken hiç duymamıştım ben ciğer yiyorum diğer ürünleri pek sevmem zaten ama yiyen çok kişi varbizim buralar karın mumbar şırda çok sever hamileyken bile yiyen vardır vazgeçmeyen
Kaldirdim ama hiç gaz çıkmadı...Sanırım mama istiyor akşamları mama veriyordum , geçen günde süte aynısını yaptı az mama verdim hemen içti, bu sefer süt var diye vermedimGazı mı oluyo acaba benimki ne zaman biberonu eliyle itse söylene söylene içse kaldırınca gaz çıkarıyor
Akşamları bi haller oluyor tam da yemeğe oturdugumdaBilmiyorum ki sakatat yiyemiyoruz diye biliyorum ben ama yanlış mı ki? Çok zor ya biliyorum memeyle kavgayı ama bu bıdık genel olarak isyana girmiş gibi
Canım, terlemeniz d vit.artirinca geçti mi, bizim hala emerken başımız çok terliyorAynılar valla. Bi garipliktir dönüyor
Kızlar bizim çocuk bozuldu. Uyanıyor emerken ya da öylece uzanırken uyuyakalıyor. Sonra yeninden uyanıyor, aynı döngü. Hepsi 5-10 dk aralıklarla oluyor
Ay bende diyorum şu sıra film GibiyizKaldirdim ama hiç gaz çıkmadı...Sanırım mama istiyor akşamları mama veriyordum , geçen günde süte aynısını yaptı az mama verdim hemen içti, bu sefer süt var diye vermedim
Akşamları bi haller oluyor tam da yemeğe oturdugumda
Canım, terlemeniz d vit.artirinca geçti mi, bizim hala emerken başımız çok terliyor
kitap yazalım şubat annelerinin olaysız geçen tek gunu yok olsun adı
Allah kabul etsin canım. Olsun ya ne güzel sana da değişiklik olur işteAy bende diyorum şu sıra film GibiyizbiDe bizim bugün bebek mevlidimiz var neyime güvenip yaptıysam malum benim bi tane anne var ya kaynana gibi, herkes gelcez diyomus yap mevlid dedi eh dedim tamam, bugün asıl şenlik bizde var
Amin insallah cnm, ya korkuyorum aslında durmazsa naparim diye ama inşallah kalabalıkta bakınir birazAllah kabul etsin canım. Olsun ya ne güzel sana da değişiklik olur işte
Durur inşallah canımAmin insallah cnm, ya korkuyorum aslında durmazsa naparim diye ama inşallah kalabalıkta bakınir biraz
Canım ben kullanmama rağmen çok aşırı terliyor. Çok serin olması lazım ki terlemesin. Elleri ayakları hep ter içinde. Doktor kilodan da olablir dedi ama demir bir ekskliğide ter yaparmıs. Demir takviyesi baslayacağm bugun 4 ay 1 haftalık oldu. Bakalım yine geçmezse troidlere vs bakılsın hiç normal değil yaniKaldirdim ama hiç gaz çıkmadı...Sanırım mama istiyor akşamları mama veriyordum , geçen günde süte aynısını yaptı az mama verdim hemen içti, bu sefer süt var diye vermedim
Canım, terlemeniz d vit.artirinca geçti mi, bizim hala emerken başımız çok terliyor
Bizim sadece baş terlemesi ama Dr d vit.de artırmadi bu kontrolde tekrar söyleyeceğim bende.acaba biz demir mi içsek ya sutumuzdeki demir mi az acabaCanım ben kullanmama rağmen çok aşırı terliyor. Çok serin olması lazım ki terlemesin. Elleri ayakları hep ter içinde. Doktor kilodan da olablir dedi ama demir bir ekskliğide ter yaparmıs. Demir takviyesi baslayacağm bugun 4 ay 1 haftalık oldu. Bakalım yine geçmezse troidlere vs bakılsın hiç normal değil yani
Canım bizimkide aşırı ağlıyordu. Arabaya biner bnmez apartmanda vs. Çıkara çıkara alıştı. En azından apartmanda ve arabada deli gbii ağlamıyorAy bende diyorum şu sıra film GibiyizbiDe bizim bugün bebek mevlidimiz var neyime güvenip yaptıysam malum benim bi tane anne var ya kaynana gibi, herkes gelcez diyomus yap mevlid dedi eh dedim tamam, bugün asıl şenlik bizde var
4. Ayda mutlaka demir başlanıyor canım. Sağlık ocağı kendi verdi hemen ihmal etmeyin dedi. Bizden geçeceğini sanmıyorumBizim sadece baş terlemesi ama Dr d vit.de artırmadi bu kontrolde tekrar söyleyeceğim bende.acaba biz demir mi içsek ya sutumuzdeki demir mi az acaba
Benimki şubatı beklemedi bileKaldirdim ama hiç gaz çıkmadı...Sanırım mama istiyor akşamları mama veriyordum , geçen günde süte aynısını yaptı az mama verdim hemen içti, bu sefer süt var diye vermedim
Allah kabul etsin. Kolayca, keyifle geçsin gitsin. Bizi de güncelle durumlardan haberdar etAy bende diyorum şu sıra film GibiyizbiDe bizim bugün bebek mevlidimiz var neyime güvenip yaptıysam malum benim bi tane anne var ya kaynana gibi, herkes gelcez diyomus yap mevlid dedi eh dedim tamam, bugün asıl şenlik bizde var
İlk defa duyuyorum bunu ya. Benimkinin de başı çok terliyor ama ben hiç sormadım bile doktora. Babasına çekmiş herhalde diye düşünüyordumCanım ben kullanmama rağmen çok aşırı terliyor. Çok serin olması lazım ki terlemesin. Elleri ayakları hep ter içinde. Doktor kilodan da olablir dedi ama demir bir ekskliğide ter yaparmıs. Demir takviyesi baslayacağm bugun 4 ay 1 haftalık oldu. Bakalım yine geçmezse troidlere vs bakılsın hiç normal değil yani
Zaten demir emilimini azaltan şey süt ya. Demir eksikliği normalmiş. Biz iki aylıkken hemoglobin düşük çıktı diye demire başladıkBizim sadece baş terlemesi ama Dr d vit.de artırmadi bu kontrolde tekrar söyleyeceğim bende.acaba biz demir mi içsek ya sutumuzdeki demir mi az acaba
Canım baş terlemesi normal ama kolları bacakları ayak eller terliyorsa mutlaka bakılsın tahlillere. BaZı doktorlar 6 aya kadar bekleyin geçmesini diyormusBenimki şubatı beklemedi bile
Allah kabul etsin. Kolayca, keyifle geçsin gitsin. Bizi de güncelle durumlardan haberdar et
İlk defa duyuyorum bunu ya. Benimkinin de başı çok terliyor ama ben hiç sormadım bile doktora. Babasına çekmiş herhalde diye düşünüyordum
Zaten demir emilimini azaltan şey süt ya. Demir eksikliği normalmiş. Biz iki aylıkken hemoglobin düşük çıktı diye demire başladık
Bilmiyordum. El ve ayakları da terliyor ama şöyle bir şey var. Biz bu çocuğu sadece kadın-doğuma götürmedik. Didik didik ediyorlar zaten. Bir şey olsa çıkardı herhalde. Yine de sorayım çocuk doktorunaCanım baş terlemesi normal ama kolları bacakları ayak eller terliyorsa mutlaka bakılsın tahlillere. BaZı doktorlar 6 aya kadar bekleyin geçmesini diyormus
Doğrudur canım troidlere de baktılarsa geriye bişey kalmıyor zaten. Bizmkine hemogram hariç hiç bakılmadıBilmiyordum. El ve ayakları da terliyor ama şöyle bir şey var. Biz bu çocuğu sadece kadın-doğuma götürmedik. Didik didik ediyorlar zaten. Bir şey olsa çıkardı herhalde. Yine de sorayım çocuk doktoruna
Tiroid bakıldı ama biraz küçüktü. Tekrar sorayım bakayım doktora ne diyecek. Bizimkine önce besin alerjisi diye sonra da işte şu aptal hastalıktan dolayı sayısız tetkik, tahlil yapıldı. Yine de söyleyeyim, aklımda kalmasınDoğrudur canım troidlere de baktılarsa geriye bişey kalmıyor zaten. Bizmkine hemogram hariç hiç bakılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?