2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yedim bilac kere bisey olmadı.
Benim canımda çiğ köfte çekiyor ama sütün tadı değişirse diye yemiyorum
Benimde ya geçen gün bi ısırık yedim ama yok daha cok yiyesim var

Bu arada anneler, günde kaç kez kaka yapıyor bebisler, biz hala 3 4 5 kez yapıyoruz normal mi bu, zamanla azalacak demişlerdi
Canım kızımın hiç azalmadı hep günde 4 5 yapardı oğlum bir yapıyor sorun yoktur merak etme
Ya kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Ben yedim valla canım istediğinde hala yiyorum galiba ben zararlı olan her şeyi yapıyorum kahve de çok içiyorum valla kola içtim geçen günn çok uzun süre içmedim diye içtim
Canım ben çiğ köfte de yedim sorun olmadı ayy ben ne pis boğaz oldum

Pütürlü olması daha iyi değil mi?
Öyle ama çok pütürlü eskiye oranla. Belkide 4. Ayda anne sütü daha olgunlasiyordur ondandır.
yasaklar çekici geliyo dimi...
Amaan dün akşam 2 bardak kolada ben içtim, canımızı mi alacak bu bebeler yeter bee

Ya 3 ay dolunca saldım ben acı bile bazen yiyorum az miktarda Allahım koru deyip gömüyorum bak şimdi yemeğe geldik acı falan ne varsa yedim çiğ köfte söyledim ama kalmadı diye yiyemedim yoksa acımayacaktım bazen oğlan huysuz oluyor belki de yediklerimdendir ama alışsın diyorum

İnsan bi yerden sonra sıkılıyor ya bence o yüzden canımız bişeyler istiyo yemek için

Benimde ya geçen gün bi ısırık yedim ama yok daha cok yiyesim var

Ben de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonra
Sıkıntı olmuyor dimi bebişte
Çiğ köfte de istemiyor mu canın? İstesin onu da biraz düşün

6 aydan sonra salacagim bende az daha sıkayım dişimi. Benim kız çok hanım öyle ufacık şeyde emmek istemez

Ah ah taa hamile kaldığım günden beri işkembe çorbası istiyorum ben
Ne kqdar dolmusuz bee

Ev yapımı hamburger olmazsa yemiyorum o da sevmiyorum diye yoksa onu da yerim bu arada ciğer de yiyorum ben

Canım çok şey istiyorda ne olur ne olmaz diye biçok şeyde tutuyorum kendimi

Fondip de yaptın mı doğru söyle
Eşime söyledim bi hata edip sıkıntı olabilirmis diye şimdi yedirmez
Anan bitemeden eşin sıraya mı girdi? O bir dursun zaten ortalık karışık
Sonra da bu çocuk neden halayda duruyor
Ah ah taa hamile kaldığım günden beri işkembe çorbası istiyorum ben
Ne kqdar dolmusuz bee
Hazırlanın yemeğe çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…