Ben yedim bilac kere bisey olmadı.Ya kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Benimde ya geçen gün bi ısırık yedim ama yok daha cok yiyesim varBen yedim bilac kere bisey olmadı.
Benim canımda çiğ köfte çekiyor ama sütün tadı değişirse diye yemiyorum
Canım kızımın hiç azalmadı hep günde 4 5 yapardı oğlum bir yapıyor sorun yoktur merak etmeBu arada anneler, günde kaç kez kaka yapıyor bebisler, biz hala 3 4 5 kez yapıyoruz normal mi bu, zamanla azalacak demişlerdi
Ben yedim valla canım istediğinde hala yiyorum galiba ben zararlı olan her şeyi yapıyorum kahve de çok içiyorum valla kola içtim geçen günn çok uzun süre içmedim diye içtimYa kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Canım ben çiğ köfte de yedim sorun olmadı ayy ben ne pis boğaz oldumBen yedim bilac kere bisey olmadı.
Bi denemek lazım aslında sonuçta 2 yıl boyunca emzirecegiz nasipse. Herseyi yiyordum oğlumda hiç bisey olmuyordu.Benimde ya geçen gün bi ısırık yedim ama yok daha cok yiyesim var
Sıkıntı olmuyor dimi bebişteBen hep yiyorumüzerine de ılık su içiyorum
Bende gaz yapar diye cesaret edemedim yaDeme öyle önce ilerlediydi falan, biz gerilemiycez evrene mesaj gönderiyorum
Bizim o kadar siviyken biogaia vermişti dr
Benim canim da çok istiyor ama çocuğa gaz yapar mı bilemedim
Öyle ama çok pütürlü eskiye oranla. Belkide 4. Ayda anne sütü daha olgunlasiyordur ondandır.Pütürlü olması daha iyi değil mi?
Canım kızımın hiç azalmadı hep günde 4 5 yapardı oğlum bir yapıyor sorun yoktur merak etme
Ben yedim valla canım istediğinde hala yiyorum galiba ben zararlı olan her şeyi yapıyorum kahve de çok içiyorum valla kola içtim geçen günn çok uzun süre içmedim diye içtim
Canım ben çiğ köfte de yedim sorun olmadı ayy ben ne pis boğaz oldum
Ben bi kere tadımlık küçücük bişey yedim çiğ köfte kakasının kokusu değişik olmuştuBen yedim bilac kere bisey olmadı.
Yaa ... tamam kesin yemeyeyim o zaman çok sağolBen bi kere tadımlık küçücük bişey yedim çiğ köfte kakasının kokusu değişik olmuştu
Eşime söyledim bi hata edip sıkıntı olabilirmis diye şimdi yedirmezBi denemek lazım aslında sonuçta 2 yıl boyunca emzirecegiz nasipse. Herseyi yiyordum oğlumda hiç bisey olmuyordu.
Ya 3 ay dolunca saldım ben acı bile bazen yiyorum az miktardaÖyle ama çok pütürlü eskiye oranla. Belkide 4. Ayda anne sütü daha olgunlasiyordur ondandır.
yasaklar çekici geliyo dimi...
Amaan dün akşam 2 bardak kolada ben içtim, canımızı mi alacak bu bebeler yeter bee
İnsan bi yerden sonra sıkılıyor ya bence o yüzden canımız bişeyler istiyo yemek içinCanım kızımın hiç azalmadı hep günde 4 5 yapardı oğlum bir yapıyor sorun yoktur merak etme
Ben yedim valla canım istediğinde hala yiyorum galiba ben zararlı olan her şeyi yapıyorum kahve de çok içiyorum valla kola içtim geçen günn çok uzun süre içmedim diye içtim
Ben yedim bilac kere bisey olmadı.
Benimde ya geçen gün bi ısırık yedim ama yok daha cok yiyesim var
Ben de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonraCanım kızımın hiç azalmadı hep günde 4 5 yapardı oğlum bir yapıyor sorun yoktur merak etme
Çiğ köfte de istemiyor mu canın? İstesin onu da biraz düşünSıkıntı olmuyor dimi bebişte
6 aydan sonra salacagim bende az daha sıkayım dişimi. Benim kız çok hanım öyle ufacık şeyde emmek istemezYa 3 ay dolunca saldım ben acı bile bazen yiyorum az miktardaAllahım koru deyip gömüyorum bak şimdi yemeğe geldik acı falan ne varsa yedim çiğ köfte söyledim ama kalmadı diye yiyemedim yoksa acımayacaktım bazen oğlan huysuz oluyor belki de yediklerimdendir ama alışsın diyorum
Valla cnm çok kasmayın derim tamam alkol ve türevleri sıkıntıdır da yemekten alerji yoksa zarar geleceğini düşünmüyorum ben içimi düşünüpye sıkmamaya çalışıyorumİnsan bi yerden sonra sıkılıyor ya bence o yüzden canımız bişeyler istiyo yemek için
Yaa ... tamam kesin yemeyeyim o zaman çok sağol
Ah ah taa hamile kaldığım günden beri işkembe çorbası istiyorum benBen de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonra
Çiğ köfte de istemiyor mu canın? İstesin onu da biraz düşün
Ev yapımı hamburger olmazsa yemiyorum o da sevmiyorum diye yoksa onu da yerimBen de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonra
Canım çok şey istiyorda ne olur ne olmaz diye biçok şeyde tutuyorum kendimiBen de çiğ köfte aşeriyorum ya bir de kokoreç bir de arnavut ciğeri. Baharat ve sakatat diye yiyemiyorum :/ Gidip daha sağlıklıymış gibi Burger King'den yiyorum sonra
Fondip de yaptın mı doğru söyleÖyle ama çok pütürlü eskiye oranla. Belkide 4. Ayda anne sütü daha olgunlasiyordur ondandır.
yasaklar çekici geliyo dimi...
Amaan dün akşam 2 bardak kolada ben içtim, canımızı mi alacak bu bebeler yeter bee
Anan bitemeden eşin sıraya mı girdi? O bir dursun zaten ortalık karışıkEşime söyledim bi hata edip sıkıntı olabilirmis diye şimdi yedirmez
Sonra da bu çocuk neden halayda duruyorYa 3 ay dolunca saldım ben acı bile bazen yiyorum az miktardaAllahım koru deyip gömüyorum bak şimdi yemeğe geldik acı falan ne varsa yedim çiğ köfte söyledim ama kalmadı diye yiyemedim yoksa acımayacaktım bazen oğlan huysuz oluyor belki de yediklerimdendir ama alışsın diyorum
Hazırlanın yemeğe çıkıyoruzAh ah taa hamile kaldığım günden beri işkembe çorbası istiyorum ben
Ne kqdar dolmusuz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?