2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım kızım o kadar terlerdi ki 6byaşına kadar yanımda yedek kıyafet atlet ter bezi taşıdım ve bir problemi yoktu şükür hala bile çok sıcak olsun su gibi olur sen için rahat etsin diye baktır tabi ama içini rahat tut. Birde ilk doğduğu hafta kan tahlilinde bildiğim kadarı ile tüm değerlere bakıyorlar 6 aya kadar tekrar tahlil yaparlar mı acaba sen Dr na bir kontrol ettir

Kızlar prenses oluyor canım ondandır
Hahayiyeceğim onun prensesligini anasını kül kedisine cevirdi
Buluttan nem kapiyoruz hiç normal değiliz,sonra bu bebeler niye böyle oldu diyoruz
Ayy suuss ağzım sulandı
kandıra kandıra besliyoruz resmen ya ..
Sonra memeye acayip düşkün olacaklarda su donemde ancak biz yipraniyoruz.
Yaa Allah kabul etsin. Annen çok doğru soylemis bende istiyorum bi mevlit, hem dua edilmiş olur hem hepsi aradan çıkar.

Hadi dua bebeğinin huyuna suyunada etki etsin inşallah, pamuk gibi olsun

Çok değil 1 sene sonra ana kraliçeye dönüşcez canım merak etme

Ahh o ağrılar dizlerim ayak bileklerim, ellerim parmak uçlarım hatta saç diplerime kadar acılar içindeyim. Canları sağolsun, analık zor zanaat

Haklısın canım bir danısayım doktora. Bazı çocuklar öyle oluyormus evet. Çok kötü birşey yaz da geldi .

Bizim hanımefendi artık elini iyice kullanmaya başladı. Uykusu varken emziği alıp çıkartıyor sonra da ağlıyor e çıkarma o zaman
Evet tam şuanda da aynısını yaptı ağlıyor
Ay benimki de öyle Destekli uykuya giriyomuş bu durum. Emziğide unuttrmak lazım sonra
1-) Doktor Gece uykusu 12 saat olmalı siz ordan çıkarım yapın dedi. Mesela gece 7de uyuduysa sabah 7de kaldırmanız lazım. Ben bunu hep uyguladım ve şimdi gerçekten o saatlerde bayılıyor.
2-) Sabah 2 açık çay, öğlen bir türk kahvesi, akşam 2 açık çay içiyorum ama önünden arkadından bol suyla. Uykusuzluk yapmadı bebeğe. Çikolata daha çok dokunuyor onu keşfettim.
3-) Memede uyumaması için ayakları açığa çıkarabilirsin. Ayaklarıyla oynarsın mesela ben öyle yapıyorum. Aç olsa uyuyamaz merak etme Doktor bana yerine yatırırken muhakkak çöyle hafifce bir uyandır yerine yattığını anlasın demişti. İndir kaldır yaparken uyanmazsa eğer yatağa yattığında ağzına emzik sokuyorum ona bi uyanıp gözünü açıp cuk cuk devam ediyo. Memede uyumadığını yatağa yattığını bilsin diye yapıyorum.
Ya kızlar bu ara canım çok dondurma istiyor. Aranızda hiç dondurma yiyen oldu mu şimdiye kadar
Ben dün piyaz yedim Dedim allahım sana güveniyorum sana sığınıyorum Sonuç; çocuk normalinden şaşmadı. Beni artık hiç bir şey tutamaz Baklagilide yiyebildiğime göre canım ne isterse yerim

Ay ne güzel 1308 kez maşallah Bizimki değil gece, günde toplam 12 saat uyuyor mu emin değilim. Yatağına yatırırken gezegenimizden yok olmuşuz gibi sessiz olmaya çalışıyoruz. Uyanırsa çıramız yanar. Evet çikolata niye öyle yapıyor ya Dolaba çeşit çeşit çikolata zulalamıştım. Hepsinde gözüm kalıyor, korkudan yiyemiyorum. Ben yiyemediğim için eşime de yedirmiyorum

Haklısın canım bir danısayım doktora. Bazı çocuklar öyle oluyormus evet. Çok kötü birşey yaz da geldi .
Evet kötü malesef önüne ardına bez koy sürekli. Çok sık üst değiştirmek minnoşu hasta eder tecrübe ile sabit gece kesinlikle bezleri koy ki üst değiştirme birde kliöada yatıracaksan yazın muhakkak ince uzun pijamaları tercih et terle soğu hasta olmasın
Canım çok kötü olmuyorsa bir parça ye belkide tersi etki eder çocuğa. Bu aralar hepimiz içimize dönüğüz arada keyif veren şeyleri tüketmek bize de iyi gelir biz ne kadar mutlu olursak bebeklerde o derece mutlu ve sakin oluyor

Ben benim kızı yerine yattığını bilsin diye uyandırsam ortalığı ayağa kaldırır, bi daha da sen misin bunu yapan ben de tam tersi, yerine yattığını anlamasın diye kırk takla atıyorum, evin gıcırdayan parkelerini ezberledim, bale yaparak çıkıyorum odadan resmen

Ya evet aklıma gelmiyor değil

Biz de arabada ağlamasın diye samsak döveci şarkısını dinliyorız. Ben hayatımda böyle saçma şarkı duymadımx Yolculuk bitince arabadan zor atıyorum kendimi

Bayramda kalabalıkta durdu cnm, hep kucağımda durmak istedi bide cok nazar değdi sanırım ya cok zorlandım uykuya geçişinde, 2 3 saat uyuyamadı ağladı durdu

Saatlerce uyutmak için uğraştım cnm cok nazar değdi ya, benim paşa tombik beyaz tenli mavi gözlü ya inanılmaz nazar alıyor ya

Ay inşallah cnm uslu uykuya düşkün bir bebek olur

Çok sağol canım ya sürekli sırtında bez var değiştiriyorum. Sabahları aşırı terliyor o zaman mutlaka değişiyorum atleti üstünü çünkü kollarıda terlemiş oluyor. Evin nemide fazla. Artk ddaha cok dkkat edicem sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…