2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kızlar babaya emanet edemeyen bir ben miyim?
Eşim çocuğu parka çıkarıcam diye tutturdu. Hç güvenim yok yahu. Üşütürmü edermi hiç dkkat etmiyor. Ben de çıkaramıyorum hafta içi tek basıma . Neyse çıkardı camdan izledim parkta dolaştırdı yavrum pek mutluydu uyuyakalmıs o derece yani. Bana zulüm gibi geliyor dşarı çıkarmak orasıda ayrı mevzu. Mecbur babasına güvenip salıcam artık dşarı

Bayramda kalabalıkta durdu cnm, hep kucağımda durmak istedi bide cok nazar değdi sanırım ya cok zorlandım uykuya geçişinde, 2 3 saat uyuyamadı ağladı durdu
Benmkinede cok naZar değiyor canm. Kaç aylık bu çok kilolu tosun diye diye nazar ettiler iştahı kesildi yavrumun. Kucağına alan taşıyamıyorm diyen bile oldu. E yok yuh artık yani 8 kilonun da nesini taşıyamıyosa. Düşürürm falan al demeler. Ne yediriyorsun demeler tövbe estağfurullah ya. Bayramda düğünde bizde öyle nazara geldik

Bırak canım babaya. O da yükünü alır. Ben her türlü bırakırım kızımı da bırakırdım öyle saatlerce zaten bırakamazsın daha bu aylarda ama az bir nefes alacak vaktin olur. Büyüyünce de rahat bırakırsın şimdiden alışırsa ben akşamları bırakıp çok dışarı çıkardım oğlum doğmadan önce. Bak yarın işe başlıyorum yarım gün gitcem izin yazdırıp döncem ay sonuna kadar. Yarın yarım gün eşim bakacak gelip emzirip cilt temizliğine gitcem 2 saat o arada da bakacak nasip Olursa kimi bulursan ver baksın 2 3 saat rahat et yani seninde nefes almaya ihtiyacın var

Evet bırakıyorum, çokta güveniyorum eşime sonuçta babası. Kızım zaten babasına aşık onun omzunda yatmaya bayılıyor eşimde ona dayanamayıp sürekli kucağına alıyor bende rahat bi nefes alıyorum.
Sende bırak canım biraz nefes al kendine bu kadar yüklenme.

Ay ne güzel ya cok sevindim sizin adınıza relax olmalıyım sanırım. Haklısınız o 1 saat bana öyle güzel geldi ki. Artık her aksam cıkaracak uykusu gelene kadar

Ben gündüz de 1.5-2 saatten üç kere uyutuyorum mesela. Uyanık kalma aralığı da 1.5-2 saat oluyo. İlk başlarda hiç tutmuyordu ama hep aynı saatlerde yatır kaldır yapınca bir süre sonra pes etti düzene girdi gibi. Ama bu hafta atak mı vardı ne vardı çok karmakarışık olduk. Genede bozmamaya çalışıyorum
Tam uyandırma değilde işte yatağında olduğunu anlıyor. İlk başlarda ağlıyordu. Ağlayınca biraz bekleyip (15saniye mesela azcık) geri alıyodum. Sonra yavaş yavaş ağlamamaya başladı. Hep de yanındayım zaten onu da öğrendi. Annesinin hep yanında olduğunu biliyor şapşal
Babaya emanet kesinlikle et. Babalık yan gelip yatma yeri değil Bir de bebekle bağ kurmaları bizi anlamaları için çok önemli. Babalardan bebeklerimizi sakınmamalıyız. Bebebekle baba ilişkisini baltalamış oluruz bilmeden
Ben 5 aylık diyorum Kimseyede vermiyorum Öpene bebek öpülmez mikrop bulaşır virüs geçer nefesinizi de vermeyin diyorum Elinizi yıkamışmıydınız diye de darlıyorum Mesela grip fln antibiyotikle tedavi ediliyo ama bebek herpes tarzı bir virüs kapsa iç organlaru bile etkileniyo

İnternette instada birinden görmüştüm. Kadın diyodu ki diyelim ki markettesiniz. Yaşlı bi kadın geldi ve saçlarınızın çok güzel, sizin çok sevimli olduğunuzu falan söyledi. Size birden sarıldı saçlarınızı okşadı sizi yanaklarınızdan gıdığınızdan şap şup öptü. Sizce normal mi? Bebeklerinizin mahremiyetini koruyun. Bence aşırı haklı bir örnekleme.

Kendisi uyanmadan mi uyandırıyorsun, ben öyle yapsam uyanır gözlerime bakar güler ve kaldığı yerden devam eder uykusuna gunduz uykusundada m uyandiriyoruz 2 saat olunca , birde uykusu gelmeden nasıl uyuyup alıştırdıniz gunduz uyku düzenine? Bu bilgilere çok ihtiyacım var

Heh aynı bizim oğlan. Babasına gidince bi haller oluyor. Babası "İmdat, Neal Acil!" butonuna basıyor. Sahnede ben beliriyorum. Bizim evde baba olmak çok güzel. Ben de baba olmak istiyorum. Adam dört ayda çocuğu taşımayı öğrenemedi

Bacım sen uyandırma dur seni daha yeni zor ikna ettik gece uyandırmamaya da Ben uyuyan çocuğu uyandırmıyorum ya o da çok önemli bir ihtiyaç. Hormon salgılıyorlar, büyüyorlar uyurken de. Yani evet bir düzenlerinin olması çok iyi bir şey ama şu an bana o düzeni bizim kurmaya çalışmamız için çok erkenmiş gibi geliyor

Atak dönemleri biraz ayaları bozuluyor. Düzelir inşallah tekrar. Siz bayağı güzel düzene girmişsiniz, bozulmasın. Bizimki gündüz beşik, yatak vs istemiyor. Sabah ilk uykusunu dizimde yatarak alıyor, sonra parkta bebek arabasında. Sonra akşama kadar uyku muyku yok
Ya elleri ben de yıkatıyorum ama öpme olayı bizde sıkıntı. Ablamın eşi kucağına aldı dibinden ayrılmadım, kucağına almasını bile istemiyordum sigara içiyor ve biraz fazla dan dun biri. Aldı odaya doğru gitti, peşinden gidiyordum. Bir baktım kaşla göz arasında öptü. Annemin evine gidiyoruz zaten sadece. Artık ona bile gitmek istemiyorum. Çocuğun zaten olmayan düzeni hepten bozuluyor

Evet cok haklısın canım, ben de herkese vermiyorum çocuğumu ağlıyor yabancılıyor diyorum. Ortalık farklı farklı virüslerle kaynıyor , öpen olmadı hiç Çevrem o konuda bilinçli allahtan. Mahremiyeti koruma durumunu biliyoruz artık keske her anne uygulayabilse Pedagog arkadasımda anlatıyor hep kızı erkeği yok artık bunun. Hala seni öpsünn teyze seni öpsün durumları hiç iyi birşey değil. Annem beni çok yabani yetiştirmiş ben 18 yasıma kadar hiçbir akrabamı öpmezdm aşırı yabani soğuktum. İşe girdikten sonra açıldım. Fazlasıda zarar tabi ama dkkatli olmakta fayda var

tamam tamam sustum

Benim de kaynanam diyor her gördüğünde zor taşıyorum diye bide kaynana olcak, dün mevlid de hocalar misafirler herkes baktı durdu, dediğin gibi neyle besliyosun diyolar, tombis olunca dikkat çekiyor cnm

Öksürük falan var mı cnm? Bizimde bayramdan beri burnu sümük dolu ama neşesi yerinde

Ben böyle olduğunda aferin verdim hatta sizlere de sormuştum burnunu da aspiratör ile temizledim 3 günde geçti cnm

Benimki de öksürük vardı cnm. Eczane 0 6 yaş olan aferin önermiş Dr muz cvp vermedi bize tatildi
Bende yazdım ama cevap verir umarım.
Emmesini etkilemiş miydi?

Gece devamlı uyanıp memede kaldı ama emzik gibi kullandı doyasıya emmedi. Sanırım bi yerleri ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…