Benmkinede cok naZar değiyor canm. Kaç aylık bu çok kilolu tosun diye diye nazar ettiler iştahı kesildi yavrumun. Kucağına alan taşıyamıyorm diyen bile oldu. E yok yuh artık yani 8 kilonun da nesini taşıyamıyosa. Düşürürm falan al demeler. Ne yediriyorsun demeler tövbe estağfurullah ya. Bayramda düğünde bizde öyle nazara geldikBayramda kalabalıkta durdu cnm, hep kucağımda durmak istedi bide cok nazar değdi sanırım ya cok zorlandım uykuya geçişinde, 2 3 saat uyuyamadı ağladı durdu
Bırak canım babaya. O da yükünü alır. Ben her türlü bırakırım kızımı da bırakırdım öyle saatlerce zaten bırakamazsın daha bu aylarda ama az bir nefes alacak vaktin olur. Büyüyünce de rahat bırakırsın şimdiden alışırsa ben akşamları bırakıp çok dışarı çıkardım oğlum doğmadan önce. Bak yarın işe başlıyorum yarım gün gitcem izin yazdırıp döncem ay sonuna kadar. Yarın yarım gün eşim bakacak gelip emzirip cilt temizliğine gitcem 2 saat o arada da bakacak nasip OlursaYa kızlar babaya emanet edemeyen bir ben miyim?
Eşim çocuğu parka çıkarıcam diye tutturdu. Hç güvenim yok yahu. Üşütürmü edermi hiç dkkat etmiyor. Ben de çıkaramıyorum hafta içi tek basıma . Neyse çıkardı camdan izledim parkta dolaştırdı yavrum pek mutluydu uyuyakalmıs o derece yani. Bana zulüm gibi geliyor dşarı çıkarmak orasıda ayrı mevzu. Mecbur babasına güvenip salıcam artık dşarı
Evet bırakıyorum, çokta güveniyorum eşime sonuçta babası. Kızım zaten babasına aşık onun omzunda yatmaya bayılıyor eşimde ona dayanamayıp sürekli kucağına alıyor bende rahat bi nefes alıyorum.Ya kızlar babaya emanet edemeyen bir ben miyim?
Eşim çocuğu parka çıkarıcam diye tutturdu. Hç güvenim yok yahu. Üşütürmü edermi hiç dkkat etmiyor. Ben de çıkaramıyorum hafta içi tek basıma . Neyse çıkardı camdan izledim parkta dolaştırdı yavrum pek mutluydu uyuyakalmıs o derece yani. Bana zulüm gibi geliyor dşarı çıkarmak orasıda ayrı mevzu. Mecbur babasına güvenip salıcam artık dşarı
Bırak canım babaya. O da yükünü alır. Ben her türlü bırakırım kızımı da bırakırdım öyle saatlerce zaten bırakamazsın daha bu aylarda ama az bir nefes alacak vaktin olur. Büyüyünce de rahat bırakırsın şimdiden alışırsa ben akşamları bırakıp çok dışarı çıkardım oğlum doğmadan önce. Bak yarın işe başlıyorum yarım gün gitcem izin yazdırıp döncem ay sonuna kadar. Yarın yarım gün eşim bakacak gelip emzirip cilt temizliğine gitcem 2 saat o arada da bakacak nasip Olursakimi bulursan ver baksın 2 3 saat rahat et yani seninde nefes almaya ihtiyacın var
Ay ne güzel ya cok sevindim sizin adınıza relax olmalıyım sanırım. Haklısınız o 1 saat bana öyle güzel geldi ki. Artık her aksam cıkaracak uykusu gelene kadarEvet bırakıyorum, çokta güveniyorum eşime sonuçta babası. Kızım zaten babasına aşık onun omzunda yatmaya bayılıyor eşimde ona dayanamayıp sürekli kucağına alıyor bende rahat bi nefes alıyorum.
Sende bırak canım biraz nefes al kendine bu kadar yüklenme.
Ben gündüz de 1.5-2 saatten üç kere uyutuyorum mesela. Uyanık kalma aralığı da 1.5-2 saat oluyo. İlk başlarda hiç tutmuyordu ama hep aynı saatlerde yatır kaldır yapınca bir süre sonra pes etti düzene girdi gibi. Ama bu hafta atak mı vardı ne vardı çok karmakarışık olduk. Genede bozmamaya çalışıyorumAy ne güzel 1308 kez maşallahBizimki değil gece, günde toplam 12 saat uyuyor mu emin değilim. Yatağına yatırırken gezegenimizden yok olmuşuz gibi sessiz olmaya çalışıyoruz. Uyanırsa çıramız yanar. Evet çikolata niye öyle yapıyor ya Dolaba çeşit çeşit çikolata zulalamıştım. Hepsinde gözüm kalıyor, korkudan yiyemiyorum. Ben yiyemediğim için eşime de yedirmiyorum
Ben benim kızı yerine yattığını bilsin diye uyandırsam ortalığı ayağa kaldırır, bi daha da sen misin bunu yapanben de tam tersi, yerine yattığını anlamasın diye kırk takla atıyorum, evin gıcırdayan parkelerini ezberledim, bale yaparak çıkıyorum odadan resmen
Babaya emanet kesinlikle et. Babalık yan gelip yatma yeri değilYa kızlar babaya emanet edemeyen bir ben miyim?
Ben 5 aylık diyorumBenmkinede cok naZar değiyor canm. Kaç aylık bu çok kilolu tosun diye diye nazar ettiler iştahı kesildi yavrumun. Kucağına alan taşıyamıyorm diyen bile oldu. E yok yuh artık yani 8 kilonun da nesini taşıyamıyosa. Düşürürm falan al demeler. Ne yediriyorsun demeler tövbe estağfurullah ya. Bayramda düğünde bizde öyle nazara geldik
Kendisi uyanmadan mi uyandırıyorsun, ben öyle yapsam uyanır gözlerime bakar güler ve kaldığı yerden devam eder uykusunaBen gündüz de 1.5-2 saatten üç kere uyutuyorum mesela. Uyanık kalma aralığı da 1.5-2 saat oluyo. İlk başlarda hiç tutmuyordu ama hep aynı saatlerde yatır kaldır yapınca bir süre sonra pes etti düzene girdi gibi. Ama bu hafta atak mı vardı ne vardı çok karmakarışık olduk. Genede bozmamaya çalışıyorum
Heh aynı bizim oğlan. Babasına gidince bi haller oluyor. Babası "İmdat, Neal Acil!" butonuna basıyor. Sahnede ben beliriyorum. Bizim evde baba olmak çok güzel. Ben de baba olmak istiyorum. Adam dört ayda çocuğu taşımayı öğrenemediEvet bırakıyorum, çokta güveniyorum eşime sonuçta babası. Kızım zaten babasına aşık onun omzunda yatmaya bayılıyor eşimde ona dayanamayıp sürekli kucağına alıyor bende rahat bi nefes alıyorum.
Sende bırak canım biraz nefes al kendine bu kadar yüklenme.
Bacım sen uyandırma dur seni daha yeni zor ikna ettik gece uyandırmamaya daKendisi uyanmadan mi uyandırıyorsun, ben öyle yapsam uyanır gözlerime bakar güler ve kaldığı yerden devam eder uykusunagunduz uykusundada m uyandiriyoruz 2 saat olunca , birde uykusu gelmeden nasıl uyuyup alıştırdıniz gunduz uyku düzenine? Bu bilgilere çok ihtiyacım var
Atak dönemleri biraz ayaları bozuluyor. Düzelir inşallah tekrar. Siz bayağı güzel düzene girmişsiniz, bozulmasın. Bizimki gündüz beşik, yatak vs istemiyor. Sabah ilk uykusunu dizimde yatarak alıyor, sonra parkta bebek arabasında. Sonra akşama kadar uyku muyku yokBen gündüz de 1.5-2 saatten üç kere uyutuyorum mesela. Uyanık kalma aralığı da 1.5-2 saat oluyo. İlk başlarda hiç tutmuyordu ama hep aynı saatlerde yatır kaldır yapınca bir süre sonra pes etti düzene girdi gibi. Ama bu hafta atak mı vardı ne vardı çok karmakarışık olduk. Genede bozmamaya çalışıyorum
Ya elleri ben de yıkatıyorum ama öpme olayı bizde sıkıntı. Ablamın eşi kucağına aldı dibinden ayrılmadım, kucağına almasını bile istemiyordum sigara içiyor ve biraz fazla dan dun biri. Aldı odaya doğru gitti, peşinden gidiyordum. Bir baktım kaşla göz arasında öptü. Annemin evine gidiyoruz zaten sadece. Artık ona bile gitmek istemiyorum. Çocuğun zaten olmayan düzeni hepten bozuluyorBen 5 aylık diyorumKimseyede vermiyorum Öpene bebek öpülmez mikrop bulaşır virüs geçer nefesinizi de vermeyin diyorum Elinizi yıkamışmıydınız diye de darlıyorum Mesela grip fln antibiyotikle tedavi ediliyo ama bebek herpes tarzı bir virüs kapsa iç organlaru bile etkileniyo
Evet cok haklısın canım, ben de herkese vermiyorum çocuğumu ağlıyor yabancılıyor diyorum. Ortalık farklı farklı virüslerle kaynıyor , öpen olmadı hiç Çevrem o konuda bilinçli allahtan. Mahremiyeti koruma durumunu biliyoruz artık keske her anne uygulayabilseBen gündüz de 1.5-2 saatten üç kere uyutuyorum mesela. Uyanık kalma aralığı da 1.5-2 saat oluyo. İlk başlarda hiç tutmuyordu ama hep aynı saatlerde yatır kaldır yapınca bir süre sonra pes etti düzene girdi gibi. Ama bu hafta atak mı vardı ne vardı çok karmakarışık olduk. Genede bozmamaya çalışıyorum
Tam uyandırma değilde işte yatağında olduğunu anlıyor. İlk başlarda ağlıyordu. Ağlayınca biraz bekleyip (15saniye mesela azcık) geri alıyodum. Sonra yavaş yavaş ağlamamaya başladı. Hep de yanındayım zaten onu da öğrendi. Annesinin hep yanında olduğunu biliyor şapşal
Babaya emanet kesinlikle et. Babalık yan gelip yatma yeri değilBir de bebekle bağ kurmaları bizi anlamaları için çok önemli. Babalardan bebeklerimizi sakınmamalıyız. Bebebekle baba ilişkisini baltalamış oluruz bilmeden
Ben 5 aylık diyorumKimseyede vermiyorum Öpene bebek öpülmez mikrop bulaşır virüs geçer nefesinizi de vermeyin diyorum Elinizi yıkamışmıydınız diye de darlıyorum Mesela grip fln antibiyotikle tedavi ediliyo ama bebek herpes tarzı bir virüs kapsa iç organlaru bile etkileniyo
İnternette instada birinden görmüştüm. Kadın diyodu ki diyelim ki markettesiniz. Yaşlı bi kadın geldi ve saçlarınızın çok güzel, sizin çok sevimli olduğunuzu falan söyledi. Size birden sarıldı saçlarınızı okşadı sizi yanaklarınızdan gıdığınızdan şap şup öptü. Sizce normal mi? Bebeklerinizin mahremiyetini koruyun. Bence aşırı haklı bir örnekleme.
Bacım sen uyandırma dur seni daha yeni zor ikna ettik gece uyandırmamaya daBen uyuyan çocuğu uyandırmıyorum ya o da çok önemli bir ihtiyaç. Hormon salgılıyorlar, büyüyorlar uyurken de. Yani evet bir düzenlerinin olması çok iyi bir şey ama şu an bana o düzeni bizim kurmaya çalışmamız için çok erkenmiş gibi geliyor
Benim de kaynanam diyor her gördüğünde zor taşıyorum diye bide kaynana olcak, dün mevlid de hocalar misafirler herkes baktı durdu, dediğin gibi neyle besliyosun diyolar, tombis olunca dikkat çekiyor cnmBenmkinede cok naZar değiyor canm. Kaç aylık bu çok kilolu tosun diye diye nazar ettiler iştahı kesildi yavrumun. Kucağına alan taşıyamıyorm diyen bile oldu. E yok yuh artık yani 8 kilonun da nesini taşıyamıyosa. Düşürürm falan al demeler. Ne yediriyorsun demeler tövbe estağfurullah ya. Bayramda düğünde bizde öyle nazara geldik
Öksürük falan var mı cnm? Bizimde bayramdan beri burnu sümük dolu ama neşesi yerindeSabaha kadar 20 kez uyandi ... abartmıyorum tam 20biraz burnu tıkalı ve sol gözü yaşlanıyor sanırım biraz hasta oldu. Beslenmeside az az.
Şimdi tamamen uyandı ve keyfi neşesi yerinde. Yine de doktora goturmelimiyim sizce?
Yok canım öksürmüyor sadece burnu tıkalı onuda fizyolojik ile açtım epey rahatladı. Biraz nezle oldu sanırım emdiği için çabuk toparlar diye umuyorum.Öksürük falan var mı cnm? Bizimde bayramdan beri burnu sümük dolu ama neşesi yerinde
Ben böyle olduğunda aferin verdim hatta sizlere de sormuştum burnunu da aspiratör ile temizledim 3 günde geçti cnmSabaha kadar 20 kez uyandi ... abartmıyorum tam 20biraz burnu tıkalı ve sol gözü yaşlanıyor sanırım biraz hasta oldu. Beslenmeside az az.
Şimdi tamamen uyandı ve keyfi neşesi yerinde. Yine de doktora goturmelimiyim sizce?
Aferin degilde Peditus geliyor aklıma. Şimdi doktoruna sorayım da ver derse vereyim bikac gün.Ben böyle olduğunda aferin verdim hatta sizlere de sormuştum burnunu da aspiratör ile temizledim 3 günde geçti cnm
Benimki de öksürük vardı cnm. Eczane 0 6 yaş olan aferin önermiş Dr muz cvp vermedi bize tatildiAferin degilde Peditus geliyor aklıma. Şimdi doktoruna sorayım da ver derse vereyim bikac gün.
Bende yazdım ama cevap verir umarım.Benimki de öksürük vardı cnm. Eczane 0 6 yaş olan aferin önermiş Dr muz cvp vermedi bize tatildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?