2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tükeniyorum vallahi, insanliktan cikiyoruz gitgide

Gülsem mi ağlasam mi bilemedim kocam da salonda yatiyor, sabah esniyo karsimda, uykusunu alamamiş
Valla öyle cnm ya cok zorlanıyorum bende, bugün gittik oyun halısı aldık inşallah gündüz biraz yorulur da uyur gece

Keşke canım ya ama bizim durum biraz farklı. Her iki gözde de iris olmadığını söylediler muayenede. Anne karnında göz bebeklerinin kapanması gerekiyorken açık kalmış. Damla damlatmadan göz sinirlerini görebiliyor doktor. Göz bebeklerini büyütmeye gerek duymuyorlar yani. Genetik testle bu onaylanmış olacak ama eşlik eden bir hastalık var mı diye de bakılacaktı işte

İki sorum var sizlere, 1.goz muayenesine gitmedik henüz, ilk dogdugunda bi sorun varsi gittiğimiz dr 3 4 aylık olunca getirin genel muayeneye demişti, simdi çocuk goz Dr u olmak zorunda mı normal göz Dr u olur mu
2. Yine aşı zamanı geliyor ya bize ateş düşürücü calpolun yanında dolven yazdı Dr ama dolven evde bulunsun o ağır dedi, geçen gun burada fitil den bahşedilmişti onun adı ne ?

Paranox S fitilini kullandık biz. Bıçakla dikine ikiye bölüp yarım kullandık 6saatte bir. Şak diye etki ediyor.
Calpolle aynı etken maddeye sahipmiş ama fitil katkısız ve bence kullanımı daha kolay.
Tekniği şu; popoyu açıyorsunuz ve tek seferde fort fiye sokuyorusunuz Kademeli sokuşturunca geri atıyor

Ben çocuk doktoruna sormuştum normal bizim gittiklerimize götürüceksiniz demişti .

Bahsettiğin sorun ne bilmiyorum ama çocuk göz doktoru görsün. Biz yetişkin göz doktoruna gitmiştik ilk, hem de profesör. Kadın retina benim alanım değil dedi :/ Onların da kendi aralarında uzmanlıkları var

bugün 7ci gün hala kaka yapmadı sıpa,
dün banyo yaptırdım, sonrasında uzun uzun mesaj yaptım, popo deliğine zzeytin yağ sürdüm
bana mısın demedi,
dr arayıp müsait zaman da dönmesini istedim bakalım ne diyecek.

Bizimki de mukuslu yapiyor kakasini. Hastane uzak, doktor yaptiktan sonra bezi yarim saat icinde hast getirmelisiniz dedi. Yaptigi belirli bi saat de yok ki gidip o saatte hast.de bekleyelim... Şu kaka derdi zor. Bizim kiz icin doktor sadece anne sutu aliyorsa 10gune kadar mudahale etmeyin bekleyin demisti ama kizim yapmamisti. Gliserin fitili bicakla pirinc tanesi kadar ufaltip purussuzlestirip koymustuk cunku kocaman bi fitil. Bi saatte baya baya kaka yapmisti yavrum. Doyuramamistim sonra saatlerce emmek istemisti

Verin bence , çok rahatlıyor . Nasıl bakıyor gözlerime içerken görseniz , sonunda anladın derdimi der gibi .
Ahh kalbim❣maşallah ona. Kaynattim su,ılıdı şimdi. Uyansın emzirip hemen vereceğim. Kaşıkla mi veriyorsun? Minik biberonla vereceğim ben,sorun olmaz heralde.

Eklentiler

• 16539181750636848742759203334748.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 44
İnşşalah bir şe çıkmayacak cnm
Biz direkt göz Dr na götürdük cnm çocuk göz Dr u değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…