- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Temiz çıkacak zatenGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Rabbim temiz sonuçlarla yüzünüzü güldürsün içinizi ferahlatsınGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Valla öyle cnm ya cok zorlanıyorum bende, bugün gittik oyun halısı aldık inşallah gündüz biraz yorulur da uyur geceTükeniyorum vallahi, insanliktan cikiyoruz gitgide
Gülsem mi ağlasam mi bilemedimkocam da salonda yatiyor, sabah esniyo karsimda, uykusunu alamamiş
Allah kolaylık versin cnmHanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Allahın izniyle temiz çıkıcak cnm dualarım seninleGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Keşke canım ya ama bizim durum biraz farklı. Her iki gözde de iris olmadığını söylediler muayenede. Anne karnında göz bebeklerinin kapanması gerekiyorken açık kalmış. Damla damlatmadan göz sinirlerini görebiliyor doktor. Göz bebeklerini büyütmeye gerek duymuyorlar yani. Genetik testle bu onaylanmış olacak ama eşlik eden bir hastalık var mı diye de bakılacaktı işteCanım aklıma ne geldi senin bebeğin erken doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızın bebeği de erken doğdu ona da genetik rahatsızlık olabilir dediler topuk kanında çıktı onun ki geçenlerde bir tahlil yaptırdılar hiç bir şey çıkmadı şükür. Erken doğan bebeklerde baen bazı şeyler geç olgunlaşabiliyormuş inşallah sizinde bir şey çıkmayacak
Allah in izniyle temiz çıkacak canım, bize güzel haberler vereceksin hepimiz sevineceğiz inşallahGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Paranox S fitilini kullandık biz. Bıçakla dikine ikiye bölüp yarım kullandık 6saatte bir. Şak diye etki ediyor.İki sorum var sizlere, 1.goz muayenesine gitmedik henüz, ilk dogdugunda bi sorun varsi gittiğimiz dr 3 4 aylık olunca getirin genel muayeneye demişti, simdi çocuk goz Dr u olmak zorunda mı normal göz Dr u olur mu
2. Yine aşı zamanı geliyor ya bize ateş düşürücü calpolun yanında dolven yazdı Dr ama dolven evde bulunsun o ağır dedi, geçen gun burada fitil den bahşedilmişti onun adı ne ?
Ben çocuk doktoruna sormuştum normal bizim gittiklerimize götürüceksiniz demişti .İki sorum var sizlere, 1.goz muayenesine gitmedik henüz, ilk dogdugunda bi sorun varsi gittiğimiz dr 3 4 aylık olunca getirin genel muayeneye demişti, simdi çocuk goz Dr u olmak zorunda mı normal göz Dr u olur mu
2. Yine aşı zamanı geliyor ya bize ateş düşürücü calpolun yanında dolven yazdı Dr ama dolven evde bulunsun o ağır dedi, geçen gun burada fitil den bahşedilmişti onun adı ne ?
Bahsettiğin sorun ne bilmiyorum ama çocuk göz doktoru görsün. Biz yetişkin göz doktoruna gitmiştik ilk, hem de profesör. Kadın retina benim alanım değil dedi :/ Onların da kendi aralarında uzmanlıkları varİki sorum var sizlere, 1.goz muayenesine gitmedik henüz, ilk dogdugunda bi sorun varsi gittiğimiz dr 3 4 aylık olunca getirin genel muayeneye demişti, simdi çocuk goz Dr u olmak zorunda mı normal göz Dr u olur mu
Genetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
bugün 7ci gün hala kaka yapmadı sıpa,
dün banyo yaptırdım, sonrasında uzun uzun mesaj yaptım, popo deliğine zzeytin yağ sürdüm
bana mısın demedi,
dr arayıp müsait zaman da dönmesini istedim bakalım ne diyecek.
Ahh kalbim❣maşallah ona. Kaynattim su,ılıdı şimdi. Uyansın emzirip hemen vereceğim. Kaşıkla mi veriyorsun? Minik biberonla vereceğim ben,sorun olmaz heralde.Verin bence , çok rahatlıyor . Nasıl bakıyor gözlerime içerken görseniz , sonunda anladın derdimi der gibi .
İnşşalah bir şe çıkmayacak cnmKeşke canım ya ama bizim durum biraz farklı. Her iki gözde de iris olmadığını söylediler muayenede. Anne karnında göz bebeklerinin kapanması gerekiyorken açık kalmış. Damla damlatmadan göz sinirlerini görebiliyor doktor. Göz bebeklerini büyütmeye gerek duymuyorlar yani. Genetik testle bu onaylanmış olacak ama eşlik eden bir hastalık var mı diye de bakılacaktı işte
Biz direkt göz Dr na götürdük cnm çocuk göz Dr u değildi.İki sorum var sizlere, 1.goz muayenesine gitmedik henüz, ilk dogdugunda bi sorun varsi gittiğimiz dr 3 4 aylık olunca getirin genel muayeneye demişti, simdi çocuk goz Dr u olmak zorunda mı normal göz Dr u olur mu
İnşallah inşallah inşallah her şeyi unutturacak güzel haberler alırsın canım benim. İnşallahGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
İnşallah iyi haberler alırsınız dualarımız sizinleGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?