2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte

Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamam
Bende ne çok özledim deliksiz uyumayı ah ah.. Bileydim hamileyken daha cok uyurdum

Günlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir film

Amin inşallah

Folik asit kuşağı
Cnm senin yorumlarına hayranım ya

Kızlar bugün ilk defa bebekle yalnızken eve arkadaşım gelecek nasıl geçecek naoacagiz çok merak içindeyim, bütün gün kendisiyle ilgilenmekten wc ye bile zor giden ben napacagim bakalim
Ne yapcam bebeği misafire verip ikram yapcan ben kaç tur misafir ağırladım hepsinde bebeği onlara verip iş yapmak iyi geldi sen düşün
Ben uyudum ama depolanmadığı için doğum sonrası bir işe yaramıyor, üzülme
Ay benim oğlan beni gece uyutmadı hamileyken tekme ile değil genel olarak karnım hep ağırdı taş gibi olurdu uyanıp gece 3 5 nöbeti yapardım ki paşa 38+5 de doğması gerekirken 37+4 te doğuverdi doğurunca zor olmasın diye beni alıştırdı sıpa

Gelmedi sonra gelecekmis yaaa çok güzel olurda bi tek annem bakarken yapabiliyorum onu onda bile tam uyuyamiyorum
Benimki de sadece eşimde durur. Bi yarim saat kestirebiliyorum sadece sonra hemen getirir gelir basucuma
"Kaka mi yapti sence bu"
"Kustu, ustunu degistirelim"
"Kizim acikmis annesi"

Benim de sertleşirdi ve gece tuvalete her kalktığımda uyanık olurdu ama bir şekilde bölünse de uyuyordum. Gündüz de uyuyordum uykum geldikçe. Sonlara doğru epey zordu tabii. Başları da bulantıdan, kanamadan zordu gerçi benim hep zormuş bee

Ben de normalde öyle diye biliyorum ama hava çok sıcak diye mi öyle dedi acaba ben de bilemedim

@ANKHESPAATEN Kaç kaşık ve günde kaç kere veriyorsun? Anneme sordum 4-5 kaşık yeter su çok şişirir dedi
Aynen su şişirir emmez sonra eskiler hep dermiş bi çay kaşığı diye benim annemde söyledi ama ben gıda mühendisiyim beslenme dersi almıştık ordan hatırlıyorum da 6. Ayda 30 ml verilir bebeğe diye öğrenmiştik alerjik bebek beslenmesi vs falan görmüştük o dersin içinde de

Benim bebeğimde öyle de doktor ek gıdayla birlikte ver diyince hiç vermedim canım ondan sordum

Bunu 3. kez sordum bugün. 1 yaşında öneriyor bizim doktor ama biz bu konuda numuneliğiz. Bizden başka bir tek bir arkadaşımda duydum bunu o kadar
Benim ki de istediğin zaman başla dedi 3. 5. 7. Ayda öneren çok var. Sağlık ocağıyla konuştum onlarda 7 ve 9. Aylarda dedi. Kuzenimin kızı oldu Haziran 2021de onlarda 7. Ve 9. Ayda yaptırmışlar. Herkesin uygulaması farklı

Hadi ya vermeyelim mi diyorsun. Ben park nöbetindeyim eve geçemedim daha. Eve gidince versem mi diyordum
Değişik bir olay. Adama o kadar ısrarla sordum ki "Çok istiyorsan yapalım"a getirdi

Hadi ya vermeyelim mi diyorsun. Ben park nöbetindeyim eve geçemedim daha. Eve gidince versem mi diyordum

Değişik bir olay. Adama o kadar ısrarla sordum ki "Çok istiyorsan yapalım"a getirdi
Bence verme canım suyu ama vermek istersende 1 2 çay kaşığından fazla verme ki midesini doldurmasın. Benim doktorda çok rahat ya aşılar konusunda

Ah neler neler...
Az önce parka indim bakalım bi o kaldı belki uyur .

Ama cık laf atanlara cilve yapıyor daha uyuyacak göz yok
Günlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir film

Amin inşallah

Folik asit kuşağı
Haha
Biz bu boyuta yeni geçtikte bacım

Noldu kız uyuyor mu? Ay maşallah ya hadi senin oğlan başlattı bu gerilemeyi yine o bitirsin❣

Son gün 19. Hafta bitişi inşallah geçmiştir ama bizimki son gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…