Bende ne çok özledim deliksiz uyumayı ah ah.. Bileydim hamileyken daha cok uyurdumBebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte
Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamam
Cnm senin yorumlarına hayranım yaGünlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir film
Amin inşallah
Folik asit kuşağı
Ben uyudum ama depolanmadığı için doğum sonrası bir işe yaramıyor, üzülmeBende ne çok özledim deliksiz uyumayı ah ah.. Bileydim hamileyken daha cok uyurdum
Ne yapcam bebeği misafire verip ikram yapcanKızlar bugün ilk defa bebekle yalnızken eve arkadaşım gelecek nasıl geçecek naoacagiz çok merak içindeyim, bütün gün kendisiyle ilgilenmekten wc ye bile zor giden ben napacagim bakalim
Ay benim oğlan beni gece uyutmadı hamileyken tekme ile değil genel olarak karnım hep ağırdı taş gibi olurdu uyanıp gece 3 5 nöbeti yapardım ki paşa 38+5 de doğması gerekirken 37+4 te doğuverdiBen uyudum ama depolanmadığı için doğum sonrası bir işe yaramıyor, üzülme
Gelmedi sonra gelecekmisBebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte
Benimki de sadece eşimde durur. Bi yarim saat kestirebiliyorum sadece sonra hemen getirir gelir basucumaGelmedi sonra gelecekmisyaaa çok güzel olurda bi tek annem bakarken yapabiliyorum onu onda bile tam uyuyamiyorum
Benim de sertleşirdi ve gece tuvalete her kalktığımda uyanık olurdu ama bir şekilde bölünse de uyuyordum. Gündüz de uyuyordum uykum geldikçe. Sonlara doğru epey zordu tabii. Başları da bulantıdan, kanamadan zordu gerçi benim hep zormuş beeAy benim oğlan beni gece uyutmadı hamileyken tekme ile değil genel olarak karnım hep ağırdı taş gibi olurdu uyanıp gece 3 5 nöbeti yapardım ki paşa 38+5 de doğması gerekirken 37+4 te doğuverdidoğurunca zor olmasın diye beni alıştırdı sıpa
Yarım saat epey uzun bir süre. Ben tuvalete gidiyorum peşimden sesleniyorBenimki de sadece eşimde durur. Bi yarim saat kestirebiliyorum sadece sonra hemen getirir gelir basucuma
"Kaka mi yapti sence bu"
"Kustu, ustunu degistirelim"
"Kizim acikmis annesi"
Aynen su şişirir emmez sonra eskiler hep dermiş bi çay kaşığı diye benim annemde söyledi ama ben gıda mühendisiyim beslenme dersi almıştık ordan hatırlıyorum da 6. Ayda 30 ml verilir bebeğe diye öğrenmiştik alerjik bebek beslenmesi vs falan görmüştük o dersin içinde deBen de normalde öyle diye biliyorum ama hava çok sıcak diye mi öyle dedi acaba ben de bilemedim
@ANKHESPAATEN Kaç kaşık ve günde kaç kere veriyorsun? Anneme sordum 4-5 kaşık yeter su çok şişirir dedi
Benim bebeğimde öyle de doktor ek gıdayla birlikte ver diyince hiç vermedim canım ondan sordumOy kuzum afiyet ,şifa olsun inşallah ❣
Hayır canım. Hatta aksine, ağlarken besigine koyduğumda sustu .
Dün verdim. Havalar sıcak ya o yüzden verdim çok terliyor. Emerken özellikle kafası su gibi oluyor iki gündür.
Benim ki de istediğin zaman başla dediBunu 3. kez sordum bugün. 1 yaşında öneriyor bizim doktor ama biz bu konuda numuneliğiz. Bizden başka bir tek bir arkadaşımda duydum bunu o kadar
Hadi ya vermeyelim mi diyorsun. Ben park nöbetindeyim eve geçemedim daha. Eve gidince versem mi diyordumAynen su şişirir emmez sonra eskiler hep dermiş bi çay kaşığı diye benim annemde söyledi ama ben gıda mühendisiyim beslenme dersi almıştık ordan hatırlıyorum da 6. Ayda 30 ml verilir bebeğe diye öğrenmiştik alerjik bebek beslenmesi vs falan görmüştük o dersin içinde de
Değişik bir olay. Adama o kadar ısrarla sordum ki "Çok istiyorsan yapalım"a getirdiBenim ki de istediğin zaman başla dedi3. 5. 7. Ayda öneren çok var. Sağlık ocağıyla konuştum onlarda 7 ve 9. Aylarda dedi. Kuzenimin kızı oldu Haziran 2021de onlarda 7. Ve 9. Ayda yaptırmışlar. Herkesin uygulaması farklı
Bence verme canım suyu ama vermek istersende 1 2 çay kaşığından fazla verme ki midesini doldurmasın. Benim doktorda çok rahat ya aşılar konusundaHadi ya vermeyelim mi diyorsun. Ben park nöbetindeyim eve geçemedim daha. Eve gidince versem mi diyordum
Değişik bir olay. Adama o kadar ısrarla sordum ki "Çok istiyorsan yapalım"a getirdi
Ah neler neler...Ilık bir duş aldırmayı denedin mi, uyumadan önce suyla oynatabilirsin, ellerini ayaklarını çeşmede suya tutsan, su sesi uyku getirir. Bi de artık yormak gerekiyor bu bebeleri, büyüdüler. Benim kızı ne zaman dışarı çıkarsam eve dönünce saatlerce uyur
HahaGünlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir film
Amin inşallah
Folik asit kuşağı
Noldu kız uyuyor mu? Ay maşallah ya hadi senin oğlan başlattı bu gerilemeyi yine o bitirsin❣Aşıların etkisi değilse 124. günde tünelin ucunda ışık gördüm galiba. Emin olmadan çok da umutlandırmak istemem ama bana şans dileyin hep beraber yarını bekleyelim. Flaş haber: 18. hafta dolmadan bitiyor mu yoksa atak? Bekleyip görelim.
Spoiler vermeyeyim şimdi. Yarını bekleyelimNoldu kız uyuyor mu? Ay maşallah ya hadi senin oğlan başlattı bu gerilemeyi yine o bitirsin❣
Son gün 19. Hafta bitişi inşallah geçmiştir ama bizimki son gaz devamAşıların etkisi değilse 124. günde tünelin ucunda ışık gördüm galiba. Emin olmadan çok da umutlandırmak istemem ama bana şans dileyin hep beraber yarını bekleyelim. Flaş haber: 18. hafta dolmadan bitiyor mu yoksa atak? Bekleyip görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?