2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ulasabilecegim ve duzenli kontrollere gidebilecegim bir dr ariyorum.. medikalparkta zeynep gul hallaçogluna gidiyordum önce.. izinli oldugu için bu ay gidemedim ona..Benim yakin cevremde Akbak poliklinikte Mustafa akbak , ve deva tıp merkezinde ibrahim beyi öneriyolar. muayeneleri 150 tl.. Burdan bir arkadaşim remziye_06 Ogün kurne ye gidiyor çok memnun telefondan dr uyla surekli irtibat icerisinde.. ve kendisi sormadan yönlendiriyor dr'u..

Su mu verdin bebişe canım ? Doktor mu önerdi

Banada ek gıdaya başlayınca demişti canım doktor 4. Ay kontrolünde

Bakayim onlara da, arzu hoca çok ilgili arar sorar falan ama muayenesi 650, çok geliyor bize şuan. Başka Dr duyarsanız benimle de paylaşırsanız çok sevinirim

Kızlar bugün ilk defa bebekle yalnızken eve arkadaşım gelecek nasıl geçecek naoacagiz çok merak içindeyim, bütün gün kendisiyle ilgilenmekten wc ye bile zor giden ben napacagim bakalim

Öyle hesap falan yapmıyorum ben . İçtiği kadar veriyorum , zaten yeterince içince kendisi dışarı çıkarmaya başlıyor .

Kızlar bugün ilk defa bebekle yalnızken eve arkadaşım gelecek nasıl geçecek naoacagiz çok merak içindeyim, bütün gün kendisiyle ilgilenmekten wc ye bile zor giden ben napacagim bakalim
Bebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte
Öyle hesap falan yapmıyorum ben . İçtiği kadar veriyorum , zaten yeterince içince kendisi dışarı çıkarmaya başlıyor .
Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamam

Bebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte

Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamam
Tadını alıp rahatlayınca püskürtmez heralde , korkma dene . Benimki sevdi suyu

Canım bizimde 8 gün yapmamıştı doktoruma 6. Gün söylemiştim o 10 güne kadar diyordu normalde beklenebilir diye 8. Gün akşam hala yapmadığı için bir fitil verdi. 1 tam kullandık bebekler için zaten,sorun olmadı yarım saat-1 saat sonra yaptı Şükür ama ozaman kadar yapmadığımız kalmadı masajı banyosu zeytinyağı bişeyler ama nafile yanlar . İstersen atabilirim fitili doktorun verdiğini

Orası öyle zaten. Ben de gelgitliydim. Anneme kalsa çoktan verecektik. Çocuk cidden cayır cayır yanıyor. Eminim bayıla bayıla içecek
Oy kuzum afiyet ,şifa olsun inşallah ❣
Ağladı mi peki cnm beşigine koyunca?
Hayır canım. Hatta aksine, ağlarken besigine koyduğumda sustu .
Su mu verdin bebişe canım ? Doktor mu önerdi
Dün verdim. Havalar sıcak ya o yüzden verdim çok terliyor. Emerken özellikle kafası su gibi oluyor iki gündür.

Uykusu olduğu halde uyumamak için deli gibi ağlayan bi benim kizim mi var? Canını yakiyormusum gibi agliyor yaaa,uyumayacakmis

İnşallah sonuçlarınız tertemiz gelecek ferahlı mutlu güzel haberler alalım inşalalh Allah korktuğumuz şeylerden muhafaza etsin hepimizin yavrularını

Ninni söyleyerek, dikkatini sana odaklayarak rmzirmeye çalış, benim kız memede uyuyor, yatağına koyunca uyanıyor hemen, uyusun diye kucağımdan indiremiyorım, 1 bucuk saate yakın mememde uyuyor mesela. Böylesi de çok yoruyor beni. Ama uyumaması daha kötüdür eminim, buna da şükür. Ablam emzirip atardı beşiğe çocuklarını, onlar da saatlerc uyurlardı valla, bu bebelerin güncellemesine fazla atak yüklemişler ne kuşağı oluyodu bunlar

Demir ilacına bu ay direkt mi başlatıyor Dr yoksa kan alıp mi başlatıyor
Dört ay kontörlünde çocuk doktorun veriyor yada aşı için sağlık ocağına gittiğinde hemşire veriyor sana yani kan alınmadan başlanıyor . Bizim kendi doktorumuz sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanmamı istemedi içerik olarak bebeği kusturup kakasını bozabildiniz için , oceanınkini verdi içerik olarak daha iyiymiş bir haftadır alıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık

Uykusu olduğu halde uyumamak için deli gibi ağlayan bi benim kizim mi var? Canını yakiyormusum gibi agliyor yaaa,uyumayacakmis
Ilık bir duş aldırmayı denedin mi, uyumadan önce suyla oynatabilirsin, ellerini ayaklarını çeşmede suya tutsan, su sesi uyku getirir. Bi de artık yormak gerekiyor bu bebeleri, büyüdüler. Benim kızı ne zaman dışarı çıkarsam eve dönünce saatlerce uyur

Yazmayı unutmuşum bizde 4. Ay kontorülüne gittiğimizde şok oldum sadece 550 gram almış çıplak tartıyor hep doktorumuz , doktor kendisi de dedi diğer aylara nazaran azalmış dedi , uyku takvimi verdi beslenme aralıklarını düzenledi vs. Diğer ayalar göre yarıdan fazla düştü ya bende anlamadım, ve evet şunu farkettirmeden çişi azaldı bizde de çiş azaldımı zaten kilo alımı yavaşlıyor

Günlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir film
İnşallah sonuçlarınız tertemiz gelecek ferahlı mutlu güzel haberler alalım inşalalh Allah korktuğumuz şeylerden muhafaza etsin hepimizin yavrularını
Amin inşallah
Folik asit kuşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…