- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Bende ulasabilecegim ve duzenli kontrollere gidebilecegim bir dr ariyorum.. medikalparkta zeynep gul hallaçogluna gidiyordum önce.. izinli oldugu için bu ay gidemedim ona..Benim yakin cevremde Akbak poliklinikte Mustafa akbak , ve deva tıp merkezinde ibrahim beyi öneriyolar. muayeneleri 150 tl.. Burdan bir arkadaşimYok canım kime gitsek bilmiyoruz hastaneden biri olsun ve istediğimizde ulasabilelim istiyorum. İlk aylar arzu dursun a gittik çok ilgili bebeğe çok çok güzel davranıyor her şeye cevap veriyor istediğinde ulasiyorsun ama muayenehanesinde , hastane değil ve ücreti çok geliyor
Çok değil mi ya, ben 5 6 çay kaşığı şeklinde gün içinde veriyorum ama toplasan bir kez bile yarım çay bardağı çıkmaz, su içince gaz oluyor diye az veriyordum ama düşününce çok terliyor artirsammikk
Su mu verdin bebişe canım ? Doktor mu önerdiPek beceremedi ama alışır zamanla. Yine de su ihtiyacını karşıladı ve çok mutlu oldu yavrum
Günaydın canım.
Evet kendi kendine uyumayı bilmediği için asil uykuya geçerken uyanıyor ve yeniden uyumak için destek istiyor.
Ben 5 gün denemiştim kendi kendine uyumustu besiginde ve gündüz uykuları 3 saat/1 saat /2 saat şeklinde olmuştu çünkü uyanıp yeniden uyuyabiliyordu . Su gerileme ve atak bizi mahvetti hersey çöp oldu. Atak bitince baslamani tavsiye ederim bende ataktan sonra yeniden başlayacağım. Anne ve bebek için inanılmaz kolaylık keske hepimiz alissak.
Banada ek gıdaya başlayınca demişti canım doktor 4. Ay kontrolünde4. ay kontrolünden çıktık biz. Aşıları da yapıldı. Doktor günde iki defa yarım çay bardağı su içirin dedi. Ben 6. aydan önce verilmiyor diye biliyorum ve erken vermek de istemiyordum hiç ama havalar birden çok ısındı diye mi öyle dedi acaba :/ Çay kaşığıyla verebilirsiniz dedi bu arada
Ben de normalde öyle diye biliyorum ama hava çok sıcak diye mi öyle dedi acaba ben de bilemedimBanada ek gıdaya başlayınca demişti canım doktor 4. Ay kontrolünde
Bakayim onlara da, arzu hoca çok ilgili arar sorar falan ama muayenesi 650, çok geliyor bize şuan. Başka Dr duyarsanız benimle de paylaşırsanız çok sevinirimBende ulasabilecegim ve duzenli kontrollere gidebilecegim bir dr ariyorum.. medikalparkta zeynep gul hallaçogluna gidiyordum önce.. izinli oldugu için bu ay gidemedim ona..Benim yakin cevremde Akbak poliklinikte Mustafa akbak , ve deva tıp merkezinde ibrahim beyi öneriyolar. muayeneleri 150 tl.. Burdan bir arkadaşimremziye_06 Ogün kurne ye gidiyor çok memnun telefondan dr uyla surekli irtibat icerisinde.. ve kendisi sormadan yönlendiriyor dr'u..
Öyle hesap falan yapmıyorum ben . İçtiği kadar veriyorum , zaten yeterince içince kendisi dışarı çıkarmaya başlıyor .Ben de normalde öyle diye biliyorum ama hava çok sıcak diye mi öyle dedi acaba ben de bilemedim
ANKHESPAATEN Kaç kaşık ve günde kaç kere veriyorsun? Anneme sordum 4-5 kaşık yeter su çok şişirir dedi
Bebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işteKızlar bugün ilk defa bebekle yalnızken eve arkadaşım gelecek nasıl geçecek naoacagiz çok merak içindeyim, bütün gün kendisiyle ilgilenmekten wc ye bile zor giden ben napacagim bakalim
Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamamÖyle hesap falan yapmıyorum ben . İçtiği kadar veriyorum , zaten yeterince içince kendisi dışarı çıkarmaya başlıyor .
Tadını alıp rahatlayınca püskürtmez heralde , korkma dene . Benimki sevdi suyuBebeği arkadaşına emanet edip "İki dakkaya geliyorum" diyip git uyu. Ben de böyle hayaller kuruyorum işte
Bu sıpa püskürtmeyi öğrendi oyun gibi şaapıyor demir ilacını. Suya da öyle yaparsa anlayamam
Canım bizimde 8 gün yapmamıştı doktoruma 6. Gün söylemiştim o 10 güne kadar diyordu normalde beklenebilir diye 8. Gün akşam hala yapmadığı için bir fitil verdi. 1 tam kullandık bebekler için zaten,sorun olmadı yarım saat-1 saat sonra yaptı Şükür ama ozaman kadar yapmadığımız kalmadı masajı banyosu zeytinyağı bişeyler ama nafile yanlar . İstersen atabilirim fitili doktorun verdiğinibugün 7ci gün hala kaka yapmadı sıpa,
dün banyo yaptırdım, sonrasında uzun uzun mesaj yaptım, popo deliğine zzeytin yağ sürdüm
bana mısın demedi,
dr arayıp müsait zaman da dönmesini istedim bakalım ne diyecek.
Oy kuzum afiyet ,şifa olsun inşallah ❣Orası öyle zaten. Ben de gelgitliydim. Anneme kalsa çoktan verecektik. Çocuk cidden cayır cayır yanıyor. Eminim bayıla bayıla içecek
Hayır canım. Hatta aksine, ağlarken besigine koyduğumda sustu .Ağladı mi peki cnm beşigine koyunca?
Dün verdim. Havalar sıcak ya o yüzden verdim çok terliyor. Emerken özellikle kafası su gibi oluyor iki gündür.Su mu verdin bebişe canım ? Doktor mu önerdi
İnşallah sonuçlarınız tertemiz gelecek ferahlı mutlu güzel haberler alalım inşalalhİlk iki aydan sonra ben dumur oldum. 3. ayda yarıya düşmüştü aldığı kilo. Bugün kontrol var. Muhtemelen bu ay da öyle olacak. Artık düşüşe geçiyormuş aldıkları kilolar. Çiş son günlerde bana da azaldı gibi gelmişti eşime söyledim korka korka. O da terle atıyordur bir kısmını dedi
Bizimkinde pek bir cacık yok. Totosunun üstüne yatıyor anca. Yan da dönemiyor, tam da dönemiyor. Oyuncaklara bazen uzanıp ağzına götürüyor ama o da her zaman değil, keyfi yerindeyse canı isterse. Yüzüstü tuttuğumda da kafayı az kaldırıyor. 2-3 dk ya duruyor ya durmuyor ağlamaya başlıyor. İlk iki ay çok huzursuz bir bebekti, 3. ay bunlara sürekli hastane işleri, tahliller, tetkikler eklendi. Pek de yüzüstü yatıramadım. Belki onun da etkisi olmuştur. Benim asıl takip edip sorma sebebim görmesi az olduğu için hareketleri, yapabildikleri yaşıtlarından geride olabilir mi diyeydi
36+5'te doğdu. Yoğun bakıma girmedi ama sarılık olduğu için fototerapi için yatırıldı bir akşam. Amin
Amin hepimize. Sadece anne sütü. Mamayı ilk ay belli bir süre kullandırıp bıraktırdı doktor
Bizim oğlanın gözlerinde genetik bir hastalık tespit edildi. Hem o teşhisi netleştirmek hem de ona eşlik eden başka bir hastalık var mı diye bakmak için yapıldı
Bizim gittiğimiz göz doktoru hastanede göz doktoru diye geçmiyor ama uygulamada sadece çocuklara bakıyor. Randevu alırken sor istersen. Belki sizin gideceğiniz hastanede de öyle bir ayrım vardır.
Bize Ferrum verdiler ya hamileliğin 4. ayından beri ben kullanıyorum. O da iki aylık olduğundan beri ve hep kafamı kurcalıyor ama bir türlü soramadım doktora :/
Ninni söyleyerek, dikkatini sana odaklayarak rmzirmeye çalış, benim kız memede uyuyor, yatağına koyunca uyanıyor hemen, uyusun diye kucağımdan indiremiyorım, 1 bucuk saate yakın mememde uyuyor mesela. Böylesi de çok yoruyor beni. Ama uyumaması daha kötüdür eminim, buna da şükür. Ablam emzirip atardı beşiğe çocuklarını, onlar da saatlerc uyurlardı valla, bu bebelerin güncellemesine fazla atak yüklemişlerKizlar şu videoda kisa gunduz uykulari icin yapilmasi gerekeni soylemis. Her uyandiginda 30dk daha uyutmayi deneyin demis. Bunu memede uyutarak yapabilir miyim sizce?
Ornegin 20dk emzirdim, memede uyudu ve yatirdim. 10dk uyudu uyandi diyelim. 30dk ugrasin demis. 30dk boyunca emzirecek miyim? Ya memeden agzini cekerse nolacak? 30dk deneyememis olcam.. ise yaramaz mi acaba? 6hafta yapmak lazimmis bir de
Dört ay kontörlünde çocuk doktorun veriyor yada aşı için sağlık ocağına gittiğinde hemşire veriyor sana yani kan alınmadan başlanıyor . Bizim kendi doktorumuz sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanmamı istemedi içerik olarak bebeği kusturup kakasını bozabildiniz için , oceanınkini verdi içerik olarak daha iyiymiş bir haftadır alıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadıkDemir ilacına bu ay direkt mi başlatıyor Dr yoksa kan alıp mi başlatıyor
Ilık bir duş aldırmayı denedin mi, uyumadan önce suyla oynatabilirsin, ellerini ayaklarını çeşmede suya tutsan, su sesi uyku getirir. Bi de artık yormak gerekiyor bu bebeleri, büyüdüler. Benim kızı ne zaman dışarı çıkarsam eve dönünce saatlerce uyurUykusu olduğu halde uyumamak için deli gibi ağlayan bi benim kizim mi var? Canını yakiyormusum gibi agliyor yaaa,uyumayacakmis
Yazmayı unutmuşum bizde 4. Ay kontorülüne gittiğimizde şok oldum sadece 550 gram almış çıplak tartıyor hep doktorumuz , doktor kendisi de dedi diğer aylara nazaran azalmış dedi , uyku takvimi verdi beslenme aralıklarını düzenledi vs. Diğer ayalar göre yarıdan fazla düştü ya bende anlamadım, ve evet şunu farkettirmeden çişi azaldı bizde de çiş azaldımı zaten kilo alımı yavaşlıyorİlk iki aydan sonra ben dumur oldum. 3. ayda yarıya düşmüştü aldığı kilo. Bugün kontrol var. Muhtemelen bu ay da öyle olacak. Artık düşüşe geçiyormuş aldıkları kilolar. Çiş son günlerde bana da azaldı gibi gelmişti eşime söyledim korka korka. O da terle atıyordur bir kısmını dedi
Bizimkinde pek bir cacık yok. Totosunun üstüne yatıyor anca. Yan da dönemiyor, tam da dönemiyor. Oyuncaklara bazen uzanıp ağzına götürüyor ama o da her zaman değil, keyfi yerindeyse canı isterse. Yüzüstü tuttuğumda da kafayı az kaldırıyor. 2-3 dk ya duruyor ya durmuyor ağlamaya başlıyor. İlk iki ay çok huzursuz bir bebekti, 3. ay bunlara sürekli hastane işleri, tahliller, tetkikler eklendi. Pek de yüzüstü yatıramadım. Belki onun da etkisi olmuştur. Benim asıl takip edip sorma sebebim görmesi az olduğu için hareketleri, yapabildikleri yaşıtlarından geride olabilir mi diyeydi
36+5'te doğdu. Yoğun bakıma girmedi ama sarılık olduğu için fototerapi için yatırıldı bir akşam. Amin
Amin hepimize. Sadece anne sütü. Mamayı ilk ay belli bir süre kullandırıp bıraktırdı doktor
Bizim oğlanın gözlerinde genetik bir hastalık tespit edildi. Hem o teşhisi netleştirmek hem de ona eşlik eden başka bir hastalık var mı diye bakmak için yapıldı
Bizim gittiğimiz göz doktoru hastanede göz doktoru diye geçmiyor ama uygulamada sadece çocuklara bakıyor. Randevu alırken sor istersen. Belki sizin gideceğiniz hastanede de öyle bir ayrım vardır.
Bize Ferrum verdiler ya hamileliğin 4. ayından beri ben kullanıyorum. O da iki aylık olduğundan beri ve hep kafamı kurcalıyor ama bir türlü soramadım doktora :/
Günlerdir ne anlatıyoruz burada hanım hanıııım. Uykuya direniyor işte. Bir de uyuyamıyor diye ağlıyor devamında. O daha aksiyonu bol bir filmUykusu olduğu halde uyumamak için deli gibi ağlayan bi benim kizim mi var? Canını yakiyormusum gibi agliyor yaaa,uyumayacakmis
Amin inşallahİnşallah sonuçlarınız tertemiz gelecek ferahlı mutlu güzel haberler alalım inşalalhAllah korktuğumuz şeylerden muhafaza etsin hepimizin yavrularını
Folik asit kuşağıNinni söyleyerek, dikkatini sana odaklayarak rmzirmeye çalış, benim kız memede uyuyor, yatağına koyunca uyanıyor hemen, uyusun diye kucağımdan indiremiyorım, 1 bucuk saate yakın mememde uyuyor mesela. Böylesi de çok yoruyor beni. Ama uyumaması daha kötüdür eminim, buna da şükür. Ablam emzirip atardı beşiğe çocuklarını, onlar da saatlerc uyurlardı valla, bu bebelerin güncellemesine fazla atak yüklemişlerne kuşağı oluyodu bunlar
Bunu 3. kez sordum bugün. 1 yaşında öneriyor bizim doktor ama biz bu konuda numuneliğiz. Bizden başka bir tek bir arkadaşımda duydum bunu o kadarKızlar özel meningokok aşılarını yaptırdınız mı ? Bexero ve nimerix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?