- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ayy ben de dilimi ısırayım 3 gündür daha iyiAşıların etkisi değilse 124. günde tünelin ucunda ışık gördüm galiba. Emin olmadan çok da umutlandırmak istemem ama bana şans dileyin hep beraber yarını bekleyelim. Flaş haber: 18. hafta dolmadan bitiyor mu yoksa atak? Bekleyip görelim.
kısa kollu şortlu tulum giydiriyorum omuzları üşümesin diye ve çorapsız. üstüne 4 katlı müslin gece uykuları bu şekildeCanım anneler, terleyen yavrularımızı bu sıcakta gece yatarken nasıl giydircez, tek zibin la yatsalar kol bacak terler soğur mu, teri emsin diye illa uzun ince mi olmalı, kısa kol şort mu yapmaliyiz, uzerlerine ince Müslin örtmek için çok mu minikler daha,çok terliyor yavrum, terleyip soğuyacak diye endişe ediyorum
Ortalama veriler uzerinden konusayim, yaklasik 3 ayinizdan sonra meme terbiyesi denen durumu yasamaniz olasi. Bu durumda goguslerinize sut erken inmeyecek ve doluluk hissini yasamayacaksiniz. Bu nedenle sagim surecinizde de gogsunuzden sut bir anda inmeyebilir. Boyle durumlarda once 5 dakika kadar masaj modunu calistirmak da ise yarayabiliyor.Arzu hoca da aynı şekilde ücret olarakta Aynılar piyasa böyle demekki teşekkür ederim bilgiler için, yavrularımız hep sağlıklı olsunlar inşallah
Değiştirdim onu da, aslinda memeyi vakumluyor çekiyor ama süt çıkmıyor anlamadım gercekten
Ben de 1-2 gündür daha iyi gibi diyordum. Dün akşam başa sardıkbu arada tünelin sonunda ışık var genşler. gündüz uykuları geri dönüyo gece de milyon kez uyanmak bitti.meme reddi iyice azaldı. allahım cok şükür darısı başınıza
Bizde aynı 28 hepBen zibinla yatıyorum cnm bi kac gece kısa kol t shuirt denedim çok terledi, oğlum sürekli kalktığı için kontrol ediyorum ama üşümüyor, bizim ev geceleri 27 28 derece oluyor bide açmıyorum cam üşütür diye yatarken, arada havalandiriyorum odayı, ne ince ne kalın muslinler var bende 2 kat onu örtüyorum, evin derecesine göre bak cnm
İnce uzun kollu tulum giydiriyordum evim daha tam isinmamisti düne kadar ama gece bayağı sıcak oldu artk kısa kollu ile yatar üzerine de ince penye battaniye
Sağ olun kızlarkısa kollu şortlu tulum giydiriyorum omuzları üşümesin diye ve çorapsız. üstüne 4 katlı müslin gece uykuları bu şekilde
Teşekkür ederim deneyim öyle deOrtalama veriler uzerinden konusayim, yaklasik 3 ayinizdan sonra meme terbiyesi denen durumu yasamaniz olasi. Bu durumda goguslerinize sut erken inmeyecek ve doluluk hissini yasamayacaksiniz. Bu nedenle sagim surecinizde de gogsunuzden sut bir anda inmeyebilir. Boyle durumlarda once 5 dakika kadar masaj modunu calistirmak da ise yarayabiliyor.
bir anda bitmez zaten bikaç haftaya tamamen düzelecekler bence. her emmede sıkıntı yaşardık şimdi günde 1 kere meselaBen de 1-2 gündür daha iyi gibi diyordum. Dün akşam başa sardıkŞu anda uçak sesi dinleyerek emiyor
19 haftadan sonra tamamen duzelecekler bence. Bide yeni güncelleme gelecek bakalım ne beceriler eklenecekbir anda bitmez zaten bikaç haftaya tamamen düzelecekler bence. her emmede sıkıntı yaşardık şimdi günde 1 kere mesela
Hadi inşallahbir anda bitmez zaten bikaç haftaya tamamen düzelecekler bence. her emmede sıkıntı yaşardık şimdi günde 1 kere mesela
Aynı durumdayım. Tam 30 dkOf of uyutmam iki saatimi aldi, yine alarm kurmus gibi 30.dk uyandi. Agliyo gozlerini ovusturup
Biz de öyleyiz, tek fark kız değil erkek. Kollarımda derman kalmadıKızım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor ağlıyor çok yoruldum
Aynıyız etrafı seyretmek istiyor hep bi bitiremedi incelemeyiKızım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor ağlıyor çok yoruldum
Emzik alıyor mu cnmYa bu atak mı ne zıkkımsa başladığından beri eliyle memeyi kolunun yettiği yere kadar itiyor, ucunu lastik gibi sonuna kadar çekiyor öyle emiyor. Kendine de bana da eziyet ediyor. Kafasını memeye itiyorum boynundan ama öyle bir geri itiyor ki bırakıyorum napıyorsa yapsın diye
Hayır o da yokEmzik alıyor mu cnm
Belki emzik istiyordur diye sordum, emmeyince de huzursuz oluyorlar demiHayır o da yok
Yok ya eminim emziği olsa bu süreçte onu da atardı. Asi ergenler gibi olduBelki emzik istiyordur diye sordum, emmeyince de huzursuz oluyorlar demi
4. Ay atağı ergen atağı mi diyosunYok ya eminim emziği olsa bu süreçte onu da atardı. Asi ergenler gibi oldu
Terrible two'yu görmeden bir şey demek istemiyorum. Asıl o ergenlik gibi diyorlar. Bu da onun simülasyonu galiba4. Ay atağı ergen atağı mi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?