2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ayy ben de dilimi ısırayım 3 gündür daha iyi

kısa kollu şortlu tulum giydiriyorum omuzları üşümesin diye ve çorapsız. üstüne 4 katlı müslin gece uykuları bu şekilde

Ortalama veriler uzerinden konusayim, yaklasik 3 ayinizdan sonra meme terbiyesi denen durumu yasamaniz olasi. Bu durumda goguslerinize sut erken inmeyecek ve doluluk hissini yasamayacaksiniz. Bu nedenle sagim surecinizde de gogsunuzden sut bir anda inmeyebilir. Boyle durumlarda once 5 dakika kadar masaj modunu calistirmak da ise yarayabiliyor.

Bizde aynı 28 hep
İnce uzun kollu tulum giydiriyordum evim daha tam isinmamisti düne kadar ama gece bayağı sıcak oldu artk kısa kollu ile yatar üzerine de ince penye battaniye

kısa kollu şortlu tulum giydiriyorum omuzları üşümesin diye ve çorapsız. üstüne 4 katlı müslin gece uykuları bu şekilde
Sağ olun kızlar
Teşekkür ederim deneyim öyle de

bir anda bitmez zaten bikaç haftaya tamamen düzelecekler bence. her emmede sıkıntı yaşardık şimdi günde 1 kere mesela
Hadi inşallah
Of of uyutmam iki saatimi aldi, yine alarm kurmus gibi 30.dk uyandi. Agliyo gozlerini ovusturup
Aynı durumdayım. Tam 30 dk
Kızım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor ağlıyor çok yoruldum
Biz de öyleyiz, tek fark kız değil erkek. Kollarımda derman kalmadı

Ya bu atak mı ne zıkkımsa başladığından beri eliyle memeyi kolunun yettiği yere kadar itiyor, ucunu lastik gibi sonuna kadar çekiyor öyle emiyor. Kendine de bana da eziyet ediyor. Kafasını memeye itiyorum boynundan ama öyle bir geri itiyor ki bırakıyorum napıyorsa yapsın diye

Emzik alıyor mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…