2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya perşembe günü a101e kiwi markasının süt sağma makinesi geliyor aranızda kullanan var mı

Ben Ogun Kurne'den cok memnunum. Bugune dek telefonuma donmedigi 1 tam saat olmamistir. Hele ki ilk bebeginiz ise her seyi sormaniz cok dogal diye her hastasini cesaretlendirir. Cok rahatlatan babacan keyifli bir hocadir. Muayenesi biraz pahali sanirim 600 oldu ama bazi ozel sigortalar geciyor. Her ay o ay bilissel olarak neleri yapmis olmasi gerektigi neleri tesvik edecegimizi anlatir dinler.
Turkiye'de uzmanlik egitimi eskiden cok daha ozellikli idi bu nedenle bundan 5 10 yil oncesine dek hacettepe pediatriden mezun olmus hekimler uzmanliklarini cok zor almis ama mukemmel cocukcu olmuslardir. Teshis konusunda da cok iyidirler. Ben Hacettepe pediatri ekolunu cok severim.

Bunun disinda bir baska vesileyle dun Memorial hastanesine gittim cocuk cerrahi ve cocuk ayni poliklinikte oldugundan gozlem yapma firsati buldum. Eminim kiymetli hocalar vardir ancak 2 saatten asagi bekleme suresi yoktu cocuklar.bebekler cok irrite olmustu ve ortalik ciglik kiyametti. Hekimlere ulasamiyorlardi ve aileler cok sinirliydi bazi bebekler hastaydi ve acilden yonlendirilmisti.

Boyle bir ortamda cocugunuzun duzenli takip edilmesi sizin gonul rahatligiyla hekime ulasmaniz cok zor olur. Lutfen ozellikle ilk bir yil doktorunuzun bebeginizin tum oykusunu alabilecek bir hekim olmasina ozen gosterin.

Bu akşam Tarkan'ın ''GECCEK'' şarkısı ile uyudu.
Evet kızım geçecek, bu nedir ki biz seninle kolik zamanlarını atlattık, 4. atak bizi etkiler mi bee

Bu akşam Tarkan'ın ''GECCEK'' şarkısı ile uyudu.
Evet kızım geçecek, bu nedir ki biz seninle kolik zamanlarını atlattık, 4. atak bizi etkiler mi bee
Geçmiyor ulan geç-mi-yor. Her şey bir kandırmacadan ibaretmiş. Meme tokatlama, mide tekmeleme saatimiz gelmiştir. Üst katta aile salonumuz bulunmaktadır. Uykusu olan giremez!

Geçmiyor ulan geç-mi-yor. Her şey bir kandırmacadan ibaretmiş. Meme tokatlama, mide tekmeleme saatimiz gelmiştir. Üst katta aile salonumuz bulunmaktadır. Uykusu olan giremez!
Zor gunleri atlattık, daha zor olanlar bizi bekliyor

Kızlar ya perşembe günü a101e kiwi markasının süt sağma makinesi geliyor aranızda kullanan var mı
Ben aldım canim, başta çok iyiydi ilk iki ay sürekli sagdım ondan mı bilmiyorum şuan elimle sıksam süt çıkıyor ama bi yerden sonra sağmıyor
Dediğiniz Dr tahlil yapacak olsa nasıl bir yol izliyor? Nerede yapılıyor? Hastanede mi? Arzu hoca da cok ilgili ayrıca yenidogan yoğun bakımı üzerine de çalışmış, her şeyi açıklıyor, uzun uzun anlatır her muayenede ilk kez muayene ediyormuş gibi her yerini muayene eder, bi sorun varsa sonrasında nasıl oldu diye bile arar sorar ama tahliller için bir hastane olsun istiyorum ve ücreti de önemli tabi

Tahlil icin hemsireleri kan aliyor anlasmali lab a gidiyor ama mesela kalca ultrasonu icin siz neresi isterseniz dedi.

kiwinin ordek basi valfini yedegi ile degistiriniz. O bölüm eskidiginde emme kuvveti azalir.

Teşekkür ederim

Tahlil icin hemsireleri kan aliyor anlasmali lab a gidiyor ama mesela kalca ultrasonu icin siz neresi isterseniz dedi.
Arzu hoca da aynı şekilde ücret olarakta Aynılar piyasa böyle demekki teşekkür ederim bilgiler için, yavrularımız hep sağlıklı olsunlar inşallah
kiwinin ordek basi valfini yedegi ile degistiriniz. O bölüm eskidiginde emme kuvveti azalir.
Değiştirdim onu da, aslinda memeyi vakumluyor çekiyor ama süt çıkmıyor anlamadım gercekten

Canım anneler, terleyen yavrularımızı bu sıcakta gece yatarken nasıl giydircez, tek zibin la yatsalar kol bacak terler soğur mu, teri emsin diye illa uzun ince mi olmalı, kısa kol şort mu yapmaliyiz, uzerlerine ince Müslin örtmek için çok mu minikler daha,çok terliyor yavrum, terleyip soğuyacak diye endişe ediyorum

Ben zibinla yatıyorum cnm bi kac gece kısa kol t shuirt denedim çok terledi, oğlum sürekli kalktığı için kontrol ediyorum ama üşümüyor, bizim ev geceleri 27 28 derece oluyor bide açmıyorum cam üşütür diye yatarken, arada havalandiriyorum odayı, ne ince ne kalın muslinler var bende 2 kat onu örtüyorum, evin derecesine göre bak cnm

İnce uzun kollu tulum giydiriyordum evim daha tam isinmamisti düne kadar ama gece bayağı sıcak oldu artk kısa kollu ile yatar üzerine de ince penye battaniye

ilk kızımda da sidefer kullandım. ötekilerde paraben var diye bunu aldım kendi ataştırmalarım sonucu. bunda da doktor asmninkini kullan dedi. sidefer kullanıcam dedim tamam dedi. bu da çok masum degil ama en azından diş karartmıyo. asmnın verdiği diş karartıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…