En zor atak buymuş. Başından beri korkuyordum bundan korkmakta haklıymışım. Meme reddi minimum düzeyde şuanda çok şükür. Uyku durumu berbat.4. Ay atağı ergen atağı mi diyosun
Bizimki de mukuslu yapiyor kakasini. Hastane uzak, doktor yaptiktan sonra bezi yarim saat icinde hast getirmelisiniz dedi. Yaptigi belirli bi saat de yok ki gidip o saatte hast.de bekleyelim... Şu kaka derdi zor. Bizim kiz icin doktor sadece anne sutu aliyorsa 10gune kadar mudahale etmeyin bekleyin demisti ama kizim yapmamisti. Gliserin fitili bicakla pirinc tanesi kadar ufaltip purussuzlestirip koymustuk cunku kocaman bi fitil. Bi saatte baya baya kaka yapmisti yavrum. Doyuramamistim sonra saatlerce emmek istemisti
oglum icin karni yumusak ise bir sorun olmaz dedi doktor. Onemli olan cis ve kacinci gun olursa olsun kakasinin yumusak olmasi dedi.. (10 gune kadar uzayabilirmis)
Canım bizimde 8 gün yapmamıştı doktoruma 6. Gün söylemiştim o 10 güne kadar diyordu normalde beklenebilir diye 8. Gün akşam hala yapmadığı için bir fitil verdi. 1 tam kullandık bebekler için zaten,sorun olmadı yarım saat-1 saat sonra yaptı Şükür ama ozaman kadar yapmadığımız kalmadı masajı banyosu zeytinyağı bişeyler ama nafile yanlar . İstersen atabilirim fitili doktorun verdiğini
Allah yardımcimiz olsun ya ben bakıyorum aralık annelerine e onlardan hala sıkıntı yaşayanlar var onlar ne atağındaTerrible two'yu görmeden bir şey demek istemiyorum. Asıl o ergenlik gibi diyorlar. Bu da onun simülasyonu galiba
Ne zaman bitiyor kiEn zor atak buymuş. Başından beri korkuyordum bundan korkmakta haklıymışım. Meme reddi minimum düzeyde şuanda çok şükür. Uyku durumu berbat.
dr beni aradı, aslında 8 gün uzun bi süre ama 14 gün yapamayan bebeğimiz de var dedi
bana bugün her öğünde 1 çay kaşığı zeytin yağ ver eğer yine yapmazsa sabah Gliserin fitil ver
buna rağmen yapmazsa gel lavman yapalım dedi, dr daha telefonu kapatalı 5 dakika olmadı ki kendiliğinden yaptı kakasını yumuşak ve suluydu
ahh o kaka ne degerlidir. geçmiş olsun canım ikiniz de rahatlamışsınızdırdr beni aradı, aslında 8 gün uzun bi süre ama 14 gün yapamayan bebeğimiz de var dedi
bana bugün her öğünde 1 çay kaşığı zeytin yağ ver eğer yine yapmazsa sabah Gliserin fitil ver
buna rağmen yapmazsa gel lavman yapalım dedi, dr daha telefonu kapatalı 5 dakika olmadı ki kendiliğinden yaptı kakasını yumuşak ve suluydu
dün ankaradan kaamana gittik, kaynımın mezuniyet töreni için gidiş 5 saat geliş 5 saat
giderken sabah 7 de cıktık hava serindi, oğlan uyudu sıkıntı değil
ama öğlen karamana vardık hava ateş gibi sıcak, büyük oğlan mız mız anne sıkıldım anne sıcak anne eeve gidelim
küçüğü 1 gr uyumadı ikindiye doğru başladı huzursuzlanmaya
6 da karaman dan çıktık gece 11 de evdeydık , yol boyunca emdi, durmadan emdi
sadece emdi, emdide emdi, hep ağladı hep emdi, beni de kendini de mahvetti
sabah bi kalktım ilk defa regl olmuşum. 1 sene sonra yeniden karşılaştık kendisi ile
19 haftadan sonra bitiyor görünüyorNe zaman bitiyor ki
Biz de öyleyiz, tek fark kız değil erkek. Kollarımda derman kalmadı
Rahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandımAynıyız etrafı seyretmek istiyor hep bi bitiremedi incelemeyi
Benim bu konu çok kafamı karıştırıyor ya kızım şuan 19 haftalık gözüküyor ama böyle durumlarda doğması gereken tarih önemliymiş. Yani bir 5 hafta daha bu işkenceyi mi çekeceğim ben19 haftadan sonra bitiyor görünüyor
Süreğen atakAllah yardımcimiz olsun ya ben bakıyorum aralık annelerine e onlardan hala sıkıntı yaşayanlar var onlar ne atağında
Bugün ekstra bir şey var ama çözemedim. Makine sesleri, şarkılar, ayakta gezinerek emmek hiçbiri işe yaramadıRahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandım
Çok zormuş dünyaya bir birey kazandırmak çok
Benim de 45 gün falan sürdü bitti. 2 hafta sonra regl gibi bir şey oldum. Sonra birer hafta arayla 1-2 gün günlük pedle idare edilen bir şeyler oldu. En son bir şey oldu o neydi bilmiyorum tam iki hafta sürdü. Bunun on günü kırmızı kan. Stresten herhalde dedim gitmedim çünkü hastanelere abone olduk artık. Çocuk da ben de perişanızKizlar hatırlarsınız benim kanamam 3 aydan fazla sürmüştü sonra bitmişti ya hani.
Ben 1 2 hafta sonra falan adet oldum. O da 25 gün sürdü.
Bu hamilelik benim bünyeye ağır geldi.
Benim bir süredir günlerim böyleydi ama yine kolaydı ya bugün tavan yaptı.Bugün ekstra bir şey var ama çözemedim. Makine sesleri, şarkılar, ayakta gezinerek emmek hiçbiri işe yaramadı
Ben de gitmedim biktigim için zaten hamilelikte günlerce hastanede kalmıştım travma oldu resmen iğne fobim falan başladi ki hiç korkmazdım normalde.Benim de 45 gün falan sürdü bitti. 2 hafta sonra regl gibi bir şey oldum. Sonra birer hafta arayla 1-2 gün günlük pedle idare edilen bir şeyler oldu. En son bir şey oldu o neydi bilmiyorum tam iki hafta sürdü. Bunun on günü kırmızı kan. Stresten herhalde dedim gitmedim çünkü hastanelere abone olduk artık. Çocuk da ben de perişanız
Bugün ekstra bir şey var ama çözemedim. Makine sesleri, şarkılar, ayakta gezinerek emmek hiçbiri işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?