2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

oglum icin karni yumusak ise bir sorun olmaz dedi doktor. Onemli olan cis ve kacinci gun olursa olsun kakasinin yumusak olmasi dedi.. (10 gune kadar uzayabilirmis)

dr beni aradı, aslında 8 gün uzun bi süre ama 14 gün yapamayan bebeğimiz de var dedi
bana bugün her öğünde 1 çay kaşığı zeytin yağ ver eğer yine yapmazsa sabah Gliserin fitil ver
buna rağmen yapmazsa gel lavman yapalım dedi, dr daha telefonu kapatalı 5 dakika olmadı ki kendiliğinden yaptı kakasını yumuşak ve suluydu

Terrible two'yu görmeden bir şey demek istemiyorum. Asıl o ergenlik gibi diyorlar. Bu da onun simülasyonu galiba
Allah yardımcimiz olsun ya ben bakıyorum aralık annelerine e onlardan hala sıkıntı yaşayanlar var onlar ne atağında

dün ankaradan kaamana gittik, kaynımın mezuniyet töreni için gidiş 5 saat geliş 5 saat
giderken sabah 7 de cıktık hava serindi, oğlan uyudu sıkıntı değil
ama öğlen karamana vardık hava ateş gibi sıcak, büyük oğlan mız mız anne sıkıldım anne sıcak anne eeve gidelim
küçüğü 1 gr uyumadı ikindiye doğru başladı huzursuzlanmaya

6 da karaman dan çıktık gece 11 de evdeydık , yol boyunca emdi, durmadan emdi
sadece emdi, emdide emdi, hep ağladı hep emdi, beni de kendini de mahvetti

sabah bi kalktım ilk defa regl olmuşum. 1 sene sonra yeniden karşılaştık kendisi ile

Çok şükür

ahh o kaka ne degerlidir. geçmiş olsun canım ikiniz de rahatlamışsınızdır

Tamam bir sene çok rahattık harikaydı falan ama artık ben de regl olmak istiyorum . Olmadıkça Freddy Krueger gibi 2. çocuk giriyor kabuslarıma , korkuyorum

Biz de öyleyiz, tek fark kız değil erkek. Kollarımda derman kalmadı

Aynıyız etrafı seyretmek istiyor hep bi bitiremedi incelemeyi
Rahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandım
Çok zormuş dünyaya bir birey kazandırmak çok

19 haftadan sonra bitiyor görünüyor
Benim bu konu çok kafamı karıştırıyor ya kızım şuan 19 haftalık gözüküyor ama böyle durumlarda doğması gereken tarih önemliymiş. Yani bir 5 hafta daha bu işkenceyi mi çekeceğim ben

Kizlar hatırlarsınız benim kanamam 3 aydan fazla sürmüştü sonra bitmişti ya hani.
Ben 1 2 hafta sonra falan adet oldum. O da 25 gün sürdü .
Bu hamilelik benim bünyeye ağır geldi.

Kizlar hatırlarsınız benim kanamam 3 aydan fazla sürmüştü sonra bitmişti ya hani.
Ben 1 2 hafta sonra falan adet oldum. O da 25 gün sürdü .
Bu hamilelik benim bünyeye ağır geldi.
Benim de 45 gün falan sürdü bitti. 2 hafta sonra regl gibi bir şey oldum. Sonra birer hafta arayla 1-2 gün günlük pedle idare edilen bir şeyler oldu. En son bir şey oldu o neydi bilmiyorum tam iki hafta sürdü. Bunun on günü kırmızı kan. Stresten herhalde dedim gitmedim çünkü hastanelere abone olduk artık. Çocuk da ben de perişanız

Bugün ekstra bir şey var ama çözemedim. Makine sesleri, şarkılar, ayakta gezinerek emmek hiçbiri işe yaramadı
Benim bir süredir günlerim böyleydi ama yine kolaydı ya bugün tavan yaptı.
Hasta olduğum gün çok korktum nasıl bakacağım diye Allah resmen yardım etti kızım full uyudu nerdeyse o gün
Benim hastalık hafifledikçe o zivanadan çıktı.
İlginç bir kaç gündü

Ben de gitmedim biktigim için zaten hamilelikte günlerce hastanede kalmıştım travma oldu resmen iğne fobim falan başladi ki hiç korkmazdım normalde.
Çok ciddi bir şey olmadığı sürece artık hastaneye falan gitmem ben kendime iyi bakmaya karar verdim

Siz nasılsınız canım en son sonuçlar temiz çıkar inşallah diyorduk ne zaman cikacakti ben de kafa kalmadı da unutuyorum her şeyi ya

Bugün ekstra bir şey var ama çözemedim. Makine sesleri, şarkılar, ayakta gezinerek emmek hiçbiri işe yaramadı

Ters bir şekilde kucağa koyup denesen bacaklarının üstünde , kafası hafif aşağı sarkarak . Benim kız kundak yapmadan uyumaz ama arada bu şekilde tutunca dalıp uyuyor yarım saat kırk dakika falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…