Ne kadar uyudu ayiptir sormasiRahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandım
Çok zormuş dünyaya bir birey kazandırmak çok
İşte ben de öyleyim ama biz mecburen hala gidiyoruz. Daha çıkmadı canım ya. En geç önümüzdeki hafta başında çıkar dedi doktorBen de gitmedim biktigim için zaten hamilelikte günlerce hastanede kalmıştım travma oldu resmen iğne fobim falan başladi ki hiç korkmazdım normalde.
Çok ciddi bir şey olmadığı sürece artık hastaneye falan gitmem ben kendime iyi bakmaya karar verdim
Siz nasılsınız canım en son sonuçlar temiz çıkar inşallah diyorduk ne zaman cikacakti ben de kafa kalmadı da unutuyorum her şeyi ya
Parka getirdim şimdi artık kollarım daha fazla taşıyamayacaktı. Bakalım burada uyur inşallahTers bir şekilde kucağa koyup denesen bacaklarının üstünde , kafası hafif aşağı sarkarak . Benim kız kundak yapmadan uyumaz ama arada bu şekilde tutunca dalıp uyuyor yarım saat kırk dakika falan .
3 saatNe kadar uyudu ayiptir sormasi
Hayırla çıksın inşallah canım benim Rabbim yardimciniz olsun her şey güzel olsun minikleİşte ben de öyleyim ama biz mecburen hala gidiyoruz. Daha çıkmadı canım ya. En geç önümüzdeki hafta başında çıkar dedi doktor
Amin canım inşallahHayırla çıksın inşallah canım benim Rabbim yardimciniz olsun her şey güzel olsun minikle
Ben su muhabbeti geçince bi baktım da ebebekte bebek suyu diye 200 mllik sular var yorumları da iyi ek gıdayla onu bi deneyelim benceSuyu sevmedi. Çay kaşığıyla verdim. Çok sever, saldırır sanıyordum. İstemedi. Kendi bilir
Tamamen kendini paraliyorsun onu yetiştirmek için,tüm konforundan ödün veriyorsun işte.Rahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandım
Çok zormuş dünyaya bir birey kazandırmak çok
Erken doğanlarin daha geç başlıyor canım,ne zamandır atakta olduğunu düşünüyorsun?Benim bu konu çok kafamı karıştırıyor ya kızım şuan 19 haftalık gözüküyor ama böyle durumlarda doğması gereken tarih önemliymiş. Yani bir 5 hafta daha bu işkenceyi mi çekeceğim ben
Görmüştüm o suları. Ne farkı varmış kiBen su muhabbeti geçince bi baktım da ebebekte bebek suyu diye 200 mllik sular var yorumları da iyi ek gıdayla onu bi deneyelim bence
Ya son 1 haftadır falan belki ya da 2 haftadır huyu değişmeye başladı gibi oluyordu ama bugün bayağı zorluyor beni.Erken doğanlarin daha geç başlıyor canım,ne zamandır atakta olduğunu düşünüyorsun?
3 saat
Benim kız biraz uykucu da
Aynen ben deYa son 1 haftadır falan belki ya da 2 haftadır huyu değişmeye başladı gibi oluyordu ama bugün bayağı zorluyor beni.
Günleri yaşayıp geçiyorum artık hic takip bile edemiyorum ya
Cnm anne memesine benzeyen emziklerden denedin miMasallah, masallah, nazar degmesin yavruna.
Benimki saatlerdir esniyor uyutuyorum bes dk, on dk... Cok yoruldum mahvoldum. Memede uyumaya iyice alisti, okul açilinca cok zorlanacak. Nasil degistirebilirim bilmem aglatmadan memeden vazgecirmenin bir yolu yok sanki. Cunku uykuya dalmadan agzindan çeksem bile kiyameti kopariyor. Kucakta sallanmak istese bari babasi da uyutabilirdi
Allah yardımcın olsun ya. Hiçbir şeyin ağlatmadan çözümü yok bence karşımızdaki bebek çünkü zaten ağlamaya programlıMasallah, masallah, nazar degmesin yavruna.
Benimki saatlerdir esniyor uyutuyorum bes dk, on dk... Cok yoruldum mahvoldum. Memede uyumaya iyice alisti, okul açilinca cok zorlanacak. Nasil degistirebilirim bilmem aglatmadan memeden vazgecirmenin bir yolu yok sanki. Cunku uykuya dalmadan agzindan çeksem bile kiyameti kopariyor. Kucakta sallanmak istese bari babasi da uyutabilirdi
Aynen öyle. Bir ara ne güzel çığlıklar atıyordu gülüyordu. Bu ara ayıp olmasın diye gülüyor gibi. Çığlıklar yerini gözyaşına bıraktı falan. Ablam 4. Aydan sonra bebekler değişiyor seninki inşallah değişmez diyordu ama artık çok geç galibaAynen ben deBir gün asabi , zırlak sonra birkaç gün gülücüklü agu mugulu yaşayıp gidiyoruz
Hangileri canim mesela?Cnm anne memesine benzeyen emziklerden denedin mi
Allah yardımcın olsun ya. Hiçbir şeyin ağlatmadan çözümü yok bence karşımızdaki bebek çünkü zaten ağlamaya programlı
Ne yapılır ne edilir bilmiyorum hem ilk çocuk hemde emzirmemiz uzun sürmedi bizim mamayla devam ettik malesef. Umarım bir çözüm bulursun hemencecikte geçer bu zamanlar
Aman değişmesin benimki ya yuvarlanıp gidiyoruz şuan , başka bir düzene alışamamAynen öyle. Bir ara ne güzel çığlıklar atıyordu gülüyordu. Bu ara ayıp olmasın diye gülüyor gibi. Çığlıklar yerini gözyaşına bıraktı falan. Ablam 4. Aydan sonra bebekler değişiyor seninki inşallah değişmez diyordu ama artık çok geç galiba
Hiçbir emziği tutmayan bebek bile Bibs'i tutar dediler. Servet değerinde emzik resmen. Aldık ve tutmadı. Söyleyeceklerim bu kadarHangileri canim mesela?
Nuk, avent, wee ve bizim markette satan bi emzik cesidi daha denedim tutmadi. İcine parmak girenleri mi diyosun? Ozel adi varsa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?