2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İşte ben de öyleyim ama biz mecburen hala gidiyoruz. Daha çıkmadı canım ya. En geç önümüzdeki hafta başında çıkar dedi doktor

Ters bir şekilde kucağa koyup denesen bacaklarının üstünde , kafası hafif aşağı sarkarak . Benim kız kundak yapmadan uyumaz ama arada bu şekilde tutunca dalıp uyuyor yarım saat kırk dakika falan .
Parka getirdim şimdi artık kollarım daha fazla taşıyamayacaktı. Bakalım burada uyur inşallah

İşte ben de öyleyim ama biz mecburen hala gidiyoruz. Daha çıkmadı canım ya. En geç önümüzdeki hafta başında çıkar dedi doktor
Hayırla çıksın inşallah canım benim Rabbim yardimciniz olsun her şey güzel olsun minikle

Rahatlatıcı müzik açıp kundak yapıp emziği verdim ağzına bir sakinledi nedense yattı uyudu şükür de ben de biraz toparlandım
Çok zormuş dünyaya bir birey kazandırmak çok
Tamamen kendini paraliyorsun onu yetiştirmek için,tüm konforundan ödün veriyorsun işte.
Benim bu konu çok kafamı karıştırıyor ya kızım şuan 19 haftalık gözüküyor ama böyle durumlarda doğması gereken tarih önemliymiş. Yani bir 5 hafta daha bu işkenceyi mi çekeceğim ben
Erken doğanlarin daha geç başlıyor canım,ne zamandır atakta olduğunu düşünüyorsun?

Ben 2 hafta önce bi tuhaflık sezmistim kızımda ,hesapladım atagin 1. günüymüş. O kadar belli ediyor ve zirvede yaşıyor ki kızım sağolsun

Erken doğanlarin daha geç başlıyor canım,ne zamandır atakta olduğunu düşünüyorsun?
Ya son 1 haftadır falan belki ya da 2 haftadır huyu değişmeye başladı gibi oluyordu ama bugün bayağı zorluyor beni.
Günleri yaşayıp geçiyorum artık hic takip bile edemiyorum ya

3 saat
Benim kız biraz uykucu da

Masallah, masallah, nazar degmesin yavruna.
Benimki saatlerdir esniyor uyutuyorum bes dk, on dk... Cok yoruldum mahvoldum. Memede uyumaya iyice alisti, okul açilinca cok zorlanacak. Nasil degistirebilirim bilmem aglatmadan memeden vazgecirmenin bir yolu yok sanki. Cunku uykuya dalmadan agzindan çeksem bile kiyameti kopariyor. Kucakta sallanmak istese bari babasi da uyutabilirdi

Cnm anne memesine benzeyen emziklerden denedin mi

Allah yardımcın olsun ya. Hiçbir şeyin ağlatmadan çözümü yok bence karşımızdaki bebek çünkü zaten ağlamaya programlı
Ne yapılır ne edilir bilmiyorum hem ilk çocuk hemde emzirmemiz uzun sürmedi bizim mamayla devam ettik malesef. Umarım bir çözüm bulursun hemencecikte geçer bu zamanlar

Aynen ben de Bir gün asabi , zırlak sonra birkaç gün gülücüklü agu mugulu yaşayıp gidiyoruz
Aynen öyle. Bir ara ne güzel çığlıklar atıyordu gülüyordu. Bu ara ayıp olmasın diye gülüyor gibi. Çığlıklar yerini gözyaşına bıraktı falan. Ablam 4. Aydan sonra bebekler değişiyor seninki inşallah değişmez diyordu ama artık çok geç galiba

İnsallah canim tesekkur ederim. Vallahi siz de moral vermeseniz hic destek verenim de yok.. iyi ki varsiniz kizlar ya

Aman değişmesin benimki ya yuvarlanıp gidiyoruz şuan , başka bir düzene alışamam

Hangileri canim mesela?
Nuk, avent, wee ve bizim markette satan bi emzik cesidi daha denedim tutmadi. İcine parmak girenleri mi diyosun? Ozel adi varsa bilmiyorum
Hiçbir emziği tutmayan bebek bile Bibs'i tutar dediler. Servet değerinde emzik resmen. Aldık ve tutmadı. Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…