2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim bu konu çok kafamı karıştırıyor ya kızım şuan 19 haftalık gözüküyor ama böyle durumlarda doğması gereken tarih önemliymiş. Yani bir 5 hafta daha bu işkenceyi mi çekeceğim ben
Bu soruyu geçen ben de sordum NedirYani ama bence artık düzeltilmiş hafta olayı yok yani o ara kapanıyorsa öyle bir şey oldu galiba çünkü yarın 18 hafta dolacak ama 23 gün erken doğdu. Yani bu durumda daha biz atakta değiliz. E öyleyse ben iki haftadır neyle mücadele ediyorum?

Denemekten zarar gelmez alsam mi
Dene tabii. Biz belki bu değildir diyip bir de Weebaby aldık. Onu da sadece MR çekildiği gün anestezi etkisindeyken emziremeyeceğim için verdim öyle tuttu. Tam olarak ayıldığında ilk yaptığı şey emziği atmak oldu

Kızım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor ağlıyor çok yoruldum
Benimki de öyle, yatirinca sanki bi yerini kirmisim gibi bağırıyor, tekrar kaldırıyorum 5 dk sonra yatırım hemen çıngırak falan salliyorumda durdurmaya çalışıyorum
Hahahah aynısını benim kızda yapiyor ağlanacak halimize gülüyorum artık, zorla memeyi vermeye çalışıyorum
Görmüştüm o suları. Ne farkı varmış ki
Sodyum oranı daha azmış, bize Dr hazır suları 1 2 dk kaynatip ver dedi

Degil mi çok doğru dedin yani ataga uygun gidiyor gibiler aslında.

Benimki de öyle, yatirinca sanki bi yerini kirmisim gibi bağırıyor, tekrar kaldırıyorum 5 dk sonra yatırım hemen çıngırak falan salliyorumda durdurmaya çalışıyorum
Aynı durumdayım. Az önce çıngırak sallıyorum gülüyor ben yanağını seviyorum ağlıyor senin bana ne garezin var acaba anayım ben ya nankör evlat .
Şimdi yastığa yüz üstü bıraktım o debelenirken ben de uzandım ev berbat durumda

Evin durumuna alıştık artık ya bazen çok canım sıkılıyor oturup ağlıyorum, sonra diyorum çok şükür yavrum oldu bosver evi falan ama sürekli yanında istiyor , aksam eşim gelene kadar yemek falan yapamıyorum, önceden oyun halisinda kendi 10 dk da olsa oyalaniyordu şimdi o oyuncakları ağzına almaya çalışıp alamayınca sinirlenip bağırıyor

Bize içtiğiniz suyu verin ama ona güvenmiyorsanız kaynatabilirsiniz demişti. Ben direkt verdim
Degil mi çok doğru dedin yani ataga uygun gidiyor gibiler aslında.
Bir arkadaşım demişti ona da doktoru demiş. Erken doğanlar bir noktada doğması gereken haftada doğan bebekleri yakalıyormuş. Bu bazen ilk aylarda oluyormuş bazen iki yaşında ama oluyormuş yani. Belki bizimkiler erken yakaladı ne bileyim. Bundan başka bir atak düşünemiyorum çocuğun bütün huyu suyu değişti

Ya geçen gün yazdım buraya aynı şeyi, ucunu sündürüp öyle emiyor, ama sadece sağ memeye yapıyor, sol tarafa daha kibar davranıyor

Ya geçen gün yazdım buraya aynı şeyi, ucunu sündürüp öyle emiyor, ama sadece sağ memeye yapıyor, sol tarafa daha kibar davranıyor
İkisine de aynı şeyi yapıyor O kadar manasız bir hareket ki yani niye yapıyor anlamıyorum. İstemiyor desem komple iter. Eliyle sonuna kadar itip ağzıyla çekiyor aynı anda

İkisine de aynı şeyi yapıyor O kadar manasız bir hareket ki yani niye yapıyor anlamıyorum. İstemiyor desem komple iter. Eliyle sonuna kadar itip ağzıyla çekiyor aynı anda
Anama daha başka nasıl işkence yapabilirim diye düşünüyorlar heralde. Kaç kere diyorum, kızım zaten 2 tane arkadaşın var iyi geçindiğin, bari onlara iyi davran, yok dinletemiyorum

Pazartesi günü menenjit aşısınolduk. Bugün 3. Günü iyi çok şükür ateş kalmadı. Dün soğuk soğuk ter döküp üşüdü ağladı, kaç kez üstünü değiştim bez yatırdım sayamadım. Bi ara ateşi 35,5 du buz gibi oldu çocuk. Hemen ısıttım neyse. Ama sıcak duşa sokmak aklıma gelmedi analık vicdan azabını çekiyorum şuan

Geçmiş olsun. Ben dün yemek yapsrken uzun süre emziremedim. Ondan önce de biraz uyumuştu öyle de ememedi. Sonra verince saldırdı. Bir de hava sıcaktı. Vicdan azabından ölecektim çocuğu aç susuz bıraktım diye

Aman ev işi nankör, bugün yap yarın aynı oluyor hiç kafaya takmaya değmez. Zaten az buyusunler onlar oyalanirken illaki yapılır.

Ben galiba atakların hiç birini anlamadım çünkü hep daha kötüsü daha fazlası olmalı diye programlamışım kendimi zaten doğum sancısını da anlamamıştım az kalsın evde doğuracaktım

Agri kesici, ates dusurucu vermis miydin canim?

Git gide kolaylaştığına inanmıyorum ben ya bence zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…