Bence çok doğru.Bir arkadaşım demişti ona da doktoru demiş. Erken doğanlar bir noktada doğması gereken haftada doğan bebekleri yakalıyormuş. Bu bazen ilk aylarda oluyormuş bazen iki yaşında ama oluyormuş yani. Belki bizimkiler erken yakaladı ne bileyim. Bundan başka bir atak düşünemiyorum çocuğun bütün huyu suyu değişti
Bizim durum biraz farklı. Görmesinin az olması beklendiği için bazı beceriler de geç gelişebiliyor veya daha zayıf olabiliyormuş. İnşallah her şeyi vaktinde ve tam yapabilirBence çok doğru.
Hani yapması gerekenleri yaparak yakaliyorsa kızım hicbir şeyde geç kalmadı açıkçası. Hatta ablam birçok şeyi hızlı yaptığını söyler. Seninki de gecikmiyorsa belki de çabuk yakaladilar.
Yapacak Allah'ın izniyle korkma senBizim durum biraz farklı. Görmesinin az olması beklendiği için bazı beceriler de geç gelişebiliyor veya daha zayıf olabiliyormuş. İnşallah her şeyi vaktinde ve tam yapabilir
Tamam bir sene çok rahattık harikaydı falan ama artık ben de regl olmak istiyorum . Olmadıkça Freddy Krueger gibi 2. çocuk giriyor kabuslarıma , korkuyorum
Hiçbir emziği tutmayan bebek bile Bibs'i tutar dediler. Servet değerinde emzik resmen. Aldık ve tutmadı. Söyleyeceklerim bu kadar
Denemekten zarar gelmez alsam mi
Memeyi açacaksın çare o. Benim artık bazen çıplak gezesim geliyor. Onu istiyorlar herhaldeilk cocukta tam 1 sene olmuştu, bunda da 1 sene 3 hafta
geleceğini hiç hissetmedim bile sessiz sedasız merhaba dedi,
normalde çok özlememiş olsamda bünye istiyor
avent soothie
bibs
mam
nuk
wee
bakkal emziği
hepsini denedim hiç birini tutmadı, tutmuyor, tutacağa benzemiyor
lakin tutması lazım, ani krizlerde sakinleşmek içim meme istiyor ama ortam memeye uygun değil
dün perişan oldum emzik tutmadığı için
daha napmalıyım.
Memeyi açacaksın çare o. Benim artık bazen çıplak gezesim geliyor. Onu istiyorlar herhalde
Ben de öyleyim işte. Emzirmediğim yer kaldı mı bilmiyorum. Doktor muayene ederken bile emzirdimemzirme önlüğü ile kıyı köşe bulduğum her yere giriyorum
az önce 6 yaşındaki oğluma pantolon almaya çalışırken tuttu krizi
girdiğim giyinme kabinine bi yandan o cocuğa pantolon denettirdim bi yandan emzirdim
perde aralıklı gelen gecen reklam biz.
Ben de öyleyim işte. Emzirmediğim yer kaldı mı bilmiyorum. Doktor muayene ederken bile emzirdim
Bilmiyorum isim olarak ama hani nette var ya onları söyledimHangileri canim mesela?
Nuk, avent, wee ve bizim markette satan bi emzik cesidi daha denedim tutmadi. İcine parmak girenleri mi diyosun? Ozel adi varsa bilmiyorum
Valla bu atakta ben de ya sabır çekiyorum
Hem az buyumesini istiyorum böyle düşününce, hem de arada 40 gunlukku minnacik, o emmeye çalışan halini özlüyorumAman ev işi nankör, bugün yap yarın aynı oluyor hiç kafaya takmaya değmez. Zaten az buyusunler onlar oyalanirken illaki yapılır.
Bende zamanla düzenin oluşacak diyenlere inanmıyorum artıkGit gide kolaylaştığına inanmıyorum ben ya bence zorlaşıyor
Önceki gibi sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım, bu aykiler yine bacaklardan dmiYarın 4 aylik aşıları ve rota aşısı var.
Ufaktan korkmuyor değilim, ayağa birde aşı yan etkisi eşlik etmez umarım.
inşallah sıkıntısız geçer canım. 4 aylık aşısını olmadı daha bizimki 4 aylık oldugunda menenjiti yaptırdık arada bikaç hafta olsun dedi hemşire. haftaya yaptırıcaz.Yarın 4 aylik aşıları ve rota aşısı var.
Ufaktan korkmuyor değilim, ayağa birde aşı yan etkisi eşlik etmez umarım.
Ya bizim doktorda artık vurulabileceğimizi söyledi ve göç aldığıniçin ülkemiz meningokok yapan mikrop daha çok ülkemize girmiş bu sebeple kesinlikle tavsiye ediyorum dedi , üst komşum yaptırmış ve daha da bitmemiş ayları varmış belirli aylar belirli dozlarmış. Bir yaş altı aşılama için önemliymiş falan dediler. Kafam karışık bekliyorumBunu 3. kez sordum bugün. 1 yaşında öneriyor bizim doktor ama biz bu konuda numuneliğiz. Bizden başka bir tek bir arkadaşımda duydum bunu o kadar
Teşekkür ederim cevabın için canımnimenrixi yaptırdık bu ay. bexeroyu 1 yaşından sonra düşünüyorum. aşı fiyatları da uçmuş gitmiş
aynen canım bexero ateş yapan nimenrix hiçbişey yapmadı. amin hepimizin yavrularınaTeşekkür ederim cevabın için canımBexero bira ateş yapandı değil mi ? Birinde hiç yan etkisi yokmuş diğeri ateş yapıyormuş iki gün en fazla dediler , şifa olsun kuzucuğunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?