2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İşte doktorlar başka başka şeyler diyor. Benim de kafam allak bullak. Bizim doktor şu anda sünneti bile erteleyin diyor çünkü 10 haftalıkken anestezi almak zorunda kaldı. Tekrar almasın diyor. Ben zaten yaşadıklarımızı düşününce aklıma mukayyet olamıyorum. Öyle olunca "Tamam aşı kalsın doktoru dinleyelim, bir yaşında yaptırırız" diyorum. Bir yanım da dürtüklüyor "Yaptırsak mı?" diye. Bilemedim arada kaldık öyle
Yarın 4 aylik aşıları ve rota aşısı var.
Ufaktan korkmuyor değilim, ayağa birde aşı yan etkisi eşlik etmez umarım.
Önceki gibi sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım, bu aykiler yine bacaklardan dmi
inşallah sıkıntısız geçer canım. 4 aylık aşısını olmadı daha bizimki 4 aylık oldugunda menenjiti yaptırdık arada bikaç hafta olsun dedi hemşire. haftaya yaptırıcaz.
4 aylık aşıları iki tane ve bacaktan. Bizde yan etki olmadı, hatta aksine o gün bayağı iyiye gitmişti, acaba atak bitiyor mu dedim. Gerçi dün de öğleden sonra yine iyiydi. Bizde menenjit aşısı yoktu, o nasıl etki eder bilmiyorum. Rotanın ilkini 3'te yaptı, diğerini 5'te yapacak

nimenrix i yaptıranlar doktorunuz bexeroyu ne zmaan önerdi

3.-5. ve 13.aylar canim, biz yaptik iki uc gun ateslendi.

Hayallerim yikildi
Canim, benim kizim ataga ozel olarak bu sekilde degil, zaten hep boyleydi. Memede uyutma isinden besikte uyuma moduna gecmem icin ne gibi bi rutin izlicem hic bilmiyorum. 4.ay bitince insallah rutini oturturum bakayim. Ayagimda sallarim arada belki uyur.

Bizim de eskiye oranla biraz iyileşme vardı yavrum yine eskiden betere döndü 12 buçuktan beri ari gibi vızır vizirdi

Hem az buyumesini istiyorum böyle düşününce, hem de arada 40 gunlukku minnacik, o emmeye çalışan halini özlüyorum

Bende zamanla düzenin oluşacak diyenlere inanmıyorum artık
İnan ilk 3 ayı hiç özlemiyorum ben. Öyle zordu ki
Önceki gibi sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım, bu aykiler yine bacaklardan dmi
İnşallah cnm evet bacakta bide rota aşısı var.
inşallah sıkıntısız geçer canım. 4 aylık aşısını olmadı daha bizimki 4 aylık oldugunda menenjiti yaptırdık arada bikaç hafta olsun dedi hemşire. haftaya yaptırıcaz.
Menenjit bidahaki ay olsun diyorum bu ay 4 aylık aşıları ve rota aşısı var. 5. Ayda aşı yok ya onun yerine menenjit olur.

Kizim sabahtan bu yana öksürüyor kizlar ya. Gece 3defa degistirdim ustunu.terlemisti ondan mi oldu acaba? doktorunu arasam mi beklesem mi biraz daha
Terlediğinde ben de çok korkuyorum. Değiştirince daha çok üşür diye. Ağız mendillerinden koyuyorum sırtına aşırı aşırı terlememişse. Kuruyunca onu çıkarıyorum. Ara bence ne olur ne olmaz. Belki de sadece takip et diyecek

o nimenrix degil mi canım

Degistirirken sirtini kurutmam gerekiyor o kadar terliyor bezi ben de atiyorum ama bi dahaki sefere hem bez hem de zibini islanmis oluyo, yeniden bez koymak mantikli gelmiyor degistiriyorum bu durumda

Degistirirken sirtini kurutmam gerekiyor o kadar terliyor bezi ben de atiyorum ama bi dahaki sefere hem bez hem de zibini islanmis oluyo, yeniden bez koymak mantikli gelmiyor degistiriyorum bu durumda
Kıyamam ya rahatsız da oluyordur. O sıcaklık hissi de uyumalarına engel oluyor

Kıyamam ya rahatsız da oluyordur. O sıcaklık hissi de uyumalarına engel oluyor
Sicakliyordur diye ince giydirip yatiriyorum, kundak yapiyorum diye sadece zibin giydirdim. Kundaksiz da hic mi hic uyumaz ki.. oda 28-29 bazen 30 derece, ne yapacagimi sasirdim. Klima acmak zorunda kalcaz butun yaz. Bi de onun kahrini cekecez. Klima da cok carpar.

Onu uyutmadan önce açıp ortamı serinletip kapatsan işe yarar mı acaba? Kundak da iyice pişirir ama alternatifi ne olur bilemedim. Bizde de uykuya geçme ve bırakınca uyanma sorunu var gündüz

Onu uyutmadan önce açıp ortamı serinletip kapatsan işe yarar mı acaba? Kundak da iyice pişirir ama alternatifi ne olur bilemedim. Bizde de uykuya geçme ve bırakınca uyanma sorunu var gündüz

Zaten oyle yapiyorum ama cok da serinletemiyorum, yikayip yatirdigim icin. Uykuya gecme sorunu var kac gundur zaten, az once 50dk durdu memede sonuc: yataga koyunca acti gozunu

Zaten oyle yapiyorum ama cok da serinletemiyorum, yikayip yatirdigim icin. Uykuya gecme sorunu var kac gundur zaten, az once 50dk durdu memede sonuc: yataga koyunca acti gozunu
Ya ben de bir daha deneyeyim dedim şimdi. Memede uyudu götürüp beşiğine bıraktım çığlıklar kıyametler havada uçuştu. Ne yapacağız bilmiyorum

e uykusunu almış annesi

50dk nin 20sini memede uyumus olsa azcik dinlenir dicem dr memede habire gozunu aciyo biz basaramiyoruz bu bebekleri uyutmayi ya

bebekler:5 anneler:0

Ya ben de bir daha deneyeyim dedim şimdi. Memede uyudu götürüp beşiğine bıraktım çığlıklar kıyametler havada uçuştu. Ne yapacağız bilmiyorum

Aynisi bendeki iste. Bilmiyorum ki, memeden dizime aktariyorum hemen sallamaya basliyorum geri uykusuna doner diye. Begenmiyo benim kontes

Aynisi bendeki iste. Bilmiyorum ki, memeden dizime aktariyorum hemen sallamaya basliyorum geri uykusuna doner diye. Begenmiyo benim kontes
Mecburen buna döndüm çünkü uyuyamıyor diye daha çok ağlamaya başladı. Benimle yetinemedi babasını işinin başından kaldırıp yanımıza getirdik. O elini tuttu konuştu sakinleştirdi ben dizimde sallarken. Arada yine ağlama krizini hatırladıkça arkaya yağmur sesi, yarış arabası sesi falan açtık. Son çare yine benim ağzımla çıkardığım garip sesler oldu. Boğazım acıyor günlerdir bu sesleri çıkarmaktan

Bazı güncellemeler yüklendi kızlar. Son birkaç gündür heceler çıkıyor ve kendi uydurduğu "geeekın" ne demekse onu tekrarlayıp duruyor. Bir de gece uykusunda uyanınca ağlamak yerine konuşmaya başladı. Konuşma sesine uyanmak ağlama sesine uyanmaktan milyor kat iyi bir şey. İnşallah güzel şeyler olurken güncellemelere uyku normalleşmesi de eklenir

Maşallah maşallah kaç aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…