- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Meyvelerle başlama ilk canım sebzeleri yediremezsin meyvelerde şeker olduğu içinKızlar ben yavaştan tadımlara başladım, köyden gelen ilaçsız kiraz, erik, elma. Ucundan biraz yalatıyorum. Çok seviyor
Ben hic bilmiyorum boyle seyleri sizden ogreniyorumben bugün aldım alıştırma bardagını begendiğim marka 1 günde 40 tl zamlanınca ben de avent aldım zamlanmadan alayom dursun dedim
pipetliler için erken yumuşak uçlu ya da yarı yumuşak uçlu alabilirsin. avent alıştırma bardagı +6 ay olan benim aldığım. bunlarda önemli olan koku yapmaması akıtmaması. o yuzden ucuz markaları tavsiye etmem ilk kızımda ucuzlardan weebaby bebedor falan çok aldım. leş kokuyorduBen hic bilmiyorum boyle seyleri sizden ogreniyorumalayim ben de alistirma bardagi. Aldiklarinizin resmini vs paylasir misniz benim gibi bilgisizlere fikir olsun
Sanirim pipetliler de var ucu sert olanlar ve ucu yumusak olanlar da var. Hangisi daha uygundur acaba?
Ben de ona bakıyorum şimdi. Daha fazla uçmadan alayım diyorum. BPA free zart zurt özellikleri tam mı bunun, araştırmış mıydın?ben bugün aldım alıştırma bardagını begendiğim marka 1 günde 40 tl zamlanınca ben de avent aldım zamlanmadan alayom dursun dedim
Pipetlilerde zorlanıyorlarmış. Başlangıç için ağız içine tam oturan delikliler öneriliyor sanırımBen hic bilmiyorum boyle seyleri sizden ogreniyorumalayim ben de alistirma bardagi. Aldiklarinizin resmini vs paylasir misniz benim gibi bilgisizlere fikir olsun
Sanirim pipetliler de var ucu sert olanlar ve ucu yumusak olanlar da var. Hangisi daha uygundur acaba?
tabi tabi avent iyidir. ilk kızımda da grubumuz vardı herkes bunu almıstı. şimdi ikinci çocukkaırna aynısını kullanıyorlar. bpa falan yok sağlıklı plastik koku akıtma olmuyormusBen de ona bakıyorum şimdi. Daha fazla uçmadan alayım diyorum. BPA free zart zurt özellikleri tam mı bunun, araştırmış mıydın?
Pipetlilerde zorlanıyorlarmış. Başlangıç için ağız içine tam oturan delikliler öneriliyor sanırım
Tabak ve kaşıkları da IKEA'dan aldım. Onda da güvenli yazıyor ama inşallah öyledir. Oioi'ler aşırı pahalı geldi ya :/tabi tabi avent iyidir. ilk kızımda da grubumuz vardı herkes bunu almıstı. şimdi ikinci çocukkaırna aynısını kullanıyorlar. bpa falan yok sağlıklı plastik koku akıtma olmuyormus
Hadi yaa, meyveye mi alışıyolarmış hemen. Bu miniklere bişey yaparken hep tetikte mi olmamız lazım, koskoca kadınlarız, kendi özgür irademizle çocuk büyütemiyoruz, hep bebelerin özgürlüğü, hep onların iradesiMeyvelerle başlama ilk canım sebzeleri yediremezsin meyvelerde şeker olduğu için
Kaça nereden aldınben bugün aldım alıştırma bardagını begendiğim marka 1 günde 40 tl zamlanınca ben de avent aldım zamlanmadan alayom dursun dedim
hetkesin kendi bütçesi tabii de tabak yaa altı üstü. aynıları muadil ürün baby plus ebebekte 100 tl mi ne tabak ve bardagıTabak ve kaşıkları da IKEA'dan aldım. Onda da güvenli yazıyor ama inşallah öyledir. Oioi'ler aşırı pahalı geldi ya :/
120ye var nette ama benim dolapta kuponum vardı orda bi magazadan aldımKaça nereden aldın
İyi denk gelmiş. Güle güle kullansın bebik120ye var nette ama benim dolapta kuponum vardı orda bi magazadan aldım
Leş bir sektör. Mecbur olduğumuzu biliyorlar. Bebek ve çocuklara dair her şey fahiş fiyattan satılıyorhetkesin kendi bütçesi tabii de tabak yaa altı üstü. aynıları muadil ürün baby plus ebebekte 100 tl mi ne tabak ve bardagı
Ben kızımda alıştırma bardağı almamıştım öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bileOioi'ler bana gereksiz pahalı geliyor ama almayı düşünen varsa indirim varmış, haberiniz olsun
6 aylıktan itibaren kullanmak için alıştırma bardağını hangi marka düşünüyorsunuz? Chicco baktım da en ucuzu 250
Kızlar ben yavaştan tadımlara başladım, köyden gelen ilaçsız kiraz, erik, elma. Ucundan biraz yalatıyorum. Çok seviyor
Philips Avent SCF551/05 Damlatmaz Bardak 6 ay+ - 200 mlBen hic bilmiyorum boyle seyleri sizden ogreniyorumalayim ben de alistirma bardagi. Aldiklarinizin resmini vs paylasir misniz benim gibi bilgisizlere fikir olsun
Okula yazdırın. Vakti gelmişBenim kız salatalık ve zeytin yalamaya bayılıyorElma , domates ve erik de yalattım . Arada yoğurt veriyorum bir kaşık .
140lira ya pembesiPhilips Avent SCF551/05 Damlatmaz Bardak 6 ay+ - 200 ml
Pembesi daha pahalı. Altın büllüklü doğurunca piyasa bile iltimas geçiyor
Beninki erkek, kız anaları düşünsün ahshhd140lira ya pembesi
Ucuzlamaz mi ya bu
Pek iştahlı yalıyor hiç yanıyor gibi değilOkula yazdırın. Vakti gelmiş
Zeytin yalayınca içi yanmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?