2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben bugün aldım alıştırma bardagını begendiğim marka 1 günde 40 tl zamlanınca ben de avent aldım zamlanmadan alayom dursun dedim
Ben hic bilmiyorum boyle seyleri sizden ogreniyorum alayim ben de alistirma bardagi. Aldiklarinizin resmini vs paylasir misniz benim gibi bilgisizlere fikir olsun
Sanirim pipetliler de var ucu sert olanlar ve ucu yumusak olanlar da var. Hangisi daha uygundur acaba?

pipetliler için erken yumuşak uçlu ya da yarı yumuşak uçlu alabilirsin. avent alıştırma bardagı +6 ay olan benim aldığım. bunlarda önemli olan koku yapmaması akıtmaması. o yuzden ucuz markaları tavsiye etmem ilk kızımda ucuzlardan weebaby bebedor falan çok aldım. leş kokuyordu

ben bugün aldım alıştırma bardagını begendiğim marka 1 günde 40 tl zamlanınca ben de avent aldım zamlanmadan alayom dursun dedim
Ben de ona bakıyorum şimdi. Daha fazla uçmadan alayım diyorum. BPA free zart zurt özellikleri tam mı bunun, araştırmış mıydın?
Pipetlilerde zorlanıyorlarmış. Başlangıç için ağız içine tam oturan delikliler öneriliyor sanırım

tabi tabi avent iyidir. ilk kızımda da grubumuz vardı herkes bunu almıstı. şimdi ikinci çocukkaırna aynısını kullanıyorlar. bpa falan yok sağlıklı plastik koku akıtma olmuyormus

tabi tabi avent iyidir. ilk kızımda da grubumuz vardı herkes bunu almıstı. şimdi ikinci çocukkaırna aynısını kullanıyorlar. bpa falan yok sağlıklı plastik koku akıtma olmuyormus
Tabak ve kaşıkları da IKEA'dan aldım. Onda da güvenli yazıyor ama inşallah öyledir. Oioi'ler aşırı pahalı geldi ya :/

Meyvelerle başlama ilk canım sebzeleri yediremezsin meyvelerde şeker olduğu için
Hadi yaa, meyveye mi alışıyolarmış hemen. Bu miniklere bişey yaparken hep tetikte mi olmamız lazım, koskoca kadınlarız, kendi özgür irademizle çocuk büyütemiyoruz, hep bebelerin özgürlüğü, hep onların iradesi

Ben kızımda alıştırma bardağı almamıştım öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bile evdeki küçük bardaklarla içirmeye başlamıştım sonra alışmıştı bunda da bilemedim belki yine almam

Philips Avent SCF551/05 Damlatmaz Bardak 6 ay+ - 200 ml

Pembesi daha pahalı. Altın büllüklü doğurunca piyasa bile iltimas geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…