2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Zaten oyle yapiyorum ama cok da serinletemiyorum, yikayip yatirdigim icin. Uykuya gecme sorunu var kac gundur zaten, az once 50dk durdu memede sonuc: yataga koyunca acti gozunu
Bebeklerimiz notmal yetişkin uykusuna geçme döneminde şu an. 40-45 dakikada bir uyanma döngüleri var. Tam o sırada krndilerini tekrar uyutamayıp uyanıyolar. Yani 50dk tam uyanma döngüsüne yakın. Aaa demekki uyanmam lazım bir hareket oldu bir olay oldu diye anlıyor olabilir. Uyuduysa çok vakit kaybetmeden yerine yatırın. İlk döngüde uyanılıyor genelde. İlk 45dakikayı atlatmak için o sırada önceden yanında olun. Mızıdığı an dokunun veya alıyosa emzik verin, patpat pişpiş o döngüyü atlatın. Sonraki döngülerde uyanmıyor brnimki mesela.

Aşıları oldu miniğim ama cook ağladı ya bide yabancılama var,hemşire tartmak için kucağına aldı orada başladı zaten bağırmaya. Şimdi uyuyakaldı arabada ama hickiriyor hala

Bu arada 600 gram almış tam 6 kilo olmuş boyuda 62 cm olmuş ❣

Kizim sabahtan bu yana öksürüyor kizlar ya. Gece 3defa degistirdim ustunu.terlemisti ondan mi oldu acaba? doktorunu arasam mi beklesem mi biraz daha
Bizde çok terliyoruz ya gece mecbur üst değişiyoruz kaç kere, en korktuğum şey inşallah hemencecik geçer canim
Ya ben de bir daha deneyeyim dedim şimdi. Memede uyudu götürüp beşiğine bıraktım çığlıklar kıyametler havada uçuştu. Ne yapacağız bilmiyorum
Acaba memede besige götürüp, besige de memeyle beraber mi koysanızki ya besige deyince çekseniz memeyi
Kıyamam ya ağlayan bebeklere dayanıyorum, geçen bizimki de hemşirelere cok ağlamıştı

Ben de kalbi yüzünden doktora aynı şeyi sordum, daha erken mi beklesek mi dedim memenjiti, aslında okula giden başka çocuğunuz yok, ailede eczacı doktor öğretmen gibi, insanlarla sürekli temas halinde olan bir birey yok, çok dışarı çıkmıyosunuz misafir kabul etmiyorsjnız, yani bı virüsü kapacak bir ortamınız görünmüyor dedi, bize bıraktı, biz de yaptıralım aradan çıksın dedik

Verdim tabi ki, aşıyı yapar yapmaz doktor verdi, sonra 4 er saat arayla 3 defa daha verdim. Gece de fitil koydum fitili baya küçültüp. 2. Gün akşam ateşi anca düştü, 3. Güne bişey kalmadı

Soguk terler doktu demistiniz ya o yuzden sormustum, bebim kizim da soguk soguk terlemisti. Googleda baktim agri kesici ates dusurucu dozunu fazla verince oyle olur yaziyordu

Soguk terler doktu demistiniz ya o yuzden sormustum, bebim kizim da soguk soguk terlemisti. Googleda baktim agri kesici ates dusurucu dozunu fazla verince oyle olur yaziyordu
Biz de ondan şüphelenip doktorunu aradık, ateş düşürücü böyle bişry yapmaz dedi, ter atması çok iyi bişeymiş, aşının etkisiymiş. Bundan sonra yan etki yaşamazsınız dedi, gerçekten de terden sonra ateş de düştü aşının etkisi de geçti

Aklıma çok geldi de beşiği alçakta kalıyor oraya memeyle yetişmem mümkün değil
Zor bir karar gerçekten :/

İyi bari, ben de vicdan azabi cekmistim cok vermisim diye. Rahatladim simdi tesekkur ederim.

Aklıma çok geldi de beşiği alçakta kalıyor oraya memeyle yetişmem mümkün değil

Zor bir karar gerçekten :/
Zor değil aslında, evet ağır bir aşı ama 2 gün sürüyor sadece, kızım ateşliydi ama keyfi yerindeydi, ilk gün akşama doğru biraz halsizleşip erken uyudu(akşam 6 da) gece uyanıp kakasını yaptı tekrar uyudu, arada ben uyandırıp emzirdim. Ertesi gün ateşli ama keyifliydi, enson ter döküp uyudu bitti, bişeyi kalmamıştı

Kizim sabahtan bu yana öksürüyor kizlar ya. Gece 3defa degistirdim ustunu.terlemisti ondan mi oldu acaba? doktorunu arasam mi beklesem mi biraz daha
Geçmiş olsun , öğlen oldu gerçi ne yaptınız bilmiyorum ama serum fizyolojik ile burnunu açıp odayı nemlendirin biraz , azalacak mı izleyin değil hala sık kuru öksürüyorsa doktorunuza danışıraınız, inşallah hemen geçer

Oioi'ler bana gereksiz pahalı geliyor ama almayı düşünen varsa indirim varmış, haberiniz olsun

6 aylıktan itibaren kullanmak için alıştırma bardağını hangi marka düşünüyorsunuz? Chicco baktım da en ucuzu 250

Hangisini oldunuz ? Yada nimerix ve bexero aynı anda mi oldunuz ?

Maşallah annesi uykuyu açık hava da almış mis gibi evde uyur mu artık o , dün de benimki arkadaşalrla dışarı çıkmıştık 2 saat uyudu millet amannne uslu bebek diye diye bi haller oldu , gece 2 de bana gülümsüyordu hala

Hava isindi diye mi bilmiyorum tekrarlamadi, geceyi beklicem bakayim tekrar oksururse dikkatli olmam lazim, tesekkur ederim

Ne zaman yaptırdınız ?
3.ay yaptirdik ilk dozlari biz. Doktor 3-5 ve 13.aylarda yaptirmamizi tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…