Amiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldumahh senin baby biraz küçük aramızda 1 ay varmıs. sabır sabır iştahlı olsunlar yemek seçmesinler bol bol yesinler inşallah aminn
Fine dining mi yaptırıyoruz bunlara? Bana ne ya anam bana yulaflı omlet mi yapmışKız dersini hiç çalışmamışsın, geçenlerde mama tabağı, alıştırma bardağı diyodun, ne koyacan onların içinegetirden sipariş verebilsek keşke di mi ek gıdaya geçiş daha da yoruyomuş anneleri, hazırlıklı olalım. Senin 3 gün dişünüp 4 saatte yaptığın yemekten bi çünçük yiyip bırakacak, tam çıldırmalık
Gerçekten bebek o tartıya her konduğunda kafamın içinde gerilim müziği çalıyor. Ben de ne yiyeceğimi şaşırdım fıstık ezmesim de yok benim öyle şeyler yiyemem yaAmiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum
Geçer geçer daha iyi ağiz tadı alışsınoffff. anne gömse sütten geçer di miii
Ay peynir olayı çok kolay ya yoğurdu bile tutturmasi var ama peynir ugrastirmaz .işte tuzlu yemesin falan diyosun yoğurtta ev yoğurdu olsun diyosun .ben bunda da yaparım ama 1-2 ay ancak .o da ağız tadı alışsın diye hmn tuzlu vermemek içinBenimki ilk ama hiç peyniri kendim yapmayı düşünmedim. Yiyeceğimiz yemeği zor yapıyorum, peynir yapmak annelikte kaçıncı level
Baby enginar yatağında tereyağlı somon yaparken bu yorumunu hatırla emiFine dining mi yaptırıyoruz bunlara? Bana ne ya anam bana yulaflı omlet mi yapmış
Gerçekten bebek o tartıya her konduğunda kafamın içinde gerilim müziği çalıyor. Ben de ne yiyeceğimi şaşırdım fıstık ezmesim de yok benim öyle şeyler yiyemem ya
8. Ayı bulur cnm bunları yemesi bende bir an önce oraya ışınlanmak istiyorum tadımlara bitsin sofraya bizimle otursun tabağı önünde olsun falan 4.5 aylık oldu bu zamana kadar şimdi olduğu kadar zorlanmadım sıkılıyor kucakta gezmek istiyor etrafı görmek istiyor biz sofraya geçince ağlıyor daha boş boş neler nelerBiberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı
Yoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilememAy peynir olayı çok kolay ya yoğurdu bile tutturmasi var ama peynir ugrastirmaz .işte tuzlu yemesin falan diyosun yoğurtta ev yoğurdu olsun diyosun .ben bunda da yaparım ama 1-2 ay ancak .o da ağız tadı alışsın diye hmn tuzlu vermemek için
Hangi somon? Yapmam ben öyle şeylerBaby enginar yatağında tereyağlı somon yaparken bu yorumunu hatırla emi
Oioi değil ya Ikea tabağı aldım ben dümdük, ucuzlu. Ondan bile pişman oldum gerek var mıydı diye. Yemediğim kuru fasulyeleri koyarım, sorun değil
Onu da araştıracan, hangi kuzey ülkesinin en organik somonuYoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilemem
Hangi somon? Yapmam ben öyle şeyler
sütüm olsun diye yani di mi sadeceeAmiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum
bunu ekran görüntüsü alıyoruz. zamanı gelince şaaaakkYoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilemem
Omletlere kaş göz yaparken hatırla bunuOioi değil ya Ikea tabağı aldım ben dümdük, ucuzlu. Ondan bile pişman oldum gerek var mıydı diye. Yemediğim kuru fasulyeleri koyarım, sorun değilŞaka bir yana da benim öyle zengin bir mutfak yelpazem yok yani. Seb, çorba, et falan tamam her şeyden yesin, onun yiyebileceği şekilde yapalım da alengir şaapmasın
Yulaflı mı pekiOmletlere kaş göz yaparken hatırla bunuaman yesin de nasıl yapsam derken
Yaglandiriyor muymus neden haberim yok hemen yemeye başlıyorumAmiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum
Sütü kaynat icine limonu sık kaynarken karıştırmaya devam et bitti gitti bu kadarYoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?