2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ahh senin baby biraz küçük aramızda 1 ay varmıs. sabır sabır iştahlı olsunlar yemek seçmesinler bol bol yesinler inşallah aminn
Amiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum

Fine dining mi yaptırıyoruz bunlara? Bana ne ya anam bana yulaflı omlet mi yapmış
Gerçekten bebek o tartıya her konduğunda kafamın içinde gerilim müziği çalıyor. Ben de ne yiyeceğimi şaşırdım fıstık ezmesim de yok benim öyle şeyler yiyemem ya

Benimki ilk ama hiç peyniri kendim yapmayı düşünmedim. Yiyeceğimiz yemeği zor yapıyorum, peynir yapmak annelikte kaçıncı level
Ay peynir olayı çok kolay ya yoğurdu bile tutturmasi var ama peynir ugrastirmaz .işte tuzlu yemesin falan diyosun yoğurtta ev yoğurdu olsun diyosun .ben bunda da yaparım ama 1-2 ay ancak .o da ağız tadı alışsın diye hmn tuzlu vermemek için

Baby enginar yatağında tereyağlı somon yaparken bu yorumunu hatırla emi

Biberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı
8. Ayı bulur cnm bunları yemesi bende bir an önce oraya ışınlanmak istiyorum tadımlara bitsin sofraya bizimle otursun tabağı önünde olsun falan 4.5 aylık oldu bu zamana kadar şimdi olduğu kadar zorlanmadım sıkılıyor kucakta gezmek istiyor etrafı görmek istiyor biz sofraya geçince ağlıyor daha boş boş neler neler o zamanlar en azından mama sandalyesinde bizimle oturur anlar azıcık falan

Yoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilemem
Baby enginar yatağında tereyağlı somon yaparken bu yorumunu hatırla emi
Hangi somon? Yapmam ben öyle şeyler

O somonları birde tek pors. Olarak yapacak çorbalar ayrı yoğurt ayrı oioi lere kendi yediğin kuru fasulyeyi koyamayacak ilk başta N Neal
Oioi değil ya Ikea tabağı aldım ben dümdük, ucuzlu. Ondan bile pişman oldum gerek var mıydı diye. Yemediğim kuru fasulyeleri koyarım, sorun değil Şaka bir yana da benim öyle zengin bir mutfak yelpazem yok yani. Seb, çorba, et falan tamam her şeyden yesin, onun yiyebileceği şekilde yapalım da alengir şaapmasın

Omletlere kaş göz yaparken hatırla bunu aman yesin de nasıl yapsam derken

Yaglandiriyor muymus neden haberim yok hemen yemeye başlıyorum

Kızlar ya çok canım sıkıldı idrar kültüründe e.coli uredi yazıyor, oturduğu yerden kalkmayan Dr yazmıştı ya tahlili ona göstermedim kendi Dr umuza mesaj attım şimdi de, ates vb hiç bir şey yok yanlış olabilir mi, torbayi kendimiz taktik evde yapıp götürdük ve cisle beraber kaka yapmıştı ondan bulaşma ihtimali olur mu biliyor musunuz

Yoğurdu bize de mayalıyorum normalde. O yüzden o şey değil de peynir büyük bir top. Ben o topa girebilemem

Hangi somon? Yapmam ben öyle şeyler
Sütü kaynat icine limonu sık kaynarken karıştırmaya devam et bitti gitti bu kadar lor peyniri oluyor .sütun rengi şeffaf oluyor lor peynirlerine sütun üstüne çıkıyor zaten .sonra süzgeçten süzüyisun bu kadar .süzdüğün suyu dokmuyosun corbalara katiyosun .ona da peynir altı suyu diyolar .süt saklama poşetleri ne bölüp buzluğa atiyodum ben çorba yaptığımda içine katiyodum suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…