2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
1 yaşındayken tek doz yapıyorlar canım

Yaparsın yaparsın mama sandalyesinde durur
Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var ya Ben başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor

Herkese merhaba dün 4. Ay kontrolünde bizim doktorumuz ek gıda ve su için erken dedi 5 ay 1 haftalıkken başlarız ufak ufak dedi. Ben henüz hiç bir şey vermedim su dahil. çocuğum daha enfensiyonu atlatamadan 4. Ay aşılarını yaptık umarım yine ateşlenmez

Böyle şeyler görünce yemek için bahanem oluyor tşk

Tamamen ayni benim bebe mutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ

Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla

Tamamen ayni benim bebe mutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ
Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla
Ya ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?

Umarım ateşlenmez bebişin canım geçmiş olsun. Ek gıdaya mı başlarız dedi doktor

Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı

Eklentiler

• 465E95F4-9372-4BE9-887C-ECA9BB47DF5A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 47
kaçkere kanguruda kaç kere kucakta girdim tuvalete

Evet canım kaka bulasirsa idrara sonuç etkilenir tabi ki. Hastanede bekle bence hemen orada taksin hemşire. Bağlamak zor oluyor o torbayi

benimki siyah ama ben memnunum 2. elden aldım. sürekli kullanıyorum. yıkayınca da çıkmadı mı

Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Bende ergobaby var canım çok rahat yumuşacık ve pratik o yüzden bunlardan pek anlamıyorum

canım videoları var youtubedan izleyebikirsin. mamadus mu senin. bende solomom ve eggbaby var
Evet canım mamadus bi bakayım videolara. Sadece aklımda soru işareti olan biraz daha geniş olanlar var ya acaba onlardan mı alsaydım daha mı rahat olurdu acaba yada slingler daha mı rahat ? Sıpa benim kucaktan düşmüyor hafta içi annem yada kayınvalide geliyo ev işlerini yemeği yapabilmek içinde onlar gelmeden de halledebileyim istiyorum artık işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…