Yaparsın yaparsın mama sandalyesinde dururAnam ne guzel ek gida muhabbetleri
Peki biz bunlari yaparken bebiş duracak mi? Ben hala evimde yemek pisiremiyorum, bi makarna bi menemen
1 yaşındayken tek doz yapıyorlar canımBenimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyorgecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah
Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim
Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım
Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var yaYaparsın yaparsın mama sandalyesinde durur
Böyle şeyler görünce yemek için bahanem oluyor tşkAmiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum
Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var yaBen başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor
Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumlaHangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var yaBen başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor
Tamamen ayni benim bebemutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ
Ya ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla
Umarım ateşlenmez bebişin canım geçmiş olsun. Ek gıdaya mı başlarız dedi doktorHerkese merhaba dün 4. Ay kontrolünde bizim doktorumuz ek gıda ve su için erken dedi 5 ay 1 haftalıkken başlarız ufak ufak dedi. Ben henüz hiç bir şey vermedim su dahil.çocuğum daha enfensiyonu atlatamadan 4. Ay aşılarını yaptık umarım yine ateşlenmez
kaçkere kanguruda kaç kere kucakta girdim tuvaleteYa ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?
canım videoları var youtubedan izleyebikirsin. mamadus mu senin. bende solomom ve eggbaby varKızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Evet canım kaka bulasirsa idrara sonuç etkilenir tabi ki. Hastanede bekle bence hemen orada taksin hemşire. Bağlamak zor oluyor o torbayiKızlar ya çok canım sıkıldı idrar kültüründe e.coli uredi yazıyor, oturduğu yerden kalkmayan Dr yazmıştı ya tahlili ona göstermedim kendi Dr umuza mesaj attım şimdi de, ates vb hiç bir şey yok yanlış olabilir mi, torbayi kendimiz taktik evde yapıp götürdük ve cisle beraber kaka yapmıştı ondan bulaşma ihtimali olur mu biliyor musunuz
kaçkere kanguruda kaç kere kucakta girdim tuvalete
Kanguru da yok sling de yok. Eggbaby almıştım geçen ay. Almaz olaydım. Çocuğun her yeri lacivert tüy olducanım videoları var youtubedan izleyebikirsin. mamadus mu senin. bende solomom ve eggbaby var
aferin Alina'yaSonunda ayağını ağzıyla bulusturdu benim kız, günlerdir uğraşıyordu yavrum
benimki siyah ama ben memnunum 2. elden aldım. sürekli kullanıyorum. yıkayınca da çıkmadı mıKanguru da yok sling de yok. Eggbaby almıştım geçen ay. Almaz olaydım. Çocuğun her yeri lacivert tüy olduKucakta tuvalete girince temizlik işi nasıl olacak. Çok çaresiz kalıyorum bazen cidden o kadar sıkışıyorum ki
Bende ergobaby var canım çok rahat yumuşacık ve pratik o yüzden bunlardan pek anlamıyorumKızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Evet canım mamadus bi bakayım videolara. Sadece aklımda soru işareti olan biraz daha geniş olanlar var ya acaba onlardan mı alsaydım daha mı rahat olurdu acaba yada slingler daha mı rahat ? Sıpa benim kucaktan düşmüyor hafta içi annem yada kayınvalide geliyo ev işlerini yemeği yapabilmek içinde onlar gelmeden de halledebileyim istiyorum artık işlerimicanım videoları var youtubedan izleyebikirsin. mamadus mu senin. bende solomom ve eggbaby var
Ergobabya de bi bakayım olmadı yaBende ergobaby var canım çok rahat yumuşacık ve pratik o yüzden bunlardan pek anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?