2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ankaradaysan doktorumu öneririm. Doç. Dr Cemil Kaya her an whatsapptan falan ulaşırım kendisine gece gündüz. Kızımın da doktoru, şimdi de oğlumu doğurtucak kısmetse

ben doğum paketi almıştım , o da belli yerlerde geçerli
bu özel muayenesi mi var, anlaşmalı hastaneye gelince ek ücret ne kadar alıyorlar

Uyanıklık yapmıslar canım. Aynı gün zaten muayene olmazki. Sonuc göstermeye paramı alınır. Keske çıktığında beni muaynee etmedi geri iade iptali olsun deseydin. Saçma olmus. Sadece ilaç yazsa bile muayene parası alınmıyor. Bu arada ben de whatsaptan attım raporumu

Bazen insan böyle faka basıyor canım nasıl olsa ücreti ödediğinde 10 gün muayene hakkın var 10.güne randevu al kontrol git bence.

ben doğum paketi almıştım , o da belli yerlerde geçerli
bu özel muayenesi mi var, anlaşmalı hastaneye gelince ek ücret ne kadar alıyorlar
Evet canım özel muayenehanesi var, Armada’nın çaprazındaki kaydırak gibi yeni bir iş merkezi var ya YDA Center diye orada. 5 sene önce kızımda sigortamın anlaşmalı olduğu Tobb hastanesine gelmişti, o zaman için 3 bin tl almıştı, şimdi ne kadar bilmiyorum henüz. Muayene ücreti de 650 tl ama sigortalarla anlaşması var, biz şu ana kadar ücret ödemedik, sigorta karşıladı, 4 kere falan gitmişizdir.

Kızımda hep prima premium care kullandım, bir ara fiyatlar coşmuştu, bir de molfix deneyeyim dedim, denemez olaydım berbattı, pişik yapmıştı, hiç beğenmemiştim. Sleepy çok övülüyor fiyat olarak da primaya göre çok uygun ama senin gibi stok yapmayı riskli buluyorum, önce küçük bir paket alıp denemek lazım…

Benim 2.hamilelik biliyorsun canım ilkinde Lierac kullandığımı söylemiştim, şimdi de kullanıyorum hala çatlağım olmadı çok şükür ama sen şimdi bu kadar şey kullandığın halde çatlayınca acaba benimkisi genetik mi diye düşünmeye başladım, halamın hiç çatlağı olmamış ki pek de krem kullandığını sanmıyorum 80’li yıllarda…annemin hep çatlamış mesela 2 çocuk doğurmuş, demekki ona çekmedim diyorum şu an… yine de risk alamam tabi her gün Lierac sürüyorum…

Ben de aynı hastanede Nil hocaya gidiyorum şu anda memnunum ama ben hiç özel olarak sormak istediğim bişey olduğunda watsapdan konuşmadım. Hastaneyi aradığımda sekreteri yardımcı oldu doktorla konuşup bana geri dönüş sağlamıştı

Kızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne 70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Ah ahh ayni kader paylaşıyoruz bacim bu kadar hizli kiloyla doğumu hic düşünemiyorum 21+2 bende

Benimde çatlaga meyilli cildim olduğunu düşünüyorum ,yıllar önce kalcamda ince çatlaklar oluşmuş duruyordu sanırım kilo alıp vermekten oldu o zaman. Hamileliğimin 3 ayından itibaren kullanıyorum Lierac her gün ve düzenli ilk kutum 1 ay içinde bitti ama kullananlar 3 ay diyor bir kutu için ben anlamadım nasıl 3 aya gidiyor , bu arada ben kalça , göğüs, bacak,meme , göbek çatlayacak neresi varsa sürüyorum belki ondandır. Daha sonra biooil ve lierac aldım tekrardan şimdi 1 gün lierac 1 gün biooil dönüşümlü kullanıyorum. Çok şükür daha çatlamadim inşallah böyle devam eder.

Bana da muayene süresi dolunca ilac yazamıyorlar canım bazen muayeneden sonra 10 gün içinde yazdırıyorum çünkü ilaci yazıyor elimde bitmemiş görünüyor eczane vermiyor cok karışık işler

Ergenliğe girerken kilo aldığımda benim de diz kapağımın çevresinde çatlaklarım olmuştu canım ama dediğim gibi karnım çatlamadı ilk hamileliğimde ya Lierac’tan ya da iç karnım geniş olabilir öyle bir şey varmış… benim 1.kutu daha yeni bitmek üzere, 3.aydan beri her gün sürüyorum geceleri yatmadan, ceviz büyüklüğünde sıkıyorum, sen biraz fazla sıkıyorsun sanırım ama olsun garanti olur ben kalçama her zaman sürmüyorum, meme ve karın daha çok ama kalçaya da sürmek lazım haklısın, o yüzden 1 ayda 1 tüp bitmesi normal, 200 ml mi biten tüp ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…