- 28 Eylül 2015
- 5.451
- 15.378
- 448
Ankaradaysan doktorumu öneririm. Doç. Dr Cemil Kayaher an whatsapptan falan ulaşırım kendisine gece gündüz. Kızımın da doktoru, şimdi de oğlumu doğurtucak kısmetse
Aynen canim maalesefAynen canım ya bir anda oldu vallaelimizden geleni yapalım da napalım yapacak birşey yok
Uyanıklık yapmıslar canım. Aynı gün zaten muayene olmazki. Sonuc göstermeye paramı alınır. Keske çıktığında beni muaynee etmedi geri iade iptali olsun deseydin. Saçma olmus. Sadece ilaç yazsa bile muayene parası alınmıyor. Bu arada ben de whatsaptan attım raporumuValla gittim hemen ard arda randevu almıştım ama acaba randevusuz mu girseydim diye düşünüyorum aynı hastanede girdim ben detaylıya 600 doktora 350 bi anda 950 tl gitti. Gitsin de sonuçları okuyup konuşması 5 dk. Çıkınca bi afalladım 5 dk konuşsun diye mi verdim o muayene ücretini ben acaba direk sonuçlarla yanına mı girseydim muayene açmadan hata mı yaptım o kısmı çözemedim bir türlü
Bazen insan böyle faka basıyor canım nasıl olsa ücreti ödediğinde 10 gün muayene hakkın var 10.güne randevu al kontrol git bence.Valla gittim hemen ard arda randevu almıştım ama acaba randevusuz mu girseydim diye düşünüyorum aynı hastanede girdim ben detaylıya 600 doktora 350 bi anda 950 tl gitti. Gitsin de sonuçları okuyup konuşması 5 dk. Çıkınca bi afalladım 5 dk konuşsun diye mi verdim o muayene ücretini ben acaba direk sonuçlarla yanına mı girseydim muayene açmadan hata mı yaptım o kısmı çözemedim bir türlü
Evet canım özel muayenehanesi var, Armada’nın çaprazındaki kaydırak gibi yeni bir iş merkezi var ya YDA Center diye orada. 5 sene önce kızımda sigortamın anlaşmalı olduğu Tobb hastanesine gelmişti, o zaman için 3 bin tl almıştı, şimdi ne kadar bilmiyorum henüz. Muayene ücreti de 650 tl ama sigortalarla anlaşması var, biz şu ana kadar ücret ödemedik, sigorta karşıladı, 4 kere falan gitmişizdir.ben doğum paketi almıştım , o da belli yerlerde geçerli
bu özel muayenesi mi var, anlaşmalı hastaneye gelince ek ücret ne kadar alıyorlar
Kızımda hep prima premium care kullandım, bir ara fiyatlar coşmuştu, bir de molfix deneyeyim dedim, denemez olaydım berbattı, pişik yapmıştı, hiç beğenmemiştim. Sleepy çok övülüyor fiyat olarak da primaya göre çok uygun ama senin gibi stok yapmayı riskli buluyorum, önce küçük bir paket alıp denemek lazım…Bez ilk bebeğimde molfix almıştım. Resmen çocuğun poposuna yspidiyordu çok ağlıyordu oğlum. Sonra primaya geçtik hemen paketi yarıda bırakıp.
Bu defa sleepy alacağım ilk etapta. Herkes çok memnun ama stok yapmak istemiyorum ufak bi paket işimi görür sonra ne yapacağıma bakarım duruma göre.
Kardeşimde hamile ocakta onun doğumu. İndirim var diye öyle bir stok yapmış kisanırım ilk hamilelik ile ikinci bayağı fark ediyor
Benimde oyle canim hamilelikten once 70 kiloyu gördüğüm sabah bi uyandim gobegimde iki tarafli 5 parmak şeklinde kırmızı çizgilerliarac kullaniyirum uzun suredir bebe yagı falan ama yine çatladı anlayacağın catlayacagi varsa çatlıyor
Ben de aynı hastanede Nil hocaya gidiyorum şu anda memnunum ama ben hiç özel olarak sormak istediğim bişey olduğunda watsapdan konuşmadım. Hastaneyi aradığımda sekreteri yardımcı oldu doktorla konuşup bana geri dönüş sağlamıştıBen de sizin gibi sırf ulaşamadığım için sevdiğim doktorumu bıraktım. Bir gece yarısı sancıyla hastaneye gitmiştim çok korkuyordum Avcılar Hospital da Aliya Hoca ile tanıştım o gece nöbetçiymiş. Hamileliğin başında olduğum için daha çok endişeliydim beni sakinleştirdi açıklama yaptığı nasıl bir müdahale etmek istediğini söyledi. O günden sonra bir ay bir buçuk ay beni sıkı takibe aldı neredeyse her hafta yüzyüze görüştük kalan zamanda da mesajlarıma gece bile olsa cevap verdi. Çok soğukkanlı bir kadın kendisinden çok memnunum ben yabancı zaten Azerbaycanlı
Ah ahh ayni kader paylaşıyoruz bacimKızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Ben 8 kiloyla devam ediyorum hic sikma canini neler var dee sonra kafaya takma benceKızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Benimde çatlaga meyilli cildim olduğunu düşünüyorum ,yıllar önce kalcamda ince çatlaklar oluşmuş duruyordu sanırım kilo alıp vermekten oldu o zaman. Hamileliğimin 3 ayından itibaren kullanıyorum Lierac her gün ve düzenli ilk kutum 1 ay içinde bitti ama kullananlar 3 ay diyor bir kutu için ben anlamadım nasıl 3 aya gidiyor , bu arada ben kalça , göğüs, bacak,meme , göbek çatlayacak neresi varsa sürüyorum belki ondandır. Daha sonra biooil ve lierac aldım tekrardan şimdi 1 gün lierac 1 gün biooil dönüşümlü kullanıyorum. Çok şükür daha çatlamadim inşallah böyle devam eder.Benim 2.hamilelik biliyorsun canım ilkinde Lierac kullandığımı söylemiştim, şimdi de kullanıyorum hala çatlağım olmadı çok şükürama sen şimdi bu kadar şey kullandığın halde çatlayınca acaba benimkisi genetik mi diye düşünmeye başladım, halamın hiç çatlağı olmamış ki pek de krem kullandığını sanmıyorum 80’li yıllarda…annemin hep çatlamış mesela 2 çocuk doğurmuş, demekki ona çekmedim diyorum şu an… yine de risk alamam tabi her gün Lierac sürüyorum…
Bana da muayene süresi dolunca ilac yazamıyorlar canım bazen muayeneden sonra 10 gün içinde yazdırıyorum çünkü ilaci yazıyor elimde bitmemiş görünüyor eczane vermiyor cok karışık işlerUyanıklık yapmıslar canım. Aynı gün zaten muayene olmazki. Sonuc göstermeye paramı alınır. Keske çıktığında beni muaynee etmedi geri iade iptali olsun deseydin. Saçma olmus. Sadece ilaç yazsa bile muayene parası alınmıyor. Bu arada ben de whatsaptan attım raporumu
Ayy bende 20 günde 1,5 kilo almışım toplamda 4 e yaklaştıKızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Ayy bende 20 günde 1,5 kilo almışım toplamda 4 e yaklaştıbu ara yürüyüşe başlamam lazım
Ergenliğe girerken kilo aldığımda benim de diz kapağımın çevresinde çatlaklarım olmuştu canım ama dediğim gibi karnım çatlamadı ilk hamileliğimde ya Lierac’tan ya da iç karnım geniş olabilir öyle bir şey varmış… benim 1.kutu daha yeni bitmek üzere, 3.aydan beri her gün sürüyorum geceleri yatmadan, ceviz büyüklüğünde sıkıyorum, sen biraz fazla sıkıyorsun sanırım ama olsun garanti olurBenimde çatlaga meyilli cildim olduğunu düşünüyorum ,yıllar önce kalcamda ince çatlaklar oluşmuş duruyordu sanırım kilo alıp vermekten oldu o zaman. Hamileliğimin 3 ayından itibaren kullanıyorum Lierac her gün ve düzenli ilk kutum 1 ay içinde bitti ama kullananlar 3 ay diyor bir kutu için ben anlamadım nasıl 3 aya gidiyor , bu arada ben kalça , göğüs, bacak,meme , göbek çatlayacak neresi varsa sürüyorum belki ondandır. Daha sonra biooil ve lierac aldım tekrardan şimdi 1 gün lierac 1 gün biooil dönüşümlü kullanıyorum. Çok şükür daha çatlamadim inşallah böyle devam eder.
Tamam canımBen 8 kiloyla devam ediyorum hic sikma canini neler var dee sonra kafaya takma bence
Bir de kek yapayım diyordum eşime kakao aldırmıştımAh ahh ayni kader paylaşıyoruz bacimbu kadar hizli kiloyla doğumu hic düşünemiyorum 21+2 bende
Aynen oylee verilir kilolar napalim ne istiyosan ye can olsun kan olsun insallahTamam canımamannn sağlıklı doğsunlar da di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?