2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bir de kek yapayım diyordum eşime kakao aldırmıştım bunu bir süre erteleyeceğim galiba
Ayy ne güzel olur bak çikolatalı soslucanim bende bu ara tatliya ve çikolatalı kek taktim dun canim burçak bisküvi istedi esime dedim oda sagolsun koca bir paket almış ben oturdum yedim de yedim görmemiş gibisonrada kilo olarak geri dönüyor anam boğaz durmuyor ki herseyi istiyor

Kızlar migde bulantısı yaşayıp kilo alan var mi peki?

Bende şekerim çıkıcak diye korkudan yiyemiyorum ya tatlı arada kaçamak yapıyorum, rüyalarıma giriyor

Kesinlikle genetik canim annemin göbeği ful catlak ona çekmişim ablamin hic catlagi olmamış hicbirsry kullanmadığı halde o cekmemis yapi meselesi.benim popo gogus falan hep beyaz beyaz catlakti bildim bilesiye cok kilo alip vermekten

Kızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne 70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Ay valla ben hep kilo aldim en son tartildim 78 çıktım saglik ocaginda toplasan 4 kilo anca eder ben son bir iki ayda hic almamisim yigenimle falan cok oynuyorum ablamin ev dubleks merdiven in çık kilo almamisim

Evet 200 ml olandan ben yarım bacakda sürüyorum ondan bitiyordur benimki.

Bana da muayene süresi dolunca ilac yazamıyorlar canım bazen muayeneden sonra 10 gün içinde yazdırıyorum çünkü ilaci yazıyor elimde bitmemiş görünüyor eczane vermiyor cok karışık işler
Evet canım ama ilaç için sadece 15 tl alınması gerekiyor , muaynee parası alınmıyor. Sigorta girişi 15 tl . Gerisi hastanenin almış olduğu katkı payı . Sadece ilaç yazdıracağınız zaman söyleyin mutlaka bunu.

Kızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne 70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Canım benmde öyle oldu. Bir anda 4 kilo alıvermişim. 65 idim sağlık ocağında tartıldığımda 67 çıktım . Tartı bozuktur dedim eve geldim ne göreyim tabii ki doğru uygulamada haftada 500 gr alacağımız yazıyordu. Ben hesap ettim doğuma kadar 13 kg oluyor heralde

Kızlar oh beni kimse aramadı tetanoz aşısı olmayacağım herhalde diye seviniyordum. Şimdi sağlık ocağından aradılar önümüzdeki hafta gidip olacağım

Kizlaaar şunların tatliligina bakarmisiniz bayılıyorum böyle örgü islerine. Yaptiran varmi aranizda.

Eklentiler

• Screenshot_20211005-133254_Instagram.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20211005-133248_Instagram.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20211005-133243_Instagram.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah bi an önce istediğimiz gibi birini buluruz, haberleşelim arkadaşım çiğdem gulere gitti çok memnun kalmış, onu araştırıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…