Ay yap da bana da yollaBir de kek yapayım diyordum eşime kakao aldırmıştımbunu bir süre erteleyeceğim galiba
Ayy ne güzel olur bak çikolatalı sosluBir de kek yapayım diyordum eşime kakao aldırmıştımbunu bir süre erteleyeceğim galiba
Bende şekerim çıkıcak diye korkudan yiyemiyorum ya tatlı arada kaçamak yapıyorum, rüyalarıma giriyorAyy ne güzel olur bak çikolatalı soslucanim bende bu ara tatliya ve çikolatalı kek taktim dun canim burçak bisküvi istedi esime dedim oda sagolsun koca bir paket almış ben oturdum yedim de yedim görmemiş gibi sonrada kilo olarak geri dönüyor anam boğaz durmuyor ki herseyi istiyor
Kesinlikle genetik canim annemin göbeği ful catlak ona çekmişim ablamin hic catlagi olmamış hicbirsry kullanmadığı halde o cekmemis yapi meselesi.benim popo gogus falan hep beyaz beyaz catlakti bildim bilesiye cok kilo alip vermektenBenim 2.hamilelik biliyorsun canım ilkinde Lierac kullandığımı söylemiştim, şimdi de kullanıyorum hala çatlağım olmadı çok şükürama sen şimdi bu kadar şey kullandığın halde çatlayınca acaba benimkisi genetik mi diye düşünmeye başladım, halamın hiç çatlağı olmamış ki pek de krem kullandığını sanmıyorum 80’li yıllarda…annemin hep çatlamış mesela 2 çocuk doğurmuş, demekki ona çekmedim diyorum şu an… yine de risk alamam tabi her gün Lierac sürüyorum…
Ay valla ben hep kilo aldim en son tartildim 78 çıktım saglik ocaginda toplasan 4 kilo anca eder ben son bir iki ayda hic almamisimKızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Evet 200 ml olandan ben yarım bacakda sürüyorumErgenliğe girerken kilo aldığımda benim de diz kapağımın çevresinde çatlaklarım olmuştu canım ama dediğim gibi karnım çatlamadı ilk hamileliğimde ya Lierac’tan ya da iç karnım geniş olabilir öyle bir şey varmış… benim 1.kutu daha yeni bitmek üzere, 3.aydan beri her gün sürüyorum geceleri yatmadan, ceviz büyüklüğünde sıkıyorum, sen biraz fazla sıkıyorsun sanırım ama olsun garanti olurben kalçama her zaman sürmüyorum, meme ve karın daha çok ama kalçaya da sürmek lazım haklısın, o yüzden 1 ayda 1 tüp bitmesi normal, 200 ml mi biten tüp ?
Bende korkuyordum sekerden ama ne oldu da sonradan açildim bilemedimBende şekerim çıkıcak diye korkudan yiyemiyorum ya tatlı arada kaçamak yapıyorum, rüyalarıma giriyor
Bende bacagima falan suruyorum 3.aydan beri ilk lierac bitmek uzere 1 bucuk ay daEvet 200 ml olandan ben yarım bacakda sürüyorumondan bitiyordur benimki.
Evet canım ama ilaç için sadece 15 tl alınması gerekiyor , muaynee parası alınmıyor. Sigorta girişi 15 tl . Gerisi hastanenin almış olduğu katkı payı . Sadece ilaç yazdıracağınız zaman söyleyin mutlaka bunu.Bana da muayene süresi dolunca ilac yazamıyorlar canım bazen muayeneden sonra 10 gün içinde yazdırıyorum çünkü ilaci yazıyor elimde bitmemiş görünüyor eczane vermiyor cok karışık işler
Canım benmde öyle oldu. Bir anda 4 kilo alıvermişim. 65 idim sağlık ocağında tartıldığımda 67 çıktım . Tartı bozuktur dedim eve geldim ne göreyim tabii ki doğruKızlar bu arada sabah bir tartılayım dedim o da ne70 kg olmuşum…toplamda 4 kg almış oldum yani..21+5’im bugün…
Ah canim benim ne yazıkki kaçış yok tetanozdanKızlar oh beni kimse aramadı tetanoz aşısı olmayacağım herhalde diye seviniyordum. Şimdi sağlık ocağından aradılar önümüzdeki hafta gidip olacağım
Bazı doktorlar gerek yok diyormuş, bazıları 28.haftada tek doz yeterlidir diyormuş. Detaylı ultrason sonucunu göstermeye doktoruma gidince bir sorayım ne diyecekAh canim benim ne yazıkki kaçış yok tetanozdan
Benim doktor gerek yok dediAh canim benim ne yazıkki kaçış yok tetanozdan
İnşallah bi an önce istediğimiz gibi birini buluruz, haberleşelimbende seviyordum, yaşlıca ve tecrübeli, sakin
ilk oğlumda doğuma 3 hafta kala devlette doğurmam diye ona gitmiştim ama güzel bi süreç işlemişti
haftam dolmuştu ama bebek yukarıda olmasına rağmen 1 hafta daha bekleyeceğiz demişti, sezaryan fikri yok
ama erkek ve mesajlaşmak, aradığında ulaşmak zor. bu sebeble değiştiresim geliyor
Evet canım cemil hocayı duydum ama bayan doktor istiyorumAnkaradaysan doktorumu öneririm. Doç. Dr Cemil Kayaher an whatsapptan falan ulaşırım kendisine gece gündüz. Kızımın da doktoru, şimdi de oğlumu doğurtucak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?