2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bazı doktorlar gerek yok diyormuş, bazıları 28.haftada tek doz yeterlidir diyormuş. Detaylı ultrason sonucunu göstermeye doktoruma gidince bir sorayım ne diyecek
Ben olmadım sağlık ocağınada söyledim. Yazı yazıp imza verdim olmıcağma dair. Çünkü bazı doktorlar tetanoz aşısına gerek duymuyor. Zaten steril hastanelerde doğum yapıyoruz ben de mantıklı buluyorum

Bende korkuyordum sekerden ama ne oldu da sonradan açildim bilemedim
Valla iştah açılması yaşıyoruz su sıra hepimiz bence normal, inan bazen yemeyince ağlayasım geliyorhele gece yatmadan cok acıkıyorum akşamdan kahvaltı hayalleri kuruyorum

çiçek sepetinde askıda duran bi sipariş vardı, arkadaşa yollamıştım adreste yoktu diye iade edilmişti bi daha da kullanmamıştım
az önce kendime gönderdim
canım kendim Yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana :)
yazdırdım, canım ben

Benim bi haftaya yakındır var cnm adet döngüsü zamanı oluyor benim, rahim büyüyor ondan oluyor doktorum normal dedi bana
Çok teşekkür ederim valla içim rahatladı hastaneye mı gitsem diyordum biraz daha bekliyim

Merhaba kızlar. Önceden de yazmıştım ama arada kaldı sanırım kimse cevap vermedi. 29 eylülde detaylı ultrasona girdim. Bebeğim genel iyi hareketli boyu kilosu haftasına göre normal ama doktorum kalbinde sağ ve sol karıncık arasında 1 mm fark var büyük ihtimal çok önemli bişey değil ama bi çocuk kardiyolojisine git dedi. Önceden böyle bişey yaşayan yada yaşayanı duyan oldu mu ? Sonradan geçmiş mi yoksa doğumdan sonrada sıkıntılı olabilir mi bebeğimin kalbi ?

Ohh harika fikir valla bende bir senedir Madame coconun yılbaşı battaniyesini bekliyordum. Alsam mı almasam mı diye düşündüm dedim alacağım valla amannn arada sırada kendimizi de şımartmak lazım

Benim bi bilgim yok cnm ama doktor önemli degul diyorsa değildir inşallah

Bazı doktorlar gerek yok diyormuş, bazıları 28.haftada tek doz yeterlidir diyormuş. Detaylı ultrason sonucunu göstermeye doktoruma gidince bir sorayım ne diyecek
28.haftada tek doz olan sanırım içinde boğmaca da olan tetanoz aşısı. Doktor bana gerek yok hastanemiz steril demişti ama internette hamile bir bayanın ayağına küflü çivi battigiyla ilgili haber okuyunca, böyle şeyler olma ihtimali düşük görünse de tetanoz sadece doğum anıyla ilgili değil diye düşünüyorum.bebektede antikor oluşuyormuş ve 3 yıl koruduğu söyleniyor diye vuruldum, normalde alerjiğim ama yan etki olmadı çok şükür, 2 gün sonra bi gün kolum ağrıdı bi gün de kolum kaşındı o kadar. Fikir olsun diye yazdım, tabiki yine doktorunuzla görüşüp karar verin

Çok geçmiş olsun. Bebisinizin sağlıklı olmasına çok sevindim birebir bu durumu duymadım ama birisi bebeğinin böbrekleri arasındaki ölçüm farkını yazmıştı, zamanla o fark kapanmıştı. Sizin 1mm yani aşırı aşırı küçük bir fark ve daha küçükler.
Kalpte ve bağırsakta parlaklık görüp yazanlar da oldu hepsi çok sağlıklı bebişler doğurdu. Bence içinizi ferah tutun dilerseniz başka bir yerde daha detaylı ultrason yaptırın emin olmak için çünkü aynı hastanede aynı gün bile bazı ölçüm farkları meydana gelebiliyormuş.

Benim bi bilgim yok cnm ama doktor önemli degul diyorsa değildir inşallah
Bende bi endişelendim canım. Normalde özele gidiyorum kadın doğuma ama önerdiği çocuk kardiyolojisi doktorları çok pahalı fiyatları bi devlet gidip ordan yönlendirme isteyim diyorum devlet hastanelerine ama ordaki randevuma da var biraz yerimde duramıyorum

Bende oyle düşündugum icin oldum tetenoz sonucta ne zaman ne olacağı belli olmaz

İnşallah fark kapanır canım ya devletten aldım randevu oda öyle derse yönlendirme isticem çocuk kardiyolojisine . Doktorum önerdi bi kaç isim çocuk kardiyolojisi için ama fiyatlar çok aşırı pahalı geldi bana o yüzden devlete gideyim dedim

Valla iştah açılması yaşıyoruz su sıra hepimiz bence normal, inan bazen yemeyince ağlayasım geliyorhele gece yatmadan cok acıkıyorum akşamdan kahvaltı hayalleri kuruyorum
Ben eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…