Süt içiyorum meyve yiyorum yatmadan buna rağmen açım açBen eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor
İyi yapmışsınız. Birçok insan hem devlette hem özelde kontrole gidiyor özel fiyatları çok uçtu gerçektenİnşallah fark kapanır canım yadevletten aldım randevu oda öyle derse yönlendirme isticem çocuk kardiyolojisine . Doktorum önerdi bi kaç isim çocuk kardiyolojisi için ama fiyatlar çok aşırı pahalı geldi bana o yüzden devlete gideyim dedim
Meyveler iyiki var, çünkü gecenin bir vakti meyve yemezsem ekmek arası yada puding, yoğurtlu makarna falan yapıyorum yada tekrar yemek yiyorum ama az yiyorumSüt içiyorum meyve yiyorum yatmadan buna rağmen açım açbenimde ağlayasım geliyor acken
Ayy keşke öyle olsa , 13 kg’ya razıyım toplamdaCanım benmde öyle oldu. Bir anda 4 kilo alıvermişim. 65 idim sağlık ocağında tartıldığımda 67 çıktım . Tartı bozuktur dedim eve geldim ne göreyim tabii ki doğruuygulamada haftada 500 gr alacağımız yazıyordu. Ben hesap ettim doğuma kadar 13 kg oluyor heralde
Yaaaa ben 13 ü geçsin istemiyorumAyy keşke öyle olsa , 13 kg’ya razıyım toplamda
Canim bende yatmadan acikiyorum yoğurt yiyorum bastırsın diye mideyi bunda midem bulaniyor simdiden boyleysem diyorum ilerleyen zamanlarda kendimi nasil durduracağım diyorumValla iştah açılması yaşıyoruz su sıra hepimiz bence normal, inan bazen yemeyince ağlayasım geliyorhele gece yatmadan cok acıkıyorum akşamdan kahvaltı hayalleri kuruyorum
Ayy bende bu sayfadan beğendim daha uygun fiyatlılarda var canım hepsi çok güzel kendi sayfalarını bir incele istersen. Malesef başına lohusa eklenince 200 tl den aşağı bir şey çıkmıyorKızlar böyle kokos şeyleri çok beğeniyorum ama 350-400 TL arası hep. Uygun fiyatlı pijama takımları nerede bulabilirim acaba
çiçek sepetinde askıda duran bi sipariş vardı, arkadaşa yollamıştım adreste yoktu diye iade edilmişti bi daha da kullanmamıştım
az önce kendime gönderdim
canım kendim Yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana :)
yazdırdım, canım ben
Valla ben ne kdr güvendiğim yer de olsa yemeyi bıraktım çünkü denizin dibinde görünenden çok dha fazla musilaj varmış. İçerisinde omega 3 olan bir multivitamin kullanıyorum.Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Amanın en sevdiğim tatlıBende dün akşam tavuk göğsü yaptım akşam küçük yiyip jübile yapmayı planlıyorum
Benimde canim okadar cok istiyorki korkumdan alip yiyemiyorum birde bizim burda sizin oralar gibindenizden cikip taze taze gelmiyor kuzum onun icin güvenip alamiyoruzSelam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Benim eşimde geçen dedi aynısını yan yatıyordun horluyordun diyeYaaaa ben 13 ü geçsin istemiyorumsonra nasıl verilir ah ah.. dün gece horlamışım eşim anlatıyor. Uyandırıp yan yatırsaydın dedim. Zaten yan yatarken horladın diyor kilolu olunca problemler basladı. Birde burun tıkanıklığı eklenince.. kusura bakma aşkım doğumdan sonraya kadar çekiceksin galiba horlamamı dedim
Bende geçen gün ilk alisverisimi yaptım kızıma yeni ciciler aldım normalde iki oglanda 7. Aydan sonra yapmıştım bunda kız diye hem biraz heyecan var hep erkek bebek kıyafeti almıştım ya yeşiller maviler bunda pembeleri görmek için can attım resmenBen de eşime sürekli bu sayfayı söylüyorumŞubat anneleri şöyle yapmış Şubat anneleri böyle yapmış biz bir grubuz artık orada toplu hareket ediyoruz diyorum alışverişe başladık zannediyor ki bir tek ben bu ayda alışveriş yapıyorum daha var diyor zaman
Aynen öyle vallaBenim eşimde geçen dedi aynısını yan yatıyordun horluyordun diye.
Kendim bile uyumak üzereyken aldığım birkaç nefesten sonra horlama nefesi aldığımı fark ettim ne edelim yani her zaman premses olamayız
Merhaba, amniyosentez yaptırdınız ve az su mu alınmış? Bunu mu demek istediğiniz?Merhaba arkadaşlar amniyosentez suyu normalden az olan var mı?
Ben de kararsızdım müsilajdan dolayı. Pazara gelen balıktan alıp yiyorum. Şimdiye kadar birşey olmadı. Lezzetide iyiydi. Haftada bir yemeye özen gösteriyorum. Norveç somonu aşırı pahalı geldi bana. Hemde lezzetsiz. Çoğu somonun tadı birbirne tutmadı. Bende çinekop,istarvit alıyorum yarım kilo kendim bitiriyorumSelam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Küçük balık yiyebilirsin dedi benim doktor mesela sardalya, hamsi, istavrit.Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?