2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi yapmışsınız. Birçok insan hem devlette hem özelde kontrole gidiyor özel fiyatları çok uçtu gerçekten detaylı ultrasona para veriyoruz + sonuçları göstermek için bir muayene parası veriyoruz valla

Kızlar böyle kokos şeyleri çok beğeniyorum ama 350-400 TL arası hep. Uygun fiyatlı pijama takımları nerede bulabilirim acaba

Eklentiler

• IMG_20211005_152151.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 71
Süt içiyorum meyve yiyorum yatmadan buna rağmen açım aç benimde ağlayasım geliyor acken
Meyveler iyiki var, çünkü gecenin bir vakti meyve yemezsem ekmek arası yada puding, yoğurtlu makarna falan yapıyorum yada tekrar yemek yiyorum ama az yiyorum sen benim ekmek arasını düşün kendini rahatlat

Ayy keşke öyle olsa , 13 kg’ya razıyım toplamda

Ayy keşke öyle olsa , 13 kg’ya razıyım toplamda
Yaaaa ben 13 ü geçsin istemiyorum sonra nasıl verilir ah ah.. dün gece horlamışım eşim anlatıyor. Uyandırıp yan yatırsaydın dedim. Zaten yan yatarken horladın diyor kilolu olunca problemler basladı. Birde burun tıkanıklığı eklenince.. kusura bakma aşkım doğumdan sonraya kadar çekiceksin galiba horlamamı dedim

Valla iştah açılması yaşıyoruz su sıra hepimiz bence normal, inan bazen yemeyince ağlayasım geliyorhele gece yatmadan cok acıkıyorum akşamdan kahvaltı hayalleri kuruyorum
Canim bende yatmadan acikiyorum yoğurt yiyorum bastırsın diye mideyi bunda midem bulaniyor simdiden boyleysem diyorum ilerleyen zamanlarda kendimi nasil durduracağım diyorum

Kızlar böyle kokos şeyleri çok beğeniyorum ama 350-400 TL arası hep. Uygun fiyatlı pijama takımları nerede bulabilirim acaba
Ayy bende bu sayfadan beğendim daha uygun fiyatlılarda var canım hepsi çok güzel kendi sayfalarını bir incele istersen. Malesef başına lohusa eklenince 200 tl den aşağı bir şey çıkmıyor

Nasıl mutlu oldum ama

Eklentiler

• B0135037-E505-496A-BD7F-87859E49917A.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 60
Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?

Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Valla ben ne kdr güvendiğim yer de olsa yemeyi bıraktım çünkü denizin dibinde görünenden çok dha fazla musilaj varmış. İçerisinde omega 3 olan bir multivitamin kullanıyorum.
Balıklar yıkanıyor kızartılıyor pişiyor o sıcakta hala musilaj etki eder mi bilmiyorum ama bıraktım valla

Benimde canim okadar cok istiyorki korkumdan alip yiyemiyorum birde bizim burda sizin oralar gibindenizden cikip taze taze gelmiyor kuzum onun icin güvenip alamiyoruz
Somun baliginda civa orani fazla cnm hamilelikte zararli diye duymuştum yanlış hatirlamiyorsam

Benim eşimde geçen dedi aynısını yan yatıyordun horluyordun diye .
Kendim bile uyumak üzereyken aldığım birkaç nefesten sonra horlama nefesi aldığımı fark ettim ne edelim yani her zaman premses olamayız

Bende geçen gün ilk alisverisimi yaptım kızıma yeni ciciler aldım normalde iki oglanda 7. Aydan sonra yapmıştım bunda kız diye hem biraz heyecan var hep erkek bebek kıyafeti almıştım ya yeşiller maviler bunda pembeleri görmek için can attım resmen bide yavaş yavaş alıp tamamlayayim dedim malum herşey ateş pahasi

Aynen öyle valla o değil dalga konusu oldum arada takılıyor sürekli umarım bunu abartmazlar

Ben de kararsızdım müsilajdan dolayı. Pazara gelen balıktan alıp yiyorum. Şimdiye kadar birşey olmadı. Lezzetide iyiydi. Haftada bir yemeye özen gösteriyorum. Norveç somonu aşırı pahalı geldi bana. Hemde lezzetsiz. Çoğu somonun tadı birbirne tutmadı. Bende çinekop,istarvit alıyorum yarım kilo kendim bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…