2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor
İşte bu insülin intoleransı ben yıllar önce çok hızlı kilo almam sonucu farkettim. Sinir konusunda da hep aç kalmamın benim suçum olduğunu kendime söyleyip etrafa saldırmayı bıraktım. Bir ara cidden sanki millet beni aç bırakmış gibi eziyet ederdim. Sonra tuttum kendimi.

Klavye azizligine uğramışım kusura bakmayın şöyle anlatayım bebeğin suyu normalin altına düşmüş de bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım
Benm ki en son normaldi. Doktor nedenini söyledimi? Su gelme durumu oldumu yoğun akıntı vs?

Meyveler iyiki var, çünkü gecenin bir vakti meyve yemezsem ekmek arası yada puding, yoğurtlu makarna falan yapıyorum yada tekrar yemek yiyorum ama az yiyorum sen benim ekmek arasını düşün kendini rahatlat
Oy kıyamam sana beni de süt tok tutardı eskiden ama şimdi yanına mutlaka bişeyler yiyorum bugün bende ekmek arası peynir kaçamağı yaptımyarın da doktor randevum var kızıyor adam karbonhidrat yeme diyor ben diyorum canım tatlı istiyor o diyo sebze ye

Canim bende yatmadan acikiyorum yoğurt yiyorum bastırsın diye mideyi bunda midem bulaniyor simdiden boyleysem diyorum ilerleyen zamanlarda kendimi nasil durduracağım diyorum
Bizim evde de kalmamıştı aldırdım bende eşime bugün ama bitirdim hemen anlamadım nasıl bitti

Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Ben yiyorum 10 15 günde bir, doktoruma sorayım yarın bakalim ne dicek

Hayır olmadı aslında doktorlar nedenini de bilmiyor, havuç suyu armut tüketiyorum şuanda birde suyu daha fazla içmeye başladım burada belki yaşayan varsa diye sormak istedim
Canim ben yaşamadım ama detayli ultrasonda doktor normal suyun ama ne kadae su iciyorsun gunde dedi 2litre en az içerim en az 2 litre icmeye calis dedi o yuzden su icmek onemli canim

Ayyy mesajınızı yeni gördüm. Liv hospital özgül kafadar hocaya gidiyorum kuzum. Ben memnunum. Sen şuan normalde hangi hastaneye gidiyosun? Söylediğin doktoru da bir arastiriyim çok teşekkür ederim

Selam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Canim cok istiyor istavrit, hamsi vs. ama bu sene musilajdan guvenip hic yiyemedim, doktorum da tercih etmemekten yana. Norvec somonu yiyorum sadece ve omega3 iceren vitamin takviyesi aliyorum

Farketmeden Kimseye eziyet etmiyorumdur inş normaldede yerim ama kilo almam, şekerim normal ama yinede insülin direncini araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…