İşte bu insülin intoleransıBen eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor
Benim eşim evlendigimizden beri dalga geçiyorAynen öyle vallao değil dalga konusu oldum arada takılıyor sürekli umarım bunu abartmazlar
Ayy allahım yaaBenim eşim evlendigimizden beri dalga geçiyor.
Birkaç kere sesimi kaydetip dinletmisligi var ne var yani insanlık hali
Klavye azizligine uğramışım kusura bakmayın şöyle anlatayım bebeğin suyu normalin altına düşmüş de bu durumu yaşayan var mı diye soracaktımMerhaba, amniyosentez yaptırdınız ve az su mu alınmış? Bunu mu demek istediğiniz?
Sevgiden bence insan sevdigiyle uğraşırmisAyy allahım yaabenmkide uyuyakaldığm halleri çekiyordu sürekli niye böyle bunlar
Çok şükür canım. Bebiş doğunca pabucumuz dama atılır artıkSevgiden bence insan sevdigiyle uğraşırmis
Benm ki en son normaldi. Doktor nedenini söyledimi? Su gelme durumu oldumu yoğun akıntı vs?Klavye azizligine uğramışım kusura bakmayın şöyle anlatayım bebeğin suyu normalin altına düşmüş de bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım
Oy kıyamam sanaMeyveler iyiki var, çünkü gecenin bir vakti meyve yemezsem ekmek arası yada puding, yoğurtlu makarna falan yapıyorum yada tekrar yemek yiyorum ama az yiyorumsen benim ekmek arasını düşün kendini rahatlat
Bizim evde de kalmamıştı aldırdım bende eşime bugün ama bitirdim hemen anlamadım nasıl bittiCanim bende yatmadan acikiyorum yoğurt yiyorum bastırsın diye mideyi bunda midem bulaniyor simdiden boyleysem diyorum ilerleyen zamanlarda kendimi nasil durduracağım diyorum
Ben yiyorum 10 15 günde bir, doktoruma sorayım yarın bakalim ne dicekSelam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Bizden olanı sevmeleri bile hoşumuza gider benceÇok şükür canım. Bebiş doğunca pabucumuz dama atılır artık
Hayır olmadı aslında doktorlar nedenini de bilmiyor, havuç suyu armut tüketiyorum şuanda birde suyu daha fazla içmeye başladım burada belki yaşayan varsa diye sormak istedimBenm ki en son normaldi. Doktor nedenini söyledimi? Su gelme durumu oldumu yoğun akıntı vs?
Canim ben yaşamadım ama detayli ultrasonda doktor normal suyun ama ne kadae su iciyorsun gunde dedi 2litre en az içerim en az 2 litre icmeye calis dedi o yuzden su icmek onemli canimHayır olmadı aslında doktorlar nedenini de bilmiyor, havuç suyu armut tüketiyorum şuanda birde suyu daha fazla içmeye başladım burada belki yaşayan varsa diye sormak istedim
Ayyy mesajınızı yeni gördüm. Liv hospital özgül kafadar hocaya gidiyorum kuzum. Ben memnunum. Sen şuan normalde hangi hastaneye gidiyosun? Söylediğin doktoru da bir arastiriyim çok teşekkür ederimLiv hospitalde kime gidiyorsun canım memnunmusun? Yeni doktor arayışındayim da.. Ben detayliyi memorialde ertuğrul karahanoğlu na çektirdim, perinatolog, çok ilgili sorduğum her şeyi de açıkladı, hatta benim prenses sırtını dönmedi ama dönene kadar 15 dk lik yürüyüşler yapıp geldim 3 kere, her defasında baktı döndümü diye.ücreti de 650tl idi.
Tek kolla halledersin canımAmanın en sevdiğim tatlı.
Bu ağrıyan kolla onu yapsam kolumu kökünden sökmem gerekir herhalde
Canim cok istiyor istavrit, hamsi vs. ama bu sene musilajdan guvenip hic yiyemedim, doktorum da tercih etmemekten yana. Norvec somonu yiyorum sadece ve omega3 iceren vitamin takviyesi aliyorumSelam kizlar bisey soracaim size. İstanbuldayim. Sizce balık yemeye arami versem musilajdan dolayı. Sadece Norveç somonu mu yesem. Bazi uzmanlara yemeyin bazilari yiyin diyor sizler ne yapiyorsunuz ?
Farketmeden Kimseye eziyet etmiyorumdur inşİşte bu insülin intoleransıben yıllar önce çok hızlı kilo almam sonucu farkettim. Sinir konusunda da hep aç kalmamın benim suçum olduğunu kendime söyleyip etrafa saldırmayı bıraktım. Bir ara cidden sanki millet beni aç bırakmış gibi eziyet ederdim. Sonra tuttum kendimi.
Valla bende 2 2.5 litre iciyordum ama şimdi neredeyse 4 litreye çıkardımCanim ben yaşamadım ama detayli ultrasonda doktor normal suyun ama ne kadae su iciyorsun gunde dedi 2litre en az içerim en az 2 litre icmeye calis dedi o yuzden su icmek onemli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?