Tek kolla mümkün değil topaklanmasın diye karıştırırken öyle bir ter döküyorum kiTek kolla halledersin canımşimdi yedim valla hem sütlü tereyağlı falan bence faydalı un ve şekeri görme
Katı meyve sıkacağında hergün aç karnına 2 kez havuc suyu içmeniz gerekiyor. Birde 3 lt su. Armutu duymadım. Umarım toparlar bunlarlaHayır olmadı aslında doktorlar nedenini de bilmiyor, havuç suyu armut tüketiyorum şuanda birde suyu daha fazla içmeye başladım burada belki yaşayan varsa diye sormak istedim
Evet evet böyle yapıyorum inşallah artar su miktarı, başka doktorlarında fikrini alacağım inşallahKatı meyve sıkacağında hergün aç karnına 2 kez havuc suyu içmeniz gerekiyor. Birde 3 lt su. Armutu duymadım. Umarım toparlar bunlarla
Oy kıyamam sanabeni de süt tok tutardı eskiden ama şimdi yanına mutlaka bişeyler yiyorum bugün bende ekmek arası peynir kaçamağı yaptım yarın da doktor randevum var kızıyor adam karbonhidrat yeme diyor ben diyorum canım tatlı istiyor o diyo sebze ye
Aynıyız canım mutlaka gece wc ye kalkarken yolum mutfağa düşüyor. Ne varsa tatlı onu yiyorum. Sonra tekrar uyuyorumYa kızlar benim de son zamanlarda adet oldu, gece sıkışıyorum tuvalete kalkıyorum, ondan sonra midem kazınıyor açlıktan uykum kaçıyor, halbuki geceden aç da yatmıyorum. Şimdi düşünüyorum kara kara, gece sık sık emzirmeye kalkınca halimiz nice olacakbi formülü yok mu bu işin, yanımıza ekmek torbasını alıp uyuycaz heralde o zaman
Rica ederimAyyy mesajınızı yeni gördüm. Liv hospital özgül kafadar hocaya gidiyorum kuzum. Ben memnunum. Sen şuan normalde hangi hastaneye gidiyosun? Söylediğin doktoru da bir arastiriyim çok teşekkür ederim
Ben canım galiba sekerde oldu 9 kilo almıştım 3 kilo verdim yeni şimdilik 6 kiloyla devam bakalimKızlar migde bulantısı yaşayıp kilo alan var mi peki?
Ay tabii yaBizden olanı sevmeleri bile hoşumuza gider bencebenim düşününce bile gözlerim doluyor
Ay evet işt eben de öyle yapıcam büyük ihtimalle, yani doktor derse ki randevu alman lazım o da hoş değilValla gittim hemen ard arda randevu almıştım ama acaba randevusuz mu girseydim diye düşünüyorum aynı hastanede girdim ben detaylıya 600 doktora 350 bi anda 950 tl gitti. Gitsin de sonuçları okuyup konuşması 5 dk. Çıkınca bi afalladım 5 dk konuşsun diye mi verdim o muayene ücretini ben acaba direk sonuçlarla yanına mı girseydim muayene açmadan hata mı yaptım o kısmı çözemedim bir türlü
Beğen in üstene basılı tutunca ifadeler çıkıyorKonumuzla alakasız bir şey soracağım ama , mesajlara ifadeyi nasıl bırakıyoruz, bende niye sadece beğen tık ı var
Tamam canım teşekkür ediyorumBeğen in üstene basılı tutunca ifadeler çıkıyor
Cnm ekmek tuketiyormusun. Birde sekerini olcuyormusun hergun .Ben canım galiba sekerde oldu 9 kilo almıştım 3 kilo verdim yeni şimdilik 6 kiloyla devam bakalim
Oğlumda baby2go kullandık inşallah bu bebeğimde de onu kullanacağızgünaydın arkadslar park yatak kullanıp marka önerisi yapabilecek var mı
Allah allah ciddimisin canım . Benm devlette 25 dakika sürmüştü . Güzel çıkmasına sevindimCanlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şokdevlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel
Ben markete gittiğimde bile şişiyor uzun süre ayakta duruncaAy benim bacaklarımda ödemler olmaya başladı bugün işe gittiğim gündü çok uzatamadım tabiki bacaklarımı, eve geldim şişmişler çorap acıtmış çok fazla. Yani çok tuhaf şeyler yaşıyorumoluyor mu bu haftalarda sizlere de
Sağol canım aynen yatmamla kalkmam bir oldu usg bakan kişi köşeye geçmiş yat aç kapa kalk diyor habire hahah çok güldüm bu duruma ne hayallerle yattım sedyeyeAllah allah ciddimisin canım . Benm devlette 25 dakika sürmüştü . Güzel çıkmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?