2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tek kolla halledersin canım şimdi yedim valla hem sütlü tereyağlı falan bence faydalı un ve şekeri görme
Tek kolla mümkün değil topaklanmasın diye karıştırırken öyle bir ter döküyorum ki .
Tencere boyuma uzun gelince de sandalyeye çıkıp öyle yapıyorum düşün cebelleşmeyi

Hayır olmadı aslında doktorlar nedenini de bilmiyor, havuç suyu armut tüketiyorum şuanda birde suyu daha fazla içmeye başladım burada belki yaşayan varsa diye sormak istedim
Katı meyve sıkacağında hergün aç karnına 2 kez havuc suyu içmeniz gerekiyor. Birde 3 lt su. Armutu duymadım. Umarım toparlar bunlarla

sebzemi de yerim tatlımı da yerim de

Ya kızlar benim de son zamanlarda adet oldu, gece sıkışıyorum tuvalete kalkıyorum, ondan sonra midem kazınıyor açlıktan uykum kaçıyor, halbuki geceden aç da yatmıyorum. Şimdi düşünüyorum kara kara, gece sık sık emzirmeye kalkınca halimiz nice olacak bi formülü yok mu bu işin, yanımıza ekmek torbasını alıp uyuycaz heralde o zaman

Aynıyız canım mutlaka gece wc ye kalkarken yolum mutfağa düşüyor. Ne varsa tatlı onu yiyorum. Sonra tekrar uyuyorum midem kötü oluyor bu yüzden ama tutamıyorum kendimi

Ayyy mesajınızı yeni gördüm. Liv hospital özgül kafadar hocaya gidiyorum kuzum. Ben memnunum. Sen şuan normalde hangi hastaneye gidiyosun? Söylediğin doktoru da bir arastiriyim çok teşekkür ederim
Rica ederim Ben ilk 3 ay memorialde aygül hocaya gittim, kendisini çok seviyorum ama çok yoğun olduğu için soru işaretlerim var,ilçedeyiz şuan burda bir doktora gidiyorum

Ay evet işt eben de öyle yapıcam büyük ihtimalle, yani doktor derse ki randevu alman lazım o da hoş değil

Canlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şok devlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel

Allah allah ciddimisin canım . Benm devlette 25 dakika sürmüştü . Güzel çıkmasına sevindim

Ay benim bacaklarımda ödemler olmaya başladı bugün işe gittiğim gündü çok uzatamadım tabiki bacaklarımı, eve geldim şişmişler çorap acıtmış çok fazla. Yani çok tuhaf şeyler yaşıyorum oluyor mu bu haftalarda sizlere de

Ben markete gittiğimde bile şişiyor uzun süre ayakta durunca

Allah allah ciddimisin canım . Benm devlette 25 dakika sürmüştü . Güzel çıkmasına sevindim
Sağol canım aynen yatmamla kalkmam bir oldu usg bakan kişi köşeye geçmiş yat aç kapa kalk diyor habire hahah çok güldüm bu duruma ne hayallerle yattım sedyeye bugün tam 20+0 oldum canım geçen aya kadar hep 1 hafta önden gidiyordu ama bugün ölçümler 19+4 19+6 falan çıkmış acaba aceleden yanlış ölçüm mü yaptı bu adam o kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…