- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Benim 13-14 hafta civarından beri şişiyor çokAy benim bacaklarımda ödemler olmaya başladı bugün işe gittiğim gündü çok uzatamadım tabiki bacaklarımı, eve geldim şişmişler çorap acıtmış çok fazla. Yani çok tuhaf şeyler yaşıyorumoluyor mu bu haftalarda sizlere de
Ya sorma benm de öyle çıktı. Normalde 1 hafta önden gidiyorduk 20+4 iken gittim devlete perinatologa 20+0 çıktı. Hatta doktora 1 hafta önden gidiyordu dediğimde şaşırdı. Moralmm çok bozulmustu. Cumartesi tekrar randevum var bakalm ne çıkacakSağol canım aynen yatmamla kalkmam bir oldu usg bakan kişi köşeye geçmiş yat aç kapa kalk diyor habire hahah çok güldüm bu duruma ne hayallerle yattım sedyeyebugün tam 20+0 oldum canım geçen aya kadar hep 1 hafta önden gidiyordu ama bugün ölçümler 19+4 19+6 falan çıkmış acaba aceleden yanlış ölçüm mü yaptı bu adam o kafama takıldı
İnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalımYa sorma benm de öyle çıktı. Normalde 1 hafta önden gidiyorduk 20+4 iken gittim devlete perinatologa 20+0 çıktı. Hatta doktora 1 hafta önden gidiyordu dediğimde şaşırdı. Moralmm çok bozulmustu. Cumartesi tekrar randevum var bakalm ne çıkacakbelkide ölçümü yanlıs yaptılar
Sağolasın canım. Çok kafama taktım daha da gerilerse diye. 3 hafta anca sabrettim ultrasona girmemek için . ne durumda çok merak ediyorum. Gelişiminin 1 hafta önde gitmesi beni mutlu ediyordu. Cumartesi muayeneden sonra yazarım mutlaka canım insallah ölçümlerdendir. Vitaminlerini kullanıyormusunİnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalım
Evet canım ocean mom kullanıyorum ben sen hangisini kullanıyorsun bir de ben kaşar peyniri çok tüketiyorum bebeğin gelişimine katkısı olduğunu da biliyorum ama nasıl böyle çıktı anlamadım aceleye geldiğinden diye düşündüm umarım ikimizin de cihazla alakalıdır. Kafana takıp kendini üzme canım 1 hafta değil en azından gerilik bence bir hata varSağolasın canım. Çok kafama taktım daha da gerilerse diye. 3 hafta anca sabrettim ultrasona girmemek için . ne durumda çok merak ediyorum. Gelişiminin 1 hafta önde gitmesi beni mutlu ediyordu. Cumartesi muayeneden sonra yazarım mutlaka canım insallah ölçümlerdendir. Vitaminlerini kullanıyormusun
Elenetal 1 kullanıyorum ben de canım. Tatile gitmiştik vitaminlerimi pek kullanamamıstım. Ondan mı geriledi acaba diyorum. Belkide dediğin gibi ölçümdendi.Evet canım ocean mom kullanıyorum ben sen hangisini kullanıyorsun bir de ben kaşar peyniri çok tüketiyorum bebeğin gelişimine katkısı olduğunu da biliyorum ama nasıl böyle çıktı anlamadım aceleye geldiğinden diye düşündüm umarım ikimizin de cihazla alakalıdır. Kafana takıp kendini üzme canım 1 hafta değil en azından gerilik bence bir hata var
Ya bak hiç denk gelmedi o yüzden giriş yapmadım o nlarda demedi aklimda olsun canım söylediğin iyi oldu teşekkür ederimEvet canım ama ilaç için sadece 15 tl alınması gerekiyor , muaynee parası alınmıyor. Sigorta girişi 15 tl . Gerisi hastanenin almış olduğu katkı payı . Sadece ilaç yazdıracağınız zaman söyleyin mutlaka bunu.
Port bebe de diyorlar buna canim ben ilk oğlumda cok kullandım harika bisey bunda da kullanacagim hala sağlam duruyor krem ordurmustum bende çok şık durdu eğer kirine cok takılmam dersen cok guzel oluyorEki Görüntüle 2927490
Ben ipimi alacağım yengem bunu örecekuyku tulumu. Alize puffy harika bir ip. Yelek falanda örücem ipi alınca
Ona küçük sürprizler yapınçiçek sepetinde askıda duran bi sipariş vardı, arkadaşa yollamıştım adreste yoktu diye iade edilmişti bi daha da kullanmamıştım
az önce kendime gönderdim
canım kendim Yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana :)
yazdırdım, canım ben
Bence bi an önce git canım ben ayrintilida cocuk kardiyolojiye gittim normal muayene ücretini aldı ama hastaneye göre değişir tabi ama içini rahatlatır bende de parlaklık çıktı cok olumlu konuştuBende bi endişelendim canım. Normalde özele gidiyorum kadın doğuma ama önerdiği çocuk kardiyolojisi doktorları çok pahalı fiyatları bi devlet gidip ordan yönlendirme isteyim diyorum devlet hastanelerine ama ordaki randevuma da var biraz yerimde duramıyorum
Ben de krem ,bej , sütlü kahve falan istiyorum canımPort bebe de diyorlar buna canim ben ilk oğlumda cok kullandım harika bisey bunda da kullanacagim hala sağlam duruyor krem ordurmustum bende çok şık durdu eğer kirine cok takılmam dersen cok guzel oluyor
Ay bende ya şekere yoruyordum bunu seninki oyle değildir inşallah sabah kahvaltı hazirlamdan oglumun gönlünü yapmak o kadar zoruma gidiyor ki bi an önce yemem ve rahatlamam lazım aksam da aynı şekilde esim az gec kalsa benim cinler çıkıyor midemden tepemeBen eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor
Eve gidince atayım sana resmini evde değilim bugunde cok hoşuma gidiyor canta gibi giriyorlar içineBen de krem ,bej , sütlü kahve falan istiyorum canımmavi istemiyorum . Gri de olabilir. Daha rengine karar veremedim
Ya cok guzelmis ben uzerindeki hirkaya benzer sabahlik aldım aşırı yumuşak cok hoşuma gitti ben buranın bedesteninden aldım birde begendigin ürünü trendyolda ekle favorilerine bildirim geliyor fiyati düşünce ben mesela 120 130 liraya ekledim 70 e düştü bi ara hemen aldım o anda ikili alt usttu fiyati o yüzden çok düştü ama sende böyle bekleyebilirsinKızlar böyle kokos şeyleri çok beğeniyorum ama 350-400 TL arası hep. Uygun fiyatlı pijama takımları nerede bulabilirim acaba
Ay at canım hemde fikir olurEve gidince atayım sana resmini evde değilim bugunde cok hoşuma gidiyor canta gibi giriyorlar içine
Ah kıyamamTek kolla mümkün değil topaklanmasın diye karıştırırken öyle bir ter döküyorum ki.
Tencere boyuma uzun gelince de sandalyeye çıkıp öyle yapıyorum düşün cebelleşmeyi
Prensesligi bırakalı çok oldu yemin ederim kendimden utanıyorum gün içinde 3 4 defa camasir degistiriyorum hapsu dediğim anda altıma kaçıyor bıktım gerçekten horlamama adam alıştı yazık bide aniden midem ağzıma gelince dikilip kalkıyorum yatakta hortlak görmüş gibi oluyor adam noldu iyimisin neyin var diye can korkusuyla soruyor yazikBenim eşimde geçen dedi aynısını yan yatıyordun horluyordun diye.
Kendim bile uyumak üzereyken aldığım birkaç nefesten sonra horlama nefesi aldığımı fark ettim ne edelim yani her zaman premses olamayız
Ay bide bunu diyorlar ya deli oluyorum her şeye bahane gibi geliyor bana bu bi gun googleladim bu sözü yanında yorumları okudum ilkokul tadında espri yapan erkeklerin sığındığı bahane falan nasıl yorumlar yazmışlar gülmekten öldüm yaSevgiden bence insan sevdigiyle uğraşırmis
Ay felaket normal yemekte değil bildiğin tatli aseriyirdum ben gece hamileyken o kadar yemedim hatta şöyle oluyordu tam oglani uyutuyirdum dusa giriyordum bi çıkıyorum duştan cocuk baglik çığlık ağlıyor esimde uyanmış gazı var sarar giydirir çıkardık arabayla geze geze gece 2 de arabada cocuk uyuturduk bu sırada ya ben çok açıktım bi kokoreç mi alsak diye kokoreç yerdim sonra tabi hamileligimde alamadığım kiloyu emzirirken almistim ne günlerdiYa kızlar benim de son zamanlarda adet oldu, gece sıkışıyorum tuvalete kalkıyorum, ondan sonra midem kazınıyor açlıktan uykum kaçıyor, halbuki geceden aç da yatmıyorum. Şimdi düşünüyorum kara kara, gece sık sık emzirmeye kalkınca halimiz nice olacakbi formülü yok mu bu işin, yanımıza ekmek torbasını alıp uyuycaz heralde o zaman
Evet canım tambugday ekmeği yiyorum hem diyetisyen hem endokrin kontrolünde gidiyorum diyetle sekerimde her gün ölç demiyorlar artık ilk başta günde 9 10 defa olcuyordum su an kontrol altında diye 1 ay sonra tekrar ölçmeye başla böyle böyle devam et dediler bakalım ayın 15 inde tekrar randevum var liste guncelleyeceklerCnm ekmek tuketiyormusun. Birde sekerini olcuyormusun hergun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?