2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim 13-14 hafta civarından beri şişiyor çok

Ya sorma benm de öyle çıktı. Normalde 1 hafta önden gidiyorduk 20+4 iken gittim devlete perinatologa 20+0 çıktı. Hatta doktora 1 hafta önden gidiyordu dediğimde şaşırdı. Moralmm çok bozulmustu. Cumartesi tekrar randevum var bakalm ne çıkacak belkide ölçümü yanlıs yaptılar

İnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalım

İnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalım
Sağolasın canım. Çok kafama taktım daha da gerilerse diye. 3 hafta anca sabrettim ultrasona girmemek için . ne durumda çok merak ediyorum. Gelişiminin 1 hafta önde gitmesi beni mutlu ediyordu. Cumartesi muayeneden sonra yazarım mutlaka canım insallah ölçümlerdendir. Vitaminlerini kullanıyormusun

Evet canım ocean mom kullanıyorum ben sen hangisini kullanıyorsun bir de ben kaşar peyniri çok tüketiyorum bebeğin gelişimine katkısı olduğunu da biliyorum ama nasıl böyle çıktı anlamadım aceleye geldiğinden diye düşündüm umarım ikimizin de cihazla alakalıdır. Kafana takıp kendini üzme canım 1 hafta değil en azından gerilik bence bir hata var

Elenetal 1 kullanıyorum ben de canım. Tatile gitmiştik vitaminlerimi pek kullanamamıstım. Ondan mı geriledi acaba diyorum. Belkide dediğin gibi ölçümdendi.
Devlet hastanesine gittikten sonra kan şurubunada basladım. Omega-3 balık yağına da basladım. Bir de kalsiyum takviyesi içmeye basladım. Bunlara rağmen geri çıkmaz insallah . Dediğin gibi 1 hafta geri değildi en azından senin de öyle

Ya bak hiç denk gelmedi o yüzden giriş yapmadım o nlarda demedi aklimda olsun canım söylediğin iyi oldu teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2927490
Ben ipimi alacağım yengem bunu örecek uyku tulumu. Alize puffy harika bir ip. Yelek falanda örücem ipi alınca
Port bebe de diyorlar buna canim ben ilk oğlumda cok kullandım harika bisey bunda da kullanacagim hala sağlam duruyor krem ordurmustum bende çok şık durdu eğer kirine cok takılmam dersen cok guzel oluyor

Ona küçük sürprizler yapın

Bence bi an önce git canım ben ayrintilida cocuk kardiyolojiye gittim normal muayene ücretini aldı ama hastaneye göre değişir tabi ama içini rahatlatır bende de parlaklık çıktı cok olumlu konuştu

Port bebe de diyorlar buna canim ben ilk oğlumda cok kullandım harika bisey bunda da kullanacagim hala sağlam duruyor krem ordurmustum bende çok şık durdu eğer kirine cok takılmam dersen cok guzel oluyor
Ben de krem ,bej , sütlü kahve falan istiyorum canım mavi istemiyorum . Gri de olabilir. Daha rengine karar veremedim

Ben eğer O kadar acıkırsam çok sinirli gergin oluyorum , içimden bilmediğim huylarım çıkıyor
Ay bende ya şekere yoruyordum bunu seninki oyle değildir inşallah sabah kahvaltı hazirlamdan oglumun gönlünü yapmak o kadar zoruma gidiyor ki bi an önce yemem ve rahatlamam lazım aksam da aynı şekilde esim az gec kalsa benim cinler çıkıyor midemden tepeme

Kızlar böyle kokos şeyleri çok beğeniyorum ama 350-400 TL arası hep. Uygun fiyatlı pijama takımları nerede bulabilirim acaba
Ya cok guzelmis ben uzerindeki hirkaya benzer sabahlik aldım aşırı yumuşak cok hoşuma gitti ben buranın bedesteninden aldım birde begendigin ürünü trendyolda ekle favorilerine bildirim geliyor fiyati düşünce ben mesela 120 130 liraya ekledim 70 e düştü bi ara hemen aldım o anda ikili alt usttu fiyati o yüzden çok düştü ama sende böyle bekleyebilirsin

Eve gidince atayım sana resmini evde değilim bugunde cok hoşuma gidiyor canta gibi giriyorlar içine
Ay at canım hemde fikir olur evet cok tatlı ya dışarda beşikte heryerde kullanılır. Bir de tutacak askı da yapılır çook kullanıslı olur

Tek kolla mümkün değil topaklanmasın diye karıştırırken öyle bir ter döküyorum ki .
Tencere boyuma uzun gelince de sandalyeye çıkıp öyle yapıyorum düşün cebelleşmeyi
Ah kıyamam neyse kol ağrın geçince inşallah yersin benim yerime de ye ben uzun bir süre yemicem sadece kızıma kadar yaparım artık bu arada tetanoz dan mı kolun ağrıyor bende etki etmedi ağrı falan yok herkeste olmuş ben mi tuhafım acaba

Prensesligi bırakalı çok oldu yemin ederim kendimden utanıyorum gün içinde 3 4 defa camasir degistiriyorum hapsu dediğim anda altıma kaçıyor bıktım gerçekten horlamama adam alıştı yazık bide aniden midem ağzıma gelince dikilip kalkıyorum yatakta hortlak görmüş gibi oluyor adam noldu iyimisin neyin var diye can korkusuyla soruyor yazik

Sevgiden bence insan sevdigiyle uğraşırmis
Ay bide bunu diyorlar ya deli oluyorum her şeye bahane gibi geliyor bana bu bi gun googleladim bu sözü yanında yorumları okudum ilkokul tadında espri yapan erkeklerin sığındığı bahane falan nasıl yorumlar yazmışlar gülmekten öldüm ya herkesin eşi ayni diyegorunce insan rahatlıyor biraz böyle

Ay felaket normal yemekte değil bildiğin tatli aseriyirdum ben gece hamileyken o kadar yemedim hatta şöyle oluyordu tam oglani uyutuyirdum dusa giriyordum bi çıkıyorum duştan cocuk baglik çığlık ağlıyor esimde uyanmış gazı var sarar giydirir çıkardık arabayla geze geze gece 2 de arabada cocuk uyuturduk bu sırada ya ben çok açıktım bi kokoreç mi alsak diye kokoreç yerdim sonra tabi hamileligimde alamadığım kiloyu emzirirken almistim ne günlerdi

Cnm ekmek tuketiyormusun. Birde sekerini olcuyormusun hergun .
Evet canım tambugday ekmeği yiyorum hem diyetisyen hem endokrin kontrolünde gidiyorum diyetle sekerimde her gün ölç demiyorlar artık ilk başta günde 9 10 defa olcuyordum su an kontrol altında diye 1 ay sonra tekrar ölçmeye başla böyle böyle devam et dediler bakalım ayın 15 inde tekrar randevum var liste guncelleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…