Ya belki iyi örnek değil ama yuzuklerimi takamiyordum o kadar ödem oluyordum ben bu diyet işini yaptığımdan beri çok rahatladım gitti ödem olmuyor geçen akşam yemeğini farklı yedim ilk defa gece uyuyamadim cok sistim mesela bir ögunle farketttirdi yine kendjniAy benim bacaklarımda ödemler olmaya başladı bugün işe gittiğim gündü çok uzatamadım tabiki bacaklarımı, eve geldim şişmişler çorap acıtmış çok fazla. Yani çok tuhaf şeyler yaşıyorumoluyor mu bu haftalarda sizlere de
Geleceğimi gördüm sanki bi anAy felaket normal yemekte değil bildiğin tatli aseriyirdum ben gece hamileyken o kadar yemedim hatta şöyle oluyordu tam oglani uyutuyirdum dusa giriyordum bi çıkıyorum duştan cocuk baglik çığlık ağlıyor esimde uyanmış gazı var sarar giydirir çıkardık arabayla geze geze gece 2 de arabada cocuk uyuturduk bu sırada ya ben çok açıktım bi kokoreç mi alsak diye kokoreç yerdim sonra tabi hamileligimde alamadığım kiloyu emzirirken almistim ne günlerdi
Ay at canım hemde fikir olurevet cok tatlı ya dışarda beşikte heryerde kullanılır. Bir de tutacak askı da yapılır çook kullanıslı olur
Neyse hamilelik kilosu da veriliyor emzirme kilosu da hamile kalmadan önce 58 e kadar dusmustum onun motivasyonuda ayrı oluyor bosver hesap vermeden yiyebilecegimiz yegane aylarGeleceğimi gördüm sanki bi anvalla hep öyle duyuyorum, emzirmedeki iştah hamileliktekini geçiyo diyolar
Çok mantıklı canım. Benm hiç deneyimim olmadığı içinAski olsa belki sunebilir canım örgü olduğunda n cabuk yayılıyor mesela ama besik organizeri alacağım ben çok kullanışlı görünüyor nette gördüm bi kac model yoksa yatak odası sabaha kadar çerçi dükkanı gibi oluyor
Değildir inşallah, doktora söyleyim olmazsa, kanda şekere 2 kez bakıldı normaldi ama yinede diyim.acayip sabırsızlanıyorum yemek saati gelince, sanki öncesinde yememişim gibiAy bende ya şekere yoruyordum bunu seninki oyle değildir inşallah sabah kahvaltı hazirlamdan oglumun gönlünü yapmak o kadar zoruma gidiyor ki bi an önce yemem ve rahatlamam lazım aksam da aynı şekilde esim az gec kalsa benim cinler çıkıyor midemden tepeme
Evet tetanozdan.Ah kıyamamneyse kol ağrın geçince inşallah yersin benim yerime de ye ben uzun bir süre yemicem sadece kızıma kadar yaparım artık bu arada tetanoz dan mı kolun ağrıyor bende etki etmedi ağrı falan yok herkeste olmuş ben mi tuhafım acaba
Onlara da travma oluyor bu süreç ya. Eşim geçen diyor "ne kadar zor zaten karnın büyüyor birde yemek yiyince iyice şişiyor" onlar da ilginç şeylere tanık oluyor.Prensesligi bırakalı çok oldu yemin ederim kendimden utanıyorum gün içinde 3 4 defa camasir degistiriyorum hapsu dediğim anda altıma kaçıyor bıktım gerçekten horlamama adam alıştı yazık bide aniden midem ağzıma gelince dikilip kalkıyorum yatakta hortlak görmüş gibi oluyor adam noldu iyimisin neyin var diye can korkusuyla soruyor yazik
Ben inanmak istiyorum aksi halde evde isyan çıkarAy bide bunu diyorlar ya deli oluyorum her şeye bahane gibi geliyor bana bu bi gun googleladim bu sözü yanında yorumları okudum ilkokul tadında espri yapan erkeklerin sığındığı bahane falan nasıl yorumlar yazmışlar gülmekten öldüm yaherkesin eşi ayni diyegorunce insan rahatlıyor biraz böyle
Çok güzel bir isimKizlar kizlar güzel hamiş kizlar :)
Sizce Ferzan ismi nasıl? Anlamı ilim ve hikmet demek. Bu isimde tandiginiz var mı?
Bana ilk hamileliğimde bir doktor suyu az dedi 30 hafta civarı. Sonra bir sürü doktora gittim, hepsi bu su bu bebeği doğuma götürür, sorun olmaz dediler. Ben o zaman suyu az diyen doktor yüzünden her gün serum taktırdım. Suyu arttı hiç denmedi ama sağlıkla doğdu çok şükür.Klavye azizligine uğramışım kusura bakmayın şöyle anlatayım bebeğin suyu normalin altına düşmüş de bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım
Nasıl bir diyet yapıyorsun?Ya belki iyi örnek değil ama yuzuklerimi takamiyordum o kadar ödem oluyordum ben bu diyet işini yaptığımdan beri çok rahatladım gitti ödem olmuyor geçen akşam yemeğini farklı yedim ilk defa gece uyuyamadim cok sistim mesela bir ögunle farketttirdi yine kendjni
Gözünüz aydın cnm darısı başımıza inşallahCanlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şokdevlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel
Gözün aydın canımCanlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şokdevlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel
Hamilelikte sürecinde mi 9kilo alıp 3 verdiniz hamileyken kilo vermek zor değil mi helal olsunBen canım galiba sekerde oldu 9 kilo almıştım 3 kilo verdim yeni şimdilik 6 kiloyla devam bakalim
Ve asıl soru.Canlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şokdevlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel
Bnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.Evet canım tambugday ekmeği yiyorum hem diyetisyen hem endokrin kontrolünde gidiyorum diyetle sekerimde her gün ölç demiyorlar artık ilk başta günde 9 10 defa olcuyordum su an kontrol altında diye 1 ay sonra tekrar ölçmeye başla böyle böyle devam et dediler bakalım ayın 15 inde tekrar randevum var liste guncelleyecekler
İnşallah benimde öyle olur ya dün başka bir doktora gittim o da evet suyu az ama bekleyip takip edeceğiz tehlike oluştuğu an ise doğuma alınacak dedi yani bir erken doğum riskim var sanırımÇok güzel bir isim
Bana ilk hamileliğimde bir doktor suyu az dedi 30 hafta civarı. Sonra bir sürü doktora gittim, hepsi bu su bu bebeği doğuma götürür, sorun olmaz dediler. Ben o zaman suyu az diyen doktor yüzünden her gün serum taktırdım. Suyu arttı hiç denmedi ama sağlıkla doğdu çok şükür.
Canım çaresi yokmu bunun su içmek falan gibi...İnşallah benimde öyle olur ya dün başka bir doktora gittim o da evet suyu az ama bekleyip takip edeceğiz tehlike oluştuğu an ise doğuma alınacak dedi yani bir erken doğum riskim var sanırım
Şeker yüklemesi yaptırdınmı ki canım . Nasıl anlıyosun? Açlığa baktırdım 75 çıktı. Bir de tokluğa baktıracağım benBnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.
Gözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucunCanlar bugün detaylı usg girdim. Odaya girmemle çıkmam bir oldu usg için uzandım 30 saniye sürmedi bitti dedi ben şokdevlet hastanesine gitmiştim sonuç göstermeye doktora geldim bu nasıl detaylı usg raporda yazanları ne ara gördü ne ara ölçüm yaptı anlamadım dedim doktor dedi usg bakan çalışanlar profesyonel oluyor dedi. Ben de yarım saat sürer zannediyordum dedim biz hızlı bakarız dedi şaşkınım hala ama çok şükür sonuç güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?