2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya belki iyi örnek değil ama yuzuklerimi takamiyordum o kadar ödem oluyordum ben bu diyet işini yaptığımdan beri çok rahatladım gitti ödem olmuyor geçen akşam yemeğini farklı yedim ilk defa gece uyuyamadim cok sistim mesela bir ögunle farketttirdi yine kendjni

Geleceğimi gördüm sanki bi an valla hep öyle duyuyorum, emzirmedeki iştah hamileliktekini geçiyo diyolar

Aski olsa belki sunebilir canım örgü olduğunda n cabuk yayılıyor mesela ama besik organizeri alacağım ben çok kullanışlı görünüyor nette gördüm bi kac model yoksa yatak odası sabaha kadar çerçi dükkanı gibi oluyor
Ay at canım hemde fikir olur evet cok tatlı ya dışarda beşikte heryerde kullanılır. Bir de tutacak askı da yapılır çook kullanıslı olur

Geleceğimi gördüm sanki bi an valla hep öyle duyuyorum, emzirmedeki iştah hamileliktekini geçiyo diyolar
Neyse hamilelik kilosu da veriliyor emzirme kilosu da hamile kalmadan önce 58 e kadar dusmustum onun motivasyonuda ayrı oluyor bosver hesap vermeden yiyebilecegimiz yegane aylar

Çok mantıklı canım. Benm hiç deneyimim olmadığı için normal şartlarda çocuksuz olmamıza rağmen ev dağılıyor çocuk olunca düşünemiyorum organizerler hayat kurtarıyor. Bime gelmişti geçtiğimiz haftalarda almıştım birtane . Daha gelirse alayım bari

Değildir inşallah, doktora söyleyim olmazsa, kanda şekere 2 kez bakıldı normaldi ama yinede diyim.acayip sabırsızlanıyorum yemek saati gelince, sanki öncesinde yememişim gibi

Evet tetanozdan.
Aman ağrımasın inşallah. valla pek sevimli bir ağrı değil. .
Yarın daha mi kötü olacak yoksa geçecek mi korkuyla bekliyorum

Onlara da travma oluyor bu süreç ya. Eşim geçen diyor "ne kadar zor zaten karnın büyüyor birde yemek yiyince iyice şişiyor" onlar da ilginç şeylere tanık oluyor.
Ben inanmak istiyorum aksi halde evde isyan çıkar

Kizlar kizlar güzel hamiş kizlar :)

Sizce Ferzan ismi nasıl? Anlamı ilim ve hikmet demek. Bu isimde tandiginiz var mı?
Çok güzel bir isim
Klavye azizligine uğramışım kusura bakmayın şöyle anlatayım bebeğin suyu normalin altına düşmüş de bu durumu yaşayan var mı diye soracaktım
Bana ilk hamileliğimde bir doktor suyu az dedi 30 hafta civarı. Sonra bir sürü doktora gittim, hepsi bu su bu bebeği doğuma götürür, sorun olmaz dediler. Ben o zaman suyu az diyen doktor yüzünden her gün serum taktırdım. Suyu arttı hiç denmedi ama sağlıkla doğdu çok şükür.

Nasıl bir diyet yapıyorsun?

Gözünüz aydın cnm darısı başımıza inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin ve kucağına al inşallah ama 30sn abartarak söylüyosundur di mi

Ve asıl soru.
Madem bu kadar kısa sürüyor neden haftalar sonrasına randevu veriyorlar?
Yani bazen sinir olmamak elde değil.
Neyse çok şükür iyi sonuçlanmış.

Bnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.

İnşallah benimde öyle olur ya dün başka bir doktora gittim o da evet suyu az ama bekleyip takip edeceğiz tehlike oluştuğu an ise doğuma alınacak dedi yani bir erken doğum riskim var sanırım

İnşallah benimde öyle olur ya dün başka bir doktora gittim o da evet suyu az ama bekleyip takip edeceğiz tehlike oluştuğu an ise doğuma alınacak dedi yani bir erken doğum riskim var sanırım
Canım çaresi yokmu bunun su içmek falan gibi...

Bnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.
Şeker yüklemesi yaptırdınmı ki canım . Nasıl anlıyosun? Açlığa baktırdım 75 çıktı. Bir de tokluğa baktıracağım ben

Gözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucun
Benim kendi doktorum bakacakti sansa asistan doktor bakti oda mübarek ağzından bir soz çıkmadı sadece cinsiyeti soyledi o kadar ben ne hayal kurarak gitmiştim oysaki
Canim ben bebeğim kilo almasi icin
Yeşil mercimek
Kaşar peyniri
Bulgur pilavi
Muz
Maden suyu(kemik gelişimi) için
Arada süt içiyorum
Bir de gecen gun uygulamada cici bebe gordum oda kilo aldırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…