Bu cici bebenin kilo aldırdığıni görünce cok mutlu oldum cok severimGözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucun
Benim kendi doktorum bakacakti sansa asistan doktor bakti oda mübarek ağzından bir soz çıkmadı sadece cinsiyeti soyledi o kadar ben ne hayal kurarak gitmiştim oysaki
Canim ben bebeğim kilo almasi icin
Yeşil mercimek
Kaşar peyniri
Bulgur pilavi
Muz
Maden suyu(kemik gelişimi) için
Arada süt içiyorum
Bir de gecen gun uygulamada cici bebe gordum oda kilo aldırıyormuş
Benim bebegimde normal muayenede 1 hafta önde çıkıyordu,ayrintilida tam gününde çıktı. Kardeşimde hamile aramızda 3 hafta var aynı doktorlara gittik. Onun 10 gün önden gidiyordu ayrıntilida 4 güne düştü. Bence kesinlikle cihazdan kaynaklı bir durum.İnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalım
Bana su ic ve dinlen dediler ama Saraçoğlu havuç suyu ve armut önermiş onları da tuketiyorum inşallah işe yarar yaCanım çaresi yokmu bunun su içmek falan gibi...
Günaydın canım, daha önce bahsetmiştim ilk gebeliğim çok zor geçmişti 9 ay neredeyse tam anlamıyla asla beslenemedim. Bazı besinleri asla tüketmek istemiyordum.10 kilo verip son ayda bir kaç kilo alabilmiştim. Folik asit vs hiçbir şeyde içemedim midemden dolayı ama kızım 3.800 doğmuştu.Bebek bir şekilde anneden beslenip büyüyor.Ama doğum sonrası ne oldu dersen tırnaklarım etten ayrıldı.Dişlerim sallandı biri düştü..Gözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucun
Benim kendi doktorum bakacakti sansa asistan doktor bakti oda mübarek ağzından bir soz çıkmadı sadece cinsiyeti soyledi o kadar ben ne hayal kurarak gitmiştim oysaki
Yeşil mercimek
Kaşar peyniri
Bulgur pilavi
Muz
Arada süt içiyorum
İnşallah çalışıyormusun cnmBana su ic ve dinlen dediler ama Saraçoğlu havuç suyu ve armut önermiş onları da tuketiyorum inşallah işe yarar ya
Canım bu içimi rahatlattı inan sağol ben yine de ptesi dr a gideceğim yine de emin olmak istiyor insanBenim bebegimde normal muayenede 1 hafta önde çıkıyordu,ayrintilida tam gününde çıktı. Kardeşimde hamile aramızda 3 hafta var aynı doktorlara gittik. Onun 10 gün önden gidiyordu ayrıntilida 4 güne düştü. Bence kesinlikle cihazdan kaynaklı bir durum.
Kesinlikle abartmıyorum canımGözün aydın canımsağlıkla devam etsin ve kucağına al inşallah ama 30sn abartarak söylüyosundur di mi
Evet kuzum bende sasirdim denemek lazimBu cici bebenin kilo aldırdığıni görünce cok mutlu oldum cok severim
Hayirla güzel haberle gel canim insllah oğlusunun yuzunude görüsüsünGünaydın kizlarayrıntılı ultrasonum var dua edin inşallah güzel haberler alayim
Günaydın cnm ben buyuk kizimda haftada tavuk, et ,balik ve yesillikle beslendim cok guzel kilo almisti kizim 3950 doğdu küçük kizimda senin gibi olmustu istahsizlik falan vardi o 3000 kilo doğdu cnm halende zayif bagisikligi düşük küçük bebegin bakimida cok zor oluyor gerçektenGünaydın canım, daha önce bahsetmiştim ilk gebeliğim çok zor geçmişti 9 ay neredeyse tam anlamıyla asla beslenemedim. Bazı besinleri asla tüketmek istemiyordum.10 kilo verip son ayda bir kaç kilo alabilmiştim. Folik asit vs hiçbir şeyde içemedim midemden dolayı ama kızım 3.800 doğmuştu.Bebek bir şekilde anneden beslenip büyüyor.Ama doğum sonrası ne oldu dersen tırnaklarım etten ayrıldı.Dişlerim sallandı biri düştü..
Cok yedigim gunler evde olcuyorum makinam var 150 filan cikiyorŞeker yüklemesi yaptırdınmı ki canım . Nasıl anlıyosun? Açlığa baktırdım 75 çıktı. Bir de tokluğa baktıracağım ben
O zaman olabilir canımCok yedigim gunler evde olcuyorum makinam var 150 filan cikiyor
Bir kac gundurde sababh 100 ,98,92 filan cikti.
Ilk oglumdada vaedi benim diyetle halletmiştim.
Ben de yemeye basladım canım hergün 1 muz yiyorum kalsiyum takviyesi içiyorum süt hergün 1 bardak içiyorum mutlkaa yoğurt yiyorum. Eski kaşarmı olması gerekiyormus peki?Gözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucun
Yeşil mercimek
Kaşar peyniri
Bulgur pilavi
Muz
Arada süt içiyorum
2 gündür diyete basladim yuruyusede oglumda doktor bol yuruyus yapman gerek demisti. Eliptik yapabilirsin dedi gecen doktorum gunde 10 dk bakalim buluundugum yerde düzgün diyetisyende yok.O zaman olabilir canımaman dikkat et insüline kadar gitmesin. Evde kendin yapmaya calıs ama diyetisyen de şart gibi
Yürüyüş çoook önemli olan şekeri bile önler canm iyi yapıyorsun2 gündür diyete basladim yuruyusede oglumda doktor bol yuruyus yapman gerek demisti. Eliptik yapabilirsin dedi gecen doktorum gunde 10 dk bakalim buluundugum yerde düzgün diyetisyende yok.
Ben birazdan çıkacağım canım . Ama çok kaliteli değildir bence. Uygun olunca..Kizlar şok markete bugün bebek esyalari geliyor giden varmi yada gidecek olan kaliteleri nasil acaba?
Bakinca yazarmisin cnm bende oğlanı okula gondereyim bakicam insallahBen birazdan çıkacağım canım . Ama çok kaliteli değildir bence. Uygun olunca..
Ben normal markette sattilan kaşari yiyorum cnmBen de yemeye basladım canım hergün 1 muz yiyorum kalsiyum takviyesi içiyorum süt hergün 1 bardak içiyorum mutlkaa yoğurt yiyorum. Eski kaşarmı olması gerekiyormus peki?
Cici bebe bize mi aldırıyomuş yoksa bebeğe mi, onu bi araştırmak lazımGözün aydın olsun cnm şükür güzel cikmis sonucun
Yeşil mercimek
Kaşar peyniri
Bulgur pilavi
Muz
Arada süt içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?