2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu cici bebenin kilo aldırdığıni görünce cok mutlu oldum cok severim

İnsan gelişimi geriliyor zannediyor canım ama belki ölçümler yanlıştır kafamıza takmayalım sen de cumartesi kesin yaz buraya bu sefer nasıl çıkacak bakalım
Benim bebegimde normal muayenede 1 hafta önde çıkıyordu,ayrintilida tam gününde çıktı. Kardeşimde hamile aramızda 3 hafta var aynı doktorlara gittik. Onun 10 gün önden gidiyordu ayrıntilida 4 güne düştü. Bence kesinlikle cihazdan kaynaklı bir durum.

Günaydın canım, daha önce bahsetmiştim ilk gebeliğim çok zor geçmişti 9 ay neredeyse tam anlamıyla asla beslenemedim. Bazı besinleri asla tüketmek istemiyordum.10 kilo verip son ayda bir kaç kilo alabilmiştim. Folik asit vs hiçbir şeyde içemedim midemden dolayı ama kızım 3.800 doğmuştu.Bebek bir şekilde anneden beslenip büyüyor.Ama doğum sonrası ne oldu dersen tırnaklarım etten ayrıldı.Dişlerim sallandı biri düştü..

Canım bu içimi rahatlattı inan sağol ben yine de ptesi dr a gideceğim yine de emin olmak istiyor insan

Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin ve kucağına al inşallah ama 30sn abartarak söylüyosundur di mi
Kesinlikle abartmıyorum canım 30 değilse 40 saniyedir okadar kısaydı şaşkınlığım bu yüzden daha sedyeye tam yerleşemeden geri kalktım yani nasıl detaylı bu hala aklım almıyor

Günaydın cnm ben buyuk kizimda haftada tavuk, et ,balik ve yesillikle beslendim cok guzel kilo almisti kizim 3950 doğdu küçük kizimda senin gibi olmustu istahsizlik falan vardi o 3000 kilo doğdu cnm halende zayif bagisikligi düşük küçük bebegin bakimida cok zor oluyor gerçekten
Senin bebeginde sendeki vitamini almis kuzum zaten her hamilelikte bir dis kaybediyorsun
Tabi ki once saglikli olsunlarda kilo bir sekilde aliyorlar

Şeker yüklemesi yaptırdınmı ki canım . Nasıl anlıyosun? Açlığa baktırdım 75 çıktı. Bir de tokluğa baktıracağım ben
Cok yedigim gunler evde olcuyorum makinam var 150 filan cikiyor
Bir kac gundurde sababh 100 ,98,92 filan cikti.
Ilk oglumdada vaedi benim diyetle halletmiştim.

Cok yedigim gunler evde olcuyorum makinam var 150 filan cikiyor
Bir kac gundurde sababh 100 ,98,92 filan cikti.
Ilk oglumdada vaedi benim diyetle halletmiştim.
O zaman olabilir canım aman dikkat et insüline kadar gitmesin. Evde kendin yapmaya calıs ama diyetisyen de şart gibi

Ben de yemeye basladım canım hergün 1 muz yiyorum kalsiyum takviyesi içiyorum süt hergün 1 bardak içiyorum mutlkaa yoğurt yiyorum. Eski kaşarmı olması gerekiyormus peki?

O zaman olabilir canım aman dikkat et insüline kadar gitmesin. Evde kendin yapmaya calıs ama diyetisyen de şart gibi
2 gündür diyete basladim yuruyusede oglumda doktor bol yuruyus yapman gerek demisti. Eliptik yapabilirsin dedi gecen doktorum gunde 10 dk bakalim buluundugum yerde düzgün diyetisyende yok.

2 gündür diyete basladim yuruyusede oglumda doktor bol yuruyus yapman gerek demisti. Eliptik yapabilirsin dedi gecen doktorum gunde 10 dk bakalim buluundugum yerde düzgün diyetisyende yok.
Yürüyüş çoook önemli olan şekeri bile önler canm iyi yapıyorsun ben korkumdan yürüyemiyorum. 6 bucuk aydan sonra baslarım heralde yürümeye artık . Normal doğuma katkısıda fazla

Ben de yemeye basladım canım hergün 1 muz yiyorum kalsiyum takviyesi içiyorum süt hergün 1 bardak içiyorum mutlkaa yoğurt yiyorum. Eski kaşarmı olması gerekiyormus peki?
Ben normal markette sattilan kaşari yiyorum cnm

Cici bebe bize mi aldırıyomuş yoksa bebeğe mi, onu bi araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…