2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar. Sabah detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolundaymış inşallah böyle devam eder. Ultrason boyunca ağladım fazla duygusal bugün eşimin bile gözleri doluyordu. Bir kızımız var sonrasında kayıplar olunca demek ki ikimizde gerilmişiz. İnşallah sizlerinde güzelce geçer detaylı taramaları şimdi sırada şeker yüklemesi var umarım onda da sorun çıkmaz

Bnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.
NEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersen

Günaydın cnm
Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun inşllah

NEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersen
Mide bulantimdan ve bas ağrımdan cnm
Acaip bir bas ağrısı yapiyir sabah uyaninca mide bulantisi o an bir olcuyorum sekerim yüksek.
Birde fazla yiyince uyku bastiriyor filan

Mide bulantimdan ve bas ağrımdan cnm
Acaip bir bas ağrısı yapiyir sabah uyaninca mide bulantisi o an bir olcuyorum sekerim yüksek.
Birde fazla yiyince uyku bastiriyor filan
Evet canım bende de bunlar vardı hala az bi öğünde kaçırsam bulantim devam ediyor mecburen uymam gerekiyor resmen ekmeği tbugday yesen bile toparlanir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…