Canim gittim bulamadim ben birsey gelmemiş acaba bebek ürünleriKizlar şok markete bugün bebek esyalari geliyor giden varmi yada gidecek olan kaliteleri nasil acaba?
Geçer inşallah kuzumEvet tetanozdan.
Aman ağrımasın inşallah. valla pek sevimli bir ağrı değil..
Yarın daha mi kötü olacak yoksa geçecek mi korkuyla bekliyorum
Her ikisi de canım fazla yememek lazim tabi kiCici bebe bize mi aldırıyomuş yoksa bebeğe mi, onu bi araştırmak lazım
Canım gittim geldim , daha yeni ürünler gelmemiş gün içinde gelir dedi. Alt açma bezi vardı ama aşırı dandikti. Naylondu resmen. Bişey almadan döndümBakinca yazarmisin cnm bende oğlanı okula gondereyim bakicam insallah
Şeker diyeti yapıyorumNasıl bir diyet yapıyorsun?
Anladım canımBen normal markette sattilan kaşari yiyorum cnm
Evet canım diyet yaptığım için verdim zaten 4 ay için 9 kiloda fazlaydıHamilelikte sürecinde mi 9kilo alıp 3 verdiniz hamileyken kilo vermek zor değil mi helal olsun
Aynen canım ben de yaa boşuna gittim valla yumurta aldım döndümCanim gittim bulamadim ben birsey gelmemiş acaba bebek ürünleri
NEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersenBnmde sanirim.bir diyetisyen destegi almam sart aslinda biliyorum nasil beslenecegimi ama uygulma yok. Su bir gerçek ki hamilelik sekeri var kesinlikle bende.
Bence bizedirCici bebe bize mi aldırıyomuş yoksa bebeğe mi, onu bi araştırmak lazım
Yesil mercimeğe sevinmedin mi canım bak oda kilo aldiriyormusBu cici bebenin kilo aldırdığıni görünce cok mutlu oldum cok severim
75 çıkan glukoz değeri mi canım ?Şeker yüklemesi yaptırdınmı ki canım . Nasıl anlıyosun? Açlığa baktırdım 75 çıktı. Bir de tokluğa baktıracağım ben
Bence bizedirprotein ağırlıklı beslenmek yeterdir bence canım. Muz bal kuruyemiş ve balık. Kemik suyu çorbasıda yap mutlaka kışta geldi
Günaydın cnmGünaydın kızlar. Sabah detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolundaymış inşallah böyle devam eder. Ultrason boyunca ağladımfazla duygusal bugün eşimin bile gözleri doluyordu. Bir kızımız var sonrasında kayıplar olunca demek ki ikimizde gerilmişiz. İnşallah sizlerinde güzelce geçer detaylı taramaları şimdi sırada şeker yüklemesi var umarım onda da sorun çıkmaz
Mide bulantimdan ve bas ağrımdan cnmNEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersen
Amin canım inşallahGünaydın cnm
Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun inşllah
Evet canım bende de bunlar vardı hala az bi öğünde kaçırsam bulantim devam ediyor mecburen uymam gerekiyor resmenMide bulantimdan ve bas ağrımdan cnm
Acaip bir bas ağrısı yapiyir sabah uyaninca mide bulantisi o an bir olcuyorum sekerim yüksek.
Birde fazla yiyince uyku bastiriyor filan
Maden suyu iç canim iyi gelirAnladım canımben de öyle yiyorum. Eski kaşar çok tuzlu oldugundan ödem yapar diye yiyemiyorum. Zaten gün içinde tuzlu tüketiyorum bu aralar şişim baya. Spor ayakkabım sıkmaya basladj
Evet cnm ya hic birsey gelmemiş bende boşuna gittim dedimAynen canım ben de yaa boşuna gittim valla yumurta aldım döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?