2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Her gün muz yemek kg aldırmıyor mu canım ?
Bebeğe yararı var. Günde 1 küçük muz yiyorum. Yerli olandan. Hemde Muzun içinde ki vitaminler gevşememizi sağlıyor potasyum vs var gebelikte meyve yememiz şart muz mutlaka yiyorum canım. Yanına bir bardak süt müthiş oluyor

Maden suyu iç canim iyi gelir

Evet cnm ya hic birsey gelmemiş bende boşuna gittim dedim
İçiyorum canım midemden dolayı . Midem git gide kötüye gidiyor. Ekşiyor yediklerim sindirmiyor vs. Soda iyi geliyor.

Canım bu içimi rahatlattı inan sağol ben yine de ptesi dr a gideceğim yine de emin olmak istiyor insan
Buraya yaz mutlaka haber ver.
Cihaz farkı çıkacak çok yüksek ihtimal.
Mesela benim normal kontrolüm ayrıntilidan 10 gün önceydi ve bu sürede 4 cm uzamış kızım. Buna rağmen 4 günlük bi gelişme var gibi çıktı. E günde 1 cm uzamayacagina göre. .
Kesinlikle abartmıyorum canım 30 değilse 40 saniyedir okadar kısaydı şaşkınlığım bu yüzden daha sedyeye tam yerleşemeden geri kalktım yani nasıl detaylı bu hala aklım almıyor
Acaba 5 dk filan sürdü ama sana mı kısa geldi? Çünkü çok çok kisa sürmüş.

Kızlar merhaba,
Detaylı ultrasonda doktor rahimdeki sol damarda hafif direnç gördü. Daha önce başına gelen oldu mu? Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. Hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah sağlıkla sıhhatle bütün bebişler annelerine zamanında kavuşsun

Kizlar şok markete bugün bebek esyalari geliyor giden varmi yada gidecek olan kaliteleri nasil acaba?

Ben birazdan çıkacağım canım . Ama çok kaliteli değildir bence. Uygun olunca..

Bakinca yazarmisin cnm bende oğlanı okula gondereyim bakicam insallah

Canim gittim bulamadim ben birsey gelmemiş acaba bebek ürünleri

gittim ben gelmemiş, ya da depodan cıkarmamışlar bilemiyorum,
çalışan hanım efendi afişi sanki başkası asmış gibi haberim yok bebek malzemesi mi gelecek dedi

müslin için gitmiştim en ucuzu 50 lira burda 13 lira kalitesine bakmaya gittim amma yok

Sevkiyatlar gelmemiş canım bana öyle dedi. Şok bi garip zaten bim gibi özenli değil. Akşam tekrar uğrıcam müslin bezi için ben de

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım hiç bi fikrim yok bu konuda, çeken doktor bi bilgi vermedi mi? Umarım önemli bişey değildir, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu

Sevkiyatlar gelmemiş canım bana öyle dedi. Şok bi garip zaten bim gibi özenli değil. Akşam tekrar uğrıcam müslin bezi için ben de

valla bim hem disiplinli hem temiz, hakkını yemeyeyim.
açılmamış bi kaç kutu vardı onların içinde olaibilir mi dedim
tesgahta ne gördünse o vardi oğlanın biri, amaaaan dedim
arada 3-4 katı fiyat varsa ne bekliyorum ki

Aynen canım. Birde garip olan şey bazıları gelmiş 1 er tane koyup gitmişler bir tane alt açma bezi vardı. 1 adet çorap vardı. 2 tanede çıngırak vardı. Sevkiyat geç gelse onların ne işi var alt açma bezi çok dandikti full naylondu diyebilriim . Müslin bezininde iyi oldugunu düşünmüyorum

Direnç olunca ne oluyormuş canım.Ne gibi sıkıntı yaratıyormuş.

QQ
Şeker diyeti yapıyorum

NEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersen

Diyet listeni paylaşırsan çok makbule geçer Çünkü doktor benide diyete yönlendircek sanırım En azından neyi yanlış yapıyorum kendimle bir karşılaştırma yaparım.

Canim yeni duyuyorum boyle birseyi doktorun ne dedi onemli birsey demediyse uzulme cnm.insllah sağlıkla gelsin bebisin dualarimda olacaksin cnm

Canim tekrar gittim sordum ordaki calisana eski arşiv o dedi anlamadim bende

Canim tekrar gittim sordum ordaki calisana eski arşiv o dedi anlamadim bende
Seni kazımış canim oyle durumda acican internetten katologu gözüne sokacan bazısı cidden hakedio hatta ben boyle onceden ayiriyorlar ya tanidiklara sizi sikayet edicem diyorum bi geri basiyorlar cunku yaptiklari yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…