- 24 Ağustos 2016
- 3.782
- 6.329
- 158
Sevindim canım ayrıntılının güzel geçmesine, sağlıkla gelsin inşallahAmin canım inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahSevindim canım ayrıntılının güzel geçmesine, sağlıkla gelsin inşallahburcusami sen de güzel haberlerle gel canım
Bugün bir tık daha iyi gibi sanki.Geçer inşallah kuzum
Evet canım75 çıkan glukoz değeri mi canım ?
Bebeğe yararı var. Günde 1 küçük muz yiyorum. Yerli olandan. Hemde Muzun içinde ki vitaminler gevşememizi sağlıyor potasyum vs varHer gün muz yemek kg aldırmıyor mu canım ?
İçiyorum canım midemden dolayı . Midem git gide kötüye gidiyor. Ekşiyor yediklerim sindirmiyor vs. Soda iyi geliyor.Maden suyu iç canim iyi gelir
Evet cnm ya hic birsey gelmemiş bende boşuna gittim dedim
canım rica etsem diyet listeni atabilir misin ?Evet canım bende de bunlar vardı hala az bi öğünde kaçırsam bulantim devam ediyor mecburen uymam gerekiyor resmenekmeği tbugday yesen bile toparlanir aslında
Buraya yaz mutlaka haber ver.Canım bu içimi rahatlattı inan sağol ben yine de ptesi dr a gideceğim yine de emin olmak istiyor insan
Acaba 5 dk filan sürdü ama sana mı kısa geldi? Çünkü çok çok kisa sürmüş.Kesinlikle abartmıyorum canım30 değilse 40 saniyedir okadar kısaydı şaşkınlığım bu yüzden daha sedyeye tam yerleşemeden geri kalktım yani nasıl detaylı bu hala aklım almıyor
Kizlar şok markete bugün bebek esyalari geliyor giden varmi yada gidecek olan kaliteleri nasil acaba?
Ben birazdan çıkacağım canım . Ama çok kaliteli değildir bence. Uygun olunca..
Bakinca yazarmisin cnm bende oğlanı okula gondereyim bakicam insallah
Canim gittim bulamadim ben birsey gelmemiş acaba bebek ürünleri
Sevkiyatlar gelmemiş canım bana öyle dedi. Şok bi garip zaten bim gibi özenli değil. Akşam tekrar uğrıcam müslin bezi için ben degittim ben gelmemiş, ya da depodan cıkarmamışlar bilemiyorum,
çalışan hanım efendi afişi sanki başkası asmış gibi haberim yok bebek malzemesi mi gelecek dedi
müslin için gitmiştim en ucuzu 50 lira burda 13 lira kalitesine bakmaya gittim amma yok
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın kızlar. Sabah detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolundaymış inşallah böyle devam eder. Ultrason boyunca ağladımfazla duygusal bugün eşimin bile gözleri doluyordu. Bir kızımız var sonrasında kayıplar olunca demek ki ikimizde gerilmişiz. İnşallah sizlerinde güzelce geçer detaylı taramaları şimdi sırada şeker yüklemesi var umarım onda da sorun çıkmaz
Canım hiç bi fikrim yok bu konuda, çeken doktor bi bilgi vermedi mi? Umarım önemli bişey değildir, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunuKızlar merhaba,
Detaylı ultrasonda doktor rahimdeki sol damarda hafif direnç gördü. Daha önce başına gelen oldu mu? Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. Hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah sağlıkla sıhhatle bütün bebişler annelerine zamanında kavuşsun
Sevkiyatlar gelmemiş canım bana öyle dedi. Şok bi garip zaten bim gibi özenli değil. Akşam tekrar uğrıcam müslin bezi için ben de
Aynen canım. Birde garip olan şey bazıları gelmiş 1 er tane koyup gitmişlervalla bim hem disiplinli hem temiz, hakkını yemeyeyim.
açılmamış bi kaç kutu vardı onların içinde olaibilir mi dedim
tesgahta ne gördünse o vardi oğlanın biri, amaaaan dedim
arada 3-4 katı fiyat varsa ne bekliyorum ki
Direnç olunca ne oluyormuş canım.Ne gibi sıkıntı yaratıyormuş.Kızlar merhaba,
Detaylı ultrasonda doktor rahimdeki sol damarda hafif direnç gördü. Daha önce başına gelen oldu mu? Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. Hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah sağlıkla sıhhatle bütün bebişler annelerine zamanında kavuşsun
Şeker diyeti yapıyorum
NEREDEN anlıyorsun canim şekerin olduğunu benim listem cok imkansız ve zor değil aslında fikir olması için atabilirim istersen
Canim yeni duyuyorum boyle birseyi doktorun ne dedi onemli birsey demediyse uzulme cnm.insllah sağlıkla gelsin bebisin dualarimda olacaksin cnmKızlar merhaba,
Canim tekrar gittim sordum ordaki calisana eski arşiv o dedi anlamadim bendegittim ben gelmemiş, ya da depodan cıkarmamışlar bilemiyorum,
çalışan hanım efendi afişi sanki başkası asmış gibi haberim yok bebek malzemesi mi gelecek dedi
müslin için gitmiştim en ucuzu 50 lira burda 13 lira kalitesine bakmaya gittim amma yok
Canim tekrar gittim sordum ordaki calisana eski arşiv o dedi anlamadim bende
Seni kazımış canim oyle durumda acican internetten katologu gözüne sokacan bazısı cidden hakedioCanim tekrar gittim sordum ordaki calisana eski arşiv o dedi anlamadim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?