2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya yol 2 saate yakın sürüyor onu yakmayayım derken 300 liralık benzinden de olurum şimdi üstüne artık beni bardak değil sürahiyle de içsem suyu kesmez
Hahahahah ay ilahi canım yaa neyse paranın çıkacağı yer varmıs

Allah allah , demek ki gerçekten bu sektörde de farklı düşünceleri olanlar var. Ben zaten 2500 kalori yapamıyorumda hani rahatta davranıyorum nasılsa az yiyorum diye. Acaba senin doktor minimum kilomu almanı istiyor

Evet kesınlkle düzenli saatte beslenince listeye uyunca işe yarıyor. Benm gebelıkten önce yaptğm diyette sıfır ekmek vardı ona rağmen doyuyordum. Nasıl oldugunu anlamıyodum ama doyuyordum işte şimdide gitmek istiyorum diyetisyene büyük ihtimal uyamam diye gitmiyorum. Birde henüz 4 kilo almısım bakalım

Kızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?

Cnn hamilikte mi diyet listen vardi ?normal bir kisiye verilecek bir liste degil bu zaten hamilelik var isin icinde.
Birde kisilerin kg na gore ekmek adedi değişir bir cok faktör vardir diyet listelerinde.
Eminim hamile olmasa boyle bir liste verilmezdi zaten.
Ve arkadas kendisine iyi geldiğini söylüyor.

Kızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?
Olmazmı canım tekmelerini hep aşağıya doğru vuruyor hatta suan bile öyle . Sanki rahimi aşağıya çekiyor biryandan. Vajinam zonkluyor hemen yatıyorum

Onlarda bi zararlı diyenler var diye vazgeçtim almaktan daha önce bakmistim canım ama bilemedim
Bende alcaktım cocuk doktorumuz zararli mantar uretimi yapiyor almayin dedi acaip kuruyor burnumuz cold mix kullaniyoruz

Benim doktorum tamamen glutensiz beslen diyor arkadasimin doktoru glutensiz olmaz diyor. Farkli farkli gorusler var. Mesela benim doktor süt urunleri tuketmemi istemiyor, tüketeceksende kexi peyniri sütu yoğurdu olsun oda az bir miktar diyor. Dana etine tamamen karşı.
Doktorlarin kendi yasam bicimleri cok etkili sanirim hastalaru yonlendirmede.

Bulgur pilavi filan yiyirmusunuz merak ettim .

Bence de her dr farklı yönlendiriyor.Mesela benim tanıdığım bir dr asla süt içme diyor.onun yerine peynir ya da yoğurt ye diyor.bir diğer dr süt içilmeli diyor.değişik yaklaşımlar var.pirinç şeker onu yiyeceğine bir avuç şeker ye diyor .ama yapacak bişey yok pirinci de yiyoruz valla.

Merhaba canım ben buraya daha önce yazmıştım. 12 haftamdayken adet olacakmış gibi çok fazla bir sancım vardı. Doktor ultrasonda baktı senin ağrın var kasılma gözüküyor dedi, hastanede yatış verdi serum verdiler Progestan iğnesi yapıldı daha sonra endol diye bir fitil verdiler. Eve geldim Bir iki gün iyiydim sonra tekrar çok kötü sancım başladı. Tekrar gittim hastaneye aynı prosedür bir kez daha uygulandı bu sırada da günde 3 kez e çıkarttılar progestan'ı ama ben 3 kez kullanamadım hep 2 kez kullandım. 200mg kutudan neredeyse 2 kez bitirdim 15.haftaya kadar. 15 haftadan sonra ancak düzelebilirdim ama hala bazen ultrasonda kasılmalar çıkıyor bebişin olduğu alan biraz dar gözüküyor. Doktor bana senin vücudun bu şekilde hamileliği karşılıyor demek ki sıkıntı yok dedi ultrasonda rahim ağzı kapalı çıktığı sürece sıkıntı yok dedi

Bende şuan 11 kilodayım yanlış hatırlamıyorsam yola 74 ile başladım dün 84 küsur çıktım

Bir de resmen sırtüstü uyumayayım diye tribe girdim ya sizde de var mı aynı durum? Sola yatıyorum sol bacağım uyuşuyor sağ yatıyorum sağ bacağım uyuşuyor bu sefer diyorum birazcık sırtüstü dinleneyim hemen eşim beni uyandırıyor kalk kalk sırt üstü yatıyorsun diye

ben zaten kiloluyum üstüne 30 alırsam eyvah eyvahhhhh.
ilk hamileliğimde 10 kilo aldım bunda da onu umut ediyorum ama şimdiden 3,5 aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…