Ben normalde de horlardim kesin horluyorumdur bayaGünaydın kızlar bu sabah eşim bana bakıp bayağı bir güldü ben de ne olduğunu sordum dün gece ilk kez bayaaaaaaağı birer horrrlamışım hayırlı uğurlu olsun
Canim ben burundan estetik de oldum ondan da cok tikanmiyordur kuru havanin etkisi de oluyor ama demek ki kuru bir yere gitsen vay haline denize sıfır olman iyiValla benim burnum hiç açılmadı hamileliğimin başından beri her sabah ılık su ile açmam gerekiyor ki denize sıfır oturuyorum. Etkisi illaki vardır tabiki karasalın ama tamamen onunla alakalı diyemeyiz sanırım. Hamilelikte oluyor bu, burun içi genişleyen damarlardan ve artan kan basıncından dolayı çok kuruduğu için. Horlama kısmına gelince inşallah horlamıyorumdur yarın eşime bi sorayım bunu
Ver canim bildigin konuda ben hic bilmiyordum genelde deniz olan yerde yasadim sonra burnumu yaptirdim boyle sıkıntılarım hiç olmamıştı bilmiodum ogrenmis oldumAy seninde herşeyine cevap veriyorum ama
Havada bakteri ve mantara sebep oluyor bilinçsiz kullanılması. Kızım için almıştık çok nadir burnu tıkalı olduğu ve hasta olduğu gecelerde daha rahat uyusun diye açıyoruz sadece kış aylarında. Onun dışında havaya sürekli verdiği nemden dolayı çeşitli mantar ve bakterilere sebep olduğu için kullanmıyoruz. Bazen esans bölmesine lavanta yağı damlatıp havayı tazeledim oluyor ama dediğim gibi çoookk nadir sene 4-5 diyim.
Aramıza hosgeldjnGünaydın kızlar bu sabah eşim bana bakıp bayağı bir güldü ben de ne olduğunu sordum dün gece ilk kez bayaaaaaaağı birer horrrlamışım hayırlı uğurlu olsun
Ben hamileliğin başından beri progestan fitil kullanıyorum,haftada 1 kez de iğnesini oluyorum. Bende herhangi bir yan etki yapmadı ama mayıs ayında tüp bebek yaptiracaklar topiginde bi kaç arkadaşa bu şekilde alerji yapmıştı. Bence kesinlikle progestandan. Çok geçmiş olsun.Kızlar iyi akşamlar uzun süredir yazamıyorum yazacaklarım biraz uzun size sorularım var.
Geçec hafta 20 haftalıkken kontrol sırasında doktor biraz ağrı gözüktüğünü söyledi benimde 12 haftadan beri kasılmam oluyordu daha önce doğum yapanlar bilir böyle karnım taş gibi oluyordu ve o an hareket edemiyordum günde 5-6 kez ama çok umursamamıştım doktora bile söylememiştim doktor ağrı diyince onu söyledim doktor da o zaman bi progestan fitil başlayalım önlem olarak dedi geçen pazarsatesi başladım ama cumartesi gününden beri önce dirseklerim sonra kollarımın iç kısmı sonra da dizlerimde döküntüler olmaya başladı yanık gibi çok kaşınıyor ve sızlıyor sizlerin arasında hiç progestan kullanıp döküntüsü olan var mı yada böyle kasılması olup fitil kullanan yada kullanmayan
O progestan ilaci bana tutma olsun diye verilmisti kaşıntı falan yapmadi ama beni mahvette agizdan aliyordum kafami kaldiramadim diger ay duphaston vermişti o biraz daha hafif sonrada gerek kalmadi cok sukur bencede kesinlikle ilactandir oBen hamileliğin başından beri progestan fitil kullanıyorum,haftada 1 kez de iğnesini oluyorum. Bende herhangi bir yan etki yapmadı ama mayıs ayında tüp bebek yaptiracaklar topiginde bi kaç arkadaşa bu şekilde alerji yapmıştı. Bence kesinlikle progestandan. Çok geçmiş olsun.
Canım ben 1 gün öncesinden gittiğimde vardı bikaçşey alıştırma bardağı gördüm 6+ üzeri aylar için. Pek bi tatlı geldi 20₺ aldım. Ama daha gitmedimCanım gittim geldim , daha yeni ürünler gelmemiş gün içinde gelir dedi. Alt açma bezi vardı ama aşırı dandikti. Naylondu resmen. Bişey almadan döndüm
Ben de 3 gündür kış temizliğindeyim, 3 gündür de sadece büyük salonumu temizledimtemizlik için bayanları çağırdım, kendim yapacak ne halim ne vaktim var,
her dokundukları sey kötü durumda, içlerinden küfür etmiyorlarsa iyi
en son evime haziranda bi bakmıştım, aylardan ekim
Ben de 3 gündür kış temizliğindeyim, 3 gündür de sadece büyük salonumu temizledimdaha dün akşam perdeleri taktırdım eşime bütün odalarımı yapçaz diyo yok paşam sadece burası deyince adamın gözleri parladı ama söndürdüm
canım günaydın sen rapor almıştın değil mi öncesinde dr neleri mazaret göstererek rapor yazdı sanaO progestan ilaci bana tutma olsun diye verilmisti kaşıntı falan yapmadi ama beni mahvette agizdan aliyordum kafami kaldiramadim diger ay duphaston vermişti o biraz daha hafif sonrada gerek kalmadi cok sukur bencede kesinlikle ilactandir o
Gunaydin canim genel olarak hamilelikte olan seyler sana vermek istediklerinde verirler bas donmesi falan vertigo onlari yaziyorlar aşırı kusma falancanım günaydın sen rapor almıştın değil mi öncesinde dr neleri mazaret göstererek rapor yazdı sana
Aynen cüzdan olayı önemlihahaha yazık var olan bir umududa gitti, benim ki de kadınlar takacak perdeleri dimi diyor
hee canım sen korkma, sen sadece cüzdanını bana ver dedim,
valla çalışmamış olsam belki haftalık 1 oda yapsam yeter de zor
yetiştirmem gereken iş çok, onlar içerde çalışırken vakit kaybetmemek uğruna
pc başındayım, doğuma şurda 3 ay kaldı, göz acıp kapayana kadar geçer
Aynen cüzdan olayı önemlivalla ilk oğlumda ben de çalışıyordum kadınları çağırdım perdeleri yıkadılar ben ütülemiştim ogün sanırım kendim yapsam okadar yorulurdum heralde. Şimdi evde olunca yavaş yavaş yapayım diyorum. Doğuma yakın annemler de üstünden geçer oldu bitti
Valla benim kaynanama bi yararım yok ama yazık kadın bişey olduğunda gelir yapar sağolsun. Annem de pek yaptırmaz sağolsunlar. 5 senedir 2. bebek olmayınca benim kayınvalide sevinçten herşeyi yaparbenim anamla - kaynanama faydam yok onlardan da bu konuda fayda beklemiyorum
sonucta kadınlar haklı benden temizlik hizmet göremediler ki
ama anamın evladı olduğum için haftada bir gelir üsten de olsa
laf söyleye söyle evi toparlarkocama diyorum ayda bir çağırsak ya
bak işlerim birikti yetiştiremiyorum, onlar derin temizlesinler gerisini ben yaparım diyor
ama yapmayacak ikimiz de biliyoruz
Valla benim kaynanama bi yararım yok ama yazık kadın bişey olduğunda gelir yapar sağolsun. Annem de pek yaptırmaz sağolsunlar. 5 senedir 2. bebek olmayınca benim kayınvalide sevinçten herşeyi yapar
Valla ben adama süpürtüyorum azıcık söylene söylene yapsa da hayat müşterek diyip veriyorum gazıanayız biz ana dünyaya yeni bi can getiriyoruz azıcık onlarda kıymet bilip yapsınlar değil mi?
Her şubede farklı demek ki canımCanım ben 1 gün öncesinden gittiğimde vardı bikaçşey alıştırma bardağı gördüm 6+ üzeri aylar için. Pek bi tatlı geldi 20₺ aldım. Ama daha gitmedim
20 günde bir mi yeniledin cnm raporunu.bende almak istiyorum 32. haftaya kadar 3 kere yenilemem gerekiyor.aynı dr yazabiliyor mu sürekli rapor.Gunaydin canim genel olarak hamilelikte olan seyler sana vermek istediklerinde verirler bas donmesi falan vertigo onlari yaziyorlar aşırı kusma falan
Sağolasın canım doktoruma yazdım oda bugün çok yoğunmuş ilacı kes dedi kestim bugün İçin haber edecek bakalım alabilirse arayaBen kullanıyorum böyle sorunlarım olmadı söylediklerin ciddi yan etkiler. Derhal ilacı kesip doktorunla görüşmen gerekir bunu. Muadilleri var duphaston gibi belki ona başlayabilirsin egzama yapmış gibi duruyor anlattıklarından. Eğer döküntülerin devam ederse bioderma atoderm kullanmalısın 1-2 güne tamamen rahatlatıyor içeriği temiz olduğu için kullanman sorun olmaz canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?