Ay allah korusun ya en korktuğum şey o muhallebi. Mama pahalı diye onu dayıyorlar çocuklara. Hele yengem sadece arı maya mıdır nedir onu veriyordu ek gıda zamanlarında. İçinde ne olduğu belli değil. İnsallah çoook sütümüz olurda bu dertlerimiz olmazEvet benimde öyleBebeklere ek gıdaya geçince muhallabi bebe bisküvisi falan dayıyolar ya o aklıma düştü bu günlerde Çok iyi araştırmak lazım bebiş doğmadan bu hatalara düşmemek için. Yaaa ağzın bal yesin Emzirirken günlük 500 kalori kayıp oluyormuş Kaliteli beslenerek hem biz fitleşebiliriz hem de bebişe yarar
ben bi 10 tane çıtçıtlı atlet aldım 2-3 tane tulum 2-3 tane alt üst takım, battaniye, bir tane yelek, bir tanede penye hırka, çorap aldım. diğerleri ablamızdan kalma.bide doğuma yakın hastane çıkışı alacağım.ona karar veremedim. daha.evde olsaydım resim atardım.Heveslendim şimdi:)Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
Benim ksımetse ikinci henüz hiçbir şey almadım kızımdan büyük eşyalar ve battaniye var başka da bir şey yokKızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
müslin battaniye, ağız mendilleri bunları yazmayı unutmuşum.Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
çok sevindim canım gözün aydınKızlar doktorum korkutmustu beni belki hatirlayaniniz vardır yaş riski falan diye bugün ayrintiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda plasentada biraz dhaa yukarı çıkmış ama tabi hala ilişki yasak dikkatli olmam lazım rabbim ayrintiliya girecek olan herkese güzel haberler almayı nasip etsin çok ama çok mutluyum herseyini gördüm yavrumun yüzünü zor gösterse de gördüm şükür fotosunu da aldım CD sinide verdiler artık açıp açıp izlerim
Ya cok sevindim canım ne güzel inşallah sorunsuz atlatır herkes ayrintjliyi boşuna korkutmuşKızlar doktorum korkutmustu beni belki hatirlayaniniz vardır yaş riski falan diye bugün ayrintiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda plasentada biraz dhaa yukarı çıkmış ama tabi hala ilişki yasak dikkatli olmam lazım rabbim ayrintiliya girecek olan herkese güzel haberler almayı nasip etsin çok ama çok mutluyum herseyini gördüm yavrumun yüzünü zor gösterse de gördüm şükür fotosunu da aldım CD sinide verdiler artık açıp açıp izlerim
Valla benim ikinci ama abimizle aramızda 8 yaş var .Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
Hamile kalmadan önce bi kız bebekte tulum gördüm çok hoşuma gitti, bebeğim olursa o tulumla hayal ettim sonra kızım olacağını ögrendim, nette gezerken aynı tulumun set halini gördüm ve hemen aldımKızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
Cnm bebek arabasinin güneşlik korumasi tam kapaniyormu netten baktimda anlamadimbenim ikinci olmasına rağmen ilk bebiş sayılır, zira canım kayınvalidem saklaması için köye yolladığım herseyi bana sormadan adıma bağışlamışelimde sadece park yatağı - anne kanguru - emzirme önlüğü - 2 battaniye var.
kendimi mutlu etmek için biraz alışveriş yaptım
ilk iş bebek arabası almak oldu
joie - litrerax 4 travel aldım
biraz annem biraz ben bir şeyler aldık.
6 adet 0-3 ay
6 adet 3-6 ay
6 adet 9 ay zıbın
0-3 ay kundak aldım e -bebekte çok hoşuma gitti
2 adet 5li hastane çıkışı aldım
annemde 3 tane 5li zıbın almış
3 adet 0-3 tulum aldım
3 paket bebek çorabı almış
kışlık çeket ve 3-6 ay 2 yelek almış
indirimden yakaladıklarım
göğüs ucu pedi 50li - sleepy cocuk bezi (1-2 numara) - 5 paket ıslak mendil.
eskilerden kalma avent smoothie emzikler var açılmamış paketler, ama mor ve pembe renkli
ekstradan maviye para vermeyeceğim için oğluş idare etsin :)
dünde göğüs pompam vardı onu çıkarıp streilize ettim.
buhar makinesi ne aldın cnmValla benim ikinci ama abimizle aramızda 8 yaş var .
İlk çocuk gibi herseyi sıfırdan alıyorum.
4 adet tulum 3 tane 5 Li takım 10 çıtçıtlı atlet
Havlu,çorap ,göğüs kalkanı ,emzik ,biberon,tırnak makası,yelek ,pişik kremi ,buhar makinesi,reflü yatağı,ağız mendili 20 adet,3 tane müslin örtü,battaniye.
Bişi dicem yazarken farkettim baya bişi almışımben hala bişi alamadım diye üzülüyorum iyi ki sormuşsun cnm ya sayende gözüm açıldı
Cok şükür cnm darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallahKızlar doktorum korkutmustu beni belki hatirlayaniniz vardır yaş riski falan diye bugün ayrintiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda plasentada biraz dhaa yukarı çıkmış ama tabi hala ilişki yasak dikkatli olmam lazım rabbim ayrintiliya girecek olan herkese güzel haberler almayı nasip etsin çok ama çok mutluyum herseyini gördüm yavrumun yüzünü zor gösterse de gördüm şükür fotosunu da aldım CD sinide verdiler artık açıp açıp izlerim
Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
E bebekten aldım.wewell marka soğuk buhar makinesibuhar makinesi ne aldın cnm
Vay çok güzel hediyelerBebek arabamız ve beşiğimiz hediye geldi, kıyafetler de hediye geliyo. Annem daha şimdiden oğlumun dolabını düzdü bizden heyecanlıŞuan işime geliyo bu durum henüz alışveriş yapmadık bebeğim için ama yakın zamanda bi liste yapıp yavaştan başlamak istiyorum. son aylara kalırsam enerjimin olacağını pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?