2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm bebek arabasinin güneşlik korumasi tam kapaniyormu netten baktimda anlamadim
bu şekilde kapanıyor canım
Siyah yerdeki fermuarı kaptırsan biraz daha yukarı çıkar
Ama Bence bu derece kapanması yeterli

Eklentiler

• BB82E497-8C12-41E5-B9C8-3593F5CF274E.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 48
Cnm bebek arabasinin güneşlik korumasi tam kapaniyormu netten baktimda anlamadim
Bende de var aynı araba canım tam kapanmıyor ama bir karış ancak açıklık kalıyor ki hava alması da gerekir sanki o kadar iki kademeli açarken bir kısmı fileli cok rahat bide üst kısımda kapalıyken yeri var baktiginda bebeği cok rahat görüyorsun içindeyken

Kizlaaarr kas ağrısı ve halsizlik var öğlen 1 de covit testi verdim. Ateşimde 37.6 civarı ,esimde de ateş var 38 derece. Muhtemelen pozitifiz çok korkuyorum bize dua edin. Asimi olmuştum inşallah sonuç pozitif ise hafif atlatırım.

Memnun musun cnm peki arabadan

Ya gecmis olsun canım iyiki asilisin hemen atlatırsın inşallah endişelenme stres bu hastalığa hiç iyi gelmez rahat ol lutfen

Elimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.
Cok iyi anlıyorum seni canım canım aşılısın allahtan iyle düşün elinden gelen her şeyi yap yemeğine dikkat et bol sebze meyve ye başka bisey yapamıyoruz zaten

Canım belki normal bir griptir insallah değilsinizdir. Olsan bile aşın varmıs hafif atlatırsınız insallah

Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel griptir

Cok iyi anlıyorum seni canım canım aşılısın allahtan iyle düşün elinden gelen her şeyi yap yemeğine dikkat et bol sebze meyve ye başka bisey yapamıyoruz zaten

Canım belki normal bir griptir insallah değilsinizdir. Olsan bile aşın varmıs hafif atlatırsınız insallah

Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel griptir
Sağolun hepiniz.
Mevsimsel grip olsa eşimle aynı anda belirti vermemiz çok mümkün değil sanki. Aşı iyi ki olmuşum yoksa kendimi çok suçlu hissederdim. Ben tedbirimi aldım gerisi Allah'tan...

Elimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.
Hiç korkma canım birşey olmaz Allah'ın izniyle rabbim acil şifalar versin

emilyinpariss canım gardrops uygulaması komisyon almıyor mu cidden ve oradaki hesaba gelen parayı, kendi banka hesabına aktarabiliyor musun ? ayrıva gardropsta kargo bedava mı cidden ? Nasıl para kazanıyor o site o zaman, tıklandıkça mı ? Bir de dolap uygulamasında ürünlerini trendyola aktardığında dolap ne kadar komisyon alıyor ? Engin bilgilerini bekliyorum

Aaa çok üzüldüm yaa inşallah normal griptir ama covid olsan da aşılısın için rahat olsun kuzum

Ek gıdada bir kere bile hazır mama vermedim, hep kendim besleyici bebek mamaları hazırladım, et sulu tavuk sulu kızımın en sevdiği kahvaltı şöyleydi ; yarım avokado, yarım muz, biraz süt, 2 bebe bisküvisi, 1 yumurta sarısı tabi muz her gün yemiyordu kabız olmasın diye, onun yerine armut, elma vs. Bunları ezip güzelce yediriyordum yavruma 2 yaşına kadar da 3-4 kere mastit olmama rağmen ( mastit, süt fazlasının anne memesinde iltihap oluşturması demek, ateş ve memede taş gibi şişkinlik ve kızarıklık yapıyor, umarım yaşamazsınız ) emzirebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…