- 28 Eylül 2015
- 5.454
- 15.381
- 448
bu şekilde kapanıyor canımCnm bebek arabasinin güneşlik korumasi tam kapaniyormu netten baktimda anlamadim
Bende de var aynı araba canım tam kapanmıyor ama bir karış ancak açıklık kalıyor ki hava alması da gerekir sanki o kadar iki kademeli açarken bir kısmı fileli cok rahat bide üst kısımda kapalıyken yeri var baktiginda bebeği cok rahat görüyorsun içindeykenCnm bebek arabasinin güneşlik korumasi tam kapaniyormu netten baktimda anlamadim
Memnun musun cnm peki arabadanBende de var aynı araba canım tam kapanmıyor ama bir karış ancak açıklık kalıyor ki hava alması da gerekir sanki o kadar iki kademeli açarken bir kısmı fileli cok rahat bide üst kısımda kapalıyken yeri var baktiginda bebeği cok rahat görüyorsun içindeyken
Ya gecmis olsun canım iyiki asilisin hemen atlatırsın inşallah endişelenme stres bu hastalığa hiç iyi gelmez rahat ol lutfenKizlaaarrkas ağrısı ve halsizlik var öğlen 1 de covit testi verdim. Ateşimde 37.6 civarı ,esimde de ateş var 38 derece. Muhtemelen pozitifiz çok korkuyorum bize dua edin. Asimi olmuştum inşallah sonuç pozitif ise hafif atlatırım.
Cok memnunum canım sürüşü aşırı rahat ama baston kadar hafif bi araba değil hem çok sarsmiyor bebeği hemde sen zorlanmiyorsunMemnun musun cnm peki arabadan
Elimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.Ya gecmis olsun canım iyiki asilisin hemen atlatırsın inşallah endişelenme stres bu hastalığa hiç iyi gelmez rahat ol lutfen
Cok iyi anlıyorum seni canım canım aşılısın allahtan iyle düşün elinden gelen her şeyi yap yemeğine dikkat et bol sebze meyve ye başka bisey yapamıyoruz zatenElimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.
Canım belki normal bir griptirKizlaaarrkas ağrısı ve halsizlik var öğlen 1 de covit testi verdim. Ateşimde 37.6 civarı ,esimde de ateş var 38 derece. Muhtemelen pozitifiz çok korkuyorum bize dua edin. Asimi olmuştum inşallah sonuç pozitif ise hafif atlatırım.
Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel griptirKizlaaarrkas ağrısı ve halsizlik var öğlen 1 de covit testi verdim. Ateşimde 37.6 civarı ,esimde de ateş var 38 derece. Muhtemelen pozitifiz çok korkuyorum bize dua edin. Asimi olmuştum inşallah sonuç pozitif ise hafif atlatırım.
Cok iyi anlıyorum seni canım canım aşılısın allahtan iyle düşün elinden gelen her şeyi yap yemeğine dikkat et bol sebze meyve ye başka bisey yapamıyoruz zaten
Canım belki normal bir griptirinsallah değilsinizdir. Olsan bile aşın varmıs hafif atlatırsınız insallah
Sağolun hepiniz.Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel griptir
Sağol canım benim Allah razı olsunçok sevindim canım gözün aydın
Ya sorma o kadar rahatladım ki şükürler olsun rabbime amin çok teşekkür ederimYa cok sevindim canım ne güzel inşallah sorunsuz atlatır herkes ayrintjliyi boşuna korkutmuş
Amin canım inşallah herkes en güzel haberleri alsın inşallahCok şükür cnm darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah
Hiç korkma canım birşey olmaz Allah'ın izniyle rabbim acil şifalar versinElimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.
Vay çok güzel hediyelerçok şanslısın maşallah
Aaa çok üzüldüm yaa inşallah normal griptir ama covid olsan da aşılısın için rahat olsun kuzumKizlaaarrkas ağrısı ve halsizlik var öğlen 1 de covit testi verdim. Ateşimde 37.6 civarı ,esimde de ateş var 38 derece. Muhtemelen pozitifiz çok korkuyorum bize dua edin. Asimi olmuştum inşallah sonuç pozitif ise hafif atlatırım.
Ek gıdada bir kere bile hazır mama vermedim, hep kendim besleyici bebek mamaları hazırladım, et sulu tavuk suluAy allah korusun ya en korktuğum şey o muhallebi. Mama pahalı diye onu dayıyorlar çocuklara. Hele yengem sadece arı maya mıdır nedir onu veriyordu ek gıda zamanlarında. İçinde ne olduğu belli değil. İnsallah çoook sütümüz olurda bu dertlerimiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?