2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sushi denedim sevmedim noodle ları makarnaları soslu falan cok leziz oluyor. Eşimde uzakdoğu kökenli . Onların yemekleride hep aromalı soslu ben seviyorum

ilk hamileliğimde doğurana kadar el ve ayak parmaklarımı yoldum kaşımaktan hrp akşam olurdu. karaciğer enzimlerinden süphelendim ama doktorum gerek görmedi. yine de doktorunun haberi olsun canım

Kızlar ilk doz aşımı hamile kalmadan önce olmuştum, ikinci doz aşımı oldum bugün doktorum olmami istedi, ınsallah şifa olur bol antikor olur oğluma bana
ben de ikinci dozu bugun oldum şifa olaun canım hepimize
ben de ondan almadım canım ya herkes limonlu pril gibi kokuyo kimyasal demiş. sanırım natural serisi öneriliyor. bu aktif serisinde bu sorun varmıs

ben de ikinci dozu bugun oldum şifa olaun canım hepimize

ben de ondan almadım canım ya herkes limonlu pril gibi kokuyo kimyasal demiş. sanırım natural serisi öneriliyor. bu aktif serisinde bu sorun varmıs
Eşim aksam gelsin o da bir baksın da iade edicez canım Bilseydim bionatural alırdım. Gerçekten baya kötü kokuyor. Beni bile rahatsız etti bebeklere alerji kesin yapar diye düşünüyorum

bence de iade et canım natural indirime girince haberleşiriz burada o zaman alırız
Aynen canım şimdi de indirimde ama ikinci paketi 1 tl değil. Natural 204 lüsü 137 tl hepsiburada da. Aslında düşünebiliriz. Doğuma kadar yine 1 tl lik indirime girermi ki bilemedim

bir de kızlar baby turconun yprumlar baya iyi. almayı düşünen var mı
Baby turconun yorumlarını ben de okudum çoğu kişi 4,5-5 puan vermiş. Ben ilk baş sleepy ve baby turcoyla başlıcam eğermişim yaparsa direkt prima ya geçiş yapıcam. İlk oğlum prima dışında hepsinde pişik oldu.

temizlik için bayanları çağırdım, kendim yapacak ne halim ne vaktim var,
her dokundukları sey kötü durumda, içlerinden küfür etmiyorlarsa iyi
en son evime haziranda bi bakmıştım, aylardan ekim
Ayy ben hergün süpürüyorum siliyorum toz alıyorum dün mutfak dolaplarının kapaklarını falan da sildim birde evim iki kat iki katıda yapıyorum sürekli olarak hergün. Bugün çok kasıklarım ağrıyor ama eşime diyemiyorum desem neler diyecek bana biliyorum sustum uykum var dedim dinlenmeye aldım kendini çaktırmadan dinleniyorum bence seninki daha iyi boşver ya ne yorcan kendini ev nankör bugün yap dip köşe yarın hadi bakalım gene kirlenmiş

Kuzum sen napıyosun öyle yapılır mı, bebeğini düşün Allah korusun bi anlık bişey olsa naparız. Bak benim de evim dubleks, bi gün bi katı bi gün bi katı temizliyoruz o da haftada bir keyfimiz olursa. Şimdilik kendini düşün bikaç ay sabret sonra doyasıya yaparsın

Merak etme canım bundan sonra daha hafifleyecek geçecek Allah’ın izni ile , aşının faydası var birde kapılan virüs oranı önemli hastalık seyirlerinde o yüzden herkeste Farklı , tıpkı bağışıklık gibi . Hamileyken aldığımız destek vitaminler beslenmemiz ve moralimiz çok iyi destek oluyor

Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde yaptığımız her dua kabul olsun
Minik yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah
Amin canım inşallah , hayırlı cumalar olsun hepimize tüm dualarımız kabul olsun hayırlısıyla sağlıkla

Kizlar yarim otururken yan mi oturuyorsunuz tv filan izlerken arkama yastik alip ayağımı duz uzatiyorum acaba buda mi yasaktir.

müslin battaniye, ağız mendilleri bunları yazmayı unutmuşum.
Benim bir numara haziran dogumluydu cok muslin kullandim. O zaman boyle populer de degildi. Ama simdi bunlar subat bebekleri. Pazen kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana. Cok yogun bir muslin satis ve alisi var ama neden oldugunu anlayamiyorum. Muslin tercih edenler neden muslin tercih ettiginizi yazar misiniz.
Elimde değil kuzum çok stres yaptim. Hamile olmasam hiç önemli değil ama bebeğime bişey olur mu düşüncesi beni çok üzüyor.
Gelinimiz covid olmustu yeni dogum yapti her sey yolunda. Iciniz rahat olsun, cok gecmis olsun
Kızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Bizim bir numara ela simdi iki numarayi melissa koyacagiz :) elayi cok seviyoruz, cok kisa ve net. Herkes cok rahat anliyor ve soyluyor. Kizimiz da bal damlasi, o kadar tatli ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…