Ben next2me kullandim ilk cocugumda 7 ay kadar, cok memnundum, gece emzirirken falan cok rahatti. Ille o marka olmasina gerek yok ama o model bence cok kullanisli.Kızlar Selam :)
20+2 olduk bile bizde küçük beyle sizlere danışmak istiyorum daha ilk hamilelik olunca :)
Beşik önerileriniz neler nasıl bişey almalıyız?
Ben kundak yapmak için alıyorum pazenle kundak olmuyor biraz kalın geliyor bana birde şöyle ki ben muslinin arkasına kumaş gecirttim waffle muslin mi neydi adı tam bilmiyorum biraz daha kalinindan diktirdim oyle kullanacagim cok ince değil açıkçası benim aldiklarim bide evim sıcak olur genelde en kötü marta kadar kullanamam sonra yine kullanirimBenim bir numara haziran dogumluydu cok muslin kullandim. O zaman boyle populer de degildi. Ama simdi bunlar subat bebekleri. Pazen kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana. Cok yogun bir muslin satis ve alisi var ama neden oldugunu anlayamiyorum. Muslin tercih edenler neden muslin tercih ettiginizi yazar misiniz.
Gelinimiz covid olmustu yeni dogum yapti her sey yolunda. Iciniz rahat olsun, cok gecmis olsun
Bizim bir numara ela simdi iki numarayi melissa koyacagiz :) elayi cok seviyoruz, cok kisa ve net. Herkes cok rahat anliyor ve soyluyor. Kizimiz da bal damlasi, o kadar tatli ki :)
Kızlar Selam :)
20+2 olduk bile bizde küçük beyle sizlere danışmak istiyorum daha ilk hamilelik olunca :)
Bende emin olamıyorum, anne yanı olan tahta beşikler var görsel olarak güzel duruyor ondan alıp sonra büyüdükçe mi park yatak düşünsem diyorum çok kararsızım :))İlk çocukta park yatağı kullanmıştım çokta rahat ettim, 2-3 günlük gittiğim yerlere de katlayıp çantasına koyup götürüyordum. Bebek rahat ben rahat. Benimki katlandığında az yer kaplıyor
Ben anne yanı park yatak aldım arkadaşlarımın önerisi ileKızlar Selam :)
Beşik önerileriniz neler nasıl bişey almalıyım
Bende emin olamıyorum, anne yanı olan tahta beşikler var görsel olarak güzel duruyor ondan alıp sonra büyüdükçe mi park yatak düşünsem diyorum çok kararsızım :))
Güzel bilgilendirmeler oldu çok sağol, evet yengeçli avokadolu dikkatimi çekti, bir de fuji diye bir sushi var içeriği güzeldi onu denerim belkihepsi çok kibar isimler,
ama ela bi göz rengi bu sebeple diğer iki isim daha güzel geliyor bana
oğlumunda çok sık burnu kanıyor bu aylarda,
drmuz ortam kuru , burun da nemli olmadığı için kanayarak nemlilik oluşturuyor
nazel krem kullan, odayı nemlendir yine olursa bana gel dedi
çoksık gidiyorum ve sevdiğim bi yer,
ilk kez gideceğiniz için direk suşi ile baaşlamayın, ilk sefer ağır gelebilir
bento kutular var onları tercih edebilirsin, sizi aç bırakmaz ve farklı tatları tek seferde denersin
bir de mantısı var bizim mantının büyükçe hali onu da deneyebilirisiniz
her suşi çiğ balıktan oluşmuyor, california roll güzeldir pişmiş yengec oluyor ve tatı tavuk gibi anlamıyorsun bile
somonlu olan çiğ onu yemezsin bebek için.
Çok teşekkürlerBence Elaçok kibar bir isim. Ela ismindeki kızlar da hep tatlı oluyor
Hamilelikte oluyor maalesef, diş eti kanaması da olabilir.
Nice güzel yıllara
Ben Uzakdoğu yemeği sevmem, seveni çok. Çiğ balıklara dikkat edersiniz.
Yaa ne güzel canım, koreli mi yoksa eşinSushi denedim sevmedimnoodle ları makarnaları soslu falan cok leziz oluyor. Eşimde uzakdoğu kökenli . Onların yemekleride hep aromalı soslu ben seviyorum
Aaaaminnnnnn canim cok saolAaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin anneciğine, anneler hiç hasta olmasın
8 yıl önce hiç müslin yoktu. Sadece mother&care markasında 2’li küçük satılıyordu. Onları bayağı yoğun kullanmıştım, kurularken, ter bezi gibi kullanırken ya da yazın üstünü örtmek için. Şimdi fiyatları da ucuzlamış.Benim bir numara haziran dogumluydu cok muslin kullandim. O zaman boyle populer de degildi. Ama simdi bunlar subat bebekleri. Pazen kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana. Cok yogun bir muslin satis ve alisi var ama neden oldugunu anlayamiyorum. Muslin tercih edenler neden muslin tercih ettiginizi yazar misiniz.
Gelinimiz covid olmustu yeni dogum yapti her sey yolunda. Iciniz rahat olsun, cok gecmis olsun
Bizim bir numara ela simdi iki numarayi melissa koyacagiz :) elayi cok seviyoruz, cok kisa ve net. Herkes cok rahat anliyor ve soyluyor. Kizimiz da bal damlasi, o kadar tatli ki :)
Biz park yatak kullandık yeni doğandan 3-4 yaşına kadar.Kızlar Selam :)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de eşim pozitif çıktı.Bu saatten sonra kesinlikle moralini bozma her şey Allahtan böyle düşün.sonrasında vitamin takviyeleri al.mandalina,portakal ve nar bol tüket. Et suyu veya tavuk suyu çorbaları yap.bol su içmeye çalış.Allahın izniyle inşallah biran önce iyileşirsin.İyiyim cnm şuanda. Hafif semptomlarım,umarım yarın daha iyi olurum.
Herkese çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadim.
Geçmiş olsun cnm eşine, sen ne durumdasın var mi bi belirti falan iyi misinCanım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de eşim pozitif çıktı.Bu saatten sonra kesinlikle moralini bozma her şey Allahtan böyle düşün.sonrasında vitamin takviyeleri al.mandalina,portakal ve nar bol tüket. Et suyu veya tavuk suyu çorbaları yap.bol su içmeye çalış.Allahın izniyle inşallah biran önce iyileşirsin.
Çok sağol canım.Allaha şükür bende belirti yok.karantinanın 8.günğndeyiz umarım belirti çıkmaz.Aslında güçlü olmaya çalışıyorsun ama insan ya kaparsam diye endişeleniyor aynı ev içerisinde.Tedbirlerimizi aldık dikkat etmeye çalışıyorum.Rabbimin izniyle inşallah bu süreci de atlatacağız.Özellikle bu süreçte Rabbim tüm hamileleri korusun inşallahGeçmiş olsun cnm eşine, sen ne durumdasın var mi bi belirti falan iyi misin
Bir de bir ayı geçti süre bebeğimi de görmek için sabırsızlanıyorum. Artık hareketleriyle ben buradayım diyor bebişler ama yine de ultrasonda görmek de farklı oluyorGeçmiş olsun cnm eşine, sen ne durumdasın var mi bi belirti falan iyi misin
Sevindim sende bişey olmamasina cnm, bende 2 3 seferdir ayda bir gidiyorum kontrole cidden zaman geçmiyor haklısın, ama olsun buna da şükür hareketlerini hissediyoruzBir de bir ayı geçti süre bebeğimi de görmek için sabırsızlanıyorum. Artık hareketleriyle ben buradayım diyor bebişler ama yine de ultrasonda görmek de farklı oluyor
Öyle öyle gerçekten çok şükürSevindim sende bişey olmamasina cnm, bende 2 3 seferdir ayda bir gidiyorum kontrole cidden zaman geçmiyor haklısın, ama olsun buna da şükür hareketlerini hissediyoruz
Canım sen ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydınSevindim sende bişey olmamasina cnm, bende 2 3 seferdir ayda bir gidiyorum kontrole cidden zaman geçmiyor haklısın, ama olsun buna da şükür hareketlerini hissediyoruz
Marketteki noodle ile alakası yok canım çok güzel soslu sebzeli oluyorGüzel bilgilendirmeler oldu çok sağol, evet yengeçli avokadolu dikkatimi çekti, bir de fuji diye bir sushi var içeriği güzeldi onu denerim belki
Çok teşekkürler6.yılımız doluyor evet çiğ balık yemem zaten
Yaa ne güzel canım, koreli mi yoksa eşinnoodle daha önce yedim ama marketteki şipşak olanlardandı, tadı hem güzel hem kötü gelmişti…sushiyi de üniversitede yemiştim pek beğenmediğimi hatırlıyorum ama quick china’nın menüsüne baktım yengeçli avokadolu değişik soslu sushiler var ondan bir merak ettim Bakalım
Evet cnm yaptırdim çarşamba günüCanım sen ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın
Canım çok geçmiş olsun 8. güne gelmişsiniz bile bulaş olsaydı kesin belirti verirdi.Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de eşim pozitif çıktı.Bu saatten sonra kesinlikle moralini bozma her şey Allahtan böyle düşün.sonrasında vitamin takviyeleri al.mandalina,portakal ve nar bol tüket. Et suyu veya tavuk suyu çorbaları yap.bol su içmeye çalış.Allahın izniyle inşallah biran önce iyileşirsin.
Doktoruna sordun mu cnm belki artı takviye verirCanım çok geçmiş olsun 8. güne gelmişsiniz bile bulaş olsaydı kesin belirti verirdi.
Bizde 3.güne geldik sanırım aşının etkisiyle nezle gibi geçiriyorum. İştahım henüz tam acilmadi ama bol meyve ve suyu ihmal etmiyorum. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?