Sormadım yeterince vitamin kullanıyorum ekstra bişey vermez diye düşündüm.Doktoruna sordun mu cnm belki artı takviye verir
Cok vitamin kullanıyoruz evet cnm ama bu baska bisey sonuçta, eğer numarası varsa bence sorSormadım yeterince vitamin kullanıyorum ekstra bişey vermez diye düşündüm.
Göğüslerim o kadar büyüduki acaba suan kac beden giyerim bilmeem evin icinde penye sutyenlerle gezer oldum.Kızlar suwen de sutyenlerde baya bi indirim var 240 liraya aldigim sutyen 99.99 olmus düşünen olursa ya da o markayı kullanan bilgisi olsun ürünleri kaliteli oluyor
Göğüslerim o kadar büyüduki acaba suan kac beden giyerim bilmeem evin icinde penye sutyenlerle gezer oldum.
Karnimdan cok gögsum büyüdü
Ben cok hevesliydim ilkinde mantıklı davranmak için park yatak aldım açıkçası sjmdi yine heveslendim sonra 4 ay sonra kullanıp o beşiği nereye saklayacagim diyerek vazgeçtim hem cok az kullanıyorlar hemde asla kuculup kapanan bi model göremedim birde ev su an o kadar eşya doldu ki cocukla mama sandalyesi bisikleti arabası her koseden bi eşya çıkıyor insan bunları da düşünüyorBende emin olamıyorum, anne yanı olan tahta beşikler var görsel olarak güzel duruyor ondan alıp sonra büyüdükçe mi park yatak düşünsem diyorum çok kararsızım :))
Sen yine penye sutyen takıyosun, benimkiler boşGöğüslerim o kadar büyüduki acaba suan kac beden giyerim bilmeem evin icinde penye sutyenlerle gezer oldum.
Karnimdan cok gögsum büyüdü
Canım büyük göğüsler için penti nin lotus sütyenleri var tam sarıyor güzel de duruyor bende bir beden büyüdüm 85 olmuşum gidip yine onlardan aldım içi boş ama penye de değil bir bak derim toparlama özelliği de varCanim benimkilerin zaten masallahi vardi 85 d kullaniyordum suan 95 d kullaniyorum o bile olmayacak nerdeysebenim dışarda kullandigim iki model var onun fotosunu atiyorum memnunum bedenlerin olcusu de beden tablosunda var zaten cocuk durumu kalksin bi ameliyat olucam kucultme artik belimi agritiyor
Pembe olan modelin birkaç rengini ben de kullanıyorum, gerçekten çok rahat ve kıyafetin altında da güzel duruyorCanim benimkilerin zaten masallahi vardi 85 d kullaniyordum suan 95 d kullaniyorum o bile olmayacak nerdeysebenim dışarda kullandigim iki model var onun fotosunu atiyorum memnunum bedenlerin olcusu de beden tablosunda var zaten cocuk durumu kalksin bi ameliyat olucam kucultme artik belimi agritiyor
Canim ben her turlu marka denedim olmuyor bana suwen iyi bana sonunda buldum dedimCanım büyük göğüsler için penti nin lotus sütyenleri var tam sarıyor güzel de duruyor bende bir beden büyüdüm 85 olmuşum gidip yine onlardan aldım içi boş ama penye de değil bir bak derim toparlama özelliği de var
Aynen canim siyah tercih ediyorum ben ama alirsam pembede beden var ondan alicamPembe olan modelin birkaç rengini ben de kullanıyorum, gerçekten çok rahat ve kıyafetin altında da güzel duruyor
Tekrardan gözün aydın olsun cnm masallahKızlar ikinci kez detaylı ultrasona girdim. İlkinde devlette yaptırmıstım. 575 gr olmuştüm organlarıda sağlıklıymış çok şükür. Emin oldum artık çok şükür
Allah razı olsun canım benimTekrardan gözün aydın olsun cnm masallahoğlusuna sağlıkla gelsin paşan
Cok şükür cnm darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallahKızlar ikinci kez detaylı ultrasona girdim. İlkinde devlette yaptırmıstım. 575 gr olmuştüm organlarıda sağlıklıymış çok şükür. Emin oldum artık çok şükür
Aynı durumu bende yaşıyorum bana da ilişki yasak dedi doktorum çok fazla ayakta kalma, merdiven çıkma, eğilme kendini yorma dedi sende dikkat et cnm inş yukarıya çıkarGözün aydın canım, darısı sağlıkla doğmasına olsun inşallah. Bana da geçen muayenede plasenta rahme yakın dedi, dikkat etmem gereken bir şey var mı dedim hayır yok kendiliğinden yukarı çıkar ileriki haftalarda dedi. İlişki yasak falan demedi, sana neden ilişki yasak dedi kafam karıştı şimdi, ben de dikkat etsem mi acaba
Sağma makinasi alicakmisin cnm lansioh elektirikli var bende onun biberonunu kullaniyordum benEki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.
Amin canım benimCok şükür cnm darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah
Canım çalışacaksan öyle dayanklı birşey al. Ben çalışmadığım için kiwi marka aldık elektrikli. Herkes çok memnun kalmış. Çekim gücü vs çok iyi fiyatıda çok uygundu. Ama dediğim gibi çalışmayacağım için evde de ne kadar kullanırım bilemediğim için uygununu aldım. Bu arada biberon olarak lansinohun anne memesine uygun biberonu aldım ben. Anne memesini reddetmemesi için.Eki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?