Maşallah canım çokk sevindim hafta olarak nasıl çıktıKızlar ikinci kez detaylı ultrasona girdim. İlkinde devlette yaptırmıstım. 575 gr olmuştüm organlarıda sağlıklıymış çok şükür. Emin oldum artık çok şükür
Korkmayın, benimde 14. haftada rahim ağzını tamamen kapatıyordu , 20. haftada yukarı çıktı.Aynı durumu bende yaşıyorum bana da ilişki yasak dedi doktorum çok fazla ayakta kalma, merdiven çıkma, eğilme kendini yorma dedi sende dikkat et cnm inş yukarıya çıkarinternette biraz araştırdım da psikolojim bozuldu
Canım hafta olarak düzelmiş . Ölçüme bağlıdır dedi doktor. Tam haftasına uyumlu çıktı. Bacak boyu 1 hafta geride çıktı o da eşim ve ben kısayız ondanmışMaşallah canım çokk sevindim hafta olarak nasıl çıktı
İnş çıkarKorkmayın, benimde 14. haftada rahim ağzını tamamen kapatıyordu , 20. haftada yukarı çıktı.
Canım şimdi sütümüz nasıl olacak sağıp mı vericez emecek mi daha hiç bişey bilmiyoruz, o yüzden bu set gereksiz pahalı geliyo bana, ben küçük boy tek bi cam olanından almayı düşünüyorum, sonra gerekeni ekstra alırım diye düşündümEki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.
Eki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.
Rabbim şifa versin cnm şuan ne durumdasınMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Bende 21+1 im canım şimdiden araştırıyoruz Ben biraz araştırdım direk park yatak almayı düşünüyorum beşik vs almayacağım tecrübeli anneler yazsın bizde faydalanırızKızlar Selam :)
20+2 olduk bile bizde küçük beyle sizlere danışmak istiyorum daha ilk hamilelik olunca :)
Beşik önerileriniz neler nasıl bişey almalıyız?
Allah razı olsun canım çok teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum hem ruhen hem fizikenRabbim şifa versin cnm şuan ne durumdasın
Çok geçmiş olsun nasıl anladınız acaba ne şikayetiniz vardıMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun nasıl anladınız acaba ne şikayetiniz vardı
Geçmiş olsun cnm sağlıkla hayirla bebeğini kucagina alirsin inşllah duamda olacaksinMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Canım sorunun ney? Rahim ağzı kısalığımı varMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Amiin inşallah canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla zamanında alalım inşallah bebeklerimizi kucsğımıza, dikkat etmeye çalışıyorum canım Allah yardımcımız olsun inşallahGeçmiş olsun cnm sağlıkla hayirla bebeğini kucagina alirsin inşllah duamda olacaksin
Fazla kendini yormamaya dikkat et cnm wc dışı kalkma
Bundan sonra kolay atlatirsin insllah bu süreci
Çok teşekkürler canımm evet rahim ağzında kısalma olmuş, büyük ihtimalle yetmezlik var dedi doktor. İnşallah zamanında gelir bebeğimCanım sorunun ney? Rahim ağzı kısalığımı varo yüzden mi serklaj oldun? Sürekli yat hiç kalkma kabız olma sakın. İnsallah geçer bi an evvel sıkıntı ne ise. Sağlıkla doğum nasip etsin Allah
Dikkat edersen zamanında gelir canım wc ye kalk sadece yemek bile yapma gerekirse ayaklarını hep yukarı doğru uzat. Wc klozet olsun. Alaturka olmasın fazla eğilme. Böyle çoğu kişi doğuma kadar gidiyor gebeliği.Çok teşekkürler canımm evet rahim ağzında kısalma olmuş, büyük ihtimalle yetmezlik var dedi doktor. İnşallah zamanında gelir bebeğim
Evet bizimkinin de bacak boyu kısa çıkmış 4 gün uyluk kemiği daha doğrusu. Anormal bir problemleri olmasın da boyu kısa uzun hiçç önemli değil sağlık önce geliyor. Ailecek uzun boyluyuz oğlum da çok uzun yaşıtlarına göre bilmiyorum belki bu kısa olacaktırCanım hafta olarak düzelmiş . Ölçüme bağlıdır dedi doktor. Tam haftasına uyumlu çıktı. Bacak boyu 1 hafta geride çıktı o da eşim ve ben kısayız ondanmışgeri hepsi tam haftasına çıktı . Önden de gitmiyor ama . Büyük ihtimal seninkide öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?