2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Korkmayın, benimde 14. haftada rahim ağzını tamamen kapatıyordu , 20. haftada yukarı çıktı.

Maşallah canım çokk sevindim hafta olarak nasıl çıktı
Canım hafta olarak düzelmiş . Ölçüme bağlıdır dedi doktor. Tam haftasına uyumlu çıktı. Bacak boyu 1 hafta geride çıktı o da eşim ve ben kısayız ondanmış geri hepsi tam haftasına çıktı . Önden de gitmiyor ama . Büyük ihtimal seninkide öyleydi

Eki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.
Canım şimdi sütümüz nasıl olacak sağıp mı vericez emecek mi daha hiç bişey bilmiyoruz, o yüzden bu set gereksiz pahalı geliyo bana, ben küçük boy tek bi cam olanından almayı düşünüyorum, sonra gerekeni ekstra alırım diye düşündüm

Merhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsun Aramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?

Eki Görüntüle 2930345 Kizlar ilk bebegim tecrübesizim. Biberon tercihiniz ne olacak acaba. Benim dogumdan sonra çalışma durumum var. Phlips aventin setinimi alsam? Kimileri direk onu al kimileri gereksiz pahali diyor.

İlk çocukta avent aldım ama bu set fazla büyük gereksiz, ben ikili setlerden almıştım sağlıklı olduğu için. Tabi sonra haliyle kırdım

Göğüs pompam lansinoh markaydı onunla devam ettim, geçen açıp baktım 6 sene geçince sararmış bende ikili lansinoh indirime girmiş ondan aldım süt sağmak için bir tane de avent cam 125 mm alacağım

Rabbim şifa versin cnm şuan ne durumdasın

Kızlar Bana mikrodalga fırın önerir misiniz ?

Kızlar Selam :)
20+2 olduk bile bizde küçük beyle sizlere danışmak istiyorum daha ilk hamilelik olunca :)
Beşik önerileriniz neler nasıl bişey almalıyız?
Bende 21+1 im canım şimdiden araştırıyoruz Ben biraz araştırdım direk park yatak almayı düşünüyorum beşik vs almayacağım tecrübeli anneler yazsın bizde faydalanırız

Çok geçmiş olsun nasıl anladınız acaba ne şikayetiniz vardı

Geçmiş olsun cnm sağlıkla hayirla bebeğini kucagina alirsin inşllah duamda olacaksin
Fazla kendini yormamaya dikkat et cnm wc dışı kalkma
Bundan sonra kolay atlatirsin insllah bu süreci

Canım sorunun ney? Rahim ağzı kısalığımı var o yüzden mi serklaj oldun? Sürekli yat hiç kalkma kabız olma sakın. İnsallah geçer bi an evvel sıkıntı ne ise. Sağlıkla doğum nasip etsin Allah

Geçmiş olsun cnm sağlıkla hayirla bebeğini kucagina alirsin inşllah duamda olacaksin
Fazla kendini yormamaya dikkat et cnm wc dışı kalkma
Bundan sonra kolay atlatirsin insllah bu süreci
Amiin inşallah canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla zamanında alalım inşallah bebeklerimizi kucsğımıza, dikkat etmeye çalışıyorum canım Allah yardımcımız olsun inşallah

Çok teşekkürler canımm evet rahim ağzında kısalma olmuş, büyük ihtimalle yetmezlik var dedi doktor. İnşallah zamanında gelir bebeğim

Çok teşekkürler canımm evet rahim ağzında kısalma olmuş, büyük ihtimalle yetmezlik var dedi doktor. İnşallah zamanında gelir bebeğim
Dikkat edersen zamanında gelir canım wc ye kalk sadece yemek bile yapma gerekirse ayaklarını hep yukarı doğru uzat. Wc klozet olsun. Alaturka olmasın fazla eğilme. Böyle çoğu kişi doğuma kadar gidiyor gebeliği.

Evet bizimkinin de bacak boyu kısa çıkmış 4 gün uyluk kemiği daha doğrusu. Anormal bir problemleri olmasın da boyu kısa uzun hiçç önemli değil sağlık önce geliyor. Ailecek uzun boyluyuz oğlum da çok uzun yaşıtlarına göre bilmiyorum belki bu kısa olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…