Rabbim tez Zamanda şifa versin canımAllah razı olsun canım çok teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum hem ruhen hem fizikeninşallah dualarınızı bekliyorum
Aynen canım valla öyleEvet bizimkinin de bacak boyu kısa çıkmış 4 gün uyluk kemiği daha doğrusu. Anormal bir problemleri olmasın da boyu kısa uzun hiçç önemli değil sağlık önce geliyor. Ailecek uzun boyluyuz oğlum da çok uzun yaşıtlarına göre bilmiyorum belki bu kısa olacaktır
Ya cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallahMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Benimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar daCanım hafta olarak düzelmiş . Ölçüme bağlıdır dedi doktor. Tam haftasına uyumlu çıktı. Bacak boyu 1 hafta geride çıktı o da eşim ve ben kısayız ondanmışgeri hepsi tam haftasına çıktı . Önden de gitmiyor ama . Büyük ihtimal seninkide öyleydi
Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım biBenimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar da
Aynen öyle cnm genetik bencede ama tabi yine beslenmemize vitaminlerimize dikkat edip elimizden geleni yapalım biz gerisi rabbimin takdiri..Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım bi
Yere kadar olur. Sonuçta hersey genetik. Haklsıın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Çok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizceYa cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallah
Canım çok teşekkürler, söylediklerini dinleyeceğimDikkat edersen zamanında gelir canım wc ye kalk sadece yemek bile yapma gerekirse ayaklarını hep yukarı doğru uzat. Wc klozet olsun. Alaturka olmasın fazla eğilme. Böyle çoğu kişi doğuma kadar gidiyor gebeliği.
Canım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızıMerhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsunAramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Bugün knt vardı şükür herşey yolunda.bi yüzünü göstermedi eşşekŞubatın 2. Haftasından önce almam dedi sezeryan olcam ama 40. Haftaya kadar beklerim dedi bu dr delirtcek beni.neyse herşey yolunda giysinde bekleriz napalım
Benm ki dün tahmin yaptı. Rahim ağzı uzunluğuma bakaraktan , bu rahim ağzı seni 9 aya kadar götürür dediYa bebiş önce gelmek isterse40 a kadar beklesinde geçen bi arkadaşım erkek bebişe doğum yaptı 38. Haftanın başında normal doğumla bebişlerin ne zaman gelmek isteyeceği belli olmuyor ki. Yeterki sağlıkla hayırla gelsinler zaman belirten doktorları hiç anlamıyorum ben.
Allah razı olsun canım çok teşekkürler, inşallah hepimizinki zamanında ve sağlıcakla gelsin inşallahCanım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı
Benm ki dün tahmin yaptı. Rahim ağzı uzunluğuma bakaraktan , bu rahim ağzı seni 9 aya kadar götürür dedi
Benim olcumlerde cok kısa cikmisti sinir 2.8 galiba benim 2.5 cikmisti ve kanamam vardi kanama kesilmediig için vazgecmislerdi sürekli yattım canım daha küçüktü haftası 21 22. Haftadaydik tuvalete kalktım sadece yemeği bile yatarak yedim daha sonra 15 gün içinde tekrar uzamaya baslamisti rahim ağzı birde tabi günde 3 defa progestan ve proluton iğne oluyordum bunda da aynı şey olunca önceden ölçüm yaptılar yine 2 hafta önce senin kaç çıktı canım düşük mü uzunluğu korkma ama sadece yat hiç bisey olmaz insallah önlem alindiysaÇok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizceAllah korktuklarımıza uğratmasın inşallah Ameliyattan vazgeçince nasıl bi yol izlediniz peki?
Pembe olan çok güzelmişCanim benimkilerin zaten masallahi vardi 85 d kullaniyordum suan 95 d kullaniyorum o bile olmayacak nerdeysebenim dışarda kullandigim iki model var onun fotosunu atiyorum memnunum bedenlerin olcusu de beden tablosunda var zaten cocuk durumu kalksin bi ameliyat olucam kucultme artik belimi agritiyor
Benim aklıma ilk 9 +5 gelirdi nasıl yani daha yeni mi başlıyoruz diyeBenm ki dün tahmin yaptı. Rahim ağzı uzunluğuma bakaraktan , bu rahim ağzı seni 9 aya kadar götürür dedi
İnsallah canım aminHadi ya benim doktor hiç bahsetmiyor daha doğumdan felansağlıkla ilerlesinde canım en doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz
Aynen zaten 5i bitirmişizBenim aklıma ilk 9 +5 gelirdi nasıl yani daha yeni mi başlıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?