2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canım valla öyle sağlığından ötürü korkuyordum zaten cok sükür insallah sağlıkla doğururuzda Kısaymış uzunmus hiç önemli değil

Ya cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallah

Benimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar da

Benimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar da
Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım bi
Yere kadar olur. Sonuçta hersey genetik. Haklsıın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım bi
Yere kadar olur. Sonuçta hersey genetik. Haklsıın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Aynen öyle cnm genetik bencede ama tabi yine beslenmemize vitaminlerimize dikkat edip elimizden geleni yapalım biz gerisi rabbimin takdiri..

Ya cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallah
Çok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizce Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah Ameliyattan vazgeçince nasıl bi yol izlediniz peki?

Canım çok teşekkürler, söylediklerini dinleyeceğim İnşallah benimki de zamanında doğumla sağlıkla sonuçlanır, cümlemizinki inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı

Ya bebiş önce gelmek isterse 40 a kadar beklesinde geçen bi arkadaşım erkek bebişe doğum yaptı 38. Haftanın başında normal doğumla bebişlerin ne zaman gelmek isteyeceği belli olmuyor ki. Yeterki sağlıkla hayırla gelsinler zaman belirten doktorları hiç anlamıyorum ben.

Benm ki dün tahmin yaptı. Rahim ağzı uzunluğuma bakaraktan , bu rahim ağzı seni 9 aya kadar götürür dedi

Canım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı
Allah razı olsun canım çok teşekkürler, inşallah hepimizinki zamanında ve sağlıcakla gelsin inşallah

Çok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizce Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah Ameliyattan vazgeçince nasıl bi yol izlediniz peki?
Benim olcumlerde cok kısa cikmisti sinir 2.8 galiba benim 2.5 cikmisti ve kanamam vardi kanama kesilmediig için vazgecmislerdi sürekli yattım canım daha küçüktü haftası 21 22. Haftadaydik tuvalete kalktım sadece yemeği bile yatarak yedim daha sonra 15 gün içinde tekrar uzamaya baslamisti rahim ağzı birde tabi günde 3 defa progestan ve proluton iğne oluyordum bunda da aynı şey olunca önceden ölçüm yaptılar yine 2 hafta önce senin kaç çıktı canım düşük mü uzunluğu korkma ama sadece yat hiç bisey olmaz insallah önlem alindiysa

Pembe olan çok güzelmiş

Hadi ya benim doktor hiç bahsetmiyor daha doğumdan felan sağlıkla ilerlesinde canım en doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz
İnsallah canım amin Daha çok erken zaten ben bira pimpirikliyim herseyi sorduğumdan o da söyledi yani rahim ağzı kısalığından korkuyodum. 30 haftalıktan sonra tahmin ederler az çok

Kızlar keyifli pazarlar diliyorum herkese dün kızım için aldıklarımı bi döktüm ortaya ne eksik ne kadar ne lazım bi liste yapayım diye. Sonra off ne kadar çok şey var daha alınacak şurada çok az zaman kaldı diye panik oldum tabi klasik eşime listeyi gösterdim demez mi daha çok erken değil mi ben de bu rahatlıktan istiyorum ama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…