Benim 3.43 çıktıBenim olcumlerde cok kısa cikmisti sinir 2.8 galiba benim 2.5 cikmisti ve kanamam vardi kanama kesilmediig için vazgecmislerdi sürekli yattım canım daha küçüktü haftası 21 22. Haftadaydik tuvalete kalktım sadece yemeği bile yatarak yedim daha sonra 15 gün içinde tekrar uzamaya baslamisti rahim ağzı birde tabi günde 3 defa progestan ve proluton iğne oluyordum bunda da aynı şey olunca önceden ölçüm yaptılar yine 2 hafta önce senin kaç çıktı canım düşük mü uzunluğu korkma ama sadece yat hiç bisey olmaz insallah önlem alindiysa
Benimkide aynı canımKızlar keyifli pazarlar diliyorum herkesedün kızım için aldıklarımı bi döktüm ortaya ne eksik ne kadar ne lazım bi liste yapayım diye. Sonra off ne kadar çok şey var daha alınacak şurada çok az zaman kaldı diye panik oldum tabi klasik eşime listeyi gösterdim demez mi daha çok erken değil mi ben de bu rahatlıktan istiyorum ama lütfen
2.5’un altında benimki canımm, inşallah uzarBenim olcumlerde cok kısa cikmisti sinir 2.8 galiba benim 2.5 cikmisti ve kanamam vardi kanama kesilmediig için vazgecmislerdi sürekli yattım canım daha küçüktü haftası 21 22. Haftadaydik tuvalete kalktım sadece yemeği bile yatarak yedim daha sonra 15 gün içinde tekrar uzamaya baslamisti rahim ağzı birde tabi günde 3 defa progestan ve proluton iğne oluyordum bunda da aynı şey olunca önceden ölçüm yaptılar yine 2 hafta önce senin kaç çıktı canım düşük mü uzunluğu korkma ama sadece yat hiç bisey olmaz insallah önlem alindiysa
Cok iyi benimde 3.5 çıktıBenim 3.43 çıktınasıl sence?
Insallah seninde uzayacak canim dinlenmeyi ihmal etme ama korkacak yeri gecmissin çünkü serklaj olmuşsun erken farketmisler allahran2.5’un altında benimki canımm, inşallah uzarAllah razı olsun canım Allah bağışlasın evlatlarını inşallah
2.5’un altında benimki canımm, inşallah uzar
Kızlar ben bu konuyu pek anlamadım, doktor da o konuda bişey söylemedi, baktığınız şey raporda serviks uzunluğu diyor o mu? Benimkinde 4,7 diyo, kafam karıştıCok iyi benimde 3.5 çıktı
Evet canım o ultrasonla ölçülebilirKızlar ben bu konuyu pek anlamadım, doktor da o konuda bişey söylemedi, baktığınız şey raporda serviks uzunluğu diyor o mu? Benimkinde 4,7 diyo, kafam karıştı
Benim doktorum 2 3 seferdir bakiyor cnm rahim ağzı uzunluğunaİnsallah canım aminDaha çok erken zaten ben bira pimpirikliyim herseyi sorduğumdan o da söyledi yani rahim ağzı kısalığından korkuyodum. 30 haftalıktan sonra tahmin ederler az çok
İnşallah canım çok sağol, teşekkür ederim güzel desteğin içinInsallah seninde uzayacak canim dinlenmeyi ihmal etme ama korkacak yeri gecmissin çünkü serklaj olmuşsun erken farketmisler allahran
Ne dedim ki canım hiç üzülme internette en kötüsü yazıyor sürekli zaten ben bu sıkıntım olmadan bi hafta önce bi kadının hikayesini okumustum o zaman öğrenmiştim bu serviks mevzusunu duydugumda ağlamaktan helak olmuştum banada olursa diye eşim şehir disindaydi ogrendigimde cok kotu bi zamandı ama geçti hepsi geçiyor ki böyle durumlarda stres daha çok etkiliyor dinlen sadece ki şurada 1 ayın varİnşallah canım çok sağol, teşekkür ederim güzel desteğin içinMaalesef kendimi tutamayıp internetten bir ton şey okudum ve içim umutsuzlukla doldu yine Senin yazdığın mesaj öyle iyi geldi ki, içimi ısıttı. Allah ne muradın varsa versin evlatlarından güldürsün yüzünü inşallah
Canım hiç canını sıkma, kafana da takma çünkü belirti veren bir durum değilmiş bu. Yani senin hissettiğin hem konuştuklarımızdan dolayı birazcık psikolojik, biraz da bebiş büyüdüğü için benceYa kızlar tatile geldik biz 2.5 saatlik mesafe dura dura 4 saatte geldik o ayrı ama ilk gün hafif ağrım oldu yoruldugumda olan çatı ağrısı sanki böyle rahmimin olduğu yer geniş geniş duruyor böyle bana mı öyle geliyor bilmiyorum doluluk hissi değil karnım geniş altı dumduzdu sanki o kısımda genişlemiş gibi büyüdüğü için mi oyle neden bilmiyorum bu serviksi konusunca aklıma takıldı bugün ilacimi gelince günde 2 defaya çıkardım tekrar yeni 1 e dusmustu bebek ayni yine alta vuruyor ayağıyla aslında doktor demişti altta hareket etmesi korkacak bu durum değil orada ayakları varken oluyor başı olursa baskı olur oraya o daha sıkıntı diye ondan içim rahatlıyor bazen ama bilemedim
Zaten herhalde vajinal daha doğru sonuç veriyor canım benim ikisinde de düşük çıkmıştı ilginç şekildeHayır canım rahatsızlık yoktu her şey normaldi, şans eseri görüldü ultrasonda. Yalnız abdominal ultrasonda 35 mm çıktı, vajinalde daha düşük.
Evet canım muhtemelen sennde üzülme geçecek inankiCanım hiç canını sıkma, kafana da takma çünkü belirti veren bir durum değilmiş bu. Yani senin hissettiğin hem konuştuklarımızdan dolayı birazcık psikolojik, biraz da bebiş büyüdüğü için bence
İnşallah canım Allah razı olsun, hepimiz sağsalim zamanında alalım kuzularımızı kucağımızaEvet canım muhtemelen sennde üzülme geçecek inanki
Çok geçmiş olsun canım, bilgim yok ama ciddi bir şey değildir inşallahKızlar merhaba bir şey soracağım son 2 günde 3 kez dil uyuşması yaşadım. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ama böyle esneyince gelen hafif bir uyuşukluk değilde baya baya bir felç gibi dilimi hareket ettirememe ve acı hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?