2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğurtmucak galiba ki ben vücudumu biraz tanıyorsam 38 e kadar anca dayanır

ben de kızımdan kalan birçok şey olsa da bir sürü eksik listesi çıkardım ve almaya başladık canım. her an herşeyin fiyatı artıyo kasımdan sonra iyice zamlanacak diyorlar. son ay hastane doğum masrafı flaan korkut eşini biraz

Anneler ve anne adayları, şeker yüklemesi yaptıranlar yaptırmayanlar yaptıracaklar yaptırmayacaklar, bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Açlık tokluk normalse yaptırmaya gerek var mı acaba? bi sayfada biri yüklemeden sonra bebek çok hareket etti çok üzüldüm yazmış, öyle mi oluyor 3 hafta sonraya rutin testler ve şeker yükleme için randevu verdiler ama ayrıntıyı konuşamadık, kafamda bir sürü sorular..daha önce tokluk şekerim ölçülmedi önce onları mı yaptırsam

Bu konuda bende çok kararsızım. Doktorum ısrarla yaptırmamı istiyor 2 hafta sonra muhtemelen onun ısrarıyla yaptırıcam. Ama çevremde de yaptırıp bebekte bi sıkıntı yaşamayan insanlar olduğu için kendimi bu açıdan rahatlatıyorum. Yoksaki detaya inersek vücudumuza ölçüsüz giren her şeyin zararı var. Paketli gıdaların, soslu yiyeceklerin. Bunların yanında o içecek biraz olsun masum geliyo bana.

Canım ben kızımda yaptırmıştım bir sorun yaşamadık şükür tabi bünyede bünyeye farkeder mi bilemiyorum. Bşr arkadaşım yaptırmayacaktı ama Dr ısrar etti onda şeker çıktı. Açlık tokluk şekerine problem vardı daha önce

Kızlar 3 gundur bas agrim var halsizlik fena boyle sorunlar yasayan var mi ya cok fenayim bas ağrım boyle basim değişik cok ağır tarif edemiyorum şeker falan mi varki ya

Tansiyonunu olcuyormusun canım benim tansiyonum dusukken olur

Riskiniz varsa kesin yaptırın bence sonuçlar gercekten kötü oluyor doğumdan sonra kalıcı olabiliyor bende çok erken haftalarda yaptırdım üstelik aynı şekilde yuklemeden sonra hareketlendi ama korkulacak bisey mi bu zannetmiyorum çünkü aynı dönem her yemek yediğimde hareketleniyordu zaten hareket etmesi cirpiniyor gibi mi zannetti yazan kişi anlamadim ama öyle bisey olacağını sanmıyorum ultrasona girerken bile tatlı yiyin hareketleri için deniliyor aynı şey değil ama zaten risk yoksa doktor ml si az yükleme yapıyor bence doktorunuza danışın

Benimde ilk ona bakıyor servisleri uzunluk diye sekreterine söylüyor 4 cm filan hatırlıyorum sanki. Bidahaki gidişte özellikle dikkat edeyim.
Evet canım muhtemelen odur dikkat edersin bidahakine ben kağıtta dikkat etmedim hiç söyleyince farkettjm önceden demedi hiç zaten

Kızlar 3 gundur bas agrim var halsizlik fena boyle sorunlar yasayan var mi ya cok fenayim bas ağrım boyle basim değişik cok ağır tarif edemiyorum şeker falan mi varki ya
Canım hep eski gebeliğimde örnek veriyorum ama kızımda 1 haftaya yakın başarısı yaşamıştım haftasını hatırlamıyorum normal olduğunu söylemişti Dr um tansiyonun vs yoksa normal oluyormuş şeker olayını bilmiyorum. Bu arada sadece yüksek tansiyon değil düşük tansiyon da başta ağrı yapıyor yanında kimse varsa enseye yapılan masaj iyi geliyor. Su az içersende baş ağrısı oluyor. Bunlara bir dikkat et yine geçmezse Dr na bir danış bence

Valla sen bendeki paniği görmelisin evim boyandı yerleşecek eşim bu hafta burun ameliyatı olacak o iyileşene kadar 7 ayım biter daha bir iki şey dışında hiçbirşey almadım ve nasıl yetişirim bilmiyorum da.. Odası boyandı bir stor asılı sadece o kadar ne küveti var ne kremi ne bezi ne doğru düzgün kıyafeti. Olur inşallah ya yetiştiririm inşallah

Benim doktorum kilo almadigim için şimdilik gerek yok dedi, açlık kan şekerim 2 3 kez baktırdım bi sıkıntı yok ama açıkçası içim cok rahat degil, su sıra iştahım arttı alicam sanki hızlı kilo, bakalim bidahaki randevuda kilo almış olursam belki yaptır der

Benim ilk 4 ay hep zonkladi basim mr falan cektirmistim migren dendi.ne guzel iyiyim diyordum 2 veya 3 gundur felaket tansiyon 10-6 falan gibi böyle.cok az düşük. Şekerden emin olamıyorum su da iciyorum ama bilemedim bi dikkat edeyim yinede sagol canım suyu da daha da artırayım 18inde doktora gidicem 24 hafta yazisi almak icin o zaman goruseyim.zaten seker yuklemesi de yapilir yakinda belli olur artik şeker varsa da.sagol canım

Benim doktorum istersen yaparız ama gerek yok dedi, çünkü ben evde cihazla sık sık takip ediyorum, açlık 70lerde, tokluk da en fazla 90larda çıkıyo, sen takip et yeter böyle devam ederse gerek yok dedi

Böyle düşününce evet doğru
Açlık toklukta gösterge gibi sanırım, genelde orda sıkıntı çıkanlarda problem çıkmış sanırım
Evet öyle zannetti sanırım, bu sitede okudum..risk neye göre bakılıyor açlık tokluğa göre mi? Doktor acil doğuma gitti konuşamadık ama tekrar görüşeyim en iyisi
Benim açlık bir kez bakıldı, tokluk hiç bakılmadı..6 kg aldım ama hiç belli değil şuan
Benim doktorum istersen yaparız ama gerek yok dedi, çünkü ben evde cihazla sık sık takip ediyorum, açlık 70lerde, tokluk da en fazla 90larda çıkıyo, sen takip et yeter böyle devam ederse gerek yok dedi
Demekki açlık tokluk önemli o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…